עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

שאלה פשוטה - במה אתם משתמשים, למה, ואיזה... אני אישית לא יכול לשים ג'ל כי אני מרגיש כזה מוזר והחולצה תמיד נדבקת לבית שחי.

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by sigma,

לכל המעונין : http://www.vmail.co.il

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by redi,

שלום יש לי בעיה אני משחק בדפדפן רשת . מישחקים בחלק מהאתרים אני מצליח לבצע רישום ובחלק אחר של האתרים הרישום מורה שיש לי בעיה אים דואר אלקטרוני לו עדכני הדואר האלקטרוני שלי של גימאייל ענה תעזרו לי תודה רדי

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by Meir787,

הבנתי את כל העניין עם המחיר, אופן התשלום והקבלה וכו', אבל דבר אחד לא הבנתי - איך אני יודע שהמוכר לא שולח לי אבנים בדואר במקום המוצר שאותו אני מעוניין לקבל ? הייתי רוצה לקבל תשובה בהקדם, כי זה דיי דחוף. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

כמה יעלה לי השירות הזה אם אני השולח?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אורח Si-Nom

אז ככה יש לי חשבון דואר בוואלה וזה מראה לי שיש לי 43 הודעות חדשות כשאין לי, מחקתי את סל האשפה,דואר ניכנס,ויוצא אבל עדיין שום דבר לא עוזר. אא וכן אני לא יכול לקבל קבצים לשם. תמונה:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tood,

היי חבריה, למבינים בוקר טוב, אם אני שולח הזמנה ללקוחות פרטיים במייל להרשמה לאתר מכירות האם זה ספאם? ומה לא יחשב לספאם אך יגיע ללקוחות ? תודה אהוד

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Guy950,

יש לי שני מיילים, אחד שאני נרשם איתו לאתרים וכו' (של Gmail) והשני שהוא פרטי שאני נעזר בו לכל מני שימושים (Hotmail). באופן נורא מצחיק, האימייל הפרטי ניהיה קורבן לדואר זבל ולא מפסיקים להפציץ אותי בפרסומות ודואר זבל. עכשיו השאלה שלי היא פשוטה, אין מפסיקים את זה? אני לא נכנס למיילים מחשש שהם כבר מכילים וירוסים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

זה אני או שהמון סניפי דואר נסגרו לאחרונה והתורים באלו שנותרו פשוט ענקיים?

• 105 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by DimaX,

קיבךתי היום הודעה על חבילה שהתקבלה בשבילי בדואר רשום..לא ציפיתי לשום חבילה ולכן בדקתי את המספר ב "מעקב אחר דואר רשום" באתר שלהם.. צ'מעו.... הם מהירים!

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני מחפש ומגגל ולא מצליח למצוא, איך זה יכול להיות שאין אף אחד שאפשר לפנות עליו כדי להתלונן על הדואר?

12. Started by ccc,

המקרה בחקירה - מי שקרא - שידע שזה לא נראה טוב הפקידה שמסרה את החבילה גמגמה וסירבה לעזור, היא מיהרה לנתק, ונשמעה חשודה מאוד כאילו ידעה שעלו עליה. פרטים בהמשך ואפשר לנעול בינתיים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. http://www.themarker.com/news/1.1692797

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by OutRaGe,

שלום קיבלתי חבילה בדואר רשום שלא ציפיתי לקבל (הזמנתי משהו מחו"ל לפני כשבוע אבל לא נראה לי שזה זה גם כי זה הגיע מת"א וגם כי זה מהיר מדי) חוץ מאותה חבילה מדוברת לא הזמנתי שום דבר בזמן האחרון, בדקתי גם חיובי אשראי לראות שלא שכחתי שום דבר זה מה שרשום במעקב: "דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 24/07/2013 באמצעות יחידת הדואר קופת בית מיון תל אביב אשר בתל אביב-יפו. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בפתח תקוה בתאריך 25/07/2013 לקראת העברתו לחלוקה." רעיונות כלליים מה זה יכול להיות ? מה הייתם עושים ? לוקחים/לא לוקחים ?

• 21 תגובות
    • 33.5k צפיות
  15. Started by MatanFrenkel,

יש דבר כזה בדואר ישראל? הזמנתי מכשיר סלולארי בתוספת 45 ש"ח זה נחשב "דואר אקספרס" זה לא UPS ורשום עד 48 שעות איפה אפשר לקרוא על השירות הזה?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by solidus,

עובד ביום שישי?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=369581 ענק.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. הציעו לחבר שלי להיות דובר צה"ל והוא שאל אותי אם כדאי אבל אני לא מכיר את התפקיד הזה רק שמעתי עליו אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by kinggil,

שלום אני צריך שיתגרמו לי מה שרשום פה בבקשה. תודה!!

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by MishaK,

אני מניח שזה ישן , אבל תהנו בכול זאת

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by genia,

איך מכריעים בסוגייה?

• 18 תגובות
    • 60.3k צפיות
  22. אשמח לקבל תגובות,אני רוצה שתשמעו את זה כי חוות דעת מקצועית לא חסרה לי ובא לי קצת להשמיע לחבר'ה מהפורום את הדמו הלא רישמי של הטראק. (זה לא הדמו שישלח לליבל זה למה זה לא רישמי) http://www.fileflyer.com/view/4xKjQB7

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oren,

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. איכשהו , כל הדוגמניות בזמן האחרון קשורות בצורה זו או אחרת למשטרה. הצרפתיה החושנית הזו צולמה דווקא בשעות היום. המיקום : צומת המטה הארצי , ירושלים. הזמן : יום שישי , 13 לחודש התוצאות : 1. נהגת אחת בהלם :s05: 2. כל שוטרי המטה הארצי בצומת. 3. כל צפון ירושלים פקוק . הערות: 1. התמונות צולמו בחטף , השוטרים כמעט עצרו אותי... 2. התמונות ללא עריכה - AS IS

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. קיצר דוד שלי נוסע לארה"ב ושאל אותי מה אני רוצה.. אז אני רוצה משהו קטן יחסית בממדים (בגודל של פלאפון אולי קצת יותר) ושלא יעלה יותר מ1000 ש"ח.. עדיף שיהיה משהו שאין בארץ ולא פלאפון או MP3\4, סתם משהו מגניב שאין בארץ

• 3 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.