עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הופה, הנה נעלמה לה 2009 והגיעה 2010 ! שתהיה שנה מוצלחת מלאת אתגרים ותגמולים כיאות.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הייתי מעוניין לדעת אם יש אוטובוס\מונית שירות שמגיעים מרחובות בדיוק לים באשדוד או באשקלון, יש חיה כזאתי?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by aleXtazi,

שאני מנסה להיכנס לפייסבוק זה מעביר אותי למייספיס. כנירא מישהו פרץ אותו

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. קיבלתי קצת מידע מחברים על היחידות אלקטרוניקה ונתממ ונראה שאני מאוד מתאים לשם... העניין הוא שאני לומד בבית הספר מגמה שהצבא מגדיר "מקצועית" שבה אני לומד: סיבמ, טיבמ, פיזיקה, בקרה, פנאומטיקה, מכניקה הנדסית, ושירטוט ידני. התקשרתי למיטב (או משהו אחר... בכל מקרה המספר מהאתר של צהל) ושאלתי איך אני יכול להבחן ליחידות האלו... אמרו לי שבגלל שאני לומד את המגמה אני לא יכול ויתנו לי לבחור מהמנילה כמה חודשים לפני הגיוס יחידות מהתחום הזה. סיכמתי הכל אני חושב... ועכשיו השאלה: לאיפה אני עוד יכול לפנות במטרה לנסות להתקבל ליחידות אלקטרוניקה או נתממ?? יש לי בכלל סיכוי? ועוד משהו... תוכלו לספר לי עוד על היחידות נתממ ואלקטרוניקה?.. האם מעניין? תורם? אני מאוד אשמח! תודה רבה!

5. Started by Crazy Bigi,

אתמול עזבתי את דלת החנות שעבדתי בה כמעט שנה ועזבתי עצבני ולתמיד ..... כול העסק התחיל מזה שבעל החנות התחיל לעשות לי פרצופים עם המשכרות ... ואמור לי שמע היום אני לא משלם לי נסיעות אין לי כסף אני לא יודע מה לעשות בסופו של דבר הייתי צריך להוציא כסף פרטי מהכיס כי צריך להגיע הבייתה היום זה הגיע עד נפש כמעט ולא רבתי איתו מכות בחנות ..... :'( חבל כי חשבתי שאנחנו איך שהוא חברים היום הבנתי שהחברות נגמרת כשמגיעים לכסף וחבל שכך : אז עכשיו אני מחפש עבודה חדשה בתחום המיחשוב ודי קשה מקסימום החיים הטובים נגמרו ואני ילך לטחון במפעל ... אז עם מישהו צריך טכנאי הוא כול עזרה שיגיד .... שומע מוזיקה בבית ומנסה לחשוב מה היה איתי הלאה :-[

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ohad5g,

אם כן יש שאתר שפרסם את סרטוני הלימוד שלו בחינם מתחיל באות h ונגמר באות s פשוט אסור להביא ליניק את זה מוצפן הבין יבין

7. אני מתכתב כבר כמה זמן עם התמיכה של WD בקשר לבעיה שיש לי בהארד דיסק חיצוני שלהם. ובסוף שלחו לי את התגובה הזאתי: קודם כל לא הבנתי למה הוא מתכוון פה ב-passport. לפי מה שהבנתי הוא אומר שפורט USB אחד לא מספיק בשביל הארדיסק וצריך לחבר אותו לשני יציאות USB. אבל אני לא מבין למה, הארדיסק בכלל מחובר גם לשקע חשמל בקיר, ה-USB זה רק להעברת נתונים אז למה זה לא מספיק?? ד"א הבעיה הייתה שהמחשב תמיד נתקע במהלך העברת קבצים מ/אל ההארדיסק. דבר שני, הוא שואל אותי פה לגבי shipping address, הוא מתכוון לכתובת שלי? אני פשוט רוצה לוודא כדי לא לצאת טמבל. הוא מתכוון באמת לשלוח עד אליי את הכבל הזה? נראה לי מוזר כי רק המשלוח בטח יעלה יותר מהכבל...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by little_John,

