כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
בהקשר הזה: http://news.walla.co.il/item/2850041 ידוע שהמשטרה הצליחה לפרוץ לכל הפחות את הקוד כניסה בלי להרוס את הנתונים שבפלאפון. אני לא ממש עוקב אחרי כל הגרסאות וכו' אבל מאמין שעם מספיק חיטוט באינטרנט או איזה מעבדה אפשר לעשות את זה כנראה בלי יותר מדי קושי. השאלה שלי, אם הנתונים בפלאפון היו מוצפנים (encrypted) בהצפנה של אפל, יש מצב שגם את זה הצליחו לפצח?? כי זה באמת מרשים....
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, השנה היא השנה ה"גורלית" בלימודי התואר שלי במדעי המחשב. אני צריך לבחור אחד מבין 3 המסלולים הנ"ל: עיבוד אותות מערכות מידע ביואינפורמטיקה (סידרתי אותם לפי הסדר עדיפויות שלי) רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי, והאם למדתם איי פעם באחד מהמסלולים הנ"ל. ד.א. אני לומד במכללה למנהל בראשל"צ, אז אם מישהו למד(או עדיין לומד) את אחד הקורסים במקצועות הנ"ל אנא רשום את התרשמותך מהרמה שם.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, השיעורים הם בני 4-5 שעות שאני רוצה לשמוע אחרי השיעור , על כן אני מעוניין לרכוש מכשיר הקלטה **איכותי** על מנת שאוכל להוריד את השיעורים למחשב ולהאזין להם במידת הצורך שוב. המכשיר צריך להיות קטן ובעל יכולת קליטת קול טובה. אני יושב בשורה ראשונה אז המרחק לא משחק כאן משתנה היות ואני די קרוב למרצה תודה מראש,
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
זהו הדיון הרישמי של התערוכה. אז מה באמת מחכה לנו שם? מה הייתם הכי הרבה רוצים לראות? זה המקום..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו מה מוכרים באיביי ויש אנשים שמציעים מחיר: http://www.ebay.com/itm/PALESTINE-CURRENCY-BOARD-ONE-POUND-1939-VF-DURTY-RARE-/230785496654?pt=Paper_Money&hash=item35bbe3364e http://www.ebay.com/itm/THE-ANGLO-PALESTINE-BANK-LIMITED-10-POUNDS-1948-VF-/330726818082?pt=Paper_Money&hash=item4d00dac122 http://www.ebay.com/itm/PALESTINE-20-MILS-1941-KEY-DATE-VERY-RARE-1941-/110873999839?pt=UK_Coins_World_RL&hash=item19d09af9df
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לAdd Funds (תחת My Accoun) ולא מוצא את האופציה להפקיד כסף מהכרטיס לפייפאל, אלא רק מחשבון בנק אמריקאי. איך אני מפקיד כסף מכרטיס האשראי שלי לפייפאל ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו רובכם בטח בילדות, גם אני הייתי מכור למומינים רק שאת הפרק האחרון לא יצא לי לראות אף פעם, ושמעתי עליו המון שמועות. שמעתי שפרק האחרון, סנופקין מתעורר, ומסתבר שהוא בעצם ילד אוטיסט שחלם הכול. את הפרק לא הקרינו בארץ. עכשיו, רציתי לבדוק אם זה אמיתי, אבל לא מצאתי שום מקום שניתן לראות בו את הפרק. אולי תעזרו לי, וגם לכם? אני לא רוצה להשאר במתח אלון
-
- 57 תגובות
- 29.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מחשבים ב-6000ש"ח כל אחד, ללא מסך. אני כבר דיי סגור על המפרט כך שאין צורך בהצעות מפרטים. את המחשב אני מעוניין לקנות ב-KSP. הבעייה היא שאין להם ספקים טובים. רק HEC יש שם. דיברתי עם שירות לקוחות ב-KSP והוא טוען כי לא ניתן להזמין ספקים אחרים, וכי הספקים שבאתר הם ה"מבוקשים". שאלתי אותו, אם הוא יוכל להתקין ספק שאני מביא מחנות אחרת. הוא אמר שהם לא עושים את זה, מה גם, שאם נשרף חלק כלשהו (בגלל הספק) הם לא מספקים אחריות! עכשיו, אין לי בעייה להתקין ספק מסכן, אך אני לא סגור על העניין הזה, ז"א, היה ונשרף לי לוח האם, האם הם יכולים לטעון כי זה נגרם כתוצאה של בעיית ספק ולא לתקן\להחליף את החלק בשל כך? כי הגיון פשוט אומר : יש אחריות על כל חלק וחלק, מה זה עניינם סיבת הב…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מישהי שאני לא מכיר בכלל צריכה שמישהו ידפיס לה עבודה של 7 עמודים, בתשלום כמובן. הצאתי את עצמי אבל כמה כסף לבקש? זה דיי דחוף!
