עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by א אוהל,

זה גורם להשמנה? לפיתוח שריר אני מתאמן חדש מצד אחד אני רוצה לפתח שריר מצד שני אני לא רוצה להשמין לסיכום לאכול טונה אחרי אימון או לא?

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by xtract1,

ביקורת על Foxpc יש אבל מעולם לא ראיתי על סניף מגדל העמק באופן ספציפי. אשמח לביקורת רעות/טובות אבל בבקשה - לספר את כלל הסיפור בין אם זה טוב או רע ולהיות רציניים ואמיתיים. מעבר לזה,מיבחינתי הם צצו משום מקום כי מעולם לא שמעתי עליהם עד לפני שנה או משהו כזה. כמה זמן הם קיימים מישהו יודע?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 00000,

http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994%3ABlogPost%3A355506

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by YairZ,

שלום לכולכם, הוזמנתי לפרוייקט גאמא שבחיל המודיעין, ועניתי על השאלות באתר שלהם. היום שלחו לי מכתב שאומר שאני עוד שבועיים מתייצב למבחן, אני יודע המון על חומרה ורשתות בעיקר. ראיתי במספר אתרים ששואלים הרבה על שפות תכנות...ואני לא יודע אפילו אחת. רשמו שהמבחן מורכב מ 2 חלקים, אחד אמריקאי והשני שפות תכנות, האם יש לי בכלל סיכוי בפרוייקט הזה? מה אני אגיש להם דף ריק בחלק של שפות התכנות שאורכו שעתיים? אם משהו יכול לעזור לי אולי אם הוא עבר את המבחן ימקד לי את החומר על אילו נושאים בערך צריך להתכונן בעיקר....והאם אפשר ללמוד איזה שפת תכנות במשך שבועיים תודה לכל העונים זה חשוב לי מאוד.

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by 125,

למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by alexbmw,

מה הגבוה של גימס בונד (של אחד השחקנים או של Daniel Craig או של Pierce Brosnan)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by intel suck,

התחלתי יא' ויש לי בעיה שאני משתגע ממנה כבר. שנה שעברה למדתי בטכם מגמה שמאוד אהבתי היו שני מקצועות C# ויסודות מדעי המחשב (פרוייקט בניית אתר). ב-C# ממש לא הצלחתי בגלל שהייתה לי בעיה של תפיסה של החומר וכשכבר לקחתי מורה פרטית וכן יש מורה פרטית לזה זה כבר היה מאוחר כמה שבועות לפני המגן כשכל הכיתה מתקדמת בקצב מטורף ובסופו של דבר נכשלתי. ביסודות מדעי המחשב קיבלתי ציון סופי של 91. החלטתי לעבור מגמה כי הבנתי שאני לא אצליח כבר בטכ"ם ואין לי סיכוי להצליח ב-יא' כשהחומר יותר קשה כשנכשלתי ב-י'. החלטתי לעבור למגמת פסיכולוגיה-כלכלה מגמה עיונית. הכיתה עצמה קלה אנחנו לומדים מעט מאוד שעות הרבה פחות יחידות מאשר היה לי בטכ"ם. ובקיצור אני מרגיש לא מתאים אהבתי מאוד מחשבים ותמיד חשבתי על זה כעיס…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by motogt,

הקולקציה: http://www.sportw.co.il/cat.asp?manid=287 הוא (חבר) מחפש קרוקס כפכף אצבע. ואומר שהשחור עם הסוליה הכחולה הכי יפה. וני אומר לו שזה צבע שמתאים יותר לנשים. וגבר בן 20 שהולך עם , זה יראה מגוחך. ועדיף ללכת על השחור הרגיל, או השחור עם הסוליה החומה. מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eliil1,

אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה ,או לפורום אקטואליה ותרבות. בכל אופן, באיזה שנה נוצר האינטרנט? באיזה שנה זה כבר היה בארץ? ובאיזה שנה החלה השיטה של הלימודים ושליחה של עבודות דרך האינטרנט במוסדים להשכלה גבוהה? תודה.

