כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מצורפת השאלה. את הכל הצלחתי חוץ מסעיף ה'. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ת'רד לסקינים סוף לווינאמפ !!! הנה אחד: http://www.skinbase.org/rate.php?id=19168 תהנו
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה רשימה של כמה מגדוליי הספורטאים בהסטוריה.אני מעוניין שכל אחד מכם יבחר את 5 הספורטאים הגדולים בהסטוריה,לדעתו.נסו לבחור בדיוק 5 ספורטאים שלדעתכם היו הכי גדולים-לא פחות ולא יותר מ5.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התגייסתי לפני קצת יותר מחודשיים ויש לי פלטפוס קשה. כנראה שלצה"ל יש בעיות עם לתת הפנייה לאורטופד, כי אני הודעתי על הבעיה שלי פחות או יותר כשהתגייסתי. אולי לא לחצתי מספיק על הצבא, אבל זה לא הנושא. הבעיה שיש לי כרגע ברגליים היא דיי מוזרה. מצד אחד כשאני בלי משקל עליי אין לי בעיה לרוץ. מצד שני כשאני עם משקל עליי (אפוד) הרגליים מתחילות לשרוף כבר אחרי 200 מטר בערך של ריצה קלה. מעבר לזה לעלות מדרגות/ללכת בעליות גם מאוד מרגיש כבד. חוץ מכל זה יש לי עייפות מסויימת ברגליים (לא מאוד חזקה, אבל קיימת) שהיא כרונית. בכל מקרה, כרגע אני ברגילה ורציתי לדעת אם זה אפשרי לראות אורטופד (צריך אורטופד צבאי?) עד שאני חוזר מהרגילה ולהוציא מדרסים אישיים? ואם לא מה אני צריך לעשות כדי להוציא מדרסים כמה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, לא עשיתי פורמט כבר שנתיים בערך, תעזרו לי לזכור מה צריך לשמור. מה ששמרתי עד עכשיו: * סיריאלים של תוכנות \ משחקים * שמירות של משחקים * את תקיית המסמכים * כל המדיות לסוגיהן * סימניות והגדרות בדפדפן * דרייברים מה שכחתי?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/UNIDEN-TRU9480-2-CORDLESS-5-8GHz-PHONE-1-TCX905-HANDSET_W0QQitemZ290258625782QQihZ019QQcategoryZ58355QQcmdZViewItem#ebayphotohosting תודה רבה אני על סף קנייה
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ניסיתי לשחזר אותה בראש, פסקול קליט ויפיפה, בקטנה במידי כדי שתוכלו להבין מישהו מכיר? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הים עלה ערוץ חדש ב YES בשם G1 שהוא מחליפו של TECHTV הנוראי שירד - רציתי לשמוע את דעתכם בדבר הערוץ למי שראה ערוץ 26 YES בלבד
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התכונות שאני צריך בלוח שווה ערך הן (כ- 1000ש"ח): 2xPCIE2.0 X16 בשביל CrossFire. eSATA FireWire יכולת OC גבוהה. לפחות 6 חיבורי SATAII. ותמיכה ב- RAID. יותר מ- 10 חיבורי USB2.0 האם ניתן למצוא את התכונות הללו בלוח P45 כלשהו, או רק ב- X48 ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פרסום הצעות עבודה - בפורום הצעות עבודה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אחרי המהלך הגדול של מעוז הטורנטים The Pirate Bay, גם המתחרה הפתוח הגדול ביותר שלו מיישר קו ומציע תמיכה בהזרמה של וידאו היישר מהדפדפן שלכם התמיכה בתוסף הדפדפן השנוי במחלוקת Torrents Time, וביכולת להזרים וידאו בתוך הדפדפן בהתבסס על קבצי טורנט באופן כללי, ממשיכה להתרחב – הפעם עם האתר Kickass Torrents, אשר מתחרה כבר זמן מה עם The Pirate Bay על תואר מאגר קבצי ההורדה הפיראטיים הגדול ברשת. מעט אחרי ההחלטה המפתיעה של The Pirate Bay לשלב את היכולת של תוסף ה-Torrents Time באתר שלהם, ולמעשה לאפשר הזרמה ישירה בדפדפן של כמות עצומה של סרטים וסדרות (רובם באופן לא ממש חוקי), גם Kickass Torrents שילב אפשרות להזרמת תכנים ישירה – שתיים כאלה, ליתר דיוק. כפתור ה'נגן' השחו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים! אני מחפשת לקנות רכב מיני ואני צריכה קצת עזרה להבין כמה דברים. התקציב לא מאוד גבוה (30k) ואני אשתמש בו בעיקר לנסיעות עירוניות. דבר ראשון שרציתי לדעת זה אם מישהו יכול להמליץ על דגם של מכונית מיני שנחשבת לאמינה וחסכונית בדלק. ודבר שני אם מישהו יכול להסביר לי לפי מה מתמחרים מכוניות יד שנייה? כי אני מסתכלת לדוגמה על יונדאי i10 ביד 2 ויש הבדלים ממש גדולים במחירים, גם אם מדובר באותה שנת ייצור... תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד ברשת אם אפשר A+ זאת אומרת טכנאי A+ ? אני לא מוצא חומר אפשר קצת עזרה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר תקופה מסוימת שניתן היה לשלוח הודעת SMS חינם דרך ICQ רק לחברות סלקום ופלאפון, מהשבוע אפשר להוסיף שוב גם את אורנג לנושא. בכך אפשר היום לשלוח בחינם הודעות SMS למנויים הסלולרים השונים (חוץ ממירס). שימו לב רק ששליחת הודעה בחזרה מהפלאפון ל ICQ, כן עולה כסף (אם אני זוכר נכון, זה מחיר של הודעת SMS רגילה).
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכבוד הוידאו הראשון שהעלתי ל-YT החלטתי לשתף אותכם במאורע. מדובר בידידה שלי (שכפי שאפשר לראות הכותרת עונה לשם אלונה) שהחליט לשיר את גברת פילפלת באמצע הרכבת וביקשה שאני אצלם אותה. *מומלץ להגביר,מאחר ושומעים את השיר ברקע חלש יחסית* http://www.youtube.com/watch?v=eTyLiXf6ltk
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. (לא משנה אם זה החדש או הישן או עם HT או בלי) פשוט אני מחליף מארז וזה יהיה ריק מידי.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגעתי ל: sin(180-2a) = 1.5*sin(a) איך אני מוצא את הזווית a?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ממה שאני רואה בEBAY הכל מגעיל שמה,או שלא חיפשתי טוב. באתר שלהם יש להם פולואים על רמה,באמת יפים,אבל השאלה מה לגבי משלוח? ויש בכלל איזה אתר אחר מומלץ שאפשר לקנות משמה פולואים?,הבנתי שבארץ העסק קצת יקר. זיופים גם בא בחשבון,זה לא שזה סריג כמו בחורף שאחרי כמה כביסות הכל הולך.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
20 דרכים לדעת שאתה אלכוהוליסט 1. הולך עם חברים לבית קפה הם שותים קפה ואתה שואל אם יש XL עם קרח 2. אתה שותה 3 ליטר מים ביום שבת בבוקר. 3. כשחבר שלך רב עם מישהו ושובר עליו בקבוק וודקה אתה כועס עליו כי זה בזבוז של וודקה טובה. 4. אתה מפנטז על אלכוהול לחיטוי 95%. 5. אתה אשכרה שתית אלכוהול לחיטוי 95%. 6. אתה מלמד רוסים בפארק איך לשתות. 7. לפני מסיבה אתה מסתובב ליד אנשים שאתה לא מכיר רק כדיי לבדוק אם נשארה להם קצת וודקה. 8. אתה מביא וודקה בבקבוק לבית הספר. 9. אתה שם דאודורנט רק כדיי להריח את מעט האלכוהול שיש בו. 11. רופאים גילו שרידים של דם במחזור האלכוהול שלך 12.אתה מפסיד בויכוח לחפצים דוממים 13.אתה צריך לאחוז בדשא כדי לא ליפול מכדור הארץ 14.העבודה מפריעה לך לשתות 15.נראה לך ש…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מחר יש לי ראיון באחת החברות הסלולריות למשרה של איש מכירות באחד מהמרכזים שלהם... אני מתלבט מה ללבוש לראיון, את הרגיל שלי (ג'ינס וחולצה) או משהו טיפה יותר רשמי, חולצה מכופתרת ? תודה על התשובות .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה חברות שמירה טובות שמשלמות יפה? ניסיתי אצל מיקוד רציתי לעבוד בעוטף ירושלים ב33 שקל לשעה.. אבל עכשיו יש שם מלא בעיות... מישהו מכיר עוד משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-