בשעה טובה, הגיע הזמן, מזל טוב על העיצוב החדש של האתר, מומלץ לכולם להכנס ולהתרשם. שימו לב לבמצע הפתיחה - RADEON 9500PRO במחיר של 1168 ש"ח - אז רוצו לקנות. http://www.simpletech.co.il צוות זיגזג וההנעלה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי רק פרטים משניים כמו איזה סוג רכב היה מעורב, במי פגע, ומה היו הפציעות. כמו כן אני גם יודע את התאריך פחות או יותר. * אני לא צריך פרטים על המקרה אלה רק לאמת את הדברים. יש לי מה לעשות בנדון?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by E-R-P,

האם יש דרך לחבר רמקולים של החשב לטלויזית LCD ללא רסיבר האם יש איזשהו מתאם כיוון שהחיבור עצמו מתאים רק למחשב תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. שלום אנשים טובים. בעקבות נסיעה קרובה שלי לאילת, וצורך עז ברכישת מחשב נייד, תהיתי האם מישהו כאן מכיר חנות מומלצת באילת לעניין הזה. השיקול פה הוא לא המחיר (שכביכול זול יותר באילת, אך בפועל רחוק מכך), אלא יותר העיתוי - המחשב הוא מתנה למישהו שישהה באילת באותו הזמן. אם תוכלו לציין גם מיקום של החנות המומלצת פחות או יותר - אודה לכם מאוד. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by SharP,

המניקים האלה בחנות נתנו לי הכל בOEM ואני לא קובלתי את המדבקה של הATHLON XP !!! המדבקה המגעילה של דראק 4 עדיין תקועה לי על מערז וזה ממש אבל ממש מעצבן :( ואני ממש לא מצליח להוריד אותה STICKY INTEL BITCH!!!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by DJO,

קיבלתי ביום חמישי מכתב ובו 2 דברים. 1. פרוספקט של מסלול עובד חקר מודיעין, זה נראה מעניין, אני אשמח אם מישהו יודע עוד על זה שירחיב. 2. זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל מודיעין ביום חמישי השבוע, מודיעין היא האפשרות השנייה שלי, אני מעדיף ממר"ם, אם אני אלך למבחנים האלה (ואצליח 0_ם) האם זה יפחית מהסיכויים שלי לקבל זימונים לממרם? תודה =]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by omer_y,

היתרונות להרכבה עצמית - הוזלה יפה מאוד במחירי הרכיבים, הנאה(?). החסרונות - היה ואני דופק שם משהו, אחד הרכיבים תוך כדי הרכבה - הבנתי שהמוכרים יכולים לעשות לי פרצופים ולא לתת אחריות. קושי טכני (למרות שאני אסתדר עם זה יופי). מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מתכוון נגיד בא לי לראות היום שוב פעם בחווית קולנוע את הסרטים נגיד: שר הטבעות מטריקס וכו.. יש דבר כזה בכלל? תמיד סקרן אותי לדעת.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by R'n'B,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וטלפון באילת. ברצוני לעשות השוואת מחירים. חוץ מKSP ואיבורי שיש להם אתר וסניפים באילת, ידוע לכם על עוד חנויות באילת שיש להם אתר אינטרנט שניתן להתרשם מהמחירים שלהם? תודה.

17. האם ניתן לעשות שיעורי נהיגה מעשיים ללא תאוריה? שמעתי בעבר שכן... מדיי כמה זמן חייבים לחדש את הרשיון? נגיד שאדם סיים הכל וקיבל את הרשיון, אבל לא יצא לו לנהוג כמה חודשים טובים. ועברה כבר תקופת המלווה [כמה זמן זה כעת?] אז לא בעיות בחידוש? כי אחרי הכל, הבן אדם לא נהג בכלל חודשים... היה מקרה דומה בטלווזיה שאנשים לא נוהגים בתקופת המלווה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם, יום שבת הזמנתי מאיביי מכשיר סלולרי, הכל היה נראה בסדר. בדקתי במשלוח וראיתי שהמוכר שולח לכל המדינות (worldwide) מלבד איטליה. שילמתי על המוצר וביום שניה המוכר שולח לי הודעה שהוא לא שולח לישראל והוא מבקש לבטל את העיסקה. סירבתי כי אני מעוניין מאוד במוצר, וממש לא אכפת לי מהחברת משלוחים שלו. מה גם שאני הזמנתי המון מוצרים מסין ואני יודע שאפשר לשלוח מסין לישראל, אז אמרתי לו לשלוח דרך חברת משלוחים אחרת. והיום הוא שלח לי את ההודעה הבאה : dear friend, so sorry, there is no other shipping company for option,as a responsible seller, the only way we can do now is to refund the money to you, so sorry for the inconvenience to you, hope you can understand us, wait your reply,…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by DAVIDD,

משעמם לי בטירוף :-\ אני ממש מצטער על התרד הספאם הזה אבל לא נורא נזרום. מי שמצביע אחר שירשום מאיפה הוא וסתם כל מי שמצביע שירשום מאיפה הוא אני מב"ש..

