עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה נכון של SLASH יש את אחת הגיטרות הטובות בעולם? :

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by Yehudaa,

?

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  3. היי השאלה היא למי שאין לו בית ספר ועשה את הבגרויות שלו אקסטרני (זתומרת שלחו אותו לאנשהו לעשות את הבגרות ולא במקום שהוא למד בו) רציתי לדעת איך זה עובד אני מגיע לשם ואף אחד לא מכיר אותי איך הם בכלל יודעים שזה אני? יש להם פרטים מזהים שלי כמו תמונה שלי או משהו?

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כידוע,המונדיאל קרב ובא,ועל מנת לצפות במונדיאל יש לשלם סכום לא קטן של 490 ש"ח (רק בישראל). באשכול זה נדון על דרכים,לצופת במונדיאל בחינם. נכון לעכשיו יש כמה אפשרויות: להתקין בבית צלחת ולקלוט את הערוץ הירדני. לעבור מדינה. לשלם 490 שקל . לפרוץ את הממיר הדיגיטלי (שלחו לי למייל מה לעשות,אבל עוד לא ניסיתי). ומה שנראה לי האפשרות הכי יעילה,לצפות בשידורי המונדיאל דרך האינטרנט. (בקרוב אני יערוך את ההודעה ויביא קישור למדריך אייך לצפות במונדיאל בחינם באינטרנט). יש לכם עוד שיטות? למה אתם מחכים? אני בטוח שכולנו נשמח אם כל אחד ישתף אותנו בדרך שלו לראות המונדיאל

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  5. http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77030&bz=26 מה אתם אומרים עכשיו נראה לכם תשלמו?

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by Kurt,

בכמה צריך להיות הציון בבגרות גבוה יותר מהמגן כדי שישקלו לבטל אותו?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. משכורתו של יוסף היתה גדולה ב 1050 שקלים ממשכורתו של דוד. לאחר שמשכורתו של דוד הועלתה ב 15% קיבלו יוסף ודוד משכורת זהה. חשב את משכורתו של יוסף. אני שובר את הראש מצאתי את הפיתרון הוא 8050 אבל הדרך אני לא יודע כאילו עשיתי 100 לחלק ל15 ואז כפלתי... יש לכם דרך לזה? הבגרות עוד שעתיים!! בבקשה תעזרו לי!

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  8. שלום לכולם, אני כרגע בן 15 ואבא שלי מתכנן לקנות לי טרקטורון לגיל 16. יש לי מספר שאלות: 1)איזה טרקטרונים מכריחים רישיון למכונית ואילו רשיון טרקטור? 2)כמה עולה ביטוח לטרקטורון? צד שלישי. 3)באיזה גיל ניתן להתחיל ללמוד? 4)מה המחירון של ריינגר של פולאריס\מיול של קוואסקי ליד שנייה? וחדש? 5)על איזה טקטורון אתם ממליצים? למעט תומקאר שהוא יקר בטירוף. היו לי עוד שאלות אבל שכחתי,שאני יזכר אני יערוך. תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by galCool,

הורדתי סרט ואני רוצה שהוא יעבוד בDVD איזה סוג קובץ אני צריך שהסרט יהיה? תודה!!

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by kinggil,

תנו שירים :DJsmile: צריך רשימה טובה. Tnx alot

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. the broken laptop i sold on ebay Wikipedia- Amir Massoud Tofangsazan ולמי שאין כוח לקרוא, בחור בשם אמיר מבריטניה מכר מחשב נייד פגום וחלש יותר ממש שתואר, לתומס מארה"ב דרך האתר של איביי. תומאס ניסה להחזיר את הכסף, אבל אמיר לא התייחס ברצינות. תומאס החליט לנקום (תכנסו ללינקים).

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by אוריפ,

http://www.autospies.com/article/index.asp?articleId=7655&categoryId=23 שיהיה בריא...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3263678,00.html

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. פתחתי את הת'רד הזה למי שמעוניין ללכת בקבוצה מהפורום, לתערוכת computax 2006 בין התאריכים 20-22 החודש. רק לידיעה, אין אפשרות כניסה למי שמתחת לגיל 18, רק ביום האחרון בליווי מבוגר, לפי מה שהבנתי. אני מאוד רוצה ללכת עם אנשים מהפורום פה, בסופו של דבר כולם פה מזריקים מחשבים לוריד! http://www.stier.co.il/fair_computax.htm

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by Norm4nde,

אני צריך פלאפון משהו ברמה (לא משנה התקציב) כנראה אני מביא אותו מו"ל אז חשבתי על ה v3x / w900i אבל אם יש יותר טובים אשמח לקבל =)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by מוחמד היהודי,

:o אני הולך לקנות את המכשיר הזה במחיר של גרושים ממש כלום כסף עכשיו אני טס לחו"ל לאיזה חודש עוד מעט ואני ארצה לקחת איתי את המכשיר ולהכניס לו סים מקומי מה אני צריך לעשות כדי שהסים יעבוד?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לוקחת מטריצה ו הופכת אותו בסיס בודקת תלות לינאית ...יש משהו כזה משהו פשוט .

