כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה אני מנסה לעשות מצגת שיש בה תמונות ואני רוצה שיהיו כמה תמונות באותו עמוד וכשיעמדו או ילחצו על תמונה מסויימת היא תיגדל ויוכלו גם לחזור לתמונות האחרות ואני לא יודע איך עושים את זה. אבקש את עזרתכם תודה מראש .(מקווה שהבנתם)
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
גודל הקובץ הוא 2.9 מגה http://us.f1.yahoofs.com/users/c4f32a0a/bc/Yahoo!+Photo+Album/TEMP/atom.asf?bcCw278AUcZrqPAL יפהפה ! :smoke: אגב, שימו לב לספינות הנמצאות בקירבת הפיצוץ, הגל עובר ממש מתחתן! איך זה שהן לא נפגעות לפחות מקרינה?!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר. חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה. הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל! בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי. אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה. הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק. הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף. פרופיל 82 קבא נמוכה סביב ה…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עוד מישהו פה רואה את הערוץ הזה ? אני אוהב איך שהם מנסים לידחוף את המחשבים עם P4 המעפנים האלה כמה דברים דפקים שהם אמרו "לוח אם תומך ויסטה " wtf והמוכר לא יודע לדבר והוא מגמגם חחח
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע? ואני מבקש בלי תגובות מפגרות כמו: "את מי זה מעניין?" "מה אתה שומע אותו בכלל?" תודה. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם החזירו את הפרסומת המפגרת על עמק ביס . הגבינה שיוסי בן איון מככב. לא מספיק הגבינה לא משהוא , ויוסי'לה בכייני ל'ה אומר:"הלך הכדור....." ..... איזה שעמום ואיזה פיגור. :flushthetoilet: :hanged:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי SMS מהמספר הבא: 050-2018051 בהודעה הציעו לי הלוואה. כשהתקשרתי למספר עונה בחורה שאומרת שהיא לא יודע מאיפה הם השיגו את המספר שלי. כמו כן, הזכרתי שלפי החוק אסור להם לעשות את זה, אז היא אמרה "אז תתבע אותנו". מה אפשר לעשות כדי להבין מאיפה הם השיגו את המספר שלי? כמו כן, האם אפשר לדפוק אותם מבלי להכנס לעורכי דין וכאלה? תודה, haba
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
למי שצריך הינה השעות של הבגרויות היום http://img501.imageshack.us/img501/9282/untitledou6.jpg בהצלחה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נכון של SLASH יש את אחת הגיטרות הטובות בעולם? :
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
the broken laptop i sold on ebay Wikipedia- Amir Massoud Tofangsazan ולמי שאין כוח לקרוא, בחור בשם אמיר מבריטניה מכר מחשב נייד פגום וחלש יותר ממש שתואר, לתומס מארה"ב דרך האתר של איביי. תומאס ניסה להחזיר את הכסף, אבל אמיר לא התייחס ברצינות. תומאס החליט לנקום (תכנסו ללינקים).
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוף שאפשר להקים אוהלים ממש ליד החוף + אפשר לעשות ליד האוהל על האש שלא יהיו אבנים כואבים בחוף (שכשניכנסים לכינרת לא יהיה כואב מכל מיני אבנים חדים למניהם) שהחנייה לא תעלה כסף(אני לא זוכר אם יש כזה דבר) ואם כן עולה כסף שיהיה זול מקווה שלא שכחתי כלום
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל תמיד רציתי לדעת, מזה פנג שואי? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק שזה תורה סינית או משהו. בכלליות מזה? לילה טוב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch.php?v=lr_HR-iIlYg Grab your dick and double click! ROFL XD XD
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
תראו איך השתטות רגילה יכולה להגמר http://rapidshare.com/files/90168831/he_is_alive-sent.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני צריך לבנות פרויקט. ואני צריך מכם עזרה אני צריך לבנות מעגל חשמלי שבו מתג יתחבר איכשהו לדלת וכל פעם שהדלת תפתח המעגל יסגר/יפתח(המכישר ישנה מצב) כלומר, נגיד מאורר לא פועל והדלת סגורה, כאשר פותחים את הדלק המאורר פועל (כהדלת נסגרת המצב לא משתנה) כאשר שוב פותחים את הדלת המאורר נסגר. ושוב חוזר חלילה איך אני עושה אתזה? ובאיזה מתג להשתמש? בבקשה בבקשה תעזרו לי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד בקיטנה וחופש ואני צריך להעביר שעתיים עם הילדים. אני צריך להכיסנ 5 פעולות ליום חמישי יום לי בניתיים 2 רעיונות 1.(פעולות להתחלה) כל אחד אומר תשם שלו שם של צבע באות הראשונה של השם ואז צריך לגעת במשהו בצבע הזה....) 2. משחק WHA (משהו שאני כמיר יש לכם עוד רעיונות? או רעיונות לשיפור לשמחק שחבתי עליו (מספר 1) הגילים עדין לא אמרו לי אבל זה בין "עולים לגן חובה" לכיתות ה' אפשר להתאים אתזה לפי גילים....
