עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. "טיילתי" לי בעולם ופתאום אני רואה משהו מוזר הרבה עיגולים כאלה שחלק מהם נראים כמו דשא וחלק קטן מהם נראים כמו אדמה...והכול ביחד מזכיר קצת צורה של חץ מה זה הדבר הזה? חח זה מזכיר לי את ה"ציורים" האלה שאומרים שחייזרים עשו...בכל אופן הדבר הזה נמצא נראה לי ליד ערב הסעודית או משהו...מישהו יכול להסביר מה זה? אגב תעלו טיפה למעלה יש עוד כאלה אבל בצבעים יותר בהירים ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Viper2K2,

והאם זה זה - מחשב כף יד מתוצרת PALMדגם 515 M או שיש יותר חדשים? ממולץ לקנות אותו? ממני, VIPER2K2

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בנסיוני לעשות משהו עם הדבק מגע (לא מה שאתם חושבים ) הדבק נדבק לי על האצבע ואין לי מושג איך להוציא אותו לא יוצא יש לכם דרכים?

• 13 תגובות
    • 13.4k צפיות
  4. אבא שלי מבקר ממש בקרוב בארה"ב ויש כמה דברים שאני רוצה שהוא יקנה למחשב כתובת בתוך ארה"ב שבה הוא יהיה יש לי, העיניין הוא שאני מחפש חנות שממנה אוכל להזמין ורוב החנויות לא מקבלות כרטיסי אשראי בינלואמיים, אלא רק כרטיסים שהונפקו בארה"ב (דוגמא לחנות כזאת היא NEWEGG) ניסיתי להזמין דרך AMAZON, אבל עכשיו הם אמרו לי פתאום שיש איזה בעיה והמשלוח יכול להתעקב שבוע - מה שלא אופציה מבחינתי.. אבא שלי כבר יעזוב עד שזה יגיע בקיצור, אני רוצה להוציא משלוח חדש אבל אני פשוט לא מוצא אתר.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד מאוד אעריך את זה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by et_gershon,

אוקיי חשבתי שזה מתאים לפה אז שמתי פה יש לי את הטלפון שבתמונה ושמתי אותו ומה שקורה זה שאני נגיד פותח אותו לצלצל או שאני עונה בוא אז יש כזה מין כזה רעש של כאילו אין קליטה לדקה (עדיים אפשר לדבר) ואז זה ניפסק ואז באמצע הדיבור יש רעשים מוזרים יש למישהו רעיון מזה?

• 13 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by LIRON11,

שלום, אני בגיל 20 וחברה שלי עוד מעט חוגגת 17, ההורים של החברה לא רוצים שניהיה בקשר כי הם דתיים (שמרנו על זה בסוד עד שהם עלו על זה). כרגע המצב שהם רוצים לפנות למשטרה אם לא ניפרד, מה ההשלכות אם הם ילכו למשטרה? הם יכולים לכפות עלינו לנתק קשר? תודה.

7. Started by 114508534,

יש אפשרות כזאתי בכלל? תודה

• 13 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. Started by moshe55501,

האם יש מישהו שיכול להגיד לי איך בונים רקטה מחומרים ביתיים אבל שתטוס לפחות 500 מטר (ואני מדבר ברצינות אז בבקשה לענות ברצינות ) תודה :)

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. מה לדעתכם על האליפות של מכבי חיפה בכדורגל ..!!!??

• 13 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Asafalfa,

היי ! תגידו יש משהו עם נסיון שעובד עם זה ? אני הייתי מעוניין לשמוע קצת הסבר איך כל זה עובד בצורה מפורטת פשוט באתר שלהם קצת היה קשה לי למצוא הסבר נורמלי ... ואם בכלל אנחנו (ישראל) יכולים להשתמש בזה ...?

