עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

מישהו יודע מה גודל הנציגות של מז"י בקריה ? יש לי קצינת מיון מחר שממנה אני אוכל לבקש או להישאר במז"י אשקלון או מז"י בקריה , הבנתי שבקריה מז"י טוחנים רצח ואין שם תפקידים משהו..מישהו יודע משהו על זה? מבחינת מרחק זה יוצא אותו דבר (תפקיד יומיות בטוח)

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by I.Robot,

שלום. אניי מחפש אתרים שמלמדים איך לרקוד במועדונים, מוזיקה אלטרונית ראפ וכו'. פשוט אני לא יודע לרקוד בגרוש והגיע הזמן שאני לא אראה כמו מטומטם. מישהו מכיר משהו?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by 00000,

ניסיתי לשחזר אותה בראש, פסקול קליט ויפיפה, בקטנה במידי כדי שתוכלו להבין מישהו מכיר? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by 1_Nike_1,

מסכן אבי, קם בבוקר ואשכרה התכוון ליסוע לעבודה, ירד לחניה וגילה כי הרכב אינו במקומו. מדובר בSubaru מהדגמים הישנים של שנת 88. היה לו על הרכב ביטוח מקיף, ביטוח מנורה. ישנם מספר אופציות חשד: (לא שזה יעזור, אך בכל אופן..) 1) יהודי אשר מכר את הרכב לערבי לרווחתו, במכיר כפול. 2) ערבי אשר לקח את הרכב לכפרים למכור את חלקיו לרווחתו, במכיר כפול ומכופל. 3) חבורת יהודים אשר הרימו ת'רכב ונטשוהו באיזו סמטה ברחובות נתניה. (עיר הפשע..) אבל איך לעזאזל אפשר להעלים רכב אשר ננעל לוח-ההילוכים(הגיר) עם מנעול רב-בריח, האזעקה הופעלה, והרכב היה נעול. מוזר ביותר..(בעיני)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by redead,

חח אני יודע שזה עוד שיא במסגרת השאלות הכי לא קשורות שנשאלות בפורום הזה אבל למה לא שיהיה.. בן אדם שקונה קבוע במגה משתלם או לא משתלם הכרטיס מועדון הזה.?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. ^^^^^ אני רוצה לנסות להתקבל ל MIT למשל

7. Started by liav12,

איך הסרט? נחמד כמו האחרים?

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by askme,

התגלתה מערכת שמש קרובה עם 7 כוכבי לכת שבחלקם לפחות, מתקיימים תנאים להימצאות חיים ( נו, כמו שאנחנו מכירים ). http://news.walla.co.il/item/3042965 תהנו.....

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אז ככה התחלתי לבנות מחשב שיהיה חזק מיוחד (לדעתי) המפרט המלא לוח אם : DFI Lan Party DK P45-T2RS + ABS מעבד : Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX כרטיס מסך : INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E זוג כאלה (SLI) מארז : Thermaltake ARMOR SECC Extreme Edition full Tower BLACK No PSU זיכרונות : OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ספק : Zalman ZM600-HP 600Watt Ultra Quiet RETAIL קירור למעבד : Thermaltake BigWater 735 (מים) כרטיס קול : hda digital x mistique 7.1 gold כוננים קשיחים : SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB זוג כאלה = 1TB בגדול זהו.. כרגע קיבלתי את הלוח.. את המארז.. כרטיס קול.. כרטיס מסך אחד.. ואת הכ…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by MS-D,

שלום חברים, אני מחפש נתון מדויק ככל האפשר ממנו אוכל לקבל עדכונים יומיים על מספר ההרוגים בסוריה. חשוב מאוד שהנתון יתעדכן מדי יום ויציג את המספרים (הכי קרובים למציאות), פניתי לצלב האדום ולעוד כמה ארגונים הומניטריים שדיי אובדי עצות, התעניינתי אם יש לך כיוון לאתר שמציג נתונים כאלה באופן יום-יומי? פורום? או קצה חוט למי שיכול לקרב אותי למידע כזה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by YTZ,

החברה הבזיונית כל פעם מוצאת תירוץ למה לא לעבוד או לסגור מוקדם, יש לי חבילה מחו״ל שהגיעה בזמן שהייתי בבסיס ויצאתי רק היום אחרי שבועיים. עברו בערך 7 ימי עבודה, ועם המצב הזה אין לי מושג מתי אאסוף את החבילה (דואר סגור עד הודעה חדשה) מה יעלה בגורל החבילות שלי? החשש הוא שברגע שהם יחזרו לעבוד, הם יפעלו מאוד ביעילות ויחזירו חבילות שהיו בטווח ה14 יום בזמן שהם היו סגורים (זה בערך למה שאפשר לצפות מחברה מזעזעת שכזאת).

