כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש למישהוא ניסיון אם EBAY קראתי הרבה ביקורורות חיוביות באינטרנט ומחברים שקנו ואמרו לי שזה מאוד פשוט וזה גם זול יחסית לארץ. ראיתי שם כרטיסי 4890 HD ב200 דולר האם כדי והאם זה בטוח? תודה לעוזרים. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה קטנה. למה במקום גבוה יותר קר מאשר במקום נמוך ששם חם? לדוגמא ים המלח המקום היבשתי הכי נמוך, חם שם מאוד. למה זה ככה?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אולי רק אני שמתי לב לכל המודעות האלה שהתחילו לצוץ ברחבי הפורום. http://img413.imageshack.us/img413/8971/geforcegtx295low3qtrtn6.png
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פלאפון זה כבר מזמן לא רק אמצעי תקשורת להעברת קול דו כיוונית. עם השנים, נכנסו במכשיר עוד ועוד פונקציות כמו מצלמה, נגן...טוב קיצר אין לי כוח לכתוב כמו בן אדם אינטליגנטי אז ניגש ישר ולעניין. איך לדעתכם יראו הפלאפונים בעוד כ10 שנים? איזה דברים ניתן יהיה לעשות איתם?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מכיר את החנות הזאת אבל ראיתי מחשב ממש זול ושווה בוואלה שופס שמסופק ע"י החנות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3 מחיר ממש טוב 1250 לאחר הנחה ולאחר הובלה... אז אני רוצה חוות דעת על החנות ... תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני ארבעה חודשים (פחות יומיים) קניתי מקרביץ מכשיר Sansa Clip 4gb היום קלטתי שמקשי הווליום משמאל הנגן ומקשי ההדלקה/כיבוי מימין המכשיר נתקעו וההזה שלהם לא חלקה, כאילו מרוח מאחריהם גריז. כשהצלחתי להדליק את המכשיר הוא פשוט נתקע, כתוב על המסך "מנותק" ויש לי את הסימון של מצב הבטריה למעלה. ההוכחה היחידה שלי כיום לביצוע הרכישה היא התארד הזה בו אני מבקש עזרה בתפעול המכשיר. מה שכן, בעזרת זה אני יודע את יום ביצוע הרכישה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400860.0 האם אני צפוי לקבל שירות/ אפשרות למימוש אחריות במידה ובעלת החנות תזכור אותי (יש מצב כי הייתה בינינו התנהלות ארוכה, היא הייתה צריכה להזמין לי ת'מכשיר ולהתקשר כשהוא מגיע וכו' וכו') או שאתן לה את יום הר…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום בלתי אפשר לגלוש פה . לוקח לי 5 דקות להיכנס לאתר וכשאני לוחץ על נושא מסויים לוקח מלא זמן לפתוח את זה . אחרי זה הופיע לי הודעה מהאתר שיש אצלי במחשב חוסם פרסומות או משהו כזה . ובשביל להמשיך לגלוש אני צריך לבטל אותו . אין לי שום חוסם פרסומות ולא התקנתי שום דבר . מותקן אצלי אנטי וירוס קספרסקי כבר מלא זמן . אולי איפשהו בהגדקות של הדפדפן צריך לבטל חסימה ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אני צריך שתקראו את העצומה ותחתמו עלייה ! אחי הגדול נמצא במעון זה ! אני מאוד מודה לכם ! http://www.atzuma.co.il/petition/hilaohayon/1/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב! אני לא מבין משהו:אני אף פעם לא אהבתי ולא אוהב כל כך לראות טלוויזיה,ותמיד יותר מעדיף מחשב אני כן מאוד רוצה לראות יותר טלוויזיה וסרטים,אבל לא מצליח לעשות זאת איך אפשר לעשות את זה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום חמישי (לפני יומיים) קניתי שעון בדוכן בקניון. היום (מוצ"ש) הגעתי לקניון על מנת להחזירו כדי לקבל החזר כספי (לא נעשה שימוש בשעון), אך סורבתי בטענה שהחנות לא נותנת החזר כספי, ואף הצביעו על שלט בדוכן שמורה על כך שלא ניתנים החזרים כספיים. ברצוני לדעת האם לפי החוק החדש אני יכול לדרוש החזר כספי, והאם סירובם חוקי או לא. תודה!
