עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. קניתי לא מזמן שולחן לחדר והוא מתמלא באבק כל כך מהר עד שצריך לנקות אותו בוקר צהריים וערב כדאי שיהיה נקי (אני רציני לגמרי) וגם כנראה שהאיכות שלו לא משהו והוא נשרט בצורה זוועתית. אני חושב כבר כמה זמן מה אפשר לעשות והרעיון היחיד שיש לי זה לקנות פלטה של זכוכית כמה שיותר דקה ולהשים עליו. אתם חושבים שזה יראה יפה או שזה יהיה "ענתיקה" כזה?.. וגם כפי שאפשר לראות בתמונה שצרפתי אז לשולחן יש צורה מעוגלת כזאת, אפשר לחתוך על פי הצורה הזאת זכוכית? (איש מקצוע ) . או אם יש לכם פתרון אחר לבעיה אשמח לשמוע! שבת שלום ! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ROTFL,

שלום אנשים. הבטחתי למכר שלא מבין במחשבים שאעזור לו לפרסם דירה שהוא צריך להשכיר ברשת. לצערי כל האתרים שמצאתי דורשים תשלום. מישהו מכיר לוח באינטרנט שמאפשר פירסום מודעה ללא תשלום?

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by smdsjd,

ביום חמישי אני נפגש עם חבר שלא ראיתי שנים איפה הכי כדי לדפוק ראש? שנינו בני 20, רצוי שיהיה גם משהו טוב לאכול עריכה: ועדיף לא עוד פעם ברברוסה, בית הבירה, בראון מחפש משהו חדש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כשבעה שבועות לאחר שהושבת על ידי כוחות רשמיים של משטרת שבדיה, חזר אתר אחסון הטורנטים הפיראטי הפופולארי \"The Pirate Bay\" לעבוד כרגיל - אך עד מתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%94-pirate-bay-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94/

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Dark_Phantom,

משפטי מפתח שיקסימו את בת זוגכם על המקום... 1. יש לך שפתיים מדהימות, רק חבל שהאף מסתיר אותם 2. בחורה גזעית, כל גל זגע 3. יש לך שיער מדהים רק חבל שהוא על הידיים 4. יש לך עין שמלית מדהימה, העין הימנית מסתכלת עליה בהערצה 5. את יפה כמו שמש, אי אפשר להסתכל עליך וקצת שוביניזם: האישה האידיאלית במאה ה20: 1. גובה- מטר- בדיוק למקום 2. ראש שטוח- לשים את הבירה 3. שן אחת- לפתוח את הבקבוק 4. אוזניים גדולות- לקונטה במאה ה21: גובה-2 מטר- שתתכופף הבת **** הזכויות שמורות לפורומים בנענע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by liav12,

שאלה בכותרת, אני שנים משתמש בספידסטיקים היקרים של ג'ילט לרוב, אבל אני מחפש כאלו שהם נטולי ריח... לא אוהב את הריח שיוצא מן הספידסטיקים האלו כשאתה מזיע, טפו טפו אין לי ריח של זיעה גם אם אני ירוץ ויזיע אחרי 8 ק"מ, אבל מהספידסטיקים יוצא ריח מעצבן של המקור עצמו אבל אחרי שהוא מתחמם למשל. מישהו מכיר ספידסטיק איכותי כזה שהוא ממש נטול ריח? יש למשל את כל ה NBA האלו אבל יש להם ריח ממש דוחה...השתמשתי בשל דיאדורה ועל הפנים, ספידסטיק וג'ילט הם הכי טובים שיצא לי להשתמש בהם.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Idan-h,

אין לי מה להוסיף. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 15.3k צפיות
  8. Started by Vaz,

