עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by evman007,

משהו שכתבתי הרגע אחרי שנפגעתי ממישהי: שם עמדת מולי וחייכת לי בין ההמון הצוהל לרעשי המוזיקה הצווחת לכדת את ליבי בעינייך נעלמתי לרגע ומיד כשחזרתי נעלמת כרוח הסערה. התעוורתי לעולם אותך לא אראה עוד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מאיפה אני יכול לקנות? אני צריך משהו כמו 20-30 אם יש במחיר טוב. תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ALÞHA,

אייי... לא ייאמן...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Ran B,

היי. היום הייתי באיזה מרכז הערכה ובין היתר נתנו לנו כקבוצה לפתור חידת היגיון מסויימת, לא הכי פשוטה. שבסוף, גם כקבוצה לא הצלחנו לפתור אותה בזמן הנתון (הנמוך). וגם למען האמת לא נתנו לנו לקחת את החידה איתנו הביתה, מי שהיה מעוניין. אני ממש רוצה לראות שוב את החידה ולנסות לפתור אותה בלי הקצבת זמן, סתם כי זה שיגע אותי. היא פחות או יותר הולכת על סיפור קצר שבו מספרים ש: יעקב הוא מוכר ספרים בשוק והוא נורה ע"י כנופיית "רעים מאוד" עקב כך שלא שילם את תשלומי החובה שלו. 5 חשודים נעצרו בחקירה, כל אחד אמר 3 משפטים בחקירה ש2 מתוכם הם שקר ומשפט אחד הוא אמת. ואז היה רשום 5 שמות של אנשים וכל אחת שלושה משפטים בסגנון : יוסי : אני חף מפשע. לא קניתי אקדח. אורי הרג את יעקב. ג'נג'י : לא ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Ovid,

אני כרגע לומד באחת מהמכללות בארץ במסלול העתודה של הצבא. לצערי הרמה שם יותר נמוכה ממה שציפיתי, הלימודים מאוד קלים, אני מרגיש שאני לא ממצה את עצמי, את היכולות שלי , ושאני מסוגל להרבה יותר ,והחשוב מכל - רוצה יותר. אני מאוד מתחרט שלא בחרתי בזמנו ללכת על העתודה האקדמאית וללמוד באונ' , אך כבר אין מה לעשות בנידון. במקום זאת , החלטתי במקביל להתחיל תואר בכלכלה ומנהל עסקים בפתוחה. החלטתי ללכת דווקא על הפתוחה משתי סיבות , האחת היא שכך יהיה יותר קל לשלב את זה עם הלימודים במכללה, והסיבה השנייה היא שאין לי פסיכומטרי. רציתי להתייעץ עם אנשים שלומדים בפתוחה (אני מקווה שיש פה כאלה) ולברר לגבי אופי הלימודים באוניברסיטה הנ"ל , שכן אני מבין שהוא שונה במקצת משל שאר האוניברסיטאות. קודם כל, לפ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by oren,

שלום רב, אני מעוניין להקליט שיחות שלי לצורך תיעוד, לשעת הצורך. הקלטה במכשיר הסלולרי אינה בעייתית, אך כאשר מדובר בטלפון הביתי קיימות מספר אלטרנטיבות: א. הצמדת מכשיר הקלטה לרמקול של הטלפון הביתי (האפשרות הפחות נוחה לדעתי). ב. ניסיון איתור מכשיר טלפון אלחוטי הכולל מכשיר הקלטה בתוכו (לדעתי מדובר באפשרות יקרה, אם קיימת). ג. חיבור כבל RJ11 דרך המחשב והתקנת תוכנה להקלטת שיחות באופן אוטומטי/ידני. לדעתי אפשרות ג' הנוחה והזולה ביותר, אך כאשר חיפשתי מתאמים של USB to RJ11 נתקלתי בתגובות שונות המעידות על איכות נמוכה ותפקוד לקוי של המתאם. במידה וקיים כאן משתמש בעל ניסיון בתחום, או משתמש אשר מתמצא בתחום ויוכל להמליץ ולכוון, אשמח מאוד. רב תודות, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by composite,

עשיתי פסיכומטרי בלחמן 2009 וקיבלתי ערימה מאסיבית של ספרי לימוד. האם כדאי לשמור אותם למקרה שאח שלי או מישהו אחר יעשה פסיכומטרי בעתיד (לפחות שנתיים מהיום)? תודה