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ע"י לחיצה על "צאט אונליין" בטולבר החדש שלנו, תוכלו להיכנס למערכת הצ'אט החדשה שהשקנו היום ביחד עם הגירסה החדשה של מערכת הפורומים. בהנחה שכבר יש לכם חשבון פעיל אצלנו באתר - אתם לא צריכים לבצע יותר שום כניסה נוספת! המערכת תזהה אתכם בצורה אוטומטית ותכניס אתכם לחדר הצ'אט, בו תוכלו לדבר עם יתר חברי האתר, להתייעץ בזמן אמת, להעביר את הזמן, ואף לנהל שיחות אישיות עם חברים - בשיחה אחד על אחד או ע"י פתיחת חדר צ'אט פרטי! שימו לב: לאחר פתיחת הצ'אט, תוכלו תמיד למזער את החלון ע"י לחיצה על כפתור המזעור. לחיצה נוספת על "צאט אונליין" תפתח אותו מחדש ותכניס אתכם בחזרה לחלון הצ'אט. כמו כן תוכלו לפתוח את הצ'אט בחלון דפדפן נפרד, על ידי לחיצה על כפתור ה"חץ" האמצעי (ליד כפתור הסגירה והמזעור). …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מישהו כבר קנה ממיר (או טלויזיה עם ממיר כזה) שתומך בשידורי עידן+ ? איך איכות הקליטה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני חודש פתחתי תארד של עבודות שאפשר לעבוד לפני צבא וכדומה,בקיצור אין כלום באופק,בכח אדם שעבדתי בו כל עבודה זה ממש קריעת תחת,החלטתי כבר שאני ילך לעבוד עד הגיוס במקדונלדס במידה ויקבלו אותי. איך התנאים שמה?,בסל הכל ממה שהבנתי בחיפוש בגוגל המקום לא כזה גרוע,כמו כן זה תלוי יותר במנהלים,מה זה בידיוק אותם כוכבים שאיתם אתה עולה בדרגה לאט לאט?,ישלמו לי החזר מלא על נסיעות?(נגיד אני גר באופקים וכל פעם צריך לסוע לסניף ב'ש) *יש חשיבות למיקום הגאוגרפי של המקום?,למשל בתחנה המרכזית בב'ש יש לחץ,ולעומת זאת בקניון הנגב רוב הזמן הכל שמה ריק. ועכשיו לגבי הקורות חיים,הם אמרו לי תבוא לפה ותביא קורות חיים אחרי שדיברתי איתם בבוקר,נשמע חשוד משהו..בכל מקרה הנה מה שהכנתי,אפשר לשיפורים שתציעו. אשמח …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כמה מוצרים חשמליים שקניתי בהנחה משמעותית לעתיד, ביניהם רמקולים ומגבר, שמרתי אותם בתוך האריזה המקורית + ניילון וקופסא נוספת שסגורה עם דאקטייפ (נייר הדבק הכי חזק שקיים). השאלה שלי היא האם הם יכולים לההרס עם הזמן, בתנאי שהם שמורים במחסן תת-קרקעי חשוך וקריר? אני מאמין שהקבלים יכולים להתייבש עם הזמן, אבל מעבר לזה, יש עוד איזשהו נזק שעלול לקרות? אני בטוח שהגנתי מהם מפני הלחות (כל הניילונים והקופסאות).
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבוקר עשיתי הזמנה דרך פייפל,הבעיה היא שבסטטוס של פייפל נרשם לי שמשום העסקה בוטלה.העסקה לא עברה. קניתי מאתר אירפואי, בסופו של דבר היה רשום אצלי בפייפל שהזמנה בוטלה,אבל קבלתי אישור לביצוע הקנייה,קנייה שלא עברה. בדקתי יתרה בכרטיס אשראי והכסף נלקח,דברתי עם חברת אשראי,דרך אגב זה כרטיס ויזה נטען ארור! בשרות לקוחות הם אמרו שהכסף "כיאלו" נעבר,והם ממתינים לתשובת ה - Merchant,שזה אותו האתר שממנו הזמנתי. בכול אופן דברתי עם הנציג הוא אמר לי שאני צריך לחכות 30 יום ואז הכסף חוזר ישר לחשבון,כי הרי לא תתבצע משיכה כי לאותו אתר,עכשיו יש 30 יום לבצע משיכה,אם הם לא עושים משיכה אחרי 30 יום הכסף חזור לחשבון. בעצם זה לא שהכסף נלקח.הוא בחשבון,הכסף "הוקפא",לפחות זה מה שהבנתי. הם אמרו שאם …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחרי שבוע בבית סירה בקשמיר הגעתי היום למנאלי הודו טוב שגם כאן אפשר להשאר מחוברים ולהתעדכן
