עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל אחד פותח כאן תדאר בשם:"אני יודע שזה פורום מחשבים והכל אבל יש אנשים בקטע של:מזרחית, טראנס, מטאל" מה יש?!

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  2. http://www.pandas.co.il/default.php?manufacturers_id=53&sort=5a&&page=2 שימו לב: WindowsME ביותר מ-500 ש"ח. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

עדיין בשלבים אבל מצורפת תמונת ביניים. מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

Ok... its not hard but i still dont get the idea. I need help in geometrical series, it says like this : A5=48 A7=192 1. find the first limb. 2. the sum of 7 first limbs. Again, we talk about geometrical series ! Thaks a lot !

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. If you're not familiar with the work of Steven Wright, he's the famous erudite scientist who once said: "I woke up one morning and all of my stuff had been stolen, and replaced, by exact duplicates". His mind sees things differently than we do, to our amazement and amusement. Here are some of his gems: 1- I'd kill for a Nobel Peace Prize. 2- Borrow money from pessimists -- they don't expect it back. 3- Half the people you know are below average. 4- 99% of lawyers give the rest a bad name. 5- 42.7% of all statistics are made up on the spot. 6- A conscience is what hurts when all your other parts feel so good. 7- A clear conscience is usually the sign of a bad memory. 8-…

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Natan_Rozen,

שלום רב נתקלתי בחידה לוגית משובחת, ואני מעוניין לשתף אתכם בה. תייר פגש שלושה מקומיים בארץ דוברי האמת והשקר, א', ב', ו-ג'. הוא פנה אל א' ושאל "לאיזה שבט אתה משתייך?" א' מלמל תשובה, אך היא לא היתה ברורה לתייר, ולכן שאל את ב': "מה היתה תשובתו של א?" ב ענה: "א' אמר שהוא שקרן". ג' התערב ואמר לתייר: "אל תאמין ל-ב' - הוא משקר". לאיזה שבט שייך ג' ? (השבטים הם שקרנים ודוברי אמת*) מחכה לתשובות ... :-*

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by MishaK,

לכל הפריקים ביניכם - the joke is on you HEAVY METAL: The protagonist arrives on a Harley Davidson, kills the dragon, drinks some beers and !&$%s the princess GRIND METAL: The protagonist arrives, screams something completely undecipherable for about 2 minutes and then leaves... POWER METAL: The protagonist arrives riding a white unicorn, escapes from the dragon, saves the princess and they make love in an enchanted forest TRASH METAL: The protagonist arrives, fights the dragon, saves the princes and !&$%s her....... easy and quick FOLK METAL: The protagonist arrives with some friends playing accordions, violins, flutes and many more weird instrumen…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by R0ck,

מתוך Selected Ambient Works 85-92, ריצ'ארד די. ג'יימס (aka - Aphex Twin). פשוט דבר מעעעעעעעעעעעעיף. http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=28HV49I4FLT4W3PKPJY6IXHBHK

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

Skippy and Slappy are at Woodstock. Roger Daltrey is onstage singing... SLAPPY: Skippy, what is the name of that group playing on stage? SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the group. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group playing on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: You're starting to sound like an owl, Skippy. SKIPPY: Who is on stage! SLAPPY: That is what I'm askin' ya', who is on stage? SKIPPY: That's what I said. SLAPPY: You said who? SKIPPY: I sure did. SLAPPY: So tell me the name. SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the group. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the band on stage! SKIPPY: Who! SLAPPY: You're…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shloosh,

אני עובד בחברת סקרים. ושאני ימגור לעבוד עוד חודש יהיו לי 3500 שקל חדשים לבזבוז. ואין לי מושגגגגגגגגג מה לעשות איתם. חשבתי לקנות פלאפון חדש סאמסונג d500 או מוטורולה e1000 או משהו בסגנון מתקדם.... יש לי T610 אבל חצי מת. לקנות אולי מערכת רמקולים לחדר(יש לי מערכת סטריאו חזקה תלויה שדי מספיקה וגם logitech2.1 מחובר לטלווויזיה) ויש לי בסלון קולנוע ביתי לקנות מסך דק נורמלי למחשב (יש לי aoc מלפני 4 שנים מסריחח לשפר תמחשב למרות שיש לי די טוב 2600+ 768ddr r9700pro בלה בלה.. נגן Mp3 כבר יש לי creative zen micro 5gb וגם אוזניות טובות px100 אממממממ יש לי שעון טוב לא צריך חדש,אופניים של פיג'ו טובות(אגב למכירה חחח) מצלמה דיגיטלית canon ixus40 4mp מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט יש לי...דיס…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lior322,