-
כל שנה בוחרים מלכה יותר ויותר מכוערת... מה זה צריך להיות!??! תחרות כל כך מכורה אלוהים ישמוררר ותחשבו שהיא תייצג אותנו בתחרות העולמית...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לקבל קצת מידע על הפקולטה הזאת, אם מישהו יודע מה בדיוק התואר כולל, איזה נושאים נלמדים, עד כמה הוא קשה, מה הביקוש, מה אפשר לעשות עם התואר מבחינת עבודה או כל פרט שימושי אחר ויש לי גם שאלה ספציפית בשבילי, אם בבגרות בפיזיקה קיבלתי 69, זה אומר שאני אצטרך לעשות קורסים בפיזיקה בתחילת הלימודים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
"לכבוד" פסח, למי שעדיין לא קרא, ניתוח ביקורתי בנוגע ליצאת מצרים - המאמר לקוח מויקופדיה - הגישה הביקורתית עיון במקורות חוץ-מקראיים, במיוחד ברשימות מצריות מאותה תקופה, אינו מגלה דבר אודות יציאה המונית של עבדים עבריים. גם מקורות לא מצריים לא מגלים דבר. יש להניח שאם הייתה מצרים נחלשת, היו פולשים לתוכה עמים שונים, והתרחשות זו הייתה באה לידי ביטוי במקורותיהם. העובדה שאין זכר לכך, וכן ההבחנות שלהלן, פוגעות באמינותם של כתבי הקודש כמקורות היסטוריים. סתירה פנימית בכתובים עצמם. בכמה מקומות בתנ"ך נמנים הדורות ששהו בגלות מצרים, ומתברר שמדובר בשושלות קצרות, למשל בדברי הימים א' ב': יהודה שיורד למצרים מוליד את פרץ שמוליד את חצרון שמוליד את רם שמוליד את עמינדב שמוליד את נחשון נשיא יהודה ב…
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה שונה ממדינה למדינה אבל מישהו יודע כמה עולה האיפון באירופה?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הייתכן שהעיבוד הקולנועי עבור סדרת משחקי המובייל הנודעת יהיה הפתעה איכותית? לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בטריילר-הראשון-של-הגירסה-הקולנועי/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
To make a woman happy ............ .. A man only needs to be: 1. A friend 2. A companion 3. A lover 4. A brother 5. A father 6. A master 7. A chef 8. An electrician 9. A carpenter 10. A plumber! 11. A mechanic 12. A decorator 13. A stylist 16. A psychologist 17. A pest exterminator ! 18. A psychiatrist 19. A healer 20. A good listener 21. An organizer 22. A good father 23. Very clean 24. Sympathetic 25. Athletic 26. Warm 27. …
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התחלתי את האימון הראשון שלי בחדר כושר אתמול, ובלי מושג זה פשוט משעמם, מה גם שהמוסיקה נותנת כוח מסויים לפעמים. יש המלצות מסויימות, למוסיקה (מכל סוג, עדיפות למטאל) שמתאימה לחדר כושר (נותנת אדרנלין)?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הקדמה קצרה: שירים אלו הובאו, משום שהורגש הצורך לשפוך את כל דברי הנאצה כנגד הממסד, שנשמרו בפנים במשך שנים. שיר על החיים --------------- אני לא יודע למה שתיתי.. מים מהברז והם היו טעימים. אתמול בא איזה אחד צלצל באינטרקום שאל אותי לפתע יש לך מים בברז אמרתי לו לא! למה מה - אני פראייר ?! מי ששותה לבד מים מהברז עם טעם הלוואי של ביציי יתושים מת לבד נו..זה ברור. פזמון: תמי 4 זה חרטה! הטעם הוא שונהה. X1 שירותים בשקל ----------------- הסתובבתי עם חברים בעיר פתאום נתקפתי לחץ אטומי אני חייב לשירותים ניסיתי להתאפק אבל כבר לא יכולתי נכנסתי לשירותים בשקל התאים היו תפוסים אין ברירה - למשתנה! התחלתי להשפריץ ולפתע לידי החל כושי גדול להציץ התביישתי התכווצתי הכושי צחק עשיתי לו את החג פיזמון…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי חור במזרן כזה חור דיי קטן יש איזה שהיא דרך לתקן אותו?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
סיימתי לראות חלק גדול מהראיון המשותף של ביל גייטס וסטיב ג'ובס, וזה פשוט מדהים. http://www.youtube.com/watch?v=9HMO0zVYUw8 פשוט מדהים, שני שועלים וותיקים יושבים על הבמה מדברים וצוחקים יחד, ועם זאת עוקצים אחד את השני על העבר וההווה חופשי כמעט ולא מיישירים מבט ביניהם (משקעי העבר?). מעניין לראות שהחוק או כלל האצבע הידוע "כדי להצליח לא צריכים להיות הראשונים בשוק, אלא הכי טובים" פשוט מרצף את הדרך בין שתי החברות האלו: - GUI: אפל משאילה את הרעיון מ- Zerox, נתקלת בבעיות של עלות חומרה לצרכן ומדשדשת ואז MS מגיחה מאחורה ודורסת אותה עם WIN95. ג'ובס דרך אגב למד את הלקח היום הוא מגדיר את אפל כחברת תוכנה (לדבריו) - נגנים דיגיטלים: אפל פשוט פותחת את השוק עם IPOD ו- ITUNES ועכש…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כמו הכותרת טיפה יותר.. כמה שנים מתקיים כבר רוק עצמאות (לפני השנה הזו)? תודה לכל העונים..!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שזה נראה, כל החנויות הנוחות לי מציעות רק את הרויזיה (סטפינג) הישנה של המעבד, C2. יש חנות שבוודאות מוכרת את הPHENOM II X4 955 BE בגרסאתו החדשה יותר - C3?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איך עובד ?! לאיפה הולך ה- + ולאאיפה הולך ה- - ?! כמה מתח ?! כמה זרם ?!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבל שאי אפשר לצרף מצגות power point (לא ברשימת הקבצים המותרים)- אז קיווצתי את זה ל rar. תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-