עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מזמן ראיתי את אותה הודעה שכבר מסתובבת כמה שנים באינטרנט ושכל פעם מוחקים אותה כי זה ספאם: הודעה די ארוכה שמסבירה שאם תשלחו 5 ש"ח לכל אחת מהכתובות הרשומות בתמורה לכך שיוסיפו אתכם לרשימת הדיוור ולאחר מכן תפיצו את ההודעה במאות פורומים עם השם שלכם בתחתית הרשימה של ששת הכתובות, תוכלו להרוויח לאחר זמן מה הרבה מאוד כסף. האם מישהו הרוויח או שמע על מישהו שהרוויח מהדבר הזה כי זה נראה מאוד מפתה וגם לא השקעה גדולה (30 ש"ח + 6 בולים)? ??? ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מזה K ומזה OC בבקשה תגידו לי

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by Lishay,

שלום יש ברשותי מספר דפים בפייסבוק בעלי מספר רב של אנשים (20,000+) עכשיו יש איזה דף אחד שפשוט הבעלים שלו פותח בלי סוף דפים, רק שהוא החליט כעת להעתיק 2 דפים שברשותי שכבר צברו תאוצה וכמו שאמרתי עם המון אנשים, לאחת הקבוצות לדוגמה של חרם על טורקיה שפתחתי יש יותר מ 70,000 אנשים בכתובת הזו: http://www.facebook.com/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/125935484094081?v=app_4949752878&ref=ts כל מה שאתם רואים שם התמונות והכל אני הכנתי, בעצמי. אבל בא אותו אפס אחד והחליט להעתיק אחד לאחד הכל בכתובת הזו: http://www.facebook.com/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/130620670301417#!/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/130620670301417?v=app_4949752878 בנוסף הוא העתיק לבנתיים עוד דף שלי שבעד…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני צריך לעבוד על התוכנה adobe indesign ולכתוב מילים עם ניקוד עכשיו מי שיודע איך הניקוד במחשב עובד - אז צריך שה caps lock יהיה דולק וללחוץ על שיפט ביחד עם מספר כדי לנקד את האות הקודמת. עכשיו השאלה שלי היא : יש איזשהי תוכנה או פקודה ? או משהו שגורם לכפתור shift להיות לחוץ קבוע תמיד ? שאני לא אצטרך ללחוץ עליו כל פעם ? זה פשוט משגע אותי ללחוץ על shift כל פעם שאני רוצה לנקד מילה יש איזשהי דרך להשאיר את ה shift לחוץ קבוע ?? בעזרת תוכנה שתקבע שהוא לחוץ קבוע או משהו ? כי ככה זה ילך לי הרבה יותר מהר. ככה זה פשוט משגע - כל אות ללחוץ קפס לוק ושיפט ואז היא הופכת לאנגלית ושוב להפוך בחזרה... מישהי בעבודה שמה איזה עט על השיפט אבל זה לא הולך לי זה תמיד נופל , חייבת להיות דרך ? פקו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. סדרות שמציגות את הבעיות של העשירים

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by Agepox,

בקניית RS PREMIUM יש אפשרות של העברה בנקאית לחשבון שלהם. עכשיו האם מישהו ניסה לקנות ככה, האם הצליח, כמה עמלה הוא שילם וכו' והאם קיבל כמו שצריך. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Booobb,

יש מישהו שיודע מהם הדרגות של צה"ל (בחיל הרגלים, אם יש בכלל הבדל), מטירון עד אלוף. זה לאיזה עבודה קטנה שאני עושה על צה"ל ולא הצלחתי למצוא באתר שלהם את כל הדרגות.. תודה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בוקר טוב, לתומי קניתי פלטת עץ גדולה 75 על 150. בתצוגה היא עמדה עם גימור מבריק ואילו אינה נמכרת כך. זה מצוין בקטלוג ולא שמתי לב. כאשר קיבלתי אותה לביתי, צבעתי אותה בלקה לעץ מאחר והבנתי שזה מה שאני צריך לעשות כדי שהפלטה תהיה חלקה ושיהיה אפשר לעבוד עליה. הבוקר רוב הלקה התייבשה אך עדיין יש את מגע של עץ ולא פשוט מבריק\חלק כפי שציפיתי. במה טעיתי? הייתי בטוח שגימור לכה יסגור את הסיפור. ויותר מזה, מה לעשות כעת כדי שיהיה ניתן לשבת על השולחן כמו כל שולחן עץ רגיל? האם צריך למשוח עליו שמן? האם ניתן בכלל, בהינתן שכבר יש עליו שכבה אחת של לכה?

• 13 תגובות
    • 18.1k צפיות
  9. msi gx600 מעבד Penryn T8100 2.1Ghz כרטיס מסך: 8600GT 512MB זיכרון: 4GB 800MHZ (או 667 לא זוכר) הרדיסק: 250GB SATA (הרדיסק איכותי יחסית ומהיר של WD). צורב DVD עם BLUERAY סוללה 6 תאים מסך 15.4 אינץ' מצלמה, bluetooth, כפתור TURBO (מוסיף OC 400MHZ מובנה בנייד), רמקולים עם סאב וופר, חיבור HDMI + VGA + s-video, כרטיס רשת תקן N (תומך גם בתדר ה-5Gh), מקלדת מלאה, כרטיס הרחבה ExpressCard, קורא כרטיסי זיכרון וטראקפאד עם גלילה. טריפל בוט של ווינדוס 7, 4 backtrack, ו snow leopard (תמיכת דריברים כמעט מושלמת בכל המערכות). אין רשיון. המעבד יכול להגיע ל-2.8Ghz בקלות ללא תוספת וולטג' ואף יותר עם הביוס היה מאפשר זאת, ויש לו גם ביצועים מרשימים עם undervolting. גם לכרטיס מסך ניתן לעשות OC טוב…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