עם הזמנתי מוצר שעלה 99 דולר, והמוכר שם תקבלה שזה עלה 99 דולר יקחו את זה למכס? ואני צריך לשלם כסף? או שזה יגיע בלי בעיות לדואר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאני רוצה מכשיר שכזה... אבל קיים דבר כזה בכלל?! או שמה שהם מחזיקים ביד זה סתם ועושים את הקולות באמצעות מחשב? בקיצור אם מישהו יודע פרטים על הדבר הזה בבקשה שתפו אותי... פרטים כמו איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה, אם יש תוכנת מחשב שאיתה אפשר לעשות אותו דבר. תודה לעוזרים! ;D אני מוזר אהה?! למה שמישהו ירצה כזה דבר??@! ??? אבל זה שולט.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by xTz,

בעיקר באנגלית, כדי לשפר את אוצר המילים והקריאה לקראת הפסיכומטרי. ואם יש גם אתר בשפה גבוהה בעברית על הדרך זה יהיה מעולה (:

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by Guy King,

מה לדעתכם האתר החשוב ביותר שהוקם בעשור האחרון? אתרים כמו גוגל, יאהו ואמזון לא ברשימה, כי הם נוסדו בשנות ה-90. אני בוחר בויקיפדיה. ויקיפדיה הוא אחד האתרים שהופכים את האינטרנט לכל כך חשוב. בעזרת ויקיפדיה אפשר למצוא מידע עדכני ביותר, מהימן, ובחינם. לפני ויקיפדיה אנשים היו צריכים להחזיק אנציקלופדיות בבית, שהכילו מספר ערכים מוגבל, היו לא עדכניות, יקרות, לא ניתנות לנשיאה ובעלי תוכן מועט ביותר (בויקיפדיה אפשר לקשר לאתרים רבים רלוונטים אחרים ולמידע נוסף).

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום =) בזמן האחרון אני מחפש לחדש את מאגרי המוזיקה שלי, אני שומע בעיקר גאנגסטא-ראפ ופסיכודלי, אבל מה שצריך חידוש זה הראפ. אני מחפש אלבומים מומלצים בסגנון של הלאובמים של טופאק (אל תביאו לי אלבומים שלו, יש לי אולי 20-30 במחשב), סנופ למרות שזה יותר R&B, דרה, נאס שמעתי שטוב - אז אני צריך המלצות לאלבומים טובים שלו, אקזיביט ואני בעצם די פתוח לשמוע שנשמע כמו גאנגסטא ראפ. החיפושים שהרצתי בפנדורה לא הניבו משהו ובגלל זה באתי לבקש פה עזרה D= תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Spiderpaz,

יש לי אחות בת יותר מ20 שנה באנגליה והיא לומדת ביזנס. היא קיבלה פטור על סמך שהיא דתייה, היא לא חרדית אבל גם לא חילונית. בחיים שלה היא לא עבדה בשבת אוכלת כשר עושה צום וכולי ואני בן 13 ואני רוצה ללמוד באוניברסיטת לומה-לינדה בUS משהו כזה, אבל אני לא רוצה להיות משתמט! אי לא בדיוק ספורטיבי (שמנמן) והראש עובד יותר טוב מזוג הפולקע שלי ויש מצב אני אביא יותר תועלת למדינה בתור סטנלי פישר הבא\סטיבן הוקינג אבל אני חייב לדעת האם אני אחשב כמשתמט כי אני רוצה שקט בראש ובלב (טכנית רק במוח :nutty: )

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mega1234,

אתר עם ביקורות על החטיפים בארץ : http://www.taquitos.net/snacks.php?category_code=84 Shoosh Snack Taste: These are kind of deceptive at first, but most people ended up liking them. They're similar in shape to cheese puffs, and when you first bite in, you get kind of a styrofoam-like texture and not much taste. But then the Shoosh Snack starts to dissolve in your mouth, and it kind of turns into peanut butter, both in consistency and taste. If you like peanut butter (the real peanutty kinds, like Skippy, not those awful kinds like Peter Pan that are loaded up with sugar) then you'll like these . Bissli Falafel Flavoured Snack Taste: These are short, cru…

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by D-M-X,

מה התוכניות שלכם לחופש?