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שנים שאני מדשדש במקום ותקוע בשגרה ובמוכר בתחום של התיקוני מחשבים ואני מעוניין להתקדם, גם מבחינת שכר וגם מבחינת תפקיד. אי שם ב-2008 עשיתי קורס מאוד בסיסי של טכנאי PC, אין לי שום ידע ברשתות תקשורת וכול מודעה שניה כמעט באולג'ובס דורשים ידע בזה. אז מה הצעד הבא? האם אני צריך לקחת קורס ברשתות או שיהיו מקומות שיקחו אותי למרות שאין לי את הידע הדרוש? תודה

13. Started by IG,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3078653,00.html תקראו תגובה 11

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. עד כמה הקרינה הנפלטת מהטלפון הנייד מסוכנת בזמן טעינה מהמחשב ? פחות מסוכנת מהקרינה דרך התקע שבקיר ? עכשיו רק נפל האסימון שיכול ליהיות שזה מסוכן שאני ישן מטר מהמחשב והטלפון נטען לילה-לילה. בבקשה לא לירשום הודעות כמו : "בכל דבר יש קרינה"\"לחיות זה מסרטן", אני לא מקבל את הגישה הזאת ואל תהפכו את הדיון הזה לדיון על זה. תגובות רציניות ייתקבלו בברכה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ירמיהו3,

טוב מכיוון שאני מניח שסוף העולם קרב,אני מתכוון להוציא את ה20K דולר שנותרו לי בחשבון בנק ולארגן לעצמי איזה פגישה חלומית לפני הסוף הנורא. מכיוון שאני חיי על חשבון ההורים,ואנחנו די עמידים.אז אני מתכנן את חלום חיי,לשכב עם כוכבת פורנו,מה דעתכם הייתם הולכים על זה? 10 דברים שדרושים ליום האחרון בחיי: 1)כוכבת פורנו סקסית-בתהליכים. 2)דירת זיונים-בתהליכים. 3)ספר טוב-המלצות? 4)סיגריה-המלצה? אשמח אם תוסיפו לי עוד 6 דברים,אני רציני ובמהלך השבוע הזה והבאה אני יעדכן את הפוסט הזה. המלצות חברים ל10 דברים שגבר צריך לידו ביום האחרון בחייו!! קדימה Shot!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by KaPuT,

היה את סטאר וורס קיד אכשיו זה אמינם קיד http://drunkstunts.com/videos/071603_eminem_kid.wmv

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מפרט מוכן למחשב, ואשמח להמלצות לחנות באזור הצפון (אזור חיפה ועמק יזרעאל). אשמח לשמוע על נסיון לקוחות עם RSM עפולה. כרגע זו החנות שיש לי על הכוונת. תודה, אביטל

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ברצוני לגשת לבגרות במועד חורף 2009 (בערך בעוד חודשיים) בהיסטוריה א'. מעולם לא למדתי את הנושא לפני כן. האם למידה עצמית בחודשיים תספיק? באילו ספרים מומלץ להשתמש? יש סיכומים מומלצים מהאינטרנט?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Funkyzord,

יש לי בינתיים זמן פנוי אז החלטתי ללמוד לתכנת. תביאו לי בקשה לינקים לאתרים שמלמדים לתכנת ממש מההתחלה לכאלה שאין להם ידע בנושא? שפה לא ממש חשוב לי אבל עיברית קצת יותר עדיף ובקשה בשפה פשוטה וקלה להבנה תודה לכול העונים

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. התכונות שאני צריך בלוח שווה ערך הן (כ- 1000ש"ח): 2xPCIE2.0 X16 בשביל CrossFire. eSATA FireWire יכולת OC גבוהה. לפחות 6 חיבורי SATAII. ותמיכה ב- RAID. יותר מ- 10 חיבורי USB2.0 האם ניתן למצוא את התכונות הללו בלוח P45 כלשהו, או רק ב- X48 ?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. לכבוד הוידאו הראשון שהעלתי ל-YT החלטתי לשתף אותכם במאורע. מדובר בידידה שלי (שכפי שאפשר לראות הכותרת עונה לשם אלונה) שהחליט לשיר את גברת פילפלת באמצע הרכבת וביקשה שאני אצלם אותה. *מומלץ להגביר,מאחר ושומעים את השיר ברקע חלש יחסית* http://www.youtube.com/watch?v=eTyLiXf6ltk

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. http://www.albinoblacksheep.com/games/mindlessviolence עם הזמן מקבלים נשקים חדשים, נכון לרגע זה אני בשלב 13 עם נשק אוטומטי בעל 60 כדורים. עריכה: שלב 13, צחוקים.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by a556,

היי מישהו מכיר את המיני דיסק MZ-R500 של סוני? הוא תומך ב MP3???? מישהו הזמין פעם מהאתר www.minidisco.com ??. אם אני מזמין משם יש על זה מכס בהנחה שהמיני דיסק עולה 173 דולר????. תודה אלון

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז כמו שציינתי עשיתי בדיקת שתן בצו ראשון ומצאו לי רמת גלוקוזה גבוהה (לא יודע כמה גבוהה) ישר שלחו אותי לעשות בדיקות חוזרות בקופת חולים שלי ומצאו שיש סוכר בשתן אך אין סוכר בדם. רופאת המשפחה שלי לא יודעת בדיוק מזה ולכן אני צריך לעבור סידרת בדיקות ביום רביעי (דם ושתן אני חושב P:) בינתיים היא המליצה להוריד את מינון האוכל המתוק והסוכר.(יותר מהמליצה..) ועכשיו לשאלתי. יש סיכוי שהצבא ייקח צ'אנס וישים אותי בקרבי אם אני אלחם על זה?. נגיד והבדיקות שאני עושה ביום רביעי יצביעו על רמת סוכר גובהה מהממוצע אבל אפשר לטפל בזה בעזרת דיאטה. תודה מראש! אהה ורק רציתי לציין שבבדיקה החוזרת מצאו פחות גלוקוזה מאשר בבדיקה של הצבא(עדיין מעל לנורמה) זה אומר משה…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by pringles,

יאלה שתפו בגיטריסטים שאתם מעריכים ואוהבים

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים