עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש שיר אהבה ישן והוא מתנגן ככה: She la li la li la forget and all my pleasure זה בערך ככה

2. שמתם לב שכמעט בכל נעל VANS יש מגן דוד על הסולייה ואם רושמים VANS בעיברית על המקלדת יוצא "השמד" ? ויש עוד כמה פפשוט שחכתי, מה אתם אומרים על זה ? לעשות עליהם חרם יהודי ?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by approx,

עוד מישהו פה רואה את הערוץ הזה ? אני אוהב איך שהם מנסים לידחוף את המחשבים עם P4 המעפנים האלה כמה דברים דפקים שהם אמרו "לוח אם תומך ויסטה " wtf והמוכר לא יודע לדבר והוא מגמגם חחח

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  4. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי איזה שאלות לדוגמא שהיו לכם בחלק המעשי, לא משנה איזה שפה הייתה לכם..(אם זה כן משנה אז או C/C++ או JAVA). כאילו לא צריך שאלות מדוייקות משהו בערך. כי לא נראה לי ששאלות סגנון בגרות יהיו שם(קל מידי..) ועוד משהו האם ההמבחן האמריקאי(ידע) הוא במחשב או בכתב, כנ"ל גם לתכנות המעשי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אבא שלי מבקר ממש בקרוב בארה"ב ויש כמה דברים שאני רוצה שהוא יקנה למחשב כתובת בתוך ארה"ב שבה הוא יהיה יש לי, העיניין הוא שאני מחפש חנות שממנה אוכל להזמין ורוב החנויות לא מקבלות כרטיסי אשראי בינלואמיים, אלא רק כרטיסים שהונפקו בארה"ב (דוגמא לחנות כזאת היא NEWEGG) ניסיתי להזמין דרך AMAZON, אבל עכשיו הם אמרו לי פתאום שיש איזה בעיה והמשלוח יכול להתעקב שבוע - מה שלא אופציה מבחינתי.. אבא שלי כבר יעזוב עד שזה יגיע בקיצור, אני רוצה להוציא משלוח חדש אבל אני פשוט לא מוצא אתר.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד מאוד אעריך את זה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Keman,

OK. זה לא היה מצחיק,לדעת הרבים, מחקתי, כי אצלינו שולטת דמוקרטיה, הרוב קובע. SORY ! PS תודה מיוחדת לOK83

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

אני מתעניין במיטה וחצי, יש לי חדר דיי גדול ובקרוב הוא יתפנה סופית ויהיה רק לרשותי, אז אני רוצה מיטה וחצי וההורים דיי מבטיחים.. אז מה אתם מציעים? יש לכם הצעות למיטה וחצי מסוימת? יש לכם התנסויות בכמה מהן איזה מהלצות וכו' =] תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. http://www.foxnews.com/story/0,2933,272440,00.html

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by evman007,

עוד כמה חודשים בעזרת השם וקצת כוח רצון, אני מעיף את הרכב שיש לי עכשיו-סופר לנסר 94 1600 אוטומטית. חשבתי על רובר 214, 1400 ידנית,בדיוק מה שאני אוהב.אני יודע שרובר פשטה רגל ולכן המחירון של הרכבים שלה ברצפה, ואפשר להשיג רכב שנותן המון במחיר ממש זול, משהו בסביבות ה15000 שקל למודלים 97-99. בעיה ידועה ששמעתי על הרכב הזה שיש בעיה עם אטם ראשי שהוא לא חזק מספיק ולכן הולך ראש מנוע מוקדם, אם זה קשור בכלל אחד לשני, תקנו אותי אם אני טועה(אינני מבין גדול במכוניות).עוד בעיה שאני מודע לה היא נזילות בדגמים שיש בהם סאנרוף, אך זה לא ממש משנה לי, כי אני לא רוצה סאנרוף בכלל. אשמח לכל מידע שתוכלו לספק לי על הרכב הזה, במיוחד ממי שיש לו ניסיון כשלהו עם הרכב הזה, אני מעדיף כמה שפחות תגובות שמתבסס…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. למי שצריך הינה השעות של הבגרויות היום http://img501.imageshack.us/img501/9282/untitledou6.jpg בהצלחה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש בפורום הזה כמה אשכולות שכרגע לא רלוונטים כ"כ בשבילי אבל בעוד כחודש הם יהיו מאוד רלוונטיים אז אני מעוניין לשמור אותם יש הצעות? בנתיים חשבתי על 1. לשמור את הלינק בWord / Notepad מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  12. אהלן... אני רוצה לגוון את הרשימה שלי. אני מחפש שירים שקטים בסגנון WONDERFUL WORLD (ד"א, של מי זה?) שירי רוק רק להיטים שהיו בשנות ה90 ושאני בטוח מכיר (guns and roses nirvana ועוד אומנים שהיו להם להיטים ענקיים- הידע שלי ברוק לא רחב כול כך) אפשר שירים בסגנון של sonata arctica ובנוסף אני מחפש שירי ראפ טובים. אל תתחילו עם כול העד "עד סוף שנות ה90" תהיו ספציפיים. לא AKON, SEAN PAUL או כול דבר מטומטם אחר. בינתיים האייטיונס לא מזהה לי את השירים שלי (מוכרים- אבל משום מה הם לא מזוהים על ידו), אז אני אתן חלק מהאומנים שיש לי.(למי שיגיד לי שאני שומע חרא ראפ- אני לא אוהב מלא אומנים מהרשימה שלי אבל חייבים לנסות ולטעות לא?) Tupac Bun B Akala Dead prez Dr.dre Frayser Boy Eminem The Game …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. http://www.megashare.com/196876