8. Started by Sman,

העלתי לכם משהוא נחמד

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by NoamS,

שלום מישהו יודע על איזה טריק שיאפשר להשתמש באינסטגרם במחשב? ניסיתי להתקין בכרום את האקסטנשן User-Agent Switcher כך שהדפדפן יזוהה כסמארטפון אבל זה לא ממש הלך : קראתי שיש מצב שבעתיד השירות יהיה זמין גם במחשב האישי... אבל לך תדע מתי זה יקרה. אז, כיצד ניתן להשתמש בו במחשב?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by TalYB,

לפני שנתיים, כשהייתי בן 16 פירסמתי אשכול כאן בפורום בבקשה לקבל מידע על יח' מחשבים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415406.0

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by The_overclocker,

http://www.terror-victims.israel.net/mainh.swf ** הודעה מראש אני לא שמאלני, אז לא לסקול אותי באבנים ** תראו אני מזדהה אבל עם כל הכבוד גם הפלסטינים סובלים והם לא בדיוק חוגגים שם. והם לא כולם מחבלים כמו שחלקכם חושב.. לדעתי זאת תעמולה ימנית מוסוות ומי שלא רואה.. חבל.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by supercars,

אז ככה, שבוע הבא יש לי צו ראשון - קראתי קצת בגוגל אבל אין כמו לשמוע ממקור ראשון. אני מניח שרובכם כבר עברתם את זה, ותוכלו לצ'פר אותי בכמה טיפים. כמה שאלות: 1. עשיתי בדיקת עיניים לפני כמה חודשים, והכל יצא תקין, משמע שאני לא צריך להביא איזשהו טופס שקשור לנושא נכון? (גם לא כזה שמוכיח שאין לי בעיה?) 2. אני משער שיהיה לי פרופיל קרבי - ואני יותר בקטע של מודיעין. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל מודיעין למרות הפרופיל הגבוה?? :s05: זהו נראה לי.. יש מה להתכונן מראש?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by rednit,

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Mantis,

בזמן האחרון אני שם לב שהזכרון שלי (בעיקר זה שמבוסס על מילים, בניגוד למשל לזיכרון מבוסס תמונות שנראה לי שאצלי הוא סביר) לא מתפקד בצורה ראוייה לדוגמא קורה לי שאני שומע מושגים ושוכח אותם מהר מדי, או לומד מילה בשפה זרה ושוכח ישר, או סתם שוכח מילה/שם רנדומליים). אני מרגיש לפעמים כאילו הזיכרון שלי "חסום", שאין לי גישה אליו, או שמילה שבדיוק שמעתי "מתאדה". מה שאולי קשור אני גם שם לב שאני די מתקשה להביע במילים רעיונות שאני מבין, כלומר קשה לי לתרגם אם ההבנה למילים. עכשיו בהנחה שהבעיה שלי היא יותר חוסר ניסיון מאשר כשל מוחי (אני בהחלט יכול להעיד שתקופה די ארוכה הייתי די מתבודד ודי המעטתי בתקשורת עם אנשים),שאלתי היא מהי הדרך הטובה להתאמן על שיפור הזיכרון הספציפי הזה? אני מחפש תרגיל,…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by rogbi,

מישהו שמע עליהם? ראיתי לא מזמן תוכנית בטלויזיה אבל עכשיו הם עלו לי לראש ותשמעו הם פשוט גאונים! ולא בגלל שיש שם הרבה חברה עם 170 IQ אלה הרעיון שלהם: לוותר על ה (לפי התפיסה הדתית) ולטענתם זה יעזור לעשות שלום וזה גאוני וזה נכון איך הם עושים את זה אני לא יודע (וגם מה יוצא להם מזה) ודבר שני אני לא מבין איך אין רוב יהודי באירגון הזה איינשטין ישו פרויד וכל אלה היו יהודים, אין מספיק חכמים בשיבל האירגון הזה? ציפיתי ליותר מאיתנו

