כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
חיפשתי ומצאתי רק סרטונים אני צריך את הפס קול להוריד למחשב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EgWBuu6q84I&search=gay%20dancer
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב,אז היום התקינו לנו בבית טלפון של הוט. ביקשתי 3 נקודות. אחרי שהוא התקין לי בחדר אני רואה שהתפוצץ לי חור בקיר בגודל כדור ושהוא עשה מלא חורים בקיר בגלל שהוא שם קליפסים לא נכון ואז שם מחדש. את ההתקנה השנייה בהול-זה מעבר כזה בין החדרים לסלון,זרק את כל הכבלים של החשמל והמודם על הרצפה מבלי לשים קליפסים כמינימום למטבח הוא משך כבל מעל התקרה במקום מהרצפה.... קיצר,עבודה ממש גרועה מחברה כל כך גדולה.מאוד מאוכזב,מקווה שלפחות מהטלפון אני יהיה מרוצה ;D
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/35406827/mushi_mushi.mp3.html MTV select מתחיל עם פתיח של השיר הזה.. ברדיוס 100FM ב-8 בערב.. מי שמזהה ונותן שם מלך!! זה דיי דחוף לי.. אם אתם יודעים אני אשמח לתשובה =] תודה..
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
אוקיי כמה דברים דבר ראשון אני חושב שזה כן קשור לפורום הזה ספיציפית ואני כן חושב שאנשים פה - במיוחד מי שהולך להרכיב מחשב צריך לקרוא את זה !!! אז בבקשה מן המנהלים, אל תעבירו. (כמובן שגם אשמח לתגובות) אז זה הסיפור שלי (עם מסר בסוף) לפני כשנה רציתי מחשב חדש, והיה לי כסף שעבדתי עבורו (ההורים לא נתנו, ולא מתנת בר מצווה ולא בטיח), אז אמרתי לעצמי "יאללה נגשים חלום" ונקנה מחשב BEAST הכי טוב בשוק, כל דבר שיש הכי טוב, נשים בתוכו. לדוגמא מעבד QX9770 שאז עלה קרוב ל 8 (רק מעבד!, אני קניתי באיזה 6 או 6 וקצת בסופו של דבר). או זוג כוננים קשיחים של ראפטור שכל אחד עולה 1500 (גם היום עולים כזה מחיר) או DDR3 שאז עלה כמה אלפי שקלים לכל 4 ג'גה. וכך הלאה את המחשב קניתי בפנדה שנמצאים ליד מקום מגו…
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום! אני צריך ממכם עזרה חברים, שכל אחד יענה על הסקר הזה. אם מספיק אנשים במגוון גילאים יענו, אתם תחסכו לי להתחיל לשאול אנשים. אני ממש ממש יודה לכל מי שיענה (באנגלית) על השאלון הזה (על כל השאלות, וברצינות בבקשה, זה ללימודים). תודה! The Internet Questionnaire 1. What is your age? (21 and bellow/ 22 to 35/ 36 and above) 2. Do you have a fast internet connection? (yes/no) 3. How much time do u surf in the internet every day? (2 hours and less/3 to 5 hours/ above 6 hours) 4. What is your main use of the internet? ________________________________ __________________________________________________________________ 5. Have you ever been attacked by a virus? (yes/no) 6.…
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום רב. ביום חמישי (3.8) אני נתתי את המחשב שלי לתיקון במרדנית בגלל כמה בעיות (איתחל את עצמו מחדש בלי כל אזהרה, צורב צרב במהירות איטית ביותר, דיסק רגיל על X48 בחמש דקות כשאמור לקחת דקה וחצי). אני גר בחיפה, אני מבין שעכשיו זה לא זמן אידיאלי להביא את המחשב לתיקון אבל האחריות נגמרת ב-12 באוגוסט. עכשיו, מן הסתם אין כמעט לקוחות שמביאים את המחשב לתיקון למעבדה. כשהבאתי לו את המחשב ביום חמישי הוא לקח אותו, שם על הרצפה ואמר שבאמצע השבוע הבא (עכשיו כבר הזה) הוא יהיה מוכן. היום אני מתקשר אליו והוא אומר שיהיה מוכן רק בתחילת שבוע הבא. השאלה היא: האם משך תיקון המחשב בנסיבות קיימות הוא סביר או לא ? (לדעתי אמור לקחת מקסימום 2-3 ימי עבודה)
