כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
גמר חתימה טובה, מה פירושו? : מי יודע ויכול להסביר? ???
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.cinema-city.co.il/content?2,6-1=feature.html&2,6-4=1935 זה עולה 180 שקל (יש הנחה ללאומי קארד). איכות הצפייה יותר טובה מהבית? הרי בבית זה לא משודר בערוץ HD (לפי מה שידוע לי לפחות, וגם אם זה משודר ב5HD אני לא מנוי לערוץ הזה), אז קרוב לוודאי שאיכות הצפייה בקולנוע יותר טובה משידור רגיל בטלוויזית LCD בבית, לא? מבחינת סאונד ודאי שהקולנוע יותר טוב כי זה סראונד 10 ערוצים. האוכל זה שטויות פחות או יותר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להוריד את משחק הגמר של פנתניקוס נגד צסקא?? פיספסתי את המשחק ואני מת לראות אותו
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
היי. מחפש גן ציבורי עם מתקן מתח ומקבילים נורמלי, פשוט (כזה), באזור רמת-גן, גבעתיים. יש את גן רפפורט. הוא די קרוב לי אבל המיקום שלו לא הכי מוצלח כי הוא נמצא בכביש ראשי איפה שעוברות מלא מכוניות, בסדר, לא כזה נורא, מה שכן נורא זה המתקן מתח המפגר שיש שם ויש בעוד כמה גנים (בסגנון של אלה שיש בחדרי כושר, כזה). איפשר לעשות עליו פריצת כוח, איפשר לשנות את התפיסה לצרה או לזאת שמתאימה לי והגומי שמלוטף על הברזל די קורע את הכף יד אם אוחזים חזק. יש רעיונות חברים? לא מתכוון ללכת לחדר כושר, אימון בחוץ די מתאים לי מבחינת חופש הזמן והמטרה. רק אם היו בונים מתקנים נורמליים. עדכון 1עליתי על קובץ "מתקני ספורט בישראל" הנה הלינק. גנים עם מתקני כושר בת"א לינק
-
- 0 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע קרה לי מקרה נורא מרגיז: אחרי משמרת מעייפת הלכתי לשבת על בירה בגרג. אני מכיר שמה את כול העובדים אז אני יושב איתם טיפה. אחד העובדים (ערבי איך לא?) ביקש לראות את הזיפו שלי, אמרתי יאללה נו אתה תגנוב לי אותה , אמר לי שלא. וואלה טעות הבאתי לו. לא החזיר , אחרי חפירות מצידי הוא אמר שהוא העביר את זה לערבי אחר שיש ליד (לא מאמין לזה). עשיתי עליהם חיפוש קצרצר ולא מצאתי. עכשיו חזרתי הביתה. השאלה היא אם מבחינה משפטית המעסיק אחראי על העובדים שלו ואם התקרית שווה לתקרית של סתם בן אדם ברחוב שגנב לי או שזה משנה שזה עובד בעסק שגנב לי בעסק? אני מתכנן להתקשר בבוקר לעסק , לדבר עם המנהלת או הבעלים על זה. השאלה היא אם יש לי איך לאיים או שלא? כי תכלס המשטרה האימפוטנטית בארץ לא תעשה כלום בקשר …
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טימטום בשיאו כנופיית גנבים שחשבה שעשתה שוד מוצלח של 14 טלפונים סלולרים מתקדמים בניו-יורק שחכה לכבות את ה GPS במכשירים, עבודת השוטרים לא היתה יכולה להיות קלה יותר ולא התקשתה להגיע אל הפורצים וראש הכנופיה שהחזיק בביתו את אחד המכשירים http://www.engadget.com/2007/01/20/thieves-jack-14-gps-devices-forget-to-turn-them-off
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש ל אבא שלי מאזדה לאנטיס ,ביום אחד אני ואבא שלי הלכנו לראות משחק כדורסל ושחזרנו ראינו שהעלימו לנו את כל הארבע.(גם כי זה לא מחובר בברגים). אני ואבא שלי הלכנו למאזדה והם אמרו לנו שכעלה חדשים עולים 300 שקל, אז אבא שלי אמר ש זה לא שווה את זה.! וגם האוטו נראה מגעיל ככה בלי זה. בקיצור רעינו בACE יש סט חלופי לכול סוגי הרכבים ב 120 שקל, האם שווה לקנות את זה או שזה מתפרק מהר ונשבר ???. תודה. :auto: מי שלא יודע מזה חישוקים ישתמונה למטה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( מכרתי היום בצהריים מחשב פנטיום 3 ב-400 ש"ח והיו לי 100 ש"ח מקודם. עליתי לאוטובוס, והוצאתי את הארנק מהכיס כדי לשלם לנהג. טוב שילמתי והחזרתי את הארנק לכיס (זה מה שחשבתי). טוב, האוטובוס כבר כמעט הגיע לבית שלי כשפתאום שמתי לב שהארנק לא בכיס שלי (רציתי להוציא את הארנק כדי להוציא ממנו דף עם מספר טלפון של מישהו שהייתי צריך להתקשר אליו וכך לא שמתי לב שהוא לא בכיס שלי). אז קמתי והתחלתי לחפש באוטובוס ולא מצאתי. גברת אחת שאלה אותי מה אני מחפש ואמרתי לה ארנק חום, והיא אמרה לי שהיא ראתה מישהו לפני רבע שעה מרים ארנק חום מהרצפה והיא פשוט חשבה שהארנק היה שלו ובגלל זה לא אמרה כלום. הלכו לי 500 שקלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל :…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה בן-***ה גנב לי את הn-gage שלי שאשרתי בחנות של אימי על מדף רחוק מהרחק יד של אנשים והוא פשוט שיגע לאמי את השכל ובשניה שסתובבה הוא לחק את זה כל זה קרה ביום שישי בהרצליה סוקולוב 50 מי שיודע(לא יודע איך) בבקשה שיעזור לי את כל הפלאפון קניתי בכספי 4 חודשי עבודה סה"כ 16 שעות אבל עדיין זה 2000 ש"ח זה מאוד מעצבן אז בבקשה שמישהו יעזור לי ד"א:באותה שיטה גנבו משלוש חנויות בסביבה (אותו בן אדם)כבר הגשתי תלונה למשטרה אבל איך שזה נראה הם מאוד איטים :cwm23: :cwm23: :devilfork: :evilking: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :angryfire:
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום היום גנבו לי את הV3X היקר שלי מה אני יכול לעשות? התקשרתי לאורנג' וחסמתי אותו ואמא שלי הגישה תלונה במשטרה. רציתי לדעת אם אפשר לאתר אותו איכשהו כי הוא ממש חשוב לי וחסכתי בשבילו הרבה זמן. אם למישהו יש איזה דרך שאני יוכל לאתר אותו אני אשמח מאוד. תודה רבה :-[
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצאתי את האפיקומן אבל האחים הז**** שלי גנבו לי אותו ייקח אותם השד, אני יכול לתבוע אותם ?! טוב, לא חברים, אתעלם מהברכות הבנאליות ואאחל לכם בפסח הזה המון כסף, המון אהבה והמון _______(השלם בעצמך). בברכת אם שותים לא נוהגים - בשביל זה מסנג'רים חברים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר חתיכת או חבורת #@!^& גנבו לי את הטלפון (אנדרואיד), המשטרה אומרים שאין להם מה לעשות, נגנב-נגנב, חברת הסלולר אומרים שאיכון המכשיר אמור להיות בידי המשטרה והם לא יכולים לעשות כלום למעט