כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום יש לי בעיה אני משחק בדפדפן רשת . מישחקים בחלק מהאתרים אני מצליח לבצע רישום ובחלק אחר של האתרים הרישום מורה שיש לי בעיה אים דואר אלקטרוני לו עדכני הדואר האלקטרוני שלי של גימאייל ענה תעזרו לי תודה רדי
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הבנתי את כל העניין עם המחיר, אופן התשלום והקבלה וכו', אבל דבר אחד לא הבנתי - איך אני יודע שהמוכר לא שולח לי אבנים בדואר במקום המוצר שאותו אני מעוניין לקבל ? הייתי רוצה לקבל תשובה בהקדם, כי זה דיי דחוף. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי חשבון דואר בוואלה וזה מראה לי שיש לי 43 הודעות חדשות כשאין לי, מחקתי את סל האשפה,דואר ניכנס,ויוצא אבל עדיין שום דבר לא עוזר. אא וכן אני לא יכול לקבל קבצים לשם. תמונה:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי שני מיילים, אחד שאני נרשם איתו לאתרים וכו' (של Gmail) והשני שהוא פרטי שאני נעזר בו לכל מני שימושים (Hotmail). באופן נורא מצחיק, האימייל הפרטי ניהיה קורבן לדואר זבל ולא מפסיקים להפציץ אותי בפרסומות ודואר זבל. עכשיו השאלה שלי היא פשוטה, אין מפסיקים את זה? אני לא נכנס למיילים מחשש שהם כבר מכילים וירוסים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קיבךתי היום הודעה על חבילה שהתקבלה בשבילי בדואר רשום..לא ציפיתי לשום חבילה ולכן בדקתי את המספר ב "מעקב אחר דואר רשום" באתר שלהם.. צ'מעו.... הם מהירים!
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש ומגגל ולא מצליח למצוא, איך זה יכול להיות שאין אף אחד שאפשר לפנות עליו כדי להתלונן על הדואר?
-
- 21 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
המקרה בחקירה - מי שקרא - שידע שזה לא נראה טוב הפקידה שמסרה את החבילה גמגמה וסירבה לעזור, היא מיהרה לנתק, ונשמעה חשודה מאוד כאילו ידעה שעלו עליה. פרטים בהמשך ואפשר לנעול בינתיים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/news/1.1692797
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי חבילה בדואר רשום שלא ציפיתי לקבל (הזמנתי משהו מחו"ל לפני כשבוע אבל לא נראה לי שזה זה גם כי זה הגיע מת"א וגם כי זה מהיר מדי) חוץ מאותה חבילה מדוברת לא הזמנתי שום דבר בזמן האחרון, בדקתי גם חיובי אשראי לראות שלא שכחתי שום דבר זה מה שרשום במעקב: "דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 24/07/2013 באמצעות יחידת הדואר קופת בית מיון תל אביב אשר בתל אביב-יפו. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בפתח תקוה בתאריך 25/07/2013 לקראת העברתו לחלוקה." רעיונות כלליים מה זה יכול להיות ? מה הייתם עושים ? לוקחים/לא לוקחים ?
-
- 21 תגובות
- 33.5k צפיות
-
-
יש דבר כזה בדואר ישראל? הזמנתי מכשיר סלולארי בתוספת 45 ש"ח זה נחשב "דואר אקספרס" זה לא UPS ורשום עד 48 שעות איפה אפשר לקרוא על השירות הזה?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=369581 ענק.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי להיות דובר צה"ל והוא שאל אותי אם כדאי אבל אני לא מכיר את התפקיד הזה רק שמעתי עליו אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני צריך שיתגרמו לי מה שרשום פה בבקשה. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
-
אשמח לקבל תגובות,אני רוצה שתשמעו את זה כי חוות דעת מקצועית לא חסרה לי ובא לי קצת להשמיע לחבר'ה מהפורום את הדמו הלא רישמי של הטראק. (זה לא הדמו שישלח לליבל זה למה זה לא רישמי) http://www.fileflyer.com/view/4xKjQB7
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איכשהו , כל הדוגמניות בזמן האחרון קשורות בצורה זו או אחרת למשטרה. הצרפתיה החושנית הזו צולמה דווקא בשעות היום. המיקום : צומת המטה הארצי , ירושלים. הזמן : יום שישי , 13 לחודש התוצאות : 1. נהגת אחת בהלם :s05: 2. כל שוטרי המטה הארצי בצומת. 3. כל צפון ירושלים פקוק . הערות: 1. התמונות צולמו בחטף , השוטרים כמעט עצרו אותי... 2. התמונות ללא עריכה - AS IS
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קיצר דוד שלי נוסע לארה"ב ושאל אותי מה אני רוצה.. אז אני רוצה משהו קטן יחסית בממדים (בגודל של פלאפון אולי קצת יותר) ושלא יעלה יותר מ1000 ש"ח.. עדיף שיהיה משהו שאין בארץ ולא פלאפון או MP3\4, סתם משהו מגניב שאין בארץ
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-