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה לאחרונה קניתי טלויזית LCD לסלון בגודל 32 . וראיתי על המסך כל מיני פסים . אמרו לי שזה קשור להארקה בבית, ושצריך להזמין את הטכנאי של HOT בשביל שיתקין לי איזולטור . אז הזמנתי טכנאי הוא התקין לי איזולטור אבל עדיין היו פסים על המסך . אז הטכנאי אמר לי שאני צריך לנתק את הארקה בשקע שעליו אני מחבר את הTV . ובאמת אחרי שניתקתי אותה כבר לא היו לי פסים על המסך . האם זה מסוכן לחבר טלויזיה לשקע שאין בו הארקה ? זה יכול לשרוף אותה או משהו ? כשהטכנאי היה אצלי בבית שכחתי לבקש ממנו שיתאים לי את השלט של הוט לטלויזיה . מישהו יודע באיזה קוד אני צריך להשתמש בשביל להתאים את השלט ? מדובר בטלויזיה של סמסונג LA32A450 . תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא לשכוח חברים, היום בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה. שיהיה לכולם אחלה קיץ! 8)
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חבר שלי עבר צו ראשון וצוות אוויר ושלחו לו משהו שנקרא פרוייקט גאמה מה זה? עוד משהו הוא שאל אותי למה לא קיבלתי כזה דבר כי אני והוא עם אותם נתונים שנינו עם אותו קב"ה שנינו לומדים אותם מקצועות בבית ספר ושנינו עברנו צוות אוויר לפי מה קובעים אם אתה מתאים או לא?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם לפני שנה זה היה איזה יום שמטוס עובר פעם בשעה, זה היה נסבל. אני גר ברובע יא באשדוד. וכיום זה פשוט בלתי נסבל. אני סטודנט שלומד ועובד בשעות לא קבועות, ויוצא לי להיות בבית בשעות הבוקר ואחר הצהריים. במשך כל השבוע, כולל היום, רעש המטוסים פשוט לא מפסיק. זה מגיע לכך שכל כמה דקות עובר לו מטוס מעל הבית. וככה כל היום. במשך כל השבוע. הראש שלי מתפוצץ כבר. זה פשוט בלתי נסבל. וחמור ביותר, למי תתלונן? אני לא יודע עד כמה הדיון הזה יעזור, אם בכלל, אבל פשוט הייתי חייב לשתף את התסכול שלי ואולי יש פה עוד אנשים מהאיזור שמודעים לבעיה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיר שהולך משהו בסגנון (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר) You, show me how you do, exacly what you do how i fell inlove with you you show me how you say, exacly what you say bla bla.. וזה אותו זמר ששיר מספר 10 בדיסק הראשון של NOW הראשון אני חושב (שאין לי אותו כבר ממזמן) אהה, ויש לשיר גם קליפ שיש בו שני סינים שרואים אותם מזדקנים שבתהחלה הלב הוא יפה וגדול כזה ובסוף השיר הוא שחור ומגעיל כזה תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת של מדוזות ואפשרות של שחייה? אפשרי? או שהוא טינופת כזה...? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994%3ABlogPost%3A355506
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זאת אומרת בשבילי, ספק אם שמתם לב, אבל שבועיים ומשהו לא הופעתי כלל וכלל. מדוע? נסעתי עם חברה שלי לניו יורק, טיול טרום צבא כזה. היה מדהים. לא משנה. חזרתי, ואחד הדברים הראשונים שעשיתי בכדי להתעדכן היו חדשות, שלא היה חסר! יקח לי הרבה שעות לקרוא את המענינים, מה שאין לי עקב תאריך גיוס מאוד שממשמש ובא, שבוע מהיום, יום ראשון ה 20 לאוקטובר. בפורום על האתר, ראיתי ת'רד עם באן למישה, ושהוא חבר צוות לשעבר? חיפוש "מישה" העלה לי מפה עד מחר, ואני לא כל כך יודע מה לחפש. יש מצב לעדכון? הוא חבר צוות לשעבר בגלל הבאן, או שזה עוד לפני? לעדכן אתכם? זה דווקא מאוד מאוד מוזר! בארץ כל פיסת חומרה חשובה, יקרה, ועולה כסף. שם לעומת זאת, בעוד אני חוזר מאיזה סרט או סתם הולך ברחוב בלילה (8-12)... אנ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-