• 13 תגובות
    • 8.1k צפיות
  10. כי לכבות אותו בשביל לגלוש באתר אחד לא נשמע לי הגיוני, והודעה קופצת בכל דף זה פשוט בלתי נסבל.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לפני מעל 3 חודשים ביקשתי להתנתק מ012, ייבשו אותי שעות על הקו, העבירו אותי לקשרי לקוחות ואחרי שאמרתי להם בפירוש שאני לא מעוניין להשאר אצלהם אמרו שיחזור אלי נציג. בשעות הערב חזר אלי נציג שלהם ואמר לי שאני מנותק לחלוטין והביא לי מס' אסמכתא - הבעיה שהיא נאבדה. ב10 לחודש הזה התקשרתי אליהם שוב אחרי שראיתי שהם המשיכו לחייב אותי כל התקופה מאז ועד היום, הנציגה שלהם אמרה שהיא תשלח בקשה לזיכוי ושהיא תנתק אותי - אמרה שהמנוי בעצם לא נותק אז. עד היום לא חזרו אלי והיום התקשרתי שוב והנציג פשוט אומר לי בשיא החוצפה שלא יזכו אותי, שלא רשום לו בקשה להתנתקות ובעצם אומר לי שחבל לי על הזמן, צעקות ודיבור לליבו לא עזרו... הוא אמר שהוא העביר את זה למנהל שיחזור אלי תוך 24 שעות אבל אמר באותה נשימה ש…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. לפני מספר ימים בעת קנייה שביצעתי בסניף שופרסל,הציעו לי את כרטיס האשראי הזה שלהם,שהוא בעצם כרטיס ויזה לכול דבר אשר נעשה בשיתוף עם חברת לאומי כארד ,שהיא כידוע חברת בת של בנק לאומי. הבטיחו לי מספר דברים,כגון: פטור מלא מהתשלום החודשי בגין כרטיס האשראי עצמו (כ-13 שקל)למשך השנה הראשונה,הנחות בקניית מוצרים ועוד כל מיני דברים שאני כבר לא זוכר. לסיכום,האם לדעתכם הוא כרטיס האשראי המשתלם ביותר כיום,או שישנם אופציות עדיפות יותר??

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. אני צריך לעבוד על התוכנה adobe indesign ולכתוב מילים עם ניקוד עכשיו מי שיודע איך הניקוד במחשב עובד - אז צריך שה caps lock יהיה דולק וללחוץ על שיפט ביחד עם מספר כדי לנקד את האות הקודמת. עכשיו השאלה שלי היא : יש איזשהי תוכנה או פקודה ? או משהו שגורם לכפתור shift להיות לחוץ קבוע תמיד ? שאני לא אצטרך ללחוץ עליו כל פעם ? זה פשוט משגע אותי ללחוץ על shift כל פעם שאני רוצה לנקד מילה יש איזשהי דרך להשאיר את ה shift לחוץ קבוע ?? בעזרת תוכנה שתקבע שהוא לחוץ קבוע או משהו ? כי ככה זה ילך לי הרבה יותר מהר. ככה זה פשוט משגע - כל אות ללחוץ קפס לוק ושיפט ואז היא הופכת לאנגלית ושוב להפוך בחזרה... מישהי בעבודה שמה איזה עט על השיפט אבל זה לא הולך לי זה תמיד נופל , חייבת להיות דרך ? פקו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Revertigo,

מתוך סעיף שהיה לי במבחן האחרון, הנה המעגל: הנתונים הם: cam = 12V r = 1 ohm R = 2 ohm L1(4.5V, 6.75W) -> R(L1) = 3 ohm R(L2) = 4.5 ohm עכשיו השאלה היא, במצב הנ"ל מה המתח על המפסק S3? אם אפשר הסבר זה יהיה נהדר... אף פעם לא הבנתי את החלק הזה במעגלי זרם תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז.. היום החלטתי להישאר ער לראות את המשחק הראשון בסדרת הגמר של ה-NBA אורלנדו נגד הלייקרס וקיבלתי שוק.... כל 2 דקות {בלי להגזים ביכלל} יש הפסקה של פרסומות 5 דקות!! המשחק התחיל בשעה 4 והמחצית עוד לא התחילה ב-5 וחצי!! נידדתי שינה מעניי כדי לראות פרסומות מטומטמות ולשמוע את קובי ברטיינט מחרטט בשכל האם זה תמיד ככה!? אי אפשר לראות משחק רגיל שלם בצורה מסודרת?! יש פה עוד אנשים שרואים מדי פעם ויכולים להעיד!?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by amir85,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727684,00.html הנה סוף סוף שירות נורמלי שבו אין את הבעיה של בחורה אין תמונה בגלל "מצלמה מוקלקלת" וכדומה ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tranq,

