עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ישיר: קובץ FLV http://dl3.dumpalink.com/media/8YggDpXu6VF5/sFa6SaFms8VG.flv לא ישיר http://www.dumpalink.com/media/1139563551/Multi-Touch_Screen אני רוצה אחד כזה! אם פורסם כבר מצתער...

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

יש את הפרסומת של הכרטיס השראי שיש להם ברוואזה שמטילת ביצי זהב.... איזה שיר יש/ ברקע [נראה לי משהו ישם מאד]?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by Internal,

היי אנשים השתחררתי מהצבא ואני צריך לבחור קופת חולים מחדש על איזה אתם ממליצים ואם יש בכלל איזה שהו הבדל ביניהם דרך אגב לפני הצבא היתי בלאומית האם כדאי לחזור או לחפש משו עדיף?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by imac,

Personal Computer לא ומה זה PPC?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by generalA,

אני מחפש 3-4 חנויות זולות במיוחד אשר לא בהכרח אינטרנטיות אך זולות באיזור הדר יוסף בת"א (ליד תחנת הרכבת האוניברסיטה) או בכלל בת"א ... תודה אנשים !!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. אז זה המצב: הלכנו עם חבר'ה לסנוקר-באר. הכרתי בחורה בסנוקר-באר, היא לקחה ממני מספר, היא נורא יפה, ואז גם לקחתי ממנה מספר... היינו קצת ביחד בסנוקר באר, זה היה ברור שאני מצאתי חן בעיניה, והיא מצאה חן בעיני, בהתחלה אמרתי לה לבוא איתנו אחרי זה לאכול משו, היא הסכימה, אבל כשהחלטנו לזוז, היא אמרה שזה עוד מוקדם, והיא רצתה להישאר עוד קצת ואחרי זה להצתרף אלינו... ואני הייתי צריך לזוז עם חברים, אז בין היתר כדי לא להיראות נואש אמרתי לה ביי ביי והלכתי... ועכשיו נכנס החלק הדפוק, הייתי שיכור, וכשעזבתי את הסנוקר-באר, החלטתי שאני מת לראות אותה, והתקשרתי אליה איזה 10 פעמים, ואני יודע שהיא לא שמעה כי הפלאפון שלה היה בתיק, ויש שם מוזיקה נורא רועשת... ועכשיו השאלה שלי: מה אני יכול להגיד לה שי…

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by PeteRoy,

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  8. שהיה גם מחיר סביר. בעליה בתל אביב הם ירדו לי מ300 ל180 אבל לא מצאתי דגם שאהבתי. לייד הבית שלי הם תקועים על 250-300 שבעייני זה מחיר דיי גבוה! אני מחפש תיק נוח עד 200 שקל, באזור המרכז.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. השיחה הולכת כדילקמן : Salesmun - "במה אפשר לעזור..?" אני -"צהריים טובים, טיפקום!" (השעה 10:30) "צהריים..." "שומע, ילדון, בנוגע לטיפקום שלי... (בקול באס עבה במיוחד, יורדים לי 15 הרצים כשאני מתעורר)" "ילדון..." "קיצר, לפני שבועיים קיבלתי למכשיר הודעה עליזה משו, המבשרת על כך שזכיתי לשירות טיפקום למשך חודשיים!! ומאז אני מקבל 49023784902384 הודעות מהדרעק הזה ביום, גם באמצע הלילה וזה מצייק!" "שניה... אמצע הלילה זה לא אנחנו". "זה כן אתם, ההודעה פותחת בטיפקום : סנאי שאיגזז אלפקה הבוקר במחסום ארז עורר חשד..." וכו'.. "או.קיי... תגיד, יש לך במקרה עבודה בשבילי?" (אני אוחז את עצמי שלא לצחוק) "מה... זהו?!" "כן... היום זה היום האחרון שלי" "אין לך איזה משו...?" "לא, לא ממ…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

שלום חברים. יש לי דחף עז לבזבז קצת כסף על המחשב שלי ואני לא יודע על מה ( בטח זה קרה לכם פעם ). יש לכם המלצות ? אם אתם שואלים מה יש לי במחשב תראו את המפרט.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Joli,

משהוא מכיר אתר שאפשר לקיים בו שיחות וידאו עם חברים שלך (עדיף בעברית). כאילו להפגש שם עם חבר שלך ולדבר איתו דרך מצלמת אינטרנט... נ.ב לא מעוניין בתוכנות... תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by new!!!!,

פעם הייה את האתר הזה של פאגין שהוא מתקשר לאנשים עכשיו מחקו את האתר עשו אתר אחר מאיפה אני יוכל להוריד את השיחות שלו? מצאתי איזה אתר אבל יש בו רק 30% מי השיחות שלו מאיפה אני מוריד את כול השיחות שלו:<?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by approx,