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהוא המלצה לרקעים יפים ברזולוציית 1920*1080P אבל אוסף של תמונות ולא אחת אחת. כל סיגנון זורם...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טענות כלליות עליו כמו שהוא מעדיף את חברה שלו על הילדים שלו ויש לי טענות ספציפיות שם עיקר הדיון: 1) יש לי חשדות שהוא ביצע כנגדי דברים בתקופה שהייתי מסוכסך איתו. החשדות מבוססות אך לא מעבר לספק סביר לכן לא התייחס להן אבל הם ברקע. 2) בעיות מבוססות: ניתקתי את הקשר איתו פעמיים: פעם אחת: זה היהי ממזמן אז אני לא זוכר הכל אבל חברה שלו התעללה בלי כל הזמן שוב ושוב שנים ואני כל דבר קטן שעשיתי הוא היה ישר נגדי. בקיצור הוא היה מגן עלייה גם שהיא הייתה נגדי. הוא היה מעדיף אותה עליי ונתן לה כוח ומגן לעשות לי צרות. פעם שנייה: גילו שאני חולה באיזה שהיא מחלה. לא הסכמתי לטפל במחלה אז הוא החליט לזרוק אותי לרחוב. הבעיה שגם שהסכמתי לטפל במחלה הוא לא הסכים שאני יחזור הביתה כי הטיפול לא היה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כנראה לא אסיים יב' עם בגרות מלאה.. יש לי נכשל באיזה 2,3 מקצועות ואפילו אחד מהם זה מקצוע ההרחבה שלי.. אני לפעמים רואה שחיילים באים לבית ספר לעשות בגרויות והאמת שלא יצא לי ללכת לבית ספר בכמעט חודש האחרון אז לא היה לי זמן לשאול את המורה או משהו איך עושים את זה? לעשות בגרויות אחרי הצבא אני ממש לא רוצה.. אני ממש לא בונה על הבגרויות אני עושה בשביל להגיד שיש לי למקרה ו.. אם..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לנו 2 משרדים חשובים שרחוקים אחד מהשני אבל צריכים תקשורת בכל רגע נתון בינהם, המנכל היה מעוניין שיהיו 2 מסכי 32" בכל אחד מהם, עם וידאו-אודיו בינהם, באופן קבוע. אנחנו לא מעוניינים להשתמש בקומבינות/פתרונות שיכולים להיות בעייתיים/שלא נבנו למטרה הזאת כמו סתם להתקין סקייפ על שניהם ולהשאיר תמיד פתוח. האם יש פתרון יציב/אמין יותר לשימוש הזה? רעיונות יצירתיים אחרים? תודה (:
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מעליי יש שכונה של חילוניים. עזבו את זה שכל כמה ימים אנחנו עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אשמח להסביר את פשר ההתנהגות המוזרה) בכל מקרה בחודשים האחרונים אני והפרזיטים קנינו לייזרים וכל לילה אנחנו מסנוורים את הרחוב של איזה אחד. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. הם די חסרי אונים. אם הם יכולו לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון הם היו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה, לשמחתינו הם לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר ראינו שהם בחוץ בחוץ שיגרנו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם הם חושבים שזה כמה משפחות המפעיל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לראות את הסירטונים בערוץ של מיסטר בין ביוטיוב אבל כתוב שם שמי שהעלה אותם חסם אותם לציפפיה בישראל :bash: . מישהו יודע איך אפשר לעקוף את החסימה הזאת?? http://www.youtube.com/user/MrBean?blend=1&ob=5#p/a/u/0/_FE45iWX0do
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
זה נפל עליי דיי בספונטניות. חברים שלי יורדים לאילת ליומיים,הם 4 וכל זוג חדר(בלי בדיחות של גייז עכשיו),בקיצור 2 החברים שלי הציעו שאני ישן איתם בחדר,הם פשוט יכנסו למלון ואחרי כמה דקות אני יבוא ויכנס לחדר,בלילה גם יותר מאוחר אחרי כל היציאות אני ישן איתם. אפשרי דבר כזה או שיוכלו לעשות לי בעיות ולא יכניסו אותי בסופו של דבר? כבר שילמתי על נסיעה לא בא לי להתבאס וזה מחר בבוקר ב7 אני צריך לצאת,אשמח לתשובה סופר זריזה אם יש כאלה שעשו את זה גם.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אם אני טס לחו"ל ואני לוקח את הנייד שלי, אני צריך להצהיר עליו לפני או משהו ? אין מצב שיגידו לי בדרך חזרה "קנית אותו שם, שלם מכס" ? ועוד שאלה, אני יכול פשוט לקחת מתאם לשקע כדי להטעין את הנייד בחו"ל? המתחים בשקעים באירופה שונים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף לקחת בתור מקצועות בחירה בבגרות ויפתח לי יותר אפשרויות בעתיד , 5יח' אנגלית + 5יח' מתמתיקה +פיסיקה 5יח' +מדעי המחשב 5יח' ולהשאר בבית שאני עכשיו . או לקחת 5 אנגלית+5מתמתיקה + 5 פיסיקה +5 מדעי ההנדסה - (רובוטיקה FIRST) ולעבור לתיכון להנדסאים ליד אוניברסיטה ת"א כמבון שכל מי ששאלתי אותו אמר "תבחר את מה שאתה אוהב " , אבל מה באמת יעזור לי יותר בעתיד ?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-