כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם, אני רוצה לפתוח כאן דיון ליצירות שלכם הגולשים. סיפורים ושירים שכתבתם או ששכתבתם ורוצים לשתף את העולם. אז אני אעשה את הסיפתח עם שיר ששכתבתי לפני שנתיים לערך והוא מאוד מתאים לתקופתנו אנו. שם השיר: "סוס ועוד סוס" מבוסס על מילות השיר והלחן של: "יום ועוד יומיים" של שי גבסו. *מומלץ לקרוא את השיר כאשר מנגינת השיר המקורי ברקע ------ התחלה ------ "הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה מוקדש לך כדי שתספרי את אותם הסוסים מהרושעים שיבואו אולי הם יבואו הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה הוא בשבילך כדי שתדעי שבנופי הכפור עוד יבוא סוס יאור אולי עוד יבואו... אם תספרי סוס ועוד סוס יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שם, מפרמט את הרחובות עם סוסים צבעוניים שיישארו פתוחים …
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, שבוע הדממה, צריך סדרות חדשות, לא? אז ככה, אני ארשום פה את כל מה שראיתי כבר, תוכלו להבין את הטעם שלי ולהמליץ לי על סדרות טובות בסגנון (או אם זה ממש טוב, אז גם לא בסגנון) lost heroes PB 4400 Dexter Breaking Bad Doctor Who Entourage Eureka FlashFarward House HIMYM Jericho Lie to Me My Name Is Earl Smallville The Big Bang Theory Sopranos זהו, זה כל מה שראיתי, אשמח להמלצות תודה ושבת שלום, דוד.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרה אני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480 ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיה אז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנה ככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05:
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בעקבות התראד שפתחתי לפני שבוע בערך, הבנתי שכיסא נוח יש לו הרבה משמעות למניעת כאב גב מתמשכת, הלכתי לאופיס דיפו היום ובדקתי כיסא של צרעה F-15 שם הדגם, הוא עולה 890 ש"ח אבל אני חייב להגיד שהוא מזה מצויין לגב, הרגשתי שאני בעולם אחר לגמרה, הרגשתי מזה שונה, זה ממש הבדל גדול כמו שמשווים בין C2D ל-Pentium 3, סתם דוגמא. השאלה אם הייתם במקומי הייתם מבזבזים 890 ש"ח על כיסא? (אגב זה כיסא אורטופדי)
-
- 31 תגובות
- 8k צפיות
-
-
לא יודע משום מה יש לי חשש (ממש כאלו) שערוץ ישראל רואים פחות טוב מכול ערוץ ..שהוא ..בכבלים ...אתם יכולים לאושש את זה ? הוא שמשהו דפוק בהרצליה ...או בטלוזיה שלי .. זה כבר כמה שנים שיש הבדל ברור באיכות שידור של ישראל ...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אמא טסה לארהב עוד שבוע וחוזרת עוד חודש אני יודע שהIPHONE יוצא סוף החודש הזה אני חושב להגיד לה לקנות אחד אבל אני לא בטוח בגלל כמה סיבות הסיבה העיקרית היא חוסר תמיכה בעברית בכל דרך (כלל בגלישה בבאינטרנט כנראה לא יהיה לראות עברית) חוץ מזה מפחיד אותי שהוא בסופו של דבר לא יהיה כזה מוצלח כמו שהוא נראה ונשמע והדבר האחרון הוא שאני מפחד שהוא יהיה כמו איפודים למינהם וכל דבר הכי קטן ישרוט אותו בקיצור מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלומות לחברי הפורום, אני צריך ייעוץ בדילמה קשה שעצם כך שהגעתי אליה מבאסת אותי עמוקות. בקצרה(למטה יש את הסיפור בקצת יותר הרחבה): סיימתי טירונות 02 וקיבלתי צו להתייצב בבח"א 21-טכני ביום ראשון. כלומר, אני "מיועד" להיות חייל במערך הטכני. לפי מיטב הבנתי 99% מהתפקידים במערך הם תפקידי חשמלאי/מכונאי/טכנאי. תפקידים שאין לי שום זיקה אליהם(הידע שלי במכונות הוא אפסי ולא קיים, ואין לי גם שום עניין בנושא) ושאני לא יכול לבצע מבחינה פיזית. ברשותי שתי אפשרויות "חוקיות" (אני נמנע מקומבינות וללכת לבכות לקב"ן וכל הדברים הללו): 1. להגיע לבח"א ולא לחתום על טופס הכניסה לבסיס ובכך למערך, לקבל איומים של כלא, להיכנס לכלא למי יודע כמה זמן ואז שיוציאו אותי מהמערך(כי בכלל לא נכנסתי אליו). 2. להיכנס ל…
-
- 123 תגובות
- 12k צפיות
-
-