ע"י לחיצה על "צאט אונליין" בטולבר החדש שלנו, תוכלו להיכנס למערכת הצ'אט החדשה שהשקנו היום ביחד עם הגירסה החדשה של מערכת הפורומים. בהנחה שכבר יש לכם חשבון פעיל אצלנו באתר - אתם לא צריכים לבצע יותר שום כניסה נוספת! המערכת תזהה אתכם בצורה אוטומטית ותכניס אתכם לחדר הצ'אט, בו תוכלו לדבר עם יתר חברי האתר, להתייעץ בזמן אמת, להעביר את הזמן, ואף לנהל שיחות אישיות עם חברים - בשיחה אחד על אחד או ע"י פתיחת חדר צ'אט פרטי! שימו לב: לאחר פתיחת הצ'אט, תוכלו תמיד למזער את החלון ע"י לחיצה על כפתור המזעור. לחיצה נוספת על "צאט אונליין" תפתח אותו מחדש ותכניס אתכם בחזרה לחלון הצ'אט. כמו כן תוכלו לפתוח את הצ'אט בחלון דפדפן נפרד, על ידי לחיצה על כפתור ה"חץ" האמצעי (ליד כפתור הסגירה והמזעור). …

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by InFecT[0]r,

http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mrraz,

אחרי שבוע בבית סירה בקשמיר הגעתי היום למנאלי הודו טוב שגם כאן אפשר להשאר מחוברים ולהתעדכן

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי השאלה היא למי שאין לו בית ספר ועשה את הבגרויות שלו אקסטרני (זתומרת שלחו אותו לאנשהו לעשות את הבגרות ולא במקום שהוא למד בו) רציתי לדעת איך זה עובד אני מגיע לשם ואף אחד לא מכיר אותי איך הם בכלל יודעים שזה אני? יש להם פרטים מזהים שלי כמו תמונה שלי או משהו?

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by asaf_azar,

אפשר לשים גיטרה בתאים מעל המושבים בבואינג 777(נראה לי כי זה טיסה לניו יורק)? אודה לכם מאוד אם תעזרו ובחייאת רבק אל תגיבו אם אין לכם מושג,קפיש?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. improvisly?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. חבר'ה, מחפש המלצה על חנות מחשבים אמינה (עם מחירים סבירים) שבונה מחשבים לפי מפרט.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dvvon,

ניסיתי 1234 4321 0000 1111 ראבק מה זה?

• 13 תגובות
    • 14.8k צפיות
  18. Started by 114508534,

??

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by ppe,

אני אוהב אותך, אחי פשוט סרט מעולה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by eranRohatyn,

התוסף מזון קריאטין נחשב לתמריץ?? זה פוגע בשינה? חשוב לי לדעת את זה! תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dsane,

כרגע סימתי אחד אז כל אלו שעברו או שעוד יעברו למה?? owww lord why???

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by guycnaan,

אני יודע שבאיביי לפעמים מוצאים דברים מוזרים,אבל אם זה לא מתיחה,זה הדבר הכי מוזר שמכרו שם מעולם. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2450501898&category=26432

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by judas_clown,

טוב, עברנו דירה לא מזמן, ובדירה החדשה יש לנו בויילר כזה: אני יודע איך להשתמש בו פחות או יותר (לכוון לאיזה שעה וכמה זמן הוא יידלק) וזה עובד, אחלה. אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגביו, אני אשמח אם מישהו שמכיר יוכל לענות: 1. למה אני צריך את הכפתור בפאנל השמאלי? אם יש לי בויילר לפי טיימר, למה הכפתור הזה מועיל לי בכלל? (הוא לא מדליק את הבויילר, ניסינו...) 2. למה לכל הרוחות נדלקת הנורה שם למטה בפנאל הימני? היא דולקת רוב היום, מן הסתם גם כשהבויילר כבוי. (ועכשיו קיץ, אז אנחנו בכלל לא מדליקים בויילר, והיא עדיין דולקת רוב היום) האם היא אינדיקציה לגבי העובדה ש"המים חמים!"? אם לא, אז למה היא בדיוק שם ולמה היא בדיוק דולקת? 3. אם אני מרים את כל הפינים, ומרים\מוריד את הסויץ' הקטן (…

• 13 תגובות
    • 6k צפיות
  24. Started by ביתרי בדם,

שלום לכולם, בכל מקום אשר תפרסמו את האתר הכנתי עבורכם מכתב. כשאתם מפרסמים משהו על האתר השתמשו בו. - אין לפרסם לינקים אישיים!!!! עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה ה…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Ido.G,

היי, אני מחפש המלצות למוזיקת רקע טובה לפעולות שונות. לדוגמה, הכנת ש"ב, שהיה בחדר בלי רצון למוזיקה שתפריע לדיבר, סקס ועוד. אפשר גם שירים רוק שקטים טובים, אבל אני מחפש יותר המלצות לדברים אחרים. כאמור, מוזיקה "רגועה" ומרגיעה. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.