כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מזל טוב ליום הולדתך,תמשיך להיות כמו שאתה אוהבים אותך [נשמע כמו ברכה של מתנה] עכשיו ברצינות : ד"א זה הגיל הכי מיוחד כן כן הילד בן 18
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף לפעלים באנגלית able בסוף. לדוגמא : UNCLOSEABLE (בלתי ניתן לסגירה)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יכול להיות אחדים ממכם למדו באמצעות ספרים,סדרות,סרטים ,השניים באמצעות בית הספר והאחרים באמצעות המחשב(משחקי רשת,פורומים וכו') אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד את הדרך לדעת אנגלית טוב יותר אך לא מצליח למצוא. רציתי לדעת מה לדעתכם הדרך הכי טובה ללמוד אנגלית ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם מישהו היה אשמח לשמוע פרטים על המלון, איך איכות האוכל, האם הכל באמת "כלול"? אנחנו מתכוונים להיות במלון כל הזמן.(זוג) תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו כן השאלה נמצאת בכותרת... עד כמה הנרגילה מזיקה לדעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בכיתה י' ויש לי את הבחינה ביום ראשון. תוכלו להביא כמה סיכומים שמצאתם ברשת? גם יא' עושים השנה בגרות, אבל באיזה תאריך?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, כולם. סקר זה מדבר על כל עונות הישרדות ארה"ב וישראל. שאלת הסקר היא מי הם לדעתכם 5 האסטרטגים הגדולים ביותר בתולדות הישרדות ישראל וארה"ב גם יחד. מי הם החמישה ששיחקו את המשחק בצורה המבריקה והגאונית ביותר בהישרדות אי פעם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! ביום שישי הקרוב, בשעה טובה אני חוגג מסיבת גיוס. מאחר והמסיבה תהיה בבית פרטי, אני מעדיף להכין קוקטיילים ודברים ולא לתת לאנשים אלכוהול נקי ובכמויות. (יותר נחמד, כל אחד מקבל ראש זה מספיק). רציתי הצעות לקוקטיילים ביתיים שאפשר להכין בקלות ובכמות, אשמח לשמוע מתכונים טובים ועוד שאלה, בקשר לקב"א ודפ"ר. האם הנתונים האלו הם רק למיונים או שיש להם עוד יחס? בצו ראשון הגעתי חולה, והצלחתי לדחות את המבחנים רק ביומיים... ככה שיצא לי נתונים מאוד ממוצעים =\- 51 ו50 שזה יחסית נחות. מה שגם פרשתי ממסלול של עתודה ככה שלא תרם לי עם כל הזימונים שפספסתי. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יהודים יקרים,ימי הגאולה קרבים,חזרו בתשובה!!! יהודים ,מלחמת גוג ומגוג בפתח,מי שלא יחזור בתשובה וילחם בצבאות השם,ימצא את עצמו מת! יתברך שמו,חיזרו בתשובה ויאללה טרנסים בלאגן!!! https://www.youtube.com/watch?v=rYnqhKp28d8 טיפים לחוזרים בתשובה,כדי להימנע ממחשבות לא טהורות!: בברכות משיח ישראל .
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקיצור עבדתי מיוני עד תחילת אמצע אוגוסט במפעל, אני אמור לקבל בסביבות ה1-2 אלף ש"ח על אוגוסט והמשכורת לא נכנסה. אבא שלי גם עובד במפעל וכרגע הולכים שם הליכים של לקראת סגירה ( ככה זה נראה, לא אמרו להם עדין כלום) היום כבר ה11 והמשכורת עדין לא נכנסה לאף אחד מהעובדים. מה קורה במקרים כאלו?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עברו יותר משנתיים מאז שהגיבו לאחרונה בדיון האחרון אז החלטתי לפתוח אחד חדש ! נסו לשמור על הדיון נקי מתגובות מיותרות על מנת שננצל את מטרת הדיון בצורה הטובה ביותר. אין לצטט הודעה של משתמש עם תמונותיו , זה סתם יוצר בלאגן עם כפילויות של תמונות אם רוצים להגיב על סביבת עבודה של משתמש מסוים יש לרשום את כינויו ולרשום את התייחסותו ללא התמונות - - - תגובה אוחדה: - - - אחרי שבוע של עבודה (שכוללת גם מעבר למה שרואים בתמונה..) הפינה החדשה * עדיין יש כמה פינישים קטנים הזמנת זכוכית גדולה לכל אורך\רוחב השולחן השחלה חדשה של כבל של HOT (הנוכחי משום מה לא עובד ונאלצתי למשוך מהנקודה הישנה) סידור הכבלים בצורה מכובדת יותר!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות מחשב שבוע הבא, אבל יש בערך מיליון חנויות מחשבים במרכז, קטנות כגדולות. איזה חנויות באזור ת"א, גבעתיים ובשרון אתם ממליצים לקניית מפרט?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
