עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

מישהו יודע עם יש מחר חופש?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by sxs,

אתם חייבים לראות את זה: Enjoy

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. זה אני http://img28.exs.cx/img28/238/c6-03-12-04_2054.jpg וזה עוד איזה מישהו http://img24.exs.cx/img24/8210/01-04-12-04_0052.jpg

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אתם בטוח מכירים את זה... http://www.youtube.com/watch?v=F_qTeSLBvPU אני לא יודע אם ה-CIA היפנט אותי או משהו כזה, אבל כל פעם שאני שומע את השיר הזה בא לי לחנוק מישהו למוות.. בכל אופן...... יש לזה גירסה בעברית.... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1203858

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מחפש חנות מחשבים שתיהיה פתוחה היום בערב, ובעדיפות שיהיה קל להגיע אליה בתחבורה ציבורית... תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אוקי, הייתי חייבת לחלוק שיחה שהייתה לי ולאח היום עם נציג תמיכה של הוט שפשוט שעשעה אותי. כמה פרטים מקדימים להבנת הסיטואציה: יש לנו ראוטר טיפילינק שקיבלנו מהוט ועוד ראוטר פרטי שמשמש לצרכים שלנו. אחי התקשר לנציג התמיכה של הוט מפני שהראוטר של טיפילינק החליט שהוא לא מקבל אייפי ולא משדר יותר. הנציג תמיכה טכנית בתור התחלה, לא הבין למה הוא לא מצליח להשתלט לנו על הראוטר מרחוק.>< אחרי שהסברנו בנימוס את המדיניות שלנו באבטחה, זה התקדם לזה שהוא רצה שנפנה לספק האינטרנט שלנו, אחרי שהסברנו לו 6 פעמים שפנינו לספק ושכבר חיברנו מודם ישירות עם שם משתמש וסיסמא בחייגן וזה גולש באופן מושלם במודם ישירות ומקבל אייפי 172 (לא ציינו שעם הראוטר החלופי שלנו זה גם גולש יופי.. אחרת איך הייתי …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לעבור מבזק ל 012 בשירות הטלפון הקווי בביתי. האם מישהו יכול להביע את דעתו (מנסיון, כמובן) על 012? הכוונה היא בשירות, באיכות הדיבר בטלפון הקווי, תקלות ידועות, חסרונות.... כל דבר על השירות הזה, בכל מקרה. מבחינה כלכלית החלטתי שזה משתלם, אז אין ממש טעם לדון על כך (אם יש לכם משהו מיוחד להגיד, לא יזיק). תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש דף X באינטרנט, הוא לא מכיל לא תאריך, לא שעה או כל רמז אחר על התאריך שהוא נוצר יש דרך לדעת בוודאות באזיה תאריך הדף נוצר? או באיזה תאריך השינוי האחרון? (ומה השינוי?)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אתמול שודר הפרק האחרון לעונה. ראיתי אותו היום בVOD כי אתמול לא הספקתי. אחד הפרקים הטובים, איך חמשתם הגיעו ככה, כמו גדולים וסוף סוף מישהו דוקר את יגאל הנאצי, מחזיר אותו לגודל הטבעי שלו.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. l-theanine הוא אחד המרכיבים הפעילים של תה ירוק (בנוסף לקפאין). מדובר בתוסף מזון חוקי לחלוטין. http://en.wikipedia.org/wiki/L-theanine באופן מתומצת - מרגיע, משפר ריכוז (ועכשיו מתחילה תקופת בחינות..). חיפשתי בגוגל, זאפ, וברשת שקדיה, ולא מצאתי. אחד מהשמות המסחריים הבולטים בחו"ל הוא suntheanine. (הייתי שותה תה ירוק, אבל קפאין מאיץ לי את מערכת העיכול).

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by imac,

אני מחפש מקום לעשות מסיבה, בלי דיג'יי בלי בר בלי כלום, אני צריך רק מקום ושלא יגביל בשעות עדיף באזור הדרום... למישהו יש מושג אם קיים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מה דעתכם? לשם שינוי אני ממש אהבתי.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. האם אסור לחלוק על דעתו של מנהל? האם אסור לבקר מנהל? בפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548127.new מנהל בשם Milford Cubicle כתב גיבוב של שטויות, ולמרות שהתייחסתי עניינית, תגובתי נמחקה פעם אחר פעם. לדוגמא, הוא כתב: "גיבוי המידע שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותן" הסברתי שזה פשוט לא נכון מכיוון שגיבוי מדיע זה הביזנס שלהם, לכן זה הדבר *היחיד* שמעניין אותם, זה לא עיסוק צדדי, אלא המהות. והיו התייחסויות נוספות. האם זו המדיניות בפורום?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by J0HNiE,

שלום, אני מזמין את ה xiaomi mi3 wcdma מאתר מסויים שעושים משלוחים לישראל (החברה נמצאת בסין) ואני מזמין גם אוזניות עם המכשיר, סה"כ עולה לי איזה 2,100 ש"ח לא כולל משלוח, יש אפשרות למשלוח דרך DHL שעולה עוד איזה 130 ש"ח, החברה שממנה אני מזמין את המכשיר אמרו שאם יש בקשות לגבי מה לרשום על הקבלה ניתן לבקש, והם ירשמו על המוצר שהוא בין 35-50 דולר בשביל שיעבור במכס בלי לשלם. אני עובד בחברה שעושה הרבה משלוחים מסין ודיברתי עם המנכ"ל של העסק הוא אמר שהמכס זה 37% או 38%, ואז דיברתי עם 2 אנשי מכירות שלנו שעושות את ההזמנות מסין והם אמרו שזה 15%, שאלתי עוד חבר שהזמין נקסוס 5 מאוסטרליה והוא אמר שהוא שילם 35% מכס, לאחר מכן עוד מישהו הסביר את זה בצורה כזאת, שיכול להיות שה15% זה המכס עצמו ו20%…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by overload,

[shadow=green,left] קצת חומר על המטריקס:[/shadow] [shadow=red,left]רק למי שראה את הסרט הראשון והשני !!![/shadow] [glow=green,2,300]תרגום:[/glow] MATRIX= מטריצה, מערך של איברים המסודרים בשורות וטורים משים לביצוע פעולות מתמטיות (לוח הכפל למשל) [glow=green,2,300]Neo & the Architect[/glow] זה הטקסט ופרשנות של הקטע האחרון בסרט ה2 שבו ניאו פוגש את האדריכל. קטע חשוב לכל מי שרוצה להבין קצת יותר, שימו לב שהטקסט מנסה להוכיח שלא לכל מי שחושב שהעולם ה"אמיתי" הוא גם תוכנה שניה למי שהצליח לצאת מהתוכנה הראשונה (המטריקס) ובלל זה ניאו יכל להשתמש בכוחות שלו גם "בחוץ" ובגלל זה יכל סמית לעבור מהמטריקס ל"בחוץ" יש שם גם הסבר למי היא אולי ה"אמא" של המטריקס כמו שהאדריכל הוא ה"א…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. איזה משהיא משגעת אותי לדעת מה רשום פה.. http://img142.imageshack.us/img142/4783/x001mk9.jpg מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by BaDaBoom,

אז עם בוא השנה החדשה יש לי resolution להפסיק לעשן. אם יש לכם ניסיון או עצות אז בבקשה לשתף... תודה מראש ובהצלחה לי.... כבר 47 שעות בלי סיגריה...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלא תיפול עליכם איזה משאית [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by MishaK,

כיפור שמח וטעים!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Goshin,

מהו שכר ממוצע של הנדסאי חשמל היום?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Zeev86,

אז רציתי לעבור לבנק לאומי. הלכתי לאתר, ראיתי מבצעים וזה, חשבתי, למה לא? נשאיר פרטים. ויחזרו אלי מחר. מילאתי את כל הפרטים שלי, חיכיתי מעט זמן (5 דקות עד שהדף נטען), ואני רואה: "בחר את מועד השיחה הטלפונית:" אופציה ראשונה: 24 רביעי לאוקטובר 2012 אופציה שניה: 25 חמישי לאוקטובר 2012 אופציה שלישית: 26 שישי לאוקטובר 2012 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ;D PLEASE VOTE

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by x-dude,

תגידו יש פה אנשים,מעשנים כבדים שגם כמו במצב שלי? סביבת העבודה שלהם היא בצהוב? אני לא מסוגל להפסיק לעשן,והחדר שלי....עזבו את החדר המסך צהוב :-\ (אל תגידו לי להפסיק לעשן),האם יש למישהו פיתרון? איזה סופג ניקוטין שעושה עבודה טובה?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש כמה תופעות ממש מטרידות ששמתי לב אליהם בזמן האחרון... קודם כל, הצ'טים בארץ, בפעמים המועטות שאני נכנס אליהם (פשוט לא יצא לי להכיר טובים מחו"ל, אולי תפקחו את עיני קצת) התופעה שהכי בולטת היא כל הכינויים המקוריים שמוצאים לעצמם אנשים... רשימת שמות ממוצעת בצ'ט נענע בכל שעה ביום: בIבה מההמת בובה כוסית ~בובה בC הפוזה (כן כן, כל המתוחכמות למיניהם) יפה מהממת יפה בסייטל סטלנית ערסית מסוממת מה הקטע של זה? בנות, אתן באמת חושבות שאנחנו נראה את הכינוי המאוד הגיוני, שבדית בלונדינית ונחשוב, וואלה, היא באמת שבדית בואו נתחיל איתה.. כי זה לא ככה you know... אני באמת לא מבין את כל הקטע הזה.. ואז נעבור לבנים, עכשיו שכולם גילו את מצלמת האינטרנט החדרים מוצפים בדברים מהסוג הזה: …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים