עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shloosh,

אני מחפש את הפסוק מהתנ"ך שסמאול אל ג'קסון אומר כמה פעמים בסרט...בהתחלה לפני שהו הורג את הבחור, ובסוף בקטע במסעדה עם הגנבים זה משהו ביחזקאל.... תודה לעוזרים!!

• 13 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן לא ידעתי למה זה מתאים אמרתי אולי אלקט אבל אמתרי הכי בטוח כללי טוב אז ככה מחר אני וחברים שלי עושים מסיבת רשת 9 מחשבים אין למארח שלנו 3 פאזות אז אנחנו לא בטוחים אם יהיה מספיק חשמל בבית שלו בשביל 9 מחשבים אם זה משנה אז יש מחשב אחד 3500 AMD 64 עם 6800U ועוד אחד עם AMD 64 3200 עוד מחשב שתיים P4C והשאר P4A\B או AMD ATHLON אז עשינו חישוב של הזרם נגיד בממוצע כל מחשב לוקח 250 וואט I*220=250 I=1.13 נכפול ב9 מחשבים יוצא שניקח 10.17 אמפר אבל גם יש בית שלם פועל האם הבית שלו יספק מספיק חשמל?

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  3. כל אחד שמכיר חנות טובה ויכול להמליץ עליה.. אז בבקשה.. כל חנות שקשורה למחשבים... ודברים מעניינים שכאלה....

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Djx,

http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp בדיקת ראייה און ליין תרגישו חופשי לפרסם את תוצאות הבדיקה נראה מי רואה פה טוב ומי לא ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by com,

אהלן אנשים. מחר אני וכמה חברים נוסעים לחרמון.. נוסעים, אבל אין לנו שום מושג איך באמת נוסעים לשם. משהו יכול להסביר הסבר מפורט איך מגיעים לחרמון? יש לציין שאני לא ממש מכיר את הכבישים שם, ככה שעדיף להגזים בפירוט (ולא סתם להגיד לעלות על כביש "X" אלה לפרט איך ואיפה) תודה רבה!!

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by DaMN,

יש לי מחשב ישן (מאוד) P166 ממש שמעל 100 MH היה "טיל". יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות איתו ? חשבתי על שרת, אבל לצערי הוא רק יאט לי את הרשת שכבר קיימת (והיא אלחוטית) יש רעיונות או שפשוט אני אחכה עד שהוא יהיה ענתיקה ויעשה מימנו $$$ (נאמר בצחוק...)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שועל בעור כבשה, עריכה בפוטושופ CS הכבשה הכבשה בWALLA השועל (נערך, שוב) מנהלים בבקשה להעביר לגרפיקה, טעות שלי.

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  8. אהלן... התחלתי לנגן לפני כמה ימים, אני מתקדם די מהר (אני חושב)... ובכל מקרה עד שאני אשיג ת'מורה שלי לגיטרה (שכרגיל לא עונה לטלפון)... רציתי לדעת איך לנגן אקורד כמו F שבו אני צריך לחסום שני מיתרים על אצבע אחת? מה שאני עושה זה פשוט משטח כזה את האצבע, אבל זה קצת כואב בפרק האחרון של האצבע... השאלה היא אם זה נורמלי, אם היא דרך שלי לעשות את זה היא נכונה והאם זה עלול לגרום לנזק? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

מישהו יודע איך אפשר להמיר כסף של PAYPAL יענו מהחשבון לכסף אמיתי לחשבון הבנק? כי יש לי שמה סכום כסף נכבד ואין לי דרך להעביר אותו. ואל תציעו לי לקנות בEBAY. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עשיתי פסיכומטרי באוקטובר וקיבלתי 622, והגשתי מועמדות ללימודי עתודה בכלכלה במכללת רופין (בלבד). לפני כחודש שלחתי לצבא את הטופס שמראה ששילמתי למרכז בארצי לבחינות והערכה עבור קיום בחינה פסיכומטרית נוספת באפריל, שברצוני לעשות. התכנון המקורי היה לשפר את ה-622 שלי מאוקטובר וע"י כך להגדיל את סיכויי להתקבל לכלכלה. אבל (!) - אתמול קיבלתי מכתב מהעתודה שאומר שנדחתי ללימודי כלכלה לאור ציון הפסיכומטרי שלי אולם הם מציעים לי לבחור מקצוע אחר מבין תשע מקצועות שהם נותנים לי, ובינהם: מדעי-המחשב, פיזיקה, מתמטיקה, הנדסה אוירונאוטית, הנדסה גאודטית ועוד... כמה שאלות: * האם ייתכן שהדחייה שלי היא מעיין אי-הבנה? האם יש סיכוי (טוב) שייתחשבו גם בפסיכו שעשיתי באפריל? האם הדחייה היא בעצם רק ב…

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  11. אנשים אני זקוק לשמות + תיאור בסיסי (או מורחב, כמה שיותר יותר טוב) אני מתכוון להשאיר את המחשב שלי יום וליל עובד (אני מת על אנימה , אין מה לעשות) ויהיה לי עוד מעט הרבה זמן לשרוף (סוף סוף הגיעה סוף הלימודים , ויש לי עוד 8 חודשים עד הצבא) חוץ מזה אני גם מוריד סדרות מד"ב (גם מכור) (SG1, SG ATLANTIS,FARSCAPE...) אז אנשים תנו לי המלצות, אפשר גם המלצות למד"ב רגיל תודה

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by imac,

אני מחפש שירים כמו שיש בסרטים עם הכושים שהולכים עם הטייפ ברחוב ורוקדים וגם שנוסעים עם המכונית והיא קופצת ויש ברקע שירים.... אם אפשר המלצות לשירים כאלו אני ישמח מאוד ..