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by DAVIDD,

מי בא למשחק ולאיזה שער?? ואם מישהו מוכר כרטיס למשחק לשערים 10-11 שיגיד לי

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by FatherBoard,

מישהו יכול לתת לי הסבר הגיוני, למה כשמדליקים מנורה ליד רמקול אז נשמע כזה פיצוץ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. חיפשתי בגוגל את המקום אבל אני לא מוצא שום מפה מפורטת, מישהו יכול לעזור?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. עוד מעט ל"ג בעומר ומתחילים להציט את המדורות ורציתי לשאול כמה דברים בנוגע למדורות.. כל שנה זה קורה, אני נתקל בבעיה- איך להדליק את המדורה ולסדר אותה?! ??? אני מכיר שלוש שיטות עיקריות שמשתמשים בהם להדלקת מדורה ולסדרה והם: א) סידור קרשים בצורת אוהל טיפי כזה אינדיאני- בצורת משולש כזה ומבעירים את האמצע (הבטן) ואז זה נדלק וזה אחלה, אחרי שעה באה הסכנה והבהלה שהכל מתמוטט כי זה נשרף. ב)סידור של ערמה גבוה של קרשים כאלה של מלגזות, עושה את העבודה בצורה מצוינת אבל זה מסיבי מדי ולא נותן אפקט טוב כמו שרוצים כי בשביל להשיג גובה צריך הרבה כאלה.. ג)ערמה אקראית של כל העצים כמו שהדוסים עושים, זה יפה והכל אבל לא נראה לי עושה ת'עבודה. אם למישהו יש צורה להדליק ת'מדורה בצורה שלא צריך מלא …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ההודעה הזאת הציגה שירות חדש, אבל משתמשי הפורום מעדיפים לצקצק בלשונם על לינק עם הפניה, מאשר לקבל מידע על שירותים ואתרים חדשים. בטח עכשיו ההודעה הזאת שימושית יותר.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by desert,

כי כשאני נכנס לשם הוא אומר לי שאני חייב להירשם ויש דמי מנוי.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. עלתה בי שאלה מעניינת לאחרונה ולא מצאתי ממש מידע עליה, אולי מישהו כאן יודע את התשובה- נניח ויש שכן שמשתמש בראוטר אלחוטי חזק ומקרין לבית של מישהו אחר, האם יש כאן אפשרות לתביעה במידה והשכן מסרב לכבות/להנמיך את הראוטר או שלפי חוקי המדינה השכנים צריכים לסבול מהקרינה ולקוות שלא יהיה להם סרטן?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, אני זקוק להמלצה לשרת להעלאת קבצים ,כמו RapidShare אבל שניתן להעלות קובץ ששוקל יותר מ-250 מגה ושאין הגבלה למספר המורידים [או שהוא גדול מ-25]. והכי חשוב, שיהיה חינמי. דברים חשובים נוספים: שיהיה קל להוריד את הקבצים ושקצב ההורדה [וגם ההעלאה אם אפשר לבקש] יהיה כמה שיותר מהיר. בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

יש לי כתובת דואר בגוגל, ברצוני לשנות אותו: XXXX@gmail.com ה-X מסמל את מקום השינוי.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by roeesnir,

שלום. אני צריך להתקין מזגנים בבית חדש שבניתי. אני צריך 9 מזגנים בבית. הבעיה היא שכל התקנה עולה 500 ש"ח. וביחד - זה הרבה כסף. ההתקנה עצמה היא ממש לא בעיה, כבר התקנתי מזגן פעמיים בחיים. איז מזגנים כבר הכין את התשתיות במהלך בניית השלד, כך שמכל חדר יש צינורות גז וחשמל לגג. נשאר לי רק לחבר. הבעיה היא שצינורות הגז לחוצים בסוף, ואני צריך את המכשיר ש"מסדר קצוות של צינורות גז". מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? איך קוראים לזה? טיפים? עצות? תודה

• 13 תגובות
    • 9.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.