עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FeedMe,

קרע אותי. שתפו בעוד סרטים של הודים.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מישהו אמר לי שבאתר הזה אוהבים ארנבים ואני די שרוף על ארנבים בעצמי..... :-[ אז חשבתי לעצמי, מה יכול להיות יותר טוב מלהציג את עצמי עם כמה תמונות נחמדות? אבל אני פשוט לא מצליח להבין, למה כשאני עושה חיפוש על ארנב אני מקבל מלא תוצאות עם ערנב. מה זה ערנב? למישהו פה יש שגיאות דפוס חמורות......

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by eliil1,

^ כותרת תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by moonjib,

חשבתי לעשות סקר, אבל עם אפשרות אחת זה לא בדיוק סקר. אז דיבורים לגבי הגיוס הקרוב לפה. איזה פרופיל יש לכם? מה סימנתם בשאלון העדפות? לאן אתם רוצים ללכת? גם לכם כיף שלא תראו את הלשכת גיוס יותר (לפחות עד לחודשיים הבאים) אחרי הפעם החמישית שאתם שם? מתגייסי מרץ גם מוזמנים. נ.ב: אם מישהו מעצבן אתכם בלשכת גיוס ירושלים, תכנסו באמא שלו (יש שם איזה חתיכת טמבל מטומטם, שחושב שהוא מפקד בסיס, צועק על אנשים, ובכללי מתייחס כמו חרא). שלי: פרופיל: 97 הצעות בשאלון העדפות: גולני, גבעתי, כפיר, דודבן, צנחנים, סטיל"'ים, נ"מ, שיריון, נהג, מג"ב, נח"ל...זה מה שזכור לי. יאללה, תהנו (אני מקווה)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום!!! הזמנתי מחשב מנוע מחשבים היה אמור להגיע מחר.... עכשיו הבעיה שהם עברו חנות והם בספירת מלאי... כאילו החנות סגורה היום ומחר.... מה עושיםם!?!?!?! אין להם מרכזיה אין כלום!?!?!? מישהו מכיר מספר פלאפון של איש מחירות או מנהל מישהו שיענה לי!?!?!? :s05: זה חשוב כי אני לא מכיר תחברה אישית ואמא שלי אוכלת סרטים שעבדו עליה.. ואני רוצה להראות לה שהכול טוב אז בבקשה תעשו טובה תודה :

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם לאחר שקראתי קצת פוסטים קודמים של אנשים בפורום הזה החלטתי לפתוח פוסט עדכני יותר. קצת רקע -אני עובד בחברת הייטק שנותנת שירותי מחשוב לעסקים. כרגע אני בשירות אאוט סורסינג אצל לקוח בתפתקיד תמיכה ומנהל רשת (חברה המונה 1000 עובדים +) מאוד מעניין אותי תחום אבטחת המידע ואני רוצה לעשות קורסים ולהתמקצע אט אט בתחום. חשבתי לעשות את המסלול הזה של הטכניון אך מכיוון שראיתי פה בפורום מספר חוות דעת לא טובות קצת ירד לי מהם. בנוסף ולאחר בירור קצר ראיתי את המסלול הזה במכללת סי סקיוריטי שמשום מה יותר קורץ לי מבחינת הסילבוס נקודה שחשוב לי לציין , הרי ברור לי שלאחר קורס אחד קצר אני לא באמת יתמקצע בתחום ורק הזמן והניסיון יד…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

