כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
הגעתי ל: sin(180-2a) = 1.5*sin(a) איך אני מוצא את הזווית a?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל מי שלא צם ורוצה "לרדת" על המגיבים בת'ראד הזה: אתה לא רצוי פה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שעכשיו אנחנו בתקופה ממש מוזרה, אין למה לשדרג תמחשב ! כי תחשבו על זה, קרייסיס יצא לפני מעל שנה ולא ניראה אף משחק באופק שייראה יותר טוב ממנו, אז למה ? לי למשל יש 1950XT וזה כמעט מספק אותי, לפי דעתי, מי שקנה 8800GT עשה הכי בשכל ! תחשבו, מי שקנה את ה 8800GT בתקופה שהוא יצא (שזה היה לפני קצת יותר מחצי שנה אם אני זוכר טוב), לא צריך לשדרג לפחות שנתיים ! אין אף משחק שיותר כבד מקרייסיס ! וגם לפי דעתי לא יהיה כי רוב המשחקים היום מנסים ליהיות לכל הפלטפורמות ו 8800GT יכול להריץ משחק של הקונסולות בלי בעיה... אני חושב שזה יישאר ככה עד קונסולות הדור הבא, רק אז תיהיה שוב פעם עליית מדרגה בטכנולוגיה... אתם זוכרים כמה הוא עלה שהוא יצא ? ניראה לי זה היה איזה 12…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אפשר לדווח על הכתובת אימייל שממנה נשלח הוירוס. זה לא מאף אחד שאני מכיר ולא סתם משהו של gmail. המייל נראה ככה: Dear Customer, As you requested, we are sending you this report with details on your account transactions made between 1/1/2008 and 10/1/2008. At your service, Stan למייל מצורף קובץ זיפ שמכיל EXE עם וירוס (בדיקה עם AVAST מראה שזה וירוס Win32:Spyware-gen [trj] או לפי הבדיקה אונליין של קספרסקי - Worm.Win32.AutoRun.qzg)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות G.SKILL 2GB 800MHz CL4-4-4 PK מחנות שתומכת ב PAYPAL מישהוא מכיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש כאן רוכבי אופנועים/קטנועים? הוצאתי רישיון ואני מת כבר לקנות לי אופנוע. אני מתלבט בין כמה דגמים ואני צריך חוות דעת והמלצות: הונדה CBR125, היוסאנג GT125R והקימקו קוואנון 125. תודה לממליצים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מישהו יודע ? זה לא בחוק שחובה על כל מוצר אוכל שיהיה תאריך שכזה ?
-
- 14 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
חברה, יש לי עבודה באנגלית למחר. בקיצור אני צריך תירגום קטן למשפט אחד מתוך שיר. זה חלק קטן מהשיר, The Calypsonians were all gathered together Singin' such a mournful tune I don't know if it was in the summer time It could be the month of May or June Believe me baby, now I love you the best When I'm by myself I poke out me chest Over lovin', over, over, over, over lovin' you תירגמתי את כולו חוץ ממשפט אחד שלא הבנתי אותו בכלל! אפשר תירגום הגיוני ונכון למשפט When I'm by myself I poke out me chest. תודה רבה זה מאוד חשוב. ובינתיים התירגום שלי לכל הישר הוא טוב?הקליפסוניאנס, במקום שבו כולם מתכנסים, שרים מנגינה עצובה כל כך. אני לא יודע אם זה היה בזמן הקיץ, זה יכול להיות בחודש…
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
התמונה הזאת לקוחה מאתר שנקרא POTRIM.CO.IL שיש בו פתרונות לספרים של בני גורן. כרגע אין בו הרבה פיתרונות אבל את החשובים והקשים יש בו והפיתרון מוסבר טוב וביפרוט. השאלה שלי היא איך הם עשו כזה דבר ? מישהו מוכן להסביר לי ? (מצורפת תמונה) הנה קישור לדף : http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-20.4115524537&page=657&question=80 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
רציתי לשאול עם יש לי 3 יחידות במתמטיקה אני יכול להתקבל לטייס קרבי?( חייל האויר) ומה זה קב"א? ומה זה דפ"ר?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי לכם קובץ שמכיל 9 פתיחות מקלאסיקות דאנס. נסו לזהות אותם. הורידו כאן: http://rapidshare.com/files/142032004/9_classic_opennings.mp3.html בהצלחה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השנה אני מסיים י"ב במגמת אלקטרניקה בטכני. אני משאר שיש פה די הרבה אנשים שהיו במצב שלי, ואני בטוח שהשאלה נשאלה כאן אלפי פעמים (חיפוש בפורום הניב תוצאות עם מידע סוטר, לא שלם ומבולגן, בגלל זה פתיתי נושא חדש). איזה בחירה של קורסים יש למי שסיים י"ב במגמת אלקטרוניקה [ אם אפשר טיפה הסבר, מעבר לשמות ] ומה הם בעצם יתנו לי באזרחות. קראתי קצת על אבנט כחול, שזה קורס שלפי מה שהבנתי הוא מאוד נחשב ועוסק בעיקר בתקשורת, רשתות, נתבים וכו' [ נושא קרוב לליבי ] אבל הוא פתוח רק לתלמידים שעשו י"ג-י"ד. האם יש אפשרות להתקבל לקורס כחריג בלי להמשיך לי"ג-י"ד (יש לציין שלפי מה ששמעתי, הם עוברים שם קורס CCNA, שזה משהו שאני הולך לסיים עוד השנה עצמאית). ואם אי אפשר להתקבל בלי י"ג-י"ד, אז שווה להשא…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