מת"ב החזירו את האינטרנט לנסייני האינטרנט בכבלים היום, לאחר שניתקו אותו ביום חמישי. זה אומר שני דברים - אחד: הם זונות, שתיים: מתקרב זמנו של האינטרנט בכבלים. רק למקרה שזה מהניין מישהו...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממצב אחים שמעו יש ת'משחק הזה שמשחקים ומתרכזים בו ושקועים בו ופתאום באמצע יש תמונה של איש מפחיד או משהו וקול וכולם נבהלים מיזה ואני רוצה לעשות את זה למישהו.... ואם לא זה אז איזשהו משחק פלאש שאפשר להוריד ולשנות קבצים ואז במקום finish או משהו משנים לתמונה מפחידה ושמים צליל מגניייב פליייז אני חייייב את זההההה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי אפטר קארד של חיילים , ואני רוצה להעביר כסף למישהו מחו"ל. ואני צריך לשלם באתר paypal.com איך אני עושה את זה ? כשאני נרשם שם , יש אפשרות לבחור רק mastercard , visa ,discover ואמריקן אקספרס. וחשבתי שאני תחת מאסטר קארד. ושאני מקיש את המספר כרטיס שלי שם זה לא מאשר , וגם הם מבקשים ממני שם , Card Verification Number את ה 3 ספרות אחרונות שיש בגב הכרטיס..אני מצרף תמנונה של זה גם , של הדוגמא שהם נתנו. עכשיו בפס הזה בגב הכרטיס אצלי אין שום ספרות !! וצריך לתת את ה3 האחרונות.. אולי בכלל זה , זה לא מאשר את הכרטיס שלי ? ורושם שהמספר לא קיים ? מה עושים..? מישהו פה העביר פעם כסף למישהו בחו"ל דרך האתר הזה paypal ? ובכלל באופן כללי , נגיד שאני רוצה להכניס עכשיו 20 דול…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כולם. כנראה זה לא היה ריווחי, ראיתי מה טורק רשם שם יש איזה משהו חדש נורמלי? ברמה של sabs וטורק ? עוד מעט מתחילה עונה רביעית של אבודים, איך אנשים אמורים להסתדר
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי מנוי פרמיום ברפידשייר וכבר כמה ימים שאני לא מצליח להוריד כלום.. האתר ניכנס רגיל אך ברגע שאני לוחץ על הורדה זה מבצע "חשיבה" אך בפועל לא מוריד כלום... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את החליפה הראשונה שלי (?!) ורציתי לדעת איך אני אמור לבדוק את האיכות של החליפה לפני שאני קונה. מה הדברים שצריך להסתכל עליהם ומה הסטנדרטים לאיכות גבוהה. [לא מבחינת התאמה לגוף - את זה, לפחות, אני כבר יודע] מבחינת תקציב אני לא יודע מה דרוש בשביל לקבל משהו איכות, אבל לא נראה לי שזה צריך לעבור את ה-2K, נכון? בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, לא יצא לי בחיים להשתמש ברב קו. הייתי רוצה להנפיק רב קו סטודנט, במה זה כרוך ? אילו אישורים צריך להציג ? לכמה הנחה זכאים סטודנטים ? נסיעות היום יום שלי מערבות 2 חברות אוטובוס: חברת ויוליה (קונקס) ואגד (באזור גוש דן), האם זה משנה איפה אני מנפיק את הכרטיס ? הבנתי שיש גם כרטיס "חופשי סימסטריאלי" שמאפשר נסיעה חופשית כל הסמסטר, האם יש אפשרות להשתמש בזה כשזה מערב 2 חברות אוטובוס שונות ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המניקים האלה בחנות נתנו לי הכל בOEM ואני לא קובלתי את המדבקה של הATHLON XP !!! המדבקה המגעילה של דראק 4 עדיין תקועה לי על מערז וזה ממש אבל ממש מעצבן :( ואני ממש לא מצליח להוריד אותה STICKY INTEL BITCH!!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מניח שרובכם מכירים את ההומפרייס של דיקסי (או שזה תכלס פילדלפיה, דיקסי TAKE AWAY) השבוע הבנתי שהגבינה שמנת שנמכרת שם נקראת גבינת פילדלפיה (כנראה צירוף מקרים) למישהו ראה את הגבינה הזאת בסופרים? מוכרים אותה בארץ? והאם זה באמת אותו טעם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-