כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
קטע קטן שכתבתי. אני בן 14, ניגנתי שנה עם מורה ולא היה לי כוח אליו אז החלטתי לעזוב, אני מנגן יצירות קלילות והחלטתי לנסות גם כן. בגלל שעזבתי אחרי זמן קצר אני עוד לא ממש יודע לנגן ב2 ידיים אז זה הכי קרוב שהגעתי. ביקורות בונות יתקבלו בברכה. http://youtube.com/watch?v=he9S_dNq34Q
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה צריכה עזרה בתואר ה"קל" הזה שנקרא מדעי המחשב ומחפשת מורה פרטי מסביבת רמת-גן. הכפפה נזרקה. מי מרים ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כאן ניתן את השמות הגדולים של המוזיקה האלקטרונית, תנו המלצות חמות... אני נותן את Infected Mushroom - Becoming Insane אחד הטראקים החזקים, הבכורה הייתה באומן17 מסיבת הסגירה בירושלים. מוזמנים.. Aviko
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי איזה שאלות לדוגמא שהיו לכם בחלק המעשי, לא משנה איזה שפה הייתה לכם..(אם זה כן משנה אז או C/C++ או JAVA). כאילו לא צריך שאלות מדוייקות משהו בערך. כי לא נראה לי ששאלות סגנון בגרות יהיו שם(קל מידי..) ועוד משהו האם ההמבחן האמריקאי(ידע) הוא במחשב או בכתב, כנ"ל גם לתכנות המעשי. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שסיימתי י"ב במגמת אלקטרוניקה בטכני, לאחרונה שיבצו אותי לקורס (קד"צ) בטכני חיפה. שהעבירו לי את הרשימה של הקורסים, סימני "אבנט כחול" כהעדפה ראשונה, וכל השאר בעצם לא עניין אותי (בכל זאת ניסיתי לדרג את הקורסים המעורפלים כדי להתכונן לגרוע מכל). בסופו של דבר, קיבלתי את הקורס שעמד בעדיפות השלישית שלי - טכנאי דרג ד'. כרגע אני מוצב בטכני חיפה, וכל הקורסים כבר החלו לפני כשבועיים (למרות שטכנית - עוד לא התחלתי ללמוד כלום, ושאר הקורסים למדו ימים בודדים בגלל החגים). כרגע אני מנסה להגיע לועדת הערכה, שתקבע אם להעביר אותי קורס או לא. העניין התגלה כלא פשוט, מאחר שהמפקד שלי התגלה כאחד שלא מזיז עניינים. אז נכון לעכשיו - כלום לא קרה :-\ (בין היתר גם בגלל החגים) אני מנסה לגרום לו להעביר א…
-
- 13 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
http://home1.stofanet.dk/kurdistan/Prog/yedokhtar.mid
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה, הרבה זמן הייתי אחד מהאלה שתקועים עם איזה P4 שבקושי הצליח להריץ סוליטר על 30FPS, אבל עכשיו אני מסודר המפרט בצד, אחרי חודש של עיקובים הוא סוף סוף אצלי ועובד. אני כרגע על זכרונות זמניים אבל עוד מספר ימים אני אקבל את הדגם שכתוב פה. בקרוב תמונות, ברגע שאני מארגן מצלמה איכותית
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
-
כי לכבות אותו בשביל לגלוש באתר אחד לא נשמע לי הגיוני, והודעה קופצת בכל דף זה פשוט בלתי נסבל.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://go.ynet.co.il/long/content/2008/motori הוא קצת מקצין את העניינים אבל בערך זה הולך ככה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש עבודה שמתאימה לגיל 15 אני יכול לעבוד עכשיו בבוקר בגלל השביתה אבל רצוי שלא תודה רבה למי שיעזור!
