כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו מכיר במקרה אתר/תוכנה (גם בתשלום) שמלמד ומתרגל רק אוצר מילים בספרדית ולא את כל הדיקדוק ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ככל שנה, גם הפעם גוגל מפרסמת גליון מיוחד של ה Zeitgeist לסיכום שנת 2004: http://www.google.com/press/zeitgeist.html אז מה חיפשתם הכי הרבה? 1. britney spears 2. paris hilton 3. christina aguilera 4. pamela anderson טוב נו.. בשביל מה יש מנועי חיפוש..
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כידוע פייסבוק הוא סיפור הצלחה גדול מאוד . ממש ממגנט וממכר לפעיליו הרבים . האם יש פה מישהו שחוזה עתיד לא טוב לרשת החברתית הזאת ? או שאולי אתם חושבים שאין סיכוי לכך ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//453740 ככה זה צרפתים. :clapper: :lol:
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן כן... ישנו יבואן! המיבא את כל דגמי אביט במחירים לא רעים יחסית, בגלל מגבלת הפרסום אסור לכתוב את שמו או פרטים, מי שרוצה יכול לפות אלי בICQ 144251693
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות נשפכו מים על הטלויזיה של הסלון מהאקווריום שצמוד אליה, וכחצי שעה אח"כ הופיעו כל מיני סימנים על המסך וקווים - הפאנל הלך בקיצור. הטלוויזיה עדיין באחריות של ניופאן (טושיבה) אבל לדבריהם האחריות לא תופסת פה. פסדר, הבית מבוטח והחברת ביטוח הסכימה לשלם את הנזק (שעמד במקור לפי המעבדה על כ 3000 ש"ח ואיכשהו תפח ל 4500 ש"ח). הסיכום היה שהמעבדה (א. מ. אלקטרוניקה - ירושלים) מחליפה לנו מסך (ז"א פאנל) ומחזירה את אותו הדגם (37WL68E של טושיבה), שוב, בעלות של 4500 ש"ח! ד"א הציעו לנו בהתחלה להחליף את זה לדגם 37AV500 - טלויזיה נחותה בהרבה שעולה חדשה 4200 ש"ח, כמובן שלא הסכמתי. היום הגיעה הטלויזיה כשלא הייתי בבית, ואמא שלי קיבלה אותה. כשהגעתי הביתה ישר משהו הרגיש לי לא בסדר - המ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשינו היום שיפוצים בבית וראיתי את הדבר הזה, מה התפקיד שלו? זה של התשתית של האינטרנט - הוט, אבל מה זה עושה? אין לי כבלים בבית ד.א.. טנקס אה שכחתי להביא תמונה חח http://img89.imageshack.us/img89/3543/dscf2192qz0.jpg
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש ידע, נסיון או חברים שלומדים לוגיסטיקה? חבר ששוקל ללמוד שמע שזה די מקביל לתעשיה וניהול, אני מפקפק.. במה עובדים באזרחות? יש ביקוש? ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש לקנות ג'ינסים של דיזל אני ועוד כמה חברים וידידות מחפשים לעשות קניה משותפת של ג'ינסים של דיזל עם יש פה מישהו שיכול להשיג בזול שישאיר פה תמונות של מה שיש לו ואני יצור איתו קשר. בנוסף על כך עם מישהו מוכר נעלי נייק שוקס בזול אוו שעוני דיזל גם מוזמן להשאיר תמונה ומחיר ואני יצור איתו קשר. תודה רבה לכולם. מנהלים לא לכעוס עלי כי אין בטראד זון מקום של בגדים.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, לא יצא לי בחיים להשתמש ברב קו. הייתי רוצה להנפיק רב קו סטודנט, במה זה כרוך ? אילו אישורים צריך להציג ? לכמה הנחה זכאים סטודנטים ? נסיעות היום יום שלי מערבות 2 חברות אוטובוס: חברת ויוליה (קונקס) ואגד (באזור גוש דן), האם זה משנה איפה אני מנפיק את הכרטיס ? הבנתי שיש גם כרטיס "חופשי סימסטריאלי" שמאפשר נסיעה חופשית כל הסמסטר, האם יש אפשרות להשתמש בזה כשזה מערב 2 חברות אוטובוס שונות ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
כמה עולה לעשות טסט לרישיון לרכב פרטי? פשוט אני משלם 300 שקל+ 113 אגרה אני חושב שזה מוגזם. כמה אתם שילמתם?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, היה אצלי היום טכנאי ולפני שהוא הלך הוא כיוון לי את השלט הכחול של הוט שישלוט גם על ה-TV. הוא עשה משהו מוזר והצמיד את שתי העייניות של השלטים אחד לשנים וכיוון הכל חוץ מדבר אחד ה-Mute. אני רוצה לדעת האם אוכל לכייל את זה לבד באותה דרך... איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
סתם מתוך סקרנות ... כי השבוע יש איזה שביתת קולנוע כי העלו את המחירים ומחירי הפופקורן מושווים לאונקיית זהב .. !