אני לא מדבר על דת. בעצם אולי גם. מענין אותי לדעת מה אתם חושבים על WHATEVER / במה אתם מאמינים.. אני לא מדבר על האם ביתר תזכה באליפות,איך יהיה המעבד הבא וכו'... אני מדבר יותר בכיוון של מה אתם חושבים על היקום/מצב העולם/על העבר/על העתיד. לא רוצה יותר מידי לכוון, פחות או יותר מה שבא לכם רק שיהיה עיניני ודברים גדולים. רק להדגיש, אני לא רוצה לפתח תדיון הזה לויכוח בין כל אחד ואמונתו לWHATEVER / או דבר זה או אחר שאתם חושבים עליו.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. חברי הפורום שלום לפני שבוע הלכתי לבדיקה במרפאת כללית סמייל, שם שלחו אותי לעשות צילום פנורמה. לאחר שהם בדקו את הצילום נאמר לי שאני צריך 2 סתימות (בשיניים 25 ו-45) ו-2 טיפולי שורש (אחד מהם הוא חידוש של טיפול שורש קיים בשן 16 והשני הוא בשן 46), כולל כתרים לשיניים האלו. אם זה רלוונטי, אז המחיר, לאחר הנחת כללית פלטינום, יצא בערך 3400 ש"ח (בלי אף הנחה המחיר יוצא כמעט 10,000 ש"ח). כמובן שלפני שעזרתי את המרפאה דאגתי לקחת את צילום הפנורמה איתי (לא רציתי להשאיר להם אותו). היום הלכתי למרפאה פרטית ושם אמרו לי דברים קצת שונים - לפני הכל הם אמרו לי שאני חייב כירורג דחוף כי יש לי סינוס פתוח וזו בעיה בריאותית. הם לא הבינו במרפאה מדוע לא אמרו לי דבר על כך בבדיקה הקודמת שעשיתי או בטיפול הש…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by nas,

http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp אני יצאתי ENTP http://www.typelogic.com/entp.html תוכלו לקרוא שם גם הסברים על כל אישיות.. ממש קרוב למציאות אצלי

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by J0HNiE,

שלום, אני מזמין את ה xiaomi mi3 wcdma מאתר מסויים שעושים משלוחים לישראל (החברה נמצאת בסין) ואני מזמין גם אוזניות עם המכשיר, סה"כ עולה לי איזה 2,100 ש"ח לא כולל משלוח, יש אפשרות למשלוח דרך DHL שעולה עוד איזה 130 ש"ח, החברה שממנה אני מזמין את המכשיר אמרו שאם יש בקשות לגבי מה לרשום על הקבלה ניתן לבקש, והם ירשמו על המוצר שהוא בין 35-50 דולר בשביל שיעבור במכס בלי לשלם. אני עובד בחברה שעושה הרבה משלוחים מסין ודיברתי עם המנכ"ל של העסק הוא אמר שהמכס זה 37% או 38%, ואז דיברתי עם 2 אנשי מכירות שלנו שעושות את ההזמנות מסין והם אמרו שזה 15%, שאלתי עוד חבר שהזמין נקסוס 5 מאוסטרליה והוא אמר שהוא שילם 35% מכס, לאחר מכן עוד מישהו הסביר את זה בצורה כזאת, שיכול להיות שה15% זה המכס עצמו ו20%…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by galz,

הדיסק החדש שלו מעולה, הוא עולה על האחרון שלו עם d-12 וגם על הדיסק האישי האחרון שלו משנת ה2000 (לא האמנתי שהוא יצליח אבל הוא כן...). שיר מספר 14 פשוט קורע הוא יורד כל השיר על טריאמפ מי שמכיר (the insult comic dog^_^) אחרי שטריאמפ ירד עליו בטקס פרסים אחד לא זוכר כבר איזהO_o אני ממליץ לכולם.

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3414460,00.html סעו בזהירות.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

http://www.free-web-polls.com/cgi-bin/poll.pl?pollid=10308&&subp=11&which=8&action=vote הנה לינק לבחירת מורה השנה..................................................

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש המוןןןןן סרטי פעולה,חלק טובים יותר ועם עלילה וחלקם פשוט קטעי אקשן זולים ולא איכותיים....לאיזה סרט לדעתכם יש את הסצינת פעולה הכי טובה שאי פעם נוצרה? לדעתי בכל אופן זוהי סצינת הלובי ממטריקס,פשוט תאווה לעיניים ולחושים(וחוץ מזה מומלץ לצפות בטריילר של ההמשך של מטריקס כי יש שם קטעים שיכולים לשבור את סצינת הלובי,כמו 5 אנשים שנלחמים בהילוך איטי,ובמחשבה שנייה אני לא מאמין אם יש מישהו שלא ראה)

15. Started by TheCrow34,

ניסיתי להתקבל לפני כמה זמן לגמ"א. עברתי בהצלחה את המבחנים הראשונים, אבל לצערי את המבחנים מול המחשב לא עברתי למרות שלפי מה שראיתי הלך לי ממש טוב ביחס לשאר האנשים שם. שמעתי על ממר"מ, אבל לפני מה שהבנתי, לומדים שם הכל מ0 בקורס ואפשר להתקבל לשם בלי שום ידע בתכנות. אז רציתי לדעת אילו עוד יחידות העוסקות בתכנות יש בצבא? (אני לא מעוניין בעתודה)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by shdrthki1,