תקשיבו אני רוצה לקנות אוזניות אז אתם יכולים להביא לי בבקשה אתרים ששולחים לארץ ועוד שאלה amazon שולחים לארץ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Omerole,

http://www.pwned.nl/ LOL. קרדיט לCyb3r

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.rathergood.com/gaybar/ ;D

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  14. שלום לכולם, דבר ראשון אני מדבר בשביל חברה שלי... היא קצת לחוצה מהתפקיד הסבר בהמשך... קודם כל, שאלה ראשונה שלי מופנת לאלה שמכירים בצורה אישית/עוסקים בתפקיד- הייתי רוצה לדעת מה התפקיד אומר? אבל ממש מבחינה יומיומית? לא בשמות מפוצצים ושטויות. האם משמעות התפקיד להיות טכנאי רשת המחשבים של הצבא?! קשה לי להאמין כי בכל זאת הם עוברים 3 חודשים הכשרה, וחותמים שנה קבע. אבל השאלה באה כדי להרגיע את החברה.... בכל מקרה, אני אסביר לכם קצת את המצב- אפשר להגיד שחברה שלי היא אדם אייכותי. ממוצע הציונים שלה נושק ל100 והיא קיבלה מיונים לכל הדברים המעניינים (תלפיות, שחקים וכו') כולל מספר דברים סודיים שאני נמנע מלרשום, אך בכולם היא קיבלה תשובה שלילית- ולא מכיוונן שאינה מסוגלת, פשוט בראיונות האישיי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by SilverCivic,

אהלן אמיגוס! אנחנו חבר'ה של 6 ורוצים לרדת לאילת ביולי ( חודש מספר 7 , לאלו שיודעים רק מספרים כמוני ) ... עכשיו כפי שאתם יודעים.. אנחנו לא מפוצצים בכסף והתקציב האישי של כל אחד הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס ... אוקי אז ככה... 1. לאיזה מקומות אפשר ללכת? 2. ולאיזה בית מלון ( כן מלון , לא אכסניה אלא אם היא טובה ) אתם ממליצים להרשם? בבקשה רק מהנסיון האישי שלכם.. חשבנו על ההר האדום ועל אדומית... מה אתם אומרים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. סתכלו מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  17. שלום, הרגע חזרתי מפרזנטציה של כמה מהסוכנים של החברה הזו שבאתי אליה רק בגלל הסקרנות לאחר שחבר שלי נכנס לשם תמורת תשלום של 1080$ למרות שהפצרתי והזהרתי בפניו על כך שזה נראה כמו תרמית פרמידה טיפוסית , לאחר פרזנטציה ארוכה שכללה הרבה מילים יפות ומפוצצות בצורה דיי מגוחכת ומעט מאוד עובדות... גם בשלב השאלות כאשר שאלתי שאלות ישירות וברורות אשר נענו בהתחמקויות , אי ידיעה או חוסר מידע רלוונטי לגבי המוצרים שהחברה מוכרת אשר יעילותם מוטלת בספק במקרה הטוב כדגומת ג'ילים שונים לשתייה למטרות של הרזייה \ דחיית הזדקנות \ עירנות ושאר מטרות נעלות אתר החברה http://www.agelisrael.co.il אז רציתי לשאול אתכם אם יצא לכם לשמוע על החברה הזו Agel ? ומה דעתכם עליה ? כמו כן האם יצא לכם להיתקל במו…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by fish123,

שמעתי על כתיבת ספר...וחשבתי לעצמי איך בדיוק עושים את זה? הולכים לעורך דין? הולכים להוצאה לאור? מפרסמים?

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

ריאל מדריד אלופת ספרד 06/07!!! אין לי שום דבר להוסיף, רק: יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש :jump:

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  20. מהי התוכנה הכי טובה לדעתכם?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

אני מדבר על הריחוף הגדול... כמובן שאף אחד לא יודע, תנו השערות... אה לאלו שלא מכירים: http://video.google.com/videoplay?docid=-6888112787967661311 פשוט לא עולה לי אפילו לא השערה אחת... =\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://www.cbs.com/primetime/jericho/ סוף סוף אחת הסדרות הכי טובות חוזרת לעונה שנייה אחרי תחיית המתים! ;D טעות זו רק הקרנה מחדש נצטרך לחכות יותר זמן :-\

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  23. האתר של מגזין אוטו הופל ע"י האקרים ערבים עוינים.... (זבלים חארות מוסלמים וכו) כל מי שיודע ומבין נא לנקום ולהפיל כתגובה אתרים ערביים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by xpl0it,

לי יש מחשב: Pentium 4 2.4GHZ ASUS P4P800 512MB DDR 400 GeForce FX 5200 128MB לאחותי הקטנה יש מחשב: Pentium 3 800MHZ מעט RAM כרטיס מסך 32MB ישן עד עכשיו אני הייתי קונה כל 3 שנים מחשב חדש ואת הנוכחי מביא לאחותי. עכשיו אחותי צריכה מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות. האם זה הזמן לקנות מחשב חדש לי ? לדוגמא: Core 2 Due Q6600 OCZ 2GB RAM GeForce 8800GTS 640MB או לקנות מחשב חדש לאחותי, משהו הרבה יותר פשוט מזה ? מה שהכי מדאיג אותי זה משחקי ה-DX10. אני רוצה לוודא שאם אני קונה מחשב חדש עכשיו ומביא את הנוכחי לאחותי, המחשב שלי יריץ בלי שום בעיות משחקי DX10 כמו CRYSIS. כמו שאתם יודעים CRYSIS, או כל משחק DX10 עוד לא יצא, ולכן אין ביקורות. אז מה אתם אומרים ? לחכות שיצאו משח…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asaf_azar,

אפשר לשים גיטרה בתאים מעל המושבים בבואינג 777(נראה לי כי זה טיסה לניו יורק)? אודה לכם מאוד אם תעזרו ובחייאת רבק אל תגיבו אם אין לכם מושג,קפיש?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.