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני לא מצליח להכנס לאתר gamer.co.il , האם גם הם נסגרו?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי משהו כזה כבר הרבה זמן, מנסיון- יעיל! ככה הCX300 שלי יחזיקו! :jump1:
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מצאתי כאן ת'ארד כזה אז סתם עניין אותי מה החברים פה בפורום שלומדים באקדמיה לומדים מה הציונים ,הקורסים וכו'. אני אתחיל: שנה א' הנדסת מחשבים ופיסיקיה ישומית באוניברסיטה העברית (חוץ מקורס אחד במדמ"ח שלא הרשו לי לקחת כי אני בתיכון) קורסים וציונים: מכניקה ויחסות פרטית (7 נק') ציון סופי 90 אלגברה ליניארית 1 (6 נק') ציון סופי 92 מתמטיקה שימושית 1 (6 נק') ציון סופי 99 סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') - ציון עובר (אפשר או לעבור או שלא אין באמצע..) לומד עכשייו בסמסטר ב' את הקורסים: חשמל ומגנטיות (6 נק') חשבון אינפיניטסימלי (7 נק') מתמטיקה שימושית 2 (6 נק') סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') יהיה נחמד לדעת מה האנשים שמסתובבים פה בפורום לומדים, מה יש להם להמליץ בנושא וכו'.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עברו יותר משנתיים מאז שהגיבו לאחרונה בדיון האחרון אז החלטתי לפתוח אחד חדש ! נסו לשמור על הדיון נקי מתגובות מיותרות על מנת שננצל את מטרת הדיון בצורה הטובה ביותר. אין לצטט הודעה של משתמש עם תמונותיו , זה סתם יוצר בלאגן עם כפילויות של תמונות אם רוצים להגיב על סביבת עבודה של משתמש מסוים יש לרשום את כינויו ולרשום את התייחסותו ללא התמונות - - - תגובה אוחדה: - - - אחרי שבוע של עבודה (שכוללת גם מעבר למה שרואים בתמונה..) הפינה החדשה * עדיין יש כמה פינישים קטנים הזמנת זכוכית גדולה לכל אורך\רוחב השולחן השחלה חדשה של כבל של HOT (הנוכחי משום מה לא עובד ונאלצתי למשוך מהנקודה הישנה) סידור הכבלים בצורה מכובדת יותר!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
השבוע חברה שלי באה אלי הביתה ואני רוצה לפנק אותה באיזה דרך מעניינת ומקורית (לכול אלא שיגידו תן לה בראש וכאלה אז פשוט אל תגיבו ) תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש שירים בסיגנון של האלבום של מטאליקה s&m אני ממש אוהב את הכלים הקלאסים האלה בשילוב גיטרות אשמח להמלצות
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואני לא מדבר על הקישקושים האלקטרוניים שעושים בפוטושופ ,אני מדבר על חתימה אמיתית שרושמים על דף . עכשיו לא מזמן קיבלתי צו גייוס ,ובו יש צורך לחתום על הטופס הרפואי ,הבעייה היא שאין לי חתימה (ולמען האמת לרוב הילדים בניי 16-17 שאני מכיר ) ,ואני לא יכול ולא רוצה להקריץ עכשיו איזו חתימה שתישאר איתי לכל החיים. בכלל אני לא יודע את החוקיות הנוגעת לחתימות ,האם מותר לשנות אותן ?,מה מותר ומה אסור בחתימה? למה לעזאזל דורשים מילד בן 16 שתהייה לו חתימה בכלל ? בקיצר ,כל הבוגרים פה ,הסבירו לי בבקשה .
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה... רציתי לשתף אתכם במשהו שמעצבן אותי כבר זמן רב (או יותר נכון כמה שבועות, שפשוט עוברות לאטטט). בי' - יא' אני זוכר שהייתי משקיע כמו שצריך, ככה לומד בשיעור, מתכונן 3 ימים לפני מבחן... ביב' החלטתי לתת פוש אחרון. הלימודים נהיו לחוצים כאן ביב', והחלטתי לתת מאמץ אדיר אחרון. אני מוצא עצמי חורש שעות על גבי שעות על כל מבחן (ויש המון!), הזמן זוחל, ויש לי הרבה פחות זמן לבילויים. למעשה, אני רק בשישי יוצא עם חברים. מצד שני, אני הסתכלתי במחשבוני חישוב ממוצע בגרות - וזה לא נראה לי כל כך משתלם. בשביל 5-7 נק' בתעודת בגרות כל זה? לא יודע. כמה ממוצע בגרות מומלץ להוציא, אם רוצים להתקבל לרוב המקצועות בעתיד (חוץ מרפואה זה אני בטוח לא לומד)? כמה נראה לכם כדאי להשקיע ב-3-4 חודשים הקרובי…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-