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by aldema,

זאת הגירסה העדכנית ביותר שקיימת להורדה?? הורדתי את 2003 וזה זה קובץ MDB אז עם איזה תוכנה אני אמור להפעיל את זה???

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by 00000,

מגיל קטן אני קורא ספרים עם התיאור הזה כשדמות מתלבטת או כשמישהו מרגיש לא בנוח וכו' הבעיה שתמיד אני מדמיין את הפעולה הזאת כמשיכה בכתף של עצמך (מה שלא נשמע סביר), וזה נראה לי תנועה יותר שכיחה שפשוט עוד לא עליתי עליה. סליחה על הבורות.. ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כשקונים בארה"ב מוצרים ומודיעים לחנות שהמוצרים מיועדים להגיע לארץ , אפשר לבקש מהם החזר על המיסים המשולמים? זה קיים? או שזה סתם בלוף?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. כבר חודש שיש איזה רנו קליאו שחוסמת את החנייה שלי כמה פעמים בשבוע וככה גם הערב , אני בא לצאת מהחנייה והחרא הזה חוסם אותי עוד פעם, ציפצפתי 10 דקות (אני מדבר איתכם על 11 בלילה) , הוא לא בא, ניסיתי לתת מכה לחלון כדי שהאזעקה תפעל והיא לא התחילה.. . בסוף נימאס לי מהמצב ובדקתי אם הרכב נעול, אכן הדלתות היו נעולות אבל לא הבגאז'... פתחתי דרך הבגאזק את הדלת האחורית ואז הקידמית, שיחררתי האנד ברקס והתחלתי לדחוף אותו לכביש, הבעיה היא שההגה היה נעול ולא היה לי איפה לשים את הקליאו . אז השארתי אותו באמצע הכביש עומד באלכסון (זה רחוב שלא עוברות בו הרבה מכוניות) ונסעתי ... אני חוזר אחרי 20 דקות ורואה 3 ניידות וחבלן סורקים את הרחוב עם פנסים , אני שואל מה קרה , אומרים לי שיש רכב חש…

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by DimRah,

היי, תקשיבו, השבוע קניתי מחשב חדש, הרכבתי אותו לבד והמפרט הוא בצד והכי חשוב הס.כוח שלו. פעם ראשונה שחיברתי את המחשב, החשמל נפל. אחרי שעה של חשיבה מה יכול לגרום לדבר מצאתי שבגלל שמחוברים יותר מידי מוצרי חשמל לאותה נק', הנק' פשוט קורסת ומפילה את הפחת. היו מחוברים המחשב, שתי מסכים, רמקולים, ראוטר, ד.קשיח חיצוני, מדפסת, מטען או שתיים וטלוויזיה+ממיר. את הטלוויזיה+ממיר העברתי לנק' אחרת באותו חדר והפחת לא היה נופל. עכשיו חיברתי עוד שני ד.קשיחים והוא עוד פעם קרס. עכשיו ניתקתי את אחד המטענים והוא לא קורס. מה יכולה להיות הבעיה בשקעים? האם זה החיווט? האם זה הפחת? מה שאני יודע זה שהפחת שקופץ זה B10. לצידו ראיתי פחתים של C16. עוד דבר שאני יודע זה שיש 3 סוגים של פחתים בערך: A, B ו-C. A…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. ממצב אחים שמעו יש ת'משחק הזה שמשחקים ומתרכזים בו ושקועים בו ופתאום באמצע יש תמונה של איש מפחיד או משהו וקול וכולם נבהלים מיזה ואני רוצה לעשות את זה למישהו.... ואם לא זה אז איזשהו משחק פלאש שאפשר להוריד ולשנות קבצים ואז במקום finish או משהו משנים לתמונה מפחידה ושמים צליל מגניייב פליייז אני חייייב את זההההה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים