עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shalomelbe,

אני לא חושב שאתבע מישהו למרות שיש לי קצת ניסיון בבית משפט מהסוג הזה, אבל מעניין לדעת איזה אופציות קיימות. 1) ספאם - למיטב הבנתי מחוק הספאם מדובר על 1000 ש"ח ללא הוחכת נזק על כל הודעה. כבר חברתי לכמה אנשים בפייסבוק בשביל זה 2) סלקצייה במועדונים - הסכומים פה גבוהים (רוב הפסקי דין שקראתי מדובר על מעל 10,000, גם לאנשים שהתכוננו מראש ותבעו רק בשביל הכסף) 3) לשון הרע. סכומים מטורפים, לא בעיה לגרום לאנשים להתבטות בצורה מתאימה. 4) תביעות ייצוגיות - אין לי מושג בנושא, אבל ממה שהבנתי X אנשים תובעים בשביל 10X אנשים ומתחלקים בינהם ברווחים ה-X הראשונים מתחלקים)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by YTZ,

אין לי מושג מאיפה השיגו את הנייד של העבודה שלי, אבל בתקופה האחרונה, כל יום בשעה רנדומלית אני מקבל מהם סמס שהם רוצים שאני אתרום כסף, כל פעם בנוסח אחר...זה כבר מתחיל להציק, התקשרתי אליהם כדי שיורידו אותי מרשימת התפוצה, אבל כמובן "אני רק מתנדבת ואין אף אחד פה שיכול לעזור" ו"יחזרו אליך". חוץ ממעבר לסמארטפון שיוכל לחסום סמסים כאלה דרך תוכנה, יש עוד אופציות? עוד מישהו מקבל מהם סמסים? וזה לא נחשב דואר זבל??

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by sAXIn,

אני פשוט רותח מזעם .... פלונטר הזו__ת החליטו לפשוט רגל , ומה 2 ההרד דיסקים הלכו ועוד ביחד ומה עוד על שתיהם יש אחריות !!!! אני פניתי לספקים/יבואנים והם אמרו שאני יכול ללכת לחפש ואני מצטט: "אנו נותנים שירות רק למפיצים(חנויות) ובכלל הם (פלונטר) חייבים לנו הרבה כסף" מה זה קשור אלי ???? , בכל מקרה אלה דיסקים של: IBM 30 GB ושל SEAGATE 60 GB אני כבק לא מדבר על המידע שהלך .... אני חוזר לWESTERN אני חושב .! אם למישהוא יש עצה ממשית אני אודה מאוד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קניתי לעצמי לא מזמן "מלח חמאה" שלפי מה שהבנתי זה מה ששמים עם הפופקורן בקולנוע כדי שיקבל את הטעם, הצבע והריח. שמתי את זה בשיר עם שמן פיזרתי הרבה אבל זה לא יוצא טוב. חלק מלוחים מדי, חלק בכלל לא, חלק יוצאים שרופים וחלק סבבה. קיצר - לא טעם של קולנוע. רחוק מכך. יש למישהו טיפים?

• 13 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by maphisto,

טוב משהו מהפורום שאני לא אחשוף את שמו סובל זה תקופה ארוכה מתקלות מוזרות והחליט לשים לזה סוף . זה מה שהוא עשה : אני רק אגיד שהוא מסתובב גם לפעמים בפורום דגים (אבל לא בשביל הדגים ) כל זה לאחר ש G4TI4200 נשרף פעמיים והיום נשרף R9700NP

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by IG,

ניסיתי לשנות סיסמה בפייסבוק, ומשום מה הוא לא קיבל את הסיסמה הישנה שלי. יצאתי מהמשתמש וניסיתי לאתחל את הסיסמה... נשלח לי המייל האוטומטי של האיתחול ונכתב שם שאני צריך ללחוץ על לינק או להעתיק איזה קוד. הבעיה- הלינק לא שלח אותי שוב לעמוד של הבקשה לאיתחול הסיסמה ולא היה קוד- הוא פשוט לא הופיע במייל (נכתב "תעתיק את הקוד...", ובלי לכתוב מה הקוד נכתב בשורה מתחת "אם יש בעיה תפנה למרכז העזרה...") עכשו הגעתי למגבלה של נסיונות השחזור של הסיסמה יש למישהו רעיונות למה אפשר לעשות עכשו? (שלחתי בינתיים את השאלה לצוות של פייסבוק, אבל מי יודע מתי תהיה לי תשובה...) תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כידוע,המונדיאל קרב ובא,ועל מנת לצפות במונדיאל יש לשלם סכום לא קטן של 490 ש"ח (רק בישראל). באשכול זה נדון על דרכים,לצופת במונדיאל בחינם. נכון לעכשיו יש כמה אפשרויות: להתקין בבית צלחת ולקלוט את הערוץ הירדני. לעבור מדינה. לשלם 490 שקל . לפרוץ את הממיר הדיגיטלי (שלחו לי למייל מה לעשות,אבל עוד לא ניסיתי). ומה שנראה לי האפשרות הכי יעילה,לצפות בשידורי המונדיאל דרך האינטרנט. (בקרוב אני יערוך את ההודעה ויביא קישור למדריך אייך לצפות במונדיאל בחינם באינטרנט). יש לכם עוד שיטות? למה אתם מחכים? אני בטוח שכולנו נשמח אם כל אחד ישתף אותנו בדרך שלו לראות המונדיאל

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by zurkin1232,

מחר, 4 באפריל, תתקיים שביתה מול החברות הסלולריות. אתם מתבקשים להמעיט בשיחות, ואף לכבות את הטלפון. אל תהיו סקפטים! אני בטוח שאפשר לצבוט קצת את המפלצות האלה, ולהזכיר להם שהצרכנים קיימים ובועטים. עוד מידע: www.nezeq.co.il ולא לשכוח להפיץ את הבשורה.

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  9. זה נכון שאם שולחים לי לשם כסף אני יכול להוציא אותו לבנק רק אם יש לי חשבון בארה"ב? אני מקווה שלא..

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. http://www.hasadvantage.com/searchforisrael/ אפילו שקיבלתי את זה כספאם לא מסונן, חשוב מאוד לעזור בזה! זה לא נורא כ"כ לעבוד עם סרגל כלים קטן על המסך.. אני הזנתי אימייל וטלפון לא אמיתיים(בעקבות קריאת חלק מהצהרת הפרטיות). פטריוטים ואנשים שרוצים לשקם את הטבע בצפון - הירתמו לעזור!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ameralis Zaiir,

אני מתכנן פרוייקט קטן, ובכל מקרה תהיתי אם למישהו יש ספק כוח (ישן ככל שיהיה) לתרום לי, כל עוד הוא עובד, הוא בסדר... ואיזשהו מארז, לא חייב אפילו של מחשב, סתם משהו קופסת מתכת מוזרה שנסגרת בברגים ויש לה מקום לספק ולהעברת כמה כבלים (אני כנראה יוציא את של הספק). תודה מראש, ליאור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gbox,

בס"ד אני מחפש אנשים לניהול באתר בנושא סלולר חדשות וגם פורמים הנה האתר http://eryui32.amitu.net/mambo2/ תודה רבה

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  13. *Hitler[AoE] has joined the game.* *Eisenhower has joined the game.* *paTTon has joined the game.* *Churchill has joined the game.* *benny-tow has joined the game.* *T0J0 has joined the game.* *Roosevelt has joined the game.* *Stalin has joined the game.* *deGaulle has joined the game.* Roosevelt: hey sup T0J0: y0 Stalin: hi Churchill: hi Hitler[AoE]: cool, i start with panzer tanks! paTTon: lol more like panzy tanks T0JO: lol Roosevelt: o this fockin sucks i got a depression! benny-tow: haha america sux Stalin: hey hitler you dont fight me i dont fight u, cool? Hitler[AoE]; sure whatever Stalin: cool deGaulle: **** Hitler rushed some1 help Hitler[AoE]: lol byebye frenchy…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מצאו שותפים לקניות באזור קריות וצפון אני רוצה DOK 16GB בבאג קריון http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6459&perur=2&t=14&c=212