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SWQTS8zqYXU#at=50 לדעתי אם הם רוצים הם יכולים (אחרי הכל הם פרצו לדברים קצת יותר מאובטחים מהפייסבוק) מה אתם אומרים יצליחו ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אם מישהו היה אשמח לשמוע פרטים על המלון, איך איכות האוכל, האם הכל באמת "כלול"? אנחנו מתכוונים להיות במלון כל הזמן.(זוג) תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Ovid,

שלום, אם אני טס לחו"ל ואני לוקח את הנייד שלי, אני צריך להצהיר עליו לפני או משהו ? אין מצב שיגידו לי בדרך חזרה "קנית אותו שם, שלם מכס" ? ועוד שאלה, אני יכול פשוט לקחת מתאם לשקע כדי להטעין את הנייד בחו"ל? המתחים בשקעים באירופה שונים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום. אני מחפש מעיל עור או PVC או כדומה בסגנון הזה: http://leatherandskulls.com/popup_image.php?pID=1049 מישהו מכיר חנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. ולמה? אני מעוניין לעשות ביטוח אבל אני לא יודע אם כדאי,וגם מצד שני חברים שלי אומרים לי שאני משוגע שאין לי ביטוח שכזה. תודה

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by J0n1,

יש מקומות כאלו לחופשה? שהבית בצד הוא מקום להתאכסן, אפשר לקחת סירה.... שמעו, זה נראה פשוט חלום, לעזוב את כל הבאלגן בחיים, ולקחת קצת זמן לעצמך. אני יודע שהתמונה צולמה נורבגיה , השאלה אם אפשר לנפוש בכזה מקום.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. הבנתי שבבחינה שואלים על VPN אבל בחומר לא מלמדים את זה.איך אני משלים את הפער? בנוסף אם מישהו יודע או יכול להמליץ על חומר לימוד איכותי בנושא אני אשמח. כמו כן לגבי דוגמאות בחינה,דמפים וכיו"ב. בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by eliil1,

מישהו יודע מה האנשים (לפחות 10 אנשים) הכי עשירים בעולם? ובמה הם עוסקים, איפה,האם יש להם תואר באיזה מקצוע או משהו ... תודה.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by me799,

היי. למעשה אין לי שום ניסיון בתכנות (מלבד כמה ניסיונות אקראיים עם פייתון). הייתי רוצה ללכת לקורס טוב שאוכל ללמוד בו מהבסיס. בעיקרון הרצון שלי הוא להיות מסוגלת לבנות ולפתח אתר אינטרנט ברמה גבוהה (דמוי ממשק של אתר הכרויות). למעשה לי ולחבר שלי יש רעיון לגבי אתר שאנחנו רוצים לבנות, אבל לשנינו אפס ידע בתיכנות. כמובן שחשבנו להיעזר באנשי מקצוע, או ידידים עם רקע בתחום, אבל חשבתי שלא יזיק לי לרכוש רקע בעצמי (ידע טכני בבניית אתר, עיצוב). יש למישהו המלצות לגבי קורסים רלוונטים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by UltraWaveMUSA,

אני יודע שהדיון הקודם שלי עדיין באוויר, אבל חשבתי אולי להתייעץ בעוד שאלה קטנה ולקבל סיוע מאנשים בעלי קצת יותר ניסיון - לאן כדאי, מנסיון אישי או ממצאים, להרשם ללימודי הפסיכומטרי? בלי להתייחס לתשלום אלא מה המקום בו המרצים הטובים ביותר והממוצע הטוב ביותר? בינתיים על הפרק עומד היי קיו - קראתי שב2005 הממוצע של התלמידים שעברו קורס זה עמד על 646 בזמן שיואל גבע היה 623 וקידום אי שם מתחת ל600 יואל גבע - המלצות + קראתי שהמרצים שם הם הכי טובים ולכל אחד יש בממוצע 8 שנות נסיון בדבר. אשמח אם תשתפו אותי במקום בו למדתם - איך הוא היה ומה התוצאות. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים