כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש לי חמישה דגי אוסקר בגוונים שונים. איך מבדילים בין זכר לנקבה? מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקבל קצת מידע בנוגע לסורקים בשדות תעופה. מה באמת עושים בעבודה?(זה ברור לי שסורקים את המקום מפני חפצים חשודים וכו'). איך האווירה וכל המסביב, כל מידע יתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי אנשים אני מכין דיסקים לאוטו של מוזיקה, החל מטראנסים, האוסים, פופ, היפ הופ, להיטים, בקיצור כל מה שיפה תהיתי אם חברי הפורום יוכלו לשתף אותי ברשימה שלהם לשירים המומלצים ביותר שחייבים להיות בכל אוטו. תרגישו חופשי לשפוך פליי ליסטים תודה
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אסור לחלוק על דעתו של מנהל? האם אסור לבקר מנהל? בפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548127.new מנהל בשם Milford Cubicle כתב גיבוב של שטויות, ולמרות שהתייחסתי עניינית, תגובתי נמחקה פעם אחר פעם. לדוגמא, הוא כתב: "גיבוי המידע שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותן" הסברתי שזה פשוט לא נכון מכיוון שגיבוי מדיע זה הביזנס שלהם, לכן זה הדבר *היחיד* שמעניין אותם, זה לא עיסוק צדדי, אלא המהות. והיו התייחסויות נוספות. האם זו המדיניות בפורום?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום תעזרו לי בבקשה (גירסה של 2 דיסקים...) אם יש לכם תשלחו לי בבקשה הודעה לפרטי... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שיש דיונים נעולים אם אני לוחץ לידע יש לי אפשרות לפתוח אותם אומנם לא עשיתי את זה אבל אני מרגיש תכח וזה מפתה ... ;D בקיצור אין לי רצון להיות מנהל באתר וה"כח " הזה יכול לשגע בן אדם אז תתקנו תקוד :lol:
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי מחשב מTMS לפני שבוע וקצת.. המפרט: היום בדקתי את המפרט ו... גום דאם איזה חרא.. בנוסף לזה שהמסך עוד לא הגיע מחו"ל (אזל בארץ) המחשב מוכן.. אבל אחרי הנחה אני עדיין משלם עליו 130-140 שקל יותר.. איזה חרא של מזל [= עם הכסף הזה אולי היה לי מספיק למצלמת וידיאו.. אני לא מאוד נואש אבל זה קצת עיצבן אותי אז חשבתי לשתף אתכם, אולי לשמוע קצת מקרים דומים כדי לא להיות מבואס..
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הנושא בקשר להאם כדאי להרכיב את המשב לבד , החלטתי שכדאי שאני ירכיב אותו בעצמי. אומנם לא הרכבתי בחיים שלי מחשב שלם לבד , אבל הרכבתי פריטים בודדים כמו HD , כרטיסי מסך , צורבים ,כונן קליטורים וכו. הבעיה שלי היא עם הדברים היותר כבדים כמו המעבד , הספק ולוח האם , אף פעם לא הרכבתי אותם. השאלות שלי הן: 1)מה הן סדר הפעולות? למשל: האם קודם להרכיב את המעבד על הלוח ואז את הלוח במארז או ההפך? 2)האם אני צריך להשמר מחשמל סטטי? 3)אם כן , איך אני עושה את זה? 4)אם יש לך טיפים , אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדהים מדהים מדהים!! (100x) למי שמכיר בחיפה, הלכתי מחורב לכיוון דניה.. וממול (מכוון דניה) מגיעה המכונית הכי יקרה אני חושב שראיתי בחיים שלי (וראיתי הרבה.. בעיקר באיטליה) הקיצר מכיוון דניה יורדת בנטלי קונטיננטל גי.טי. שחורה מדהימה... פאאאאאקק.. תקראו טוב ==> זה מכונית ששווה שני מיליון שקללללללל... רק תגידו את זה... :'( קצת תמונות למי שלא מבין... [glow=red,3,400] 2 מיליון שקל[/glow].. 2,000,000 היא נראה בדיוק ככה: שני מיליון שקל..