מחפש דרך לישלוח SMS חינם דרך איזה תוכנה או אתר משהו כי ניגמר לי באיסיקוי וצריך למולות את זה בכסף ואני לא רוצה מישהו מכיר פיתרון אחר ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מדינות באירופה רוצות למשוך אליהן עובדים מיומנים והן מציעות הטבות למי שמעוניינים לגור בהן ולעבוד מרחוק. מי מציעה את השהייה הארוכה ביותר, איפה תקבלו פטור מתשלום מסים ואיפה ניתן לקבל אזרחות?לכתבה

15. Started by bob24,

היום,אני סתם משוטט לי בyoutube ,פתאום אני רואה בוידאו,watch in hd ואני נדהם הייתי בטוח שאו שעובדים עליי,או שגם אם זה יעבוד זה יהיה איטי רצח,אז לא!!!(לפחות לא לי יש כאלה שזה יעבוד להם לאט בגלל מהירות האינטרנט) האיכות פשוט מדהימה 720p פשוט תאווה לעיניים כיף לראות כל וידאו לא משנה מה תוכנו ;D וידאו לדוגמא : #2 : http://il.youtube.com/watch?v=LyVGSGynYpg למטה כתוב watch in hd פשוט תלחצו,או שבURL תקלידו &fmt=22 תהנו ולא לשכוח תגובות!

16. Started by CriticalHit,

חבר'ה שווה לעשות קורס מר"מ בבסמ"ח? זה ייתן לי משהו לאזרחות? לפי מה ששמעתי זה הקורס הכי פחות "נחשב" בבסמ"ח, אבל אחרי שהצלחתי לברוח מתפקידי כפקיד ולהשיג שינוי מקצוע, האם כדאי ללכת על זה? או שאולי לשאוף ליותר?

• 4 תגובות
    • 12k צפיות
  17. Started by nehmia,

תרשמו איזה "יצירות" שלהם הכי אהבתם

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by A-10,

כולם יודעים שאינטל כבר הרבה זמן רחוקה מהמעמד שהיתה בו בימי הזוהר שלה. והנה, "ככה פמאום" המגמה מתהפכת. Bizportalהשבוע של אינטל - זינקה ב-20%, ותזנק גם היום; מה דחף אותה...הממשל האמריקאי עשוי לרכוש אחזקה באינטל כהבעת תמיכה בפעילות הייצור המתרחבת בארה"ב; והכל התחיל מדרישה של טראמפ לפטר את ליפ בו טאן, בהמשך פגישה ואחריה "חיבוקים ונשיקות"

19. על רקע התחזיות הקודרות למחסור חמור בשבבי זיכרון והתייקרויות חדות ב-2026, קול אחד בתעשייה מנסה להרגיע את הרוחות. אדוארד קריסלר מ-Sapphire טוען כי גל ההתייקרויות הנוכחי נובע בעיקר מפחד ואי-ודאות, ומעריך כי השוק יתחיל להתייצב בתוך חצי שנה בלבדלכתבה

20. Started by Kukishin,

יש לי מסה, ואני לא רוצה שייכאב לי הישבן, אני רוצה גם להישען עם הראש. תודה☺

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אחרי שנים של תחום אפור, פלטפורמת המסרים משיקה רשמית חשבונות מפוקחים לבני 13 ומטה. הילדים מקבלים אפליקציה מתפקדת לתקשורת יומיומית, אבל ההורים הם אלו שקובעים מי יכול לשלוח להם הודעות - וכל זה בלי לוותר על ההצפנה מקצה-לקצה של השיחות עצמןלכתבה

22. שלום, נניח אני מתקשר מסקייפ לפלאפון כלשהו, זה עולה לי כסף? כי מתי שדיברתי היה מצויין באירו את העלות השיחה פר דקה. מצד שני, לא נתתי פרטי כרטיסי אשראי או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היום נתקלתי ברשומת הבלוג הבאה (דרך "שיתוף" בפייסבוק): http://adhdshop.blogspot.co.il/2014/11/20-adhd_10.html עברתי על זה ואני מוצא את כל העניין מגוחך לחלוטין. הרי כל הדברים שיש ברשימה הזו אלו הם דברים שכמעט כל בן אדם שקיים יכול להגיד על עצמו. אני רואה את זה כאילו אנשים שכן נמצאים בגבולות הנורמה - סוג של מנסים לקחת כל מני תכונות כלליות, שלא ניתן גם לאבחן או להגדיר בצורה מדוייקת ("חשיבה מחוץ לקופסה") - להפוך אותן ל"הפרעה", ולתרץ באמצעותן את העצלנות ואת הטמבליות שלהם. בואו נקח לדוגמה את כל עניין ה"הקלות" שיש לאנשים בלימודים. הרי זה לא הגיוני ש"הפרעה" זה משהו שקיים אצל מעבר לאחוזים בודדים באוכלוסיה. הרי שאם כך, זוהי לא "הפרעה" בהגדרה, אלא הנורמה. והנורמה היא, הרי, לא נקודה …

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by ex_,

היי האם אפשר לעשות באן לפי שעות ביום? כלומר משעה עד שעה וכו' ובכלל איך זה עובד? תודה

דיונים חדשים בפורומים