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by TermiNal,

או בקיצור - טראנסים טובים יענטו האוסים וכאלה דברים שטוב לרקוד איתם, מוזיקה שחורה טובה ככה, ועם יש דברים טובים בעברית או ז'אנרים אחרים טובים שיתאימו אז גם בשמחה.. אבל שיתאים למסיבות תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ועכשיו הגיע הזמן להלחם בכל אותם מנוולים שמחליטים על דעת עצמם לעצור בשולי הדרכים רק ע"מ להושיט עזרה לאנשים פצועים. http://www.motocar.co.il/article/10340.aspx

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מצאתי חנות שמוכרת בעצם כל פריט צבאי אפשרי.. מכובעים, חולצות ועד למדים, נעליים, לבוש קרבי, סיכות של כ-ל היחידות, דרגות וגם שכפצ"ים. רק לי זה נראה דיי מוזר? http://www.zahal.org/gear/p1.htm ב"אודות עלינו" בעל החנות מראה תמונות שלו עם כל מני ראשי ממשלה של ישראל... זה חוקי בכלל? אגב, גם אתם חושבים שהג'קט השחור מגניב ושווה לקנות אחד כזה? 8) http://www.zahal.org/shabak/index.htm

14. מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג את המסכה והגלימה כמו שבסרט "הצעקה"? חיפשתי אבל מצאתי רק חיקויים.. יותר נכון אפילו לא דומה לדבר האמיתי. קשה לי להאמין שיש את זה בארץ . אבל אם למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג ...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by BedB0y,

אני בבנק הפועלים ובא לי לסגור איזה סכום קטן לשנים הבאות, משהו שאפשר לשים בצד ולשכוח ממנו להרבה הרבה זמן. ראיתי לפני כמה חודשים את הפרסומת שלהם על דן חסכן, אם אני לא טועה הם אמרו שתוך 10 שנים עשרה שקלים הגיעו למשהו כמו 30000. למרות שזה 10 שנים, עדיין זה נשמע קצת מוגזם. בכל מקרה הסיבה שאני מתייעץ פה היא שהבנקאים מילאו לי את הראש בהרבה בלבולי מח, הם מנסים לעזור אבל עם הרבה דברים לא רלוונטים מהצד. מישהו פה מכיר את התחום? מאיזה אחוז אפשר להגיד שהריבית היא נורמלית?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

אני וחברים רוצים לעשות על האש בים בלילה(מתחלים ב7 ככה) אתם יודעים באיזה אזורים מותר לעשות(הבנתי שי אזורים שמותר ויש אזורים שאסור) אנחנו רוצים אזור חוף הסלע(בת ים) - ל4*4 (ראשון לציון) ואם נגיד אנחנו עוסים באזור אסור ואז באה משמר החופים (או איך שלא קוראים לזה) ניראה לכם הם מניאקים כאלה שיפנו אתנו(אם אנחנו עם מנגל דולק וזה) או ששתי שיפדים יסדרו את העניין? :-* אני יודע שאלה מפגרת אבל אולי למישהו פה יש ניסיון.....

• 13 תגובות
    • 17.6k צפיות
  17. http://www.megashare.com/196876

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yotamoo,

טוב אני אישית מעדיף את רודני, תבחרו ותסבירו!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by liram21,

שלום לכולם, אח של חבר שלי נתן לי ספר ללמוד של MCITP, קוראים לו MCITP 70-647 SE. אני לא יכל להתחיל ללמוד כי אין לי ווינדוס SERVER 2008, אז אני לא יכל להתחיל כי הכל זה עבודה טכנית (לפי מה שהבנתי ממנו) עם המערכת עצמה. אז מה אני יכל לעשות ? תודה! נ.ב.- אשמח לעוד קישורים או עזרים שאוכל להמשיך ללמוד MCITP או CCNA כמו שצריך עדיף בעברית אבל גם אנגלית זה סבבה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by הסולידי,