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by artyom,

OMG איזה אתר מוזר ומפחיד... www.eon8.com אתר מאוד מוזר ואף אחד לא יודע מה הוא אמור להביע והנה עוד משהו שמצאתי עליו... OMG עוד 7 שעות http://eon8theinvestigation.ytmnd.com באתר הזה תבינו למה שמתי את הכתובת בCODE... פשוט תעתיקו לBROWSER OMG זה מצמרר... עריכה 2: OMG I CRAP MY PANTS אני כבר לא יכול לחקות

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=173 נחמד לא

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by arkadur,

אני מחפש מידע על קארטינג (אתרים שעוסקים בנושא) אני מתכוון לרכוש אחת , אשמח לדעת מה אתם חושבים\יכולים לספר לי על הנושא מסתבר שהעסק נהיה אצלי קצת יותר מתחביב..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Shasoosh,

בשבוע האחרון המזגן בדירה שלי התחיל לטפטף מים, טפטוף מסיבי ומעצבן ממש מעל המיטה. ניקיתי את הפילטרים מאבק אבל זה לא ממש עזר, אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזאת? זה משגע אותי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חברי הפורום, ובעיקר מנהלי האתר, שלום, הייתי כותב את זה בפורום "על האתר", אבל הוא נעול, וזה נראה הפורום הקרוב הבא... בכל מקרה, בשבועות האחרונים יש לי בעיה להתחבר לאתר הזה (HWZONE) מפעם לפעם - האתר לא עובד בכלל, או עובד מאד לאט. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה עם התקשורת, אך הפינג לאתר טוב גם כאשר יש בעיה עם האתר. הבעיה הזו לא נובעת מעומס על הרשת שלי (אין קשר ל eMule או תוכנה אחרת התופסת את רוחב הפס), ולא כתוצאה מחסימה של firewall כלשהו (כמו שאמרתי - האתר עובד, אבל לא תמיד, אז הוא לא נחסם תוכנתית). רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש בעיה דומה? ואם כן, האם המנהלים פירסמו משהו לגביה באחד הפורומים? תודה על התגובות. *** עריכה: ב"פורום הקרוב" התכוונתי לפורום שהוא לדעתי הוא המתאים ביותר לפרסם…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לא מצאתי בגוגל לינק או הסבר יעזרו תודה

• 13 תגובות
    • 13.5k צפיות
  24. Started by DimaX,

הגיע הקיץ(או לפחות החום שלו) ואחרי 20-25 דק' עם היד על העכבר, היד מתחילה להזיע וזה מעצבן חושרמוטה! מתעוררת השאלה: איך אתם מקררים את היד בזמן עבודה רצופה מול המחשב? יש לי מאוורר 5ס"מ שעובד על 12V אבל אם אני אעשה את המוד של החורים בעכבר ואת המאוורר בתוכו, אז הוא לא יעבוד (יש שם רק 5V)... יש לכם פיתרונות אחרים? זה קורה גם לכם? ??? : :-X ;D

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  25. אני: שלום יש לי בעיה בלה בלה אני לא מצליח לגלוש לאתר הזה העיניין הוא שאמא שלי גם לא מצליחה וחבר כן. ניסיתי לשנות DNS ואייפי ולא עזר.... 012: מה הקשר DNS? DNS זה שלנו לא שלך. אני: באמת? איזה מטומטם אני! (בציניות כמובן) 012: חס וחלילה... ככה לומדים. אגב זה האתר היחיד שאתה נתקל בבעיה? אני: כן. 012: נו ואין תחליף? אני: אני מאחסן שם את האתר שלי... וכמובן אני לא יכול להכנס ל-FTP שלי ובנוסף חלק מהאנשים לא יכולים לראות את האתר שלי.... 012: חסר אתרים לאחסון? אני: אתה רציני? 012: טוב תשמע יש לי עמדה לבדיקה אני כבר חוזר.... אחרי 10 דקות: 012: תשמע מאוד מוזר. אני מצליח להכנס דרך PNS אבל דרך LNS אני לא מצליח ודרך ADSL אני כן מצליח.. מאוד מוזר... שקט ארוך....... אני: את…

• 13 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.