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות לחבר ליקר או וודקה בטעם וניל או ריבת חלב מה הכי מומלץ מאלה באטרשוט (ליקר קרמל) דוליס (ליקר ריבת חלב) סמירנוף וניל אבסולוט וניל או סטולי וניל יש עוד משהו עם וניל או ריבת חלב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם מישהו מכיר אתר שבוחן אונליין את המבחן תיאוריה של 2009?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
איזה מספר דגם? האם יש אריזות של מטען עם AAA במקום AA? כמה בערך זה עולה, ואילו חנויות יש במרכז? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום קודם כול אני די חדש בפורום הזה עכשו ככה שנה הבאה אני עולה לכיתה י' והחלתי לחשו קצת על העתיד שלי ואני חושב ללכת למגמה {לבגרות} של משהו שקשור למחשבים ואולי אחר כך ללמוד מדעי המחשב מחשב ותוכנה זה דבר שמאו מעניין אותי הבעיה היא שאני לא באמת מבין בזה הרבה אז אני רוצה להתחיל ללמוד לפחות קצת שיהיה לי ידע בסיסי במחשב דברים כמו לדעת להתעסק אם BIOS קצת חומרה דברים מעבר ל"להוריד ולפתוח דף אינטרנט" אני לאיודע אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא כלים ראשוניים איך בעצם להתחיל ללמוד "מחשבים"
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה באיזור נתניה יש חנויות אלקטרוניקה או בסגנון ששם יש לקנות ולהאזין לרמקולים ומערכות קולנוע ביתית עם מבחר רחב ומחירים טובים?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אם ספציפית אז על תנ"ך.
-
- 21 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
-
היי. אני מחפש קומדיה שמסופרת על אדם עשיר בעל חברה מצליחה שיש לו בן (אדם סנדלר) והוא טמבל גמור, והאבא לא רוצה להוריש לבן את החברה, אז הבן עשה הסכם עם האבא שאם הוא מצליח לעבור 12 שנות לימוד חדשות, רק שעכשיו כל שנה זה שבוע, הוא יתן לו את החברה... מישהו מכיר את השם? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני עולה לכיתה י' ויש לי התלבטיות ענקיות בין מגמות ביולגיה ביוטכנולגיה לבין הנדסה מחשבים ולאקטרוניקה בשנהם אני טוב בשנהם אני מתעניין ואני ממש ממש מתלבט במה לבחחור חשבתי אולי לשלב אבל זה ניראה לי עומס יותר מידי ואני כולה רוצה להוציא תעודת בגרות עם ציון גבוהה עם אחד מהמגמות שרשמתי למה יש יותר בונוס מה עדיף לעתיד וכו.... אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם.... לצערי לא הבנתי את התהליך עד הסוף ואני אשמח לעזרה... אחרי 4 שנות עבודה מסורות עזבתי את בזק....קיבלתי טופס 161 ו161א. הבנתי שאני אמור ללכת עם הטפסים הללו למס הכנסה לצורך החישוב והתהליך שלהם. אבל לא הבנתי מה השלב הבא - למי אני פונה כשאני מסיים עם מס הכנסה ע"מ לקבל את הכסף ?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תראו אני כבר חודש מנסה למצוא לעצמי נושא לעבודת גמר, ו... לא יוצא כלום. המורה כל הזמן לוחצת לתחום הביוטופ' וסוצי'. אני חייב עזרה. תגידו על מה עשיתם את העבודה שלכם, או תנו לםחות רעיונות לעבודת גמר.
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נשמח לדעת מה אתם חושבים http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=15930
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שמעתי על אתר שיש בו המון מידע על היחידות המובחרות בכל העולם, מישו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שמעתי שמועות שאייבורי מביאים חומרה מזויפית משהו יכול לאשר או להכחיש את השמוע הזו ואם לא נכון אז איך הם מביאים מחירים כל כך נמוכים ממה שמוצאים בדרך כלל
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-