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by The Ghost,

היה לי ראיון בצבא ושאלו אותי איזו חידה... תנסו לענות(אני לא יודע את התשובה). אם מישהו מכיר שיתן הזדמנות לאחרים. אז ככה: לפניך יש שתי דלתות, אחת מובילה למקום מבטחים והשניה לאבדון. ליד כל דלת עומד שומר. אחד מהם אומר רק אמת והשני רק שקרים. אתה לא יודע מי מהם דובר אמת או שקר וגם לא יודע על איזה דלת הם שומרים. יש לך שאלה אחת להפנות לאחד מהשומרים בלבד. עליך למצוא את הדלת למקום המבטחים. מהי השאלה שצריך לשאול?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מעוניין במשחק רשת טוב. אגב יש ברשותי כרטיס אשראי בינ"ל. והאם המחירים בח"ל של משחקים המוכים בהשוואה לכאן ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by t_elad,

שלום אני צריך עזרה אני מנסה לעשות מצגת שיש בה תמונות ואני רוצה שיהיו כמה תמונות באותו עמוד וכשיעמדו או ילחצו על תמונה מסויימת היא תיגדל ויוכלו גם לחזור לתמונות האחרות ואני לא יודע איך עושים את זה. אבקש את עזרתכם תודה מראש .(מקווה שהבנתם)

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  17. כאן ניתן את השמות הגדולים של המוזיקה האלקטרונית, תנו המלצות חמות... אני נותן את Infected Mushroom - Becoming Insane אחד הטראקים החזקים, הבכורה הייתה באומן17 מסיבת הסגירה בירושלים. מוזמנים.. Aviko

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום היום מת לי העקרב שהיה אצלי חצי שנה אז אני וחברים שלי הלכנו לחפש עקרבים ומצאנו שתי נחשים אחד קטן ואחד גדול הגדול מת כי בטעות הכנסנו אותו לבקבוק שהיה שם דלק והקטן אצלי בבית או באורך כ8 או 9 סמ דק מאוד ובצע סגול כהה וכמעט לא רוים לו את הראש אם מתקרבים רואים איך שאו מוצי לשון קטנה השאלה שלי זה איך אני יכול לדעת איזה סוג זה ואם או ארסי ובמה אני מאכיל אותו כי עכברים או לא יכול לאכול כי או קטן מה אני צריך להביא לו לאכול בבקשה דחוף תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. חיפשתי בגוגל את המקום אבל אני לא מוצא שום מפה מפורטת, מישהו יכול לעזור?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. http://www.mosnews.com/news/2005/03/22/miraclesurgery.shtml עכשיו אני יודע למה אלוהים ברא אותנו עם שני ידיים. קרדיט: http://dontsmile.info/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ישנם המון תכונות מדהימות אצל החיות בטבע אשר נועדו להישרדות,חיזור ושאר צרכים קיומיים, אבל זה ברמתו באמת אחד היחודיים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. האם הינכם מכירים פורומים פעילים מאוד כגון תפוז והייד פארק? אני מחפש פורומים שכמות גדולה של אנשים צופה בהם ולא פורומים קטנים ונידחים. ואה, ד"א - לא, אני לא מחפש פורום מחשבים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by הסולידי,

מישהו קנה מחשב בחנות זו? איך השירות והאמינות? האם קיימת בעיה כמו שקראתי בפורום עם חנות אחרת שמתחילה ב- IVO...?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. קיבלתי וואצ'ר לפסיכומטרי מהצבא (1,200 ש"ח דמי השתתפות עצמית) והחלטתי לממש אותו בלחמן. (הצבא עובד רק עם לחמן ואנקורי) ביום שישי התחיל הקורס. אחרי שהסתיימה חלוקת הספרים, המדריכה חילקה לנו מבחן דיאגנוסטיקה, שמטרתו להראות למדריכה באיזה רמה נמצא כל תלמיד ומה הם הנושאים עליהם היא צריכה לשים דגש. התרגילים במבחן היו במתכונת פסיכומטרי בהיקף מצומצם. (פרק אנגלית, חשיבה כמותית וחשיבה מילולית) אחרי המבחן התחיל השיעור הראשון. כן, אני יודע שעדיין מקודם לשפוט, אבל קיבלתי את הרשום שלא מספרים בקורס שום דבר שלא הייתי מגלה בלמידה עצמית. אתן הסבר על כל פרק: אנגלית - או שאתה יודע או שאתה לא. אם תלמיד מגיע לקורס ללא ידע בסיסי באנגלית מפגש בשבוע במשך שלושה חודשים כמעט ולא ישפר את המצב. חשיבה …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by oorlevi,

אני יודע שזה זיון שני לפחות שנפתח על זה אבל אני רוצה להיות בטוח.. הבוקר היה רושם שאין שיבתה מחר (יום שישי) וחוזרים ללימודים כרגיל! ואמרו לי שהודיעו בחדשות על שביתה מחר אז יש או אין?

• 13 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.