היי, כפי שציינתי אני מתגייס ב-24.10 למערך הטכני של חייל האוויר ואני מאוד אשמח לקבל המלצות לקורסים השונים. בנתיים השניים ה"יוerתיים" ביותר שראיתי הם "אבנט כחולה" וטכנאי כטב"מ. אני מאוד אשמח לדעת קצת מה כרוך בעבודת/קורס טכני כטב"מ [על אבנט כחולה הצלחתי לשלוף די הרבה מידע] ומה הדרישות בשביל להגיע להיות טכנאי כטב"מ? אני בוגר מגמת מוסיקה, בלי פיזיקה / אלקטרוניקה / מחשבים... קב"א: 54 דפ"ר: 90 פרופיל: 97 [עם קשיי הסתגלות - משמע לא קרבי]
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא יצא לי לראות אף סידרה ממש, חוץ מאנדרומדה (פה פרק שם פרק) עכשיו אני רוצה להתחיל לראות איזה סדרה ואני הלכתי לאיבוד... מה עדיף? אם מה להתחיל, מה היה קודם ומה לא... בבקשה תעשו לי סדר בראש כי אני לא יודע מה לראות קודם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
הקולקציה: http://www.sportw.co.il/cat.asp?manid=287 הוא (חבר) מחפש קרוקס כפכף אצבע. ואומר שהשחור עם הסוליה הכחולה הכי יפה. וני אומר לו שזה צבע שמתאים יותר לנשים. וגבר בן 20 שהולך עם , זה יראה מגוחך. ועדיף ללכת על השחור הרגיל, או השחור עם הסוליה החומה. מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה פה פעם איזה משתמש(שנראה לי עדיין פעיל..) שנסע לאנגליה ונסע במכוניות ספורט במסלול מרוצים.. מישהו יכול להביא את הנושא הזה או את שם המשתמש או יודע איך אפשר לעשות דבר דומה ?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני פונה עליכם לעזרה שמתי לב שיש אלבומים שיש להם אותיות ומילים אחרי שם האלבום והיתי שמחה לדעת מה זה אומר? אשמח לקבל רשימה שבה אוכל לזהות את הגרסאות לאלבומים כגון: Deluxe Edition,MTD, Advance מה כל אלה אומרים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מזמן הייתה לי את התוכנה הזאת של התמונות שאתה צריך להוריד ואז כל יום אתה יכול להוריד עוד 5 תמונות לשולחן העבודה ...אני רוצה עוד פעם להוריד את זה אבל אני לא זוכר את האתר..אולי מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בארץ או בחול. אם מחול אז שלא יהיה מחיר שחיטה. באתר הרישמי אאפשר, כי הם לא שולחים לארץ.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אתמול שמעתי שיר מוכר באיזו מסעדה ומאז זה לא יוצא לי מהראש. בסוף הפזמון האישה אומרת משהו כמו you're my fire, my desire.... בסגנון oldies רוקנרולי. הכי קרוב שמצאתי זה Backstreet Boys - I Want It That Way שזה ממש לא מה שאני מחפש
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן אני בן 20, רוצה להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים פרטי. מבחינת הידע שלי אני די בטוח בעצמי, לא גאון או משהו אבל יודע דברים. החששות שלי הן אחרות -> מס הכנסה אני רוצה להפיץ הרבה מאוד פליירים בתיבת דואר, מה הסיכוי שמס הכנסה יעלו עלי? מה העונש? האם מתחשבים בגיל? [סך הכל 20] מה אחוזי הלקוחות שדורשים קבלות? בבקשה גלו לי כל מה שאתם יודעים ורק אחרי זה אני אדע אם שווה לי להתחיל עם כל העסק בכלל.. תודה רבה!
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש כבר הרבה זמן אתר קניות מחול שמוכר גם חלקי מחשב ותומך בשיטת קנייה של PAYPAL אם למישו יש אתר להמליץ אשמח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מילא המתנחלים, הם בחרו להגיע לשם והמדינה דואגת להם פחות או יותר. אבל מה עם החתולים? http://news.walla.co.il/?w=//750112 מדינת ישראל מפקירה אותם! אני מתבייש.
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
"תור ארוך השתרך בסניף של רשת מקדונלד'ס בתל אביב לאחר שעשרה תלמידי תיכון רכשו ארוחות בשווי 600 שקלים במטבעות של 5 ו-10 אגורות. החבורה החליטה לנקום ברשת לאחר שאחד מהם המתין זמן רב למיץ תפוזים. אחד הנערים: "זה התחיל כנקמה והמשיך בשביל הצחוק. בסופו של דבר, עשינו את זה בעיקר בגלל שמשעמם בקריית אונו" מיטל צור פורסם: 11.07.07, 17:24 לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424337,00.html חחח משעמם להם
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על ספר של רשתות ואינטרנט טוב שמסביר הכול על הנושאים הללו תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הקטע שהאתר של gigabyte תמיד בקושי זז ממש מפליא על חברה כזאת (לעומת אתרים כמו ASUS וכו') :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור בפתירת התרגיל , תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-