-
- 13 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
שאלה שתמיד הטרידה אותי היא האם ספק הכח של המיקרו דומה לזה שיש במחשב וכמה וואטים (בערך) הוא צריך? האם הוא "ג'נרי" או ספק "אמיתי"? האם הוא פועל כמו ספק של מחשב? אשמח לאנשים רציניים שיענו לי ולא יספימו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים. מחר אני וכמה חברים נוסעים לחרמון.. נוסעים, אבל אין לנו שום מושג איך באמת נוסעים לשם. משהו יכול להסביר הסבר מפורט איך מגיעים לחרמון? יש לציין שאני לא ממש מכיר את הכבישים שם, ככה שעדיף להגזים בפירוט (ולא סתם להגיד לעלות על כביש "X" אלה לפרט איך ואיפה) תודה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ישל י דוד בארה"ב שמתעקש לשלוח לי מתנה, אני דיי התנגדתי אבל הוא ממש עקשן. נכון לעכשיו הוא רוצה לקנות לי אייפוד נאנו. אני דיי נוטה להסכים ולקחת, אבל לא מזמן החלטתי שאני רוצה שעון. אני לא יודע להחליט לבד בנושא, אז אשמח לעזרה מכם. אפשר גם להציע דברים אחרים. ד"א, האייפוד עולה 150$ אז אם אתם מציעים משהו זה מחיר הגג. לי אישית יש כבר אייפוד, אבל זה מיני, והוא ישן וגוסס ואני לא רוצה לחכות לזמן שהוא ימות ולהישאר תקוע בלי נגן בכלל. אמרו את דבריכים.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום ב Messenger, בטעות שלחתי את מספר הטלפון שלי לאדם הלא נכון (התבלבלות בשיחות,התכוונתי לשלוח לחבר מהביה"ס), בקיצור הוא אומר לי "שקרן" על כל תירוץ שאני ממציא לו שזה המספר שלי. מה אפשר לעשות כדי למנוע מימנו להתקשר? בוא נומר.. שהוא לא האיש הנכון. מילא חבר טוב.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי מזגן מיני מרכזי של חברת תדיראן, כאשר מדליקים אותו על איוורור הכל בסדר, אבל כשמדליקים אותו על קירור הוא מקפיץ את הפאזה שלו, אציין כי הוא לא מקפיץ מיד, אלא מקרר מעט, ואחרי משהוא כמו שתי דקות שהמדחס פועל הוא מקפיץ את הפאזה, אשמח אם יש מישהו בקהל שידע להצביע על התקלה ואיך מתקנים אותה, תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה פרטים ידועים כרגע? ולגבי הטריילר של פרק 3: scorpion טוען שיש לו אותו. אז כמה דברים: א. מאיפה משיגים? ;D עוד מישהו נתקל בזה? ב. הוא מסרב לשחרר פרטים, אז יאללה - לחץ חברתי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חחח, זה היה משהו מצחיק לאלה!! היום הינו בדיזינגוף סנטר..אני ועוד כמה חברים (בגלל שהייתה לנו הצגה בהבימה, אז המון הלכו אחר כך לסנטר..).. אז אני וחבר שלי החלטנו קצת להשתעשע, וחבר שלי אמר לי בא ניכנס לחנות באג, נעשה את עצמינו לא מבינים בגרוש מזה מחשב, ונתייעץ איתם על כרטיס מסך. אוקי.., אז נכנסו..ואז התסכלנו חביב והכל.., דרך אגב רדאון 9800 פרו עולה של 2790 שקל!!!!!! חחחחח משוגעים!, אז נכנסו חבר שלי בא למוכר אמר לו, תראה אני לא מבין במחשבים כל כך..ואני רציתי לדעת על כרטיס מסך טוב, משהו ב 500 שקל פלוס מינוס. אז המוכר אמר.., אוקי, יש לנו את ה FX5200 כרטיס ממש תותח, פצצה של כרטיס עולה 512, אני עושה לך אותו ב500, אז חבר שלי שאל אותו.. רגע הוא ממש טוב?, הוא יריץ לי כל משחק ש…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדעתי אחלה פלאפון מה אתם אומרים? הייתה היום כתבה במוסף כלכלה בעיתון "ידיעות אחרונות"! הינה לינק לכתבה..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887452,00.html
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה יותר קשה לנגן בגיטרה חשמלית מאשר לנגן בגיטרה קלאסית? או שלא נסיכתי טוב : כי אני יודע שבגיטרה קלאסית צריך ללחוץ מאוד חזק על המיטרים ובחמלית לא מה קשה בגיטרה חשמלית? האצבעות צריכות לזזות מאוד מהר? / קשה יותר לפרוט על המיטרים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אומר זאת מראש: אם אסור "לפרסם" כאן, אז אנא סלחו לי כי לא מצאתי סעיף כזה בכללי הפורום ומחקו הודעה זו. בכל מקרה, לאחרונה FM הפך לבלאגן אחד גדול, מלא באנשים שבקושי יודעים משהו על מחשבים, ומטרתם היא למלא את דפי הפורום בבולשיט גמור רוב היום... מודים שהשתגעו מזאת והחליטו לתת באן לכל אדם שני, בלי להתחשב ב-שום- דבר... משהו מטורף בקיצור. אז כמה מ"מובחרי" המקום החליטו שדי, נמאס לנו לסבול את ה*** הזה, הבה ונעשה משהו משלנו, ללא כללים וחוקים, מקום שיכיל אנשים טובים ויודעים ויהיה פשוט מקום שנעים לבלות בו את הזמן... אז נוצרה קהילה יחסית קטנה של כ-20 אנשים שפעילים שם רוב הזמן, כולל אותי... הבעיה היא שכפי שאני רואה, כמה מחברי הקהילה החלו להימאס אחד על השני, וזה לא תחיד נגמר בטוב, לכן ח…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי ליצור איתם קשר בזמן האחרון, אבל הטלפון של החנות לא זמין, הפלאפון לא זמין והאתר לא מתעדכן. מני נעלם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שעה נודע לי על לאן פארטי שמארגן צוות CSL\GAME FREAK לשעבר, עכשיו בשם 3DV. בכל מקרה, למרות שכמה אנשים ששאלתי לא שמעו על המסיבה, כפי הנראה רוב קהילות השחקנים כן שמעו, וכרגע יש 330 אנשים רשומים, מתוכם לפחות 180 עם מחשב. אני כנראה אגיע, ואני רוצה לדעת אם עוד מישהו מפה יגיע. אם כן, אני אפרסם את הטלפון שלי ונפגש שם. http://www.3dv.co.il/lan.php רוב העניין הוא CS(כרגיל) אבל אני מאמין שישחקו גם דברים אחרים מן הסתם.