מישהו קנה מחשב בחנות זו? איך השירות והאמינות? האם קיימת בעיה כמו שקראתי בפורום עם חנות אחרת שמתחילה ב- IVO...?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני לא יודע אם פורום "כללי" הוא המקום הכי ראוי לזה, אבל נדמה לי שכן... חשבתי על אפשרות מסויימת שתשפר את החוויה של משתמשי הפורום. נכון שיש מנייה של מספר ההודעות של כל משתמש? אבל אין ממש הבדל בין 1800 הודעות ספאם טהורות ל-1800 הודעות אינפורמטיביות ומעניינות. אז חשבתי על אפשרות לסמן הודעה של בן אדם כהודעה טובה, לפי דרגות מסויימות. כך שלאדם יכול להיות 1000 הודעות, מתוכן 900 ספאם, 50 מועילות ו-50 מצויינות (או להיפך). לאחר שתיווצר סטטיסטיקה מספיק גדולה עבור רוב חברי הפורום, לכל חבר פורום תינתן האפשרות לבחור רף שממנו ומעלה הוא מעוניין לראות. למשל, אני מעוניין לראות רק מי שפחות מחצי מההודעות שלו מוגדרות כספאם. דבר זה יעודד אנשים לכתוב בעיקר הודעות מועילות, ויפחית משמעותית את אפשר…

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by evman007,

עוד כמה חודשים בעזרת השם וקצת כוח רצון, אני מעיף את הרכב שיש לי עכשיו-סופר לנסר 94 1600 אוטומטית. חשבתי על רובר 214, 1400 ידנית,בדיוק מה שאני אוהב.אני יודע שרובר פשטה רגל ולכן המחירון של הרכבים שלה ברצפה, ואפשר להשיג רכב שנותן המון במחיר ממש זול, משהו בסביבות ה15000 שקל למודלים 97-99. בעיה ידועה ששמעתי על הרכב הזה שיש בעיה עם אטם ראשי שהוא לא חזק מספיק ולכן הולך ראש מנוע מוקדם, אם זה קשור בכלל אחד לשני, תקנו אותי אם אני טועה(אינני מבין גדול במכוניות).עוד בעיה שאני מודע לה היא נזילות בדגמים שיש בהם סאנרוף, אך זה לא ממש משנה לי, כי אני לא רוצה סאנרוף בכלל. אשמח לכל מידע שתוכלו לספק לי על הרכב הזה, במיוחד ממי שיש לו ניסיון כשלהו עם הרכב הזה, אני מעדיף כמה שפחות תגובות שמתבסס…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by nineball,

אתמול בלילה לא הצלחתי לישון, הסיבה- גור חתולים פצפון (אני מעריך שבן 3-4 שבועות לכל היותר) מתחת לחלון שלי, על הפרגולה, יושב ומיילל בגשם. הפעם האחרונה שראיתי את אמא שלו באיזור הייתה אתמול בצהריים, מרגע שהתחיל הגשם היא התחפפה ולא חזרה עד לרגע זה. בהפוגה בין הגשמים היום הצלחתי להזיז אותו מהפרגולה החשופה לגשם, לייבש אותו בעדינות ולהעביר אותו אל מתחת לפרגולה, שלא יהיה חשוף לגשם. לצערי, אין שום דרך להשאיר אותו בתוך הבית- ברגע שאמא שלי מריחה חתול מקילומטר היא מתחילה להגיב (אלרגיה, למי שלא הבין) אז הוא מתחת לפרגולה, בגינה, עם הגנה מפני רוח וגשם+מגבת לשבת עליה שיהיה לו קצת חם. חשבתי שמהיללות אולי אמא שלו תחזור בשלב מסוים, לא נראה שזה קורה או עומד לקרות. אין לי אפשרות לאמץ אותו, כאמ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by IG,

לפני שאתם שולחים אותי לגוגל- ניסיתי... כבר כמה שעות אני מחפש שם בלי הצלחה לעניין: אני רוצה להזמין טיסה לאירופה באוגוסט, ואני רוצה לדעת איזה טיסות יש, מתי, וכמה עולה כרטיס. ניסיתי את כל האתרים של וואלה וכו', ואפילו הגעתי לאתר שמציג את לוח הטיסות בבן- גוריון.... אבל יש עם זה בעייה: לפי הלו"ז, יש טיסה של ישראייר בתאריך מסויים וזמן מסויים שמתאימים לי, אבל כשאני מחפש את הטיסה באתר של ישראייר- היא לא מופיעה! מה שאומר שאני לא יכול להזמין כרטיס... אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. האם מישהו יודע כיצד אני מגיע מתחנת הרכבת לאזור התעשיה הצפוני ? תודה *השאלה היא רצינית, אז בלי קשקושים בבקשה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.