שלחו לי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה. אני לא יודע אם ללכת, עפתי מגאמא, הייתי מועמד לטכני בח"א אבל לא הגעתי בגלל שהיה לי מגן באתו יום והם לא התקשרו עוד פעם. עכשיו הגיע אליי הדבר הזה, בכלל הבחירה במנילה הייתה לא גדולה - רק איזה 6 תפקידים. במנילה סימנתי(יש לי פרופיל 97 + בן יחיד ): המערך הטכני בחיל האוויר והחלל שירות בחיל האויר והחלל מערך הנהיגה הכבד המערך הטכני בחיל החימוש שירות בתי הסוהר (שב"ס) מה אתם אומרים על הנהיגה? :-\

• 13 תגובות
    • 7.9k צפיות
  18. Started by Avi Levin,

השכנים מלמטה עושים שיפוצים אז הם חייבים להעיר אותי בכל יום ב-8!!! בעוד שבעקבות הנסיבות אני הולך לישון בד"כ מאוד מאוחר, ואני צריך את השינה שלי אחרת אני עייף במהלך היום. אני יכול לגרום להם להפסיק ע"י כך שאני פשוט מכוון את הרמקולים כלפי מטה ומפעיל את הפלייליסט שלי על full volume (הם כבר מבינים את הרמז), נראה לי שאני עוזר להם קצת עם שבירת הקירות ;D בכל אופן הבגרות שלי מחר בשעה 14:00 ואני רוצה לישון כמו שצריך, מה לאזעזל אני יכול לעשות בכדי שיפסיקו??!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by motogt,

החלטתי לנצל את הזמן שאני בבית וללכת לקניון לחפש חולצה. התלבשתי, נכנסתי לאוטו, כיוונתי משענת, הכנסתי קוד לקודן, הכנסתי מפתח.............................................................................................ונכנסתי לקניון. מתחיל לחפש את חנויות המותגים. ישר החנות של קסטרו בולטת בעיניים, אני נכנס כולי שמח לחנות, ניגשת אלי מוכרת כוסית ושואלת אותי: אם אפשר לעזור? אני הוצאתי ספר באלגברה ושאלתי אם היא יכולה לעזור לי במשוואת דפרנציאליות? כי אני קצת מתקשה(סתם לא). קיצר היא מתחילה לשלוף לי איזה 90% מהחנות "מה אתה אומר על זאת?" היא שואלת על כל חולצה שהיא מוציאה. (וכאן אנחנו מגיעים לנושא הכתבה) על כל חולצה שהמוכרת הציגה לי אפשר לכתוב במבצע " קנה חולצה קבל סכין פרפר מתנה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם אפשר להשתמש ב 2 מסכים על אותו מחשב שכל אחד מתפקד לבד? אני מתכוון: נניח יש לי מסך מחשב ומסך טלוויזיה, מחשב אחד, ושני מקלדות ועכברים... אני יכול לראות במחשב סרט/משחק (במסך טלווזיה) ותוך כדי מישהו אחר יגלוש באינטרנט (על המסך מחשב)...באותו מחשב? אם אפשר אז איך? מה אני צריך? וכו'... תודה מראש ערן.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by עוד מישהו,

מבחינת של מדוזות ואפשרות של שחייה? אפשרי? או שהוא טינופת כזה...? תודה מראש

22. או היום בערב? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. זה נכון שאם שולחים לי לשם כסף אני יכול להוציא אותו לבנק רק אם יש לי חשבון בארה"ב? אני מקווה שלא..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by J S Bach,

היי, אני רוצה לקנות את COMPANT OF HEROES: TALES OF VALOR ומצאתי אותו בGAMESTOP ב-30$, האם כדי לי לקנות מהאתר מבחינת אמינות ומחיר? **אני קונה את זה מהסטים [או איך שלא קוראים לזה].

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by almonime,

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.