-
מדובר בחנות שכונתית בבעלות פרטית. יש לי זיכוי בסך 200 שקל בחנות הספיציפית הזאת וסיכמתי עם המוכר שזה ישמש כדמי קדימה. סיכמנו על המיפרט והוא היה צריך לחזור אליי עם תשובה לגבי כרטיס מסך מסויים שרציתי ולא היה לו במלאי. הלכתי למילואים וחשבתי שהוא מתעכב עם התשובה בגלל שמדובר היה בכרטיס יקר שאינו נפוץ. כשחזרתי מהמילואים התקשרתי לחנות לברר את פשר העיכוב,אולם מענה אוטומטי הודיע לי שהקו נותק. הגעתי לחנות ולתדהמתי התברר לי שהשלט הוחלף והבעלים התחלפו. הבעלים הנוכחיים לא שיתפו פעולה והתנערו לחלוטין מהעניין. בדרך לא דרך הצלחתי להגיע לכתובתו ולמספר הטלפון של בעל החנות אולם הוא התנער מהעניין ואמר לי שזאת הבעייה שלי שלא ניצלתי בזמן את הזיכוי וכרגע אחרי שהוא כבר סגר את החנות אין לו שום כו…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי מנוי פרמיום ברפידשייר וכבר כמה ימים שאני לא מצליח להוריד כלום.. האתר ניכנס רגיל אך ברגע שאני לוחץ על הורדה זה מבצע "חשיבה" אך בפועל לא מוריד כלום... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
גררר.... עוד פעם הטמפיט הזה צעק לי לסגור את המיים... ישר הלכתי ופתחתי את המיים בכיור, עד מחר בבוקר. שיצרח עד מחר, האידיוט. :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שאסור לפתוח דיונים כאלו ,אבל רציתי להגיד משהו. כשבאתי לפה בהתחלה זה היה רק כי היפנו אותי לפה לבקש עזרה למפרט. מעולם לא שיערתי שאני יהיה פה באופן קבוע.רק רציתי להגיד שזה הפורום הכי טוב שיש למדתי פה המון ורציתי להגיד תודה לכולם על כל הידע העצום שלקחתי מכאן. ישר כוח.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדיוק סיימתי לראות את הפרק האחרון של משחקי הכס, פרק 10 עונה 2. נראה לי שזה הולך להיות יותר גרוע מהסדרה "אבודים", כל פרק מותח יותר מהקודם, ובסוף העונה דופקים אותנו עוד יותר עם אלף דברים פתוחים! אני רוצה לקרוא את הספרים וגמרנו, אבל בתכלס העונה הזו חותמת את הספר השני או שהם חילקו אותו לשתי עונות? שאני אדע מאיזה ספר להתחיל!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים. כנראה ונחתה עלי נסיעה לא צפויה לחול שבוע הבא. (טפו טפו טפו.) למרבה התענוג, עדיין לא יצאתי מגבולתיה של ארץ הקודש, ואין לי דרכון. השאלה המתבקשת, מה אורך הפרוצדורה של הנפקת דרכון ראשון? אני מגיע עם סכום הכסף הנדרש, תמונות פספורט לרוב, תעודת זהות, והדבר נעשה על המקום? או לאחר ימים בודדים? או שמדובר בענין של שבועות? הענין די דחוף עבורי, ובמוקד של משרד הפנים, פשוט לא עונים. על הפנים. תודה! שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://www.terror-victims.israel.net/mainh.swf ** הודעה מראש אני לא שמאלני, אז לא לסקול אותי באבנים ** תראו אני מזדהה אבל עם כל הכבוד גם הפלסטינים סובלים והם לא בדיוק חוגגים שם. והם לא כולם מחבלים כמו שחלקכם חושב.. לדעתי זאת תעמולה ימנית מוסוות ומי שלא רואה.. חבל.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לראות ולבכות http://home.comcast.net/~colebruns/cs.htm
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אילו פעיליות לחיזוק הקוארדינציה ופיתוח החשיבה אתם מכירים? אשמח לקבל טיפים והצעות. החל ממשחקים פיזים, למשחקים לN95 8GB, ומשחקים לדף ונייר.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יוזמה שאפתנית וראשונה מסוגה מציעה לעשות שימוש חוזר בכורים גרעיניים שיצאו משירות מנושאות מטוסים וצוללות כדי לספק חשמל נקי וזול למרכזי נתונים ענקיים, כחלק ממירוץ החימוש הטכנולוגי והאנרגטי של ארצות הבריתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אפל ומיקרוסופט הציגו את התוצאות הפיננסיות שלהן לרבעון האחרון של 2014, עם מספר נתונים מעניינים במיוחד המרמזים על כיוון החברות בהמשך הדרך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-vs-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a8%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%99%d7%90-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%91/
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-