COMiON IMPRESS BLACK Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 ספק 500W רגיל כמה הוא שווה? אני רוצה לקנות לי מחשב חדש... יש לי את שאר החלקים אני צריך לקנות רק לוח מעבד וכ.מסך בערך ב 1600 שח
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעבר הרחוק, לפני שהמציאו את הלייזרים האדומים, היו עכברי גולות! ואז מישהו חשב, למה שלא נשים את הגולה על העכבר! ואז אני החלטתי לקנות אחד כזה, והתאהבתי... אבל מה? אחרי כמה שנים הוא התקלקל, וחרף חיפושי בחנויות אחר אחיו, יצאתי ביידים ריקות. מישהו אולי מחזיק בבית את העכבר הזה, ורוצה להפטר?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממממממ, כן. הכותרת אומרת הכל. עצות, טיפים, דרכים לשפר ה"טעם והריח"(כי עליהם אפשר להתווכח), חוויות(אם יש בהן מוסר השכל) ושאר אמממ, ירקות?(ולא, אני לא הולך לערב ירקות בזה, spare me the joke). תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם עוד מישהו נקתל בבעיות של לקבל smsים בפרטנר? דוגמא מהיום- הודעה שנשלחה ב22:36 התקבלה אצלי רק ב22:43 -ואת זה ניתן לראות בפרטי הודעה שהמכשיר מראה. (מדובר בk800i שנקנה באופן פרטי עם כרטיס sim דור 3 של אורנג' בלי הפעלה של הדור ה3 ) השיא היה שלפני חודש הודעה ששלחו לי ב8 בבוקר הגיעה אלי ב8 בערב עוד מישהו נתקל בזה? יש פתרון?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בשבילי, אלא בשביל השותף שלי, לכל אחד מאתנו יש קו טלפון נפרד. הוא אמר לי שהוא התעניין והם אמרו לו שהם זקוקים לתשתית ADSL, ומכיוון שלו יש רק קו של בזק ולי יש גם קו וגם חיבור לתשתית ADSL, הם יצטרכו את ההסכמה שלי להקצות להם 30K מרוחב הפס שלי עבור הטלפון הקווי שלו. נשמע לי תמוה לחלוטין.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני, החתום לעיל, מתחייב לדברים הבאים לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה: א. לא לשלוח SMS המוני עם ברכת "שנה טוב". ב. לא לכתוב "שנה טוב לכולםםםם!" בכותרת של המסנג'ר. ג. לא לכתוב "שנה נהדרת לכולם!" בכותרת של הפייסבוק. ד. לא להגיד שנה טובה 90 פעמים לכל בן אדם שאני רואה. על החתום: _______ [br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 23:45:04 *חתמתי*
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שעדיין לא מכיר זו סדרת אנימציה מעולה מהיוצרים של family guy, יש בה הומור גס ופארודיות מטורפות, הם פשוט יורדים על כולם בלי חשבון, אין להם גבולות אפילו על רשימת שינדלר הם עשו פארודיה. משדרים את הסדרה בארה"ב רק מאוחר בלילה כי היא מיודעת למבוגרים www.freerobotchicken.com
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Mio&Rio PCpocket אני מתכנן לקנות PDA במחיר לא קטן ולא הייתי רוצה לטעות. תודה
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס Covers שהורדתי של סרטים/משחקים ולשים אותם בתוך אריזה כמובן,איפה אני יכול להדפיס אותם בצבע כמובן ובאיכות טובה ? (מחיר ??). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל תמיד רציתי לדעת, מזה פנג שואי? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק שזה תורה סינית או משהו. בכלליות מזה? לילה טוב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות נשפכו מים על הטלויזיה של הסלון מהאקווריום שצמוד אליה, וכחצי שעה אח"כ הופיעו כל מיני סימנים על המסך וקווים - הפאנל הלך בקיצור. הטלוויזיה עדיין באחריות של ניופאן (טושיבה) אבל לדבריהם האחריות לא תופסת פה. פסדר, הבית מבוטח והחברת ביטוח הסכימה לשלם את הנזק (שעמד במקור לפי המעבדה על כ 3000 ש"ח ואיכשהו תפח ל 4500 ש"ח). הסיכום היה שהמעבדה (א. מ. אלקטרוניקה - ירושלים) מחליפה לנו מסך (ז"א פאנל) ומחזירה את אותו הדגם (37WL68E של טושיבה), שוב, בעלות של 4500 ש"ח! ד"א הציעו לנו בהתחלה להחליף את זה לדגם 37AV500 - טלויזיה נחותה בהרבה שעולה חדשה 4200 ש"ח, כמובן שלא הסכמתי. היום הגיעה הטלויזיה כשלא הייתי בבית, ואמא שלי קיבלה אותה. כשהגעתי הביתה ישר משהו הרגיש לי לא בסדר - המ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות מחול במחיר של 70$ כולל משלוח לצורך זה חפרתי וחרשתי בפורומים על מנת למצוא דרך "להתחמק מהמכס" אבל עדיין לא הבנתי דבר אחד. האם אני אוטומטית משלם מע"מ?? והנה כל הדברים שצריך לעשות אני יפרט אותם פה ואם אתם יודעים משהו תתקנו אותי בבקשה: אני משתמש ב Air Registered Parcel שזה דואר אוויר רשום אם אני לא טועה א.לסמן את החבילה כמתנה ואפילו לעטוף אותה ככה ב.לרשום את החבילה על שם חייל שמצא בשירות סדיר ג.לטעון שהמוצר הוא סביב ה 30$ ד.לדאוג שלא תיהיה קבלה שלו אלא אם כן זאת קבלה עם מחיר לא אמיתי לדוגמא לא 70$ אלא 30$ זה הכל או שצריך לדאוג לעוד מספר דברים על מנת שהחבילה לא תועכב במכס? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-