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  13. לא יודע מה אתכם, אבל אני בחיים אין לי מושג מתי מעבירים לאיזה שעון מה קדימה מה אחורה ומה יוצא לנו מכל העניין אגב, 14 אחוז מהאוכלוסיה (או לפחות גולשי וואלה זון)... טוב תראו לבד: http://e.walla.co.il/?w=/6215/@poll.results

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by IG,

יש לי חשבון בוואלה, ואני לא מצליח להעלות אליו תמונות! חשבתי בהתחלה שהתיק מלא מידי, למרות ששי לי רק 5MB או משהו כזה, אז פתחתי משתמש חדש, ועדיין אני לא יכול להעלות אליו תמונות :s07: יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by zurkin1232,

מחר, 4 באפריל, תתקיים שביתה מול החברות הסלולריות. אתם מתבקשים להמעיט בשיחות, ואף לכבות את הטלפון. אל תהיו סקפטים! אני בטוח שאפשר לצבוט קצת את המפלצות האלה, ולהזכיר להם שהצרכנים קיימים ובועטים. עוד מידע: www.nezeq.co.il ולא לשכוח להפיץ את הבשורה.

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  16. טוב אני מחפש לקנות ציוד בסיסי בתקציב של עד 5000 ש"ח כל עזרה תתקבל בשימחה ואם אפשר (זה ישמע מגוחך) בבקשה איזשהו חומר לקרוא על המערכות ...... תודה מראש לכל העוזרים !

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

www.thejaywalker.com/pages/shit_happens.html

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היום ב Messenger, בטעות שלחתי את מספר הטלפון שלי לאדם הלא נכון (התבלבלות בשיחות,התכוונתי לשלוח לחבר מהביה"ס), בקיצור הוא אומר לי "שקרן" על כל תירוץ שאני ממציא לו שזה המספר שלי. מה אפשר לעשות כדי למנוע מימנו להתקשר? בוא נומר.. שהוא לא האיש הנכון. מילא חבר טוב.

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  19. חח מעודדים אותנו גם להוריד וגם לצרוב ;D זאת חנות מוצרי חשמל מוכרת וותיקה בבאר שבע

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by Electric Boom,

היום מצאתי בכניסה לבית ציפור פצועה. אין לי מושג איך בידיוק היא נפצעה, אבל היא בקושי מזיזה רגל אחת,עושה רושם שכנף אחת שבורה והראש שלה כל הזמן הפוך ביחס לבסיס(בטן). ניסיתי ממש בעדינות לתת לראש תנוחה נכונה,זה מה שמצאתי נורמלי-מקביל לבטן(אני מקווה שתבינו למה אני מתכוון). מתוך חשש לשבר\שברים עטפתי אותה בתנוחה "עוברית" רגליים מקופלות וצמודות לבטן כנפיים צמודות לצדדים כך שלא תוכל לזוז, ובצורה הזאת הנחתי אותה בקופסא מרופדת בצמר גפן. נתתי לה בהתחלה הרבה נוזלים(אני לא יודע איזו כמות צריך,אני אלך לקופת מרקחת ואקנה את המזרק הכי קטן או טפטפה ואז אוכל לתת כמויות מדוייקות),עכשיו אני נותן כמות קצת יותר מתונה כל 35-45 דקות, ואני נותן לה קצת אוכל(חרקים קטנטנים וסומסום). האם אני עושה משהו ל…

• 13 תגובות
    • 13.7k צפיות
  21. Started by doker,

מה לומדים במחשבים בכיתה י' ובכיתה יא' ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני לא ממש זוכר את השמות של הסרטים אבל אלה סרטים על זומבים סרטים משנות ה-80 ו-90 וואי וואי איזה פחד!! סרטים חדשים סתם בולשיט כל מה שאומרים שמפחיד!! סרטים ישנים במיוחד איזה סרט על הגירוש שדים משנת 79 משהו כזה היה הכי מפחיד!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kenny,

נתחיל מזה שאין לי מושג באיזה ת'רד לשים את זה... אז פשוט תוזיזו. בכל מקרה , אני מקבל פאלם עוד כמה ימים. עכשיו בתור אחד , שיש לו בבית מחשב דיי חזק (תסתכלו למטה) וכמו שהבנתם אני משתמש בו בעיקר למשחקים , אז רציתי לדעת איך הפאלם יכול לעזור לי , כאילו הבנתי שהוא יותר בשביל אנשי עסקים וכל זה.. אבל איך אני יוכל לנצל אותו בשבילי כשאני לא יהיה בבית? (אני לא משלם עליו כלום) 1) משחקים ושירים.. מסוגל להפעיל? 2) אפשר לחבר דבר כזה לאינטרנט? (חייב שיהיה לו את הבלו טוט' הזה לא?) כמה זה עולה בערך לחבר דבר כזה לאינטרנט? 3) סרטים? divx? יכול להפעיל? 4) כמה זמן יכולה להחזיק סוללה אחת במוממצע של דבר כזה? בזמן שהוא במאמץ... (שירים תוכנות ולא יודע מה) 5) כמה הרד דיסק יש לו? או שזה הולך לפי כר…

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  24. דבר ראשון תפתחו את ה task manager (קונטרול אלט דליט) תכנסו לאתר www.pccool.co.il, תגלשו קצת בין דפים, בעיקר קטגוריות עמוסות כמו תאורה וכו... האם ניצול המעבד קופץ גבוה מהרגיל ? רב תודות

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

אוקיי מדובר בתחרות איפור וקרובים של חבר שלי משתתפים בה אז אני צריך שתצביעו למתחרה מספר !28 http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=182152&sid=16 בבקשה אתם חייבים להצביע לה תודה רבה רבה רבה למי שעוזר!

• 13 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.