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. נניח שאני מחזיק משהו בגובה 100 מטר ופשוט נותן לו ליפול אז יש תאוצת כובד - נקרא לה a (זה 9.81 אם אני זוכר נכון, אבל זה משתנה, אומנם מעט מאוד, אבל משתנה בין המקומות על כדור הארץ) אז עושים לזה אינטגרל - המהירות היא a*t (כשt = time בשניות) עושים לזה אינטגרל והמרחק הוא a*t²/2 משווים את זה ל100 (כי הוא נופל מגובה 100 מטר) ואיפהשהו בתהליך הזה אני חושב שיש לי טעות כי המורה שלי לפיסיקה (כשלמדתי פיסיקה) נתן חידה כזו: דוב נופל מגובה 100 מטר ונוחת תוך 3.189 שניות, מה צבע הפרווה של הדוב? התשובה היא לבן, כי אם נציב הכל בנוסחה הנכונה נגלה שתאוצת הכובד שתצא לנו היא תאוצת הכובד בקוטב, ודובי הקוטב, כידוע לנו, לבנים אבל, הצבה של 3.189 בt נותנת לי תוצאה לא הגיונית - a יוצא לי בערך 1…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שתי שאלות מש"ב שיש לי בקורס כלשהו בתואר (מדעי המחשב) והייתי רוצה לדעת אם התשובות שלי נכונות (הקטע שהוא שהמרצה לא ממש נגע בנושאים האלו עדיין ולכן עניתי תשובות אינטואיטיביות,גם לא מצאתי ממש מידע שיעזור בגוגל).אשמח אם יש כאן אנשים שיודעים את התשובות בוודאות ויוכלו להגיד אם צדקתי השאלות: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט,יש הצדקה להגנה על השרת באמצעות firewall? נמק תשובתך. 2)היכן צריך למקם את הwireless access point ביחס לfirewall (האם מחוץ לפיירוואל או מאחורי הפיירוואל?) נמק תשובתך. התשובות שלי: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט ע…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. טוב אז ככה אני מחפש לאחותי טלפון אלחוטי אני מחפש את זה באינטרנט דרך אתרים מוכרים כמו זאפ ואתרים של חנויות ואז מנסה להשוות לדגמים מקבילים באתרים הרישמים של החברות ואני רוצה להגיד לא מצאתי התאמות בין חלק מהדגמים של יונידן ופנסוניק מהדגמים שמוכרים בחול לאומת האתר הרישמי אבל לא רק זה שרושמים דגם שמפורסם בארץ האתרים כימאת כולם ישראלים (בחיפוש בגוגל ) אני יתן לכם דוגמה הדגם הזה שרשום בארץ פה- APX-7080 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Ofv3DXmW9rhCmTELNqxKSUh:12bbi68k5?id=682138&pr=QJ5&N=2%20635&sgID=7 עושים חיפוש בגוגל - http://www.google.co.il/search?q=APX-7080&hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla:…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. פייסבוק ויוטיוב שייכים לגוגל? אם לא אז למי...

20. מה קורה ?? אני מתכנן לעבור ניתוח להסרת משקפיים באסותא אופטיק , רציתי לבדוק אם מישהו עבר את זה שם או עבר את זה בכלל ואיך זה ? עברתי על הכתב הסכמה שלהם והזכירו שם כמה סיבוכים חמורים גם אם הם נדירים וזה קצת הפחיד אותי... מה אתם אומרים ??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, יש לי איזה תמונה קטנה אחת, אי אפשר להבין שם כלום, וכשאני עושה זום אז מן הסתם הכל נהיה "קוביות" ואז בכלל אי אפשר להבין כלום. האם יש דרך להגדיל את התמונה ולהוריד את ה"קוביות" האלה ? לשפר את איכות התמונה במלים אחרות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by oFiR 22,

מישהו שמע על הפרויקט הזה? רוצה לספר איך היה? אני לא יודע אם ללכת כי אמנם כל מי שהיה שם אומר שהוא לא ישכח את זה בחיים ושזה ממש חוויה, אבל FFS זה חודש מהחופש הגדול :-\ http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=2288856964&troop_id=30019441&past=archive

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אני בטוח שזה קשור לגובה של הבנאדם, אבל איך קובעים גובה אופטימלי לשולחן? יש נוסחה כלשהי? פשוט אני כל פעם מתכופף כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי. :-\ אם אני מוריד את גובה הכיסא אז כבר זה מפריע לרגליים וכו'...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by cool_boy-PP,

זה אמיתי,באמת יש סרט חדש שמבוסס על המשחק? : אם כן זה פשוט טעות ,אף אחד לא יבוא לראות סרט על מפלצות משחקים BigDick במאדים...... עריכה,אמת בהחלט: http://www.doommovie.com/

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.