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. עד 25 ש"ח לחודש בהתחייבות ל36 חודשים. עדיפות למוניטור עם תצוגה אחורית כחולה ו16פולי ומעלה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום היום מת לי העקרב שהיה אצלי חצי שנה אז אני וחברים שלי הלכנו לחפש עקרבים ומצאנו שתי נחשים אחד קטן ואחד גדול הגדול מת כי בטעות הכנסנו אותו לבקבוק שהיה שם דלק והקטן אצלי בבית או באורך כ8 או 9 סמ דק מאוד ובצע סגול כהה וכמעט לא רוים לו את הראש אם מתקרבים רואים איך שאו מוצי לשון קטנה השאלה שלי זה איך אני יכול לדעת איזה סוג זה ואם או ארסי ובמה אני מאכיל אותו כי עכברים או לא יכול לאכול כי או קטן מה אני צריך להביא לו לאכול בבקשה דחוף תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, אני מתגורר בב"ש. הבנתי שאייבורי הם לא משהו. מה דעתכם על KSP ? חיפשתי כאן בפורום וראיתי שבעבר הרחוק היו איתם בעיות. אשמח לקבל המלצות/תלונות עליהם והמלצות על חנויות אחרות (או ציטוטים מההיסטוריה הקרובה יותר של הפורום), וכמובן שאפשר לפרטי. תודה !

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by IG,

חיפשתי חיפשתי- ולא מצאתי תשובה מדריכים שונים מה בדיוק פשר הסימנים הבאים ליד שם הקובץ שנמצא בהורדה? תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שועל בעור כבשה, עריכה בפוטושופ CS הכבשה הכבשה בWALLA השועל (נערך, שוב) מנהלים בבקשה להעביר לגרפיקה, טעות שלי.

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by HitmanX,

הבקשה בכותרת..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by omerha,

שבאיזה משחק טניס אחד השחקנים חובט בכדור ובדיוק עוברת יונה והכדור פשוט מרסק אותה אני ממש חייב את זה . (התערבות אם איזה בנאדם שרוצה הוכחה לסיפור - הוא לא מאמין) בבקשה עזרה

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by R-E-L,

Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by superginiman,

היום הייתי ביום השני של COMPUTEX 2004 תערוכת מחשבים שנערכה בגני התערוכה תל אביב בתערוכה היו הרבה דוכנים של אל-פסק ומסכים מה שמראה שהרבה חברות מבינות שהחשמל בארץ חרא(אל-פסק) המוצגים היו מדהימים (לפחות חלקם) בתחום המסכים. פגשתי בתחילת התערוכה אחד מחברי הפורום שבא עם מצלמה אני לא זוכר את הניק וזמנמנו ביחד מזימות ל"השאיל" את חלק מהמוצגים{שום רעיון לא בא למעשה} אני די בטוח שבעוד כמה ימים יעלו תמונות לאתר (אני חושב כי היה אחד מהפורום עם מצלמה) וגם כתבה אז הצעה אישית פעם הבאה תיהיו שם!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אממממממ, כן. הכותרת אומרת הכל. עצות, טיפים, דרכים לשפר ה"טעם והריח"(כי עליהם אפשר להתווכח), חוויות(אם יש בהן מוסר השכל) ושאר אמממ, ירקות?(ולא, אני לא הולך לערב ירקות בזה, spare me the joke). תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by overload,

Diamonds will not spark in the dark זה נכון להגיד SPARK על יהלום? איזה מילה אחרת יכולה להגיד לנצנץ שתתאים פה? והמשפט, אין בו בעיות אחרות נכון (דקדוק\תחביר או משהו כזה). אני יודע שזאת שאלה מוזרה ;D אבל אני צריך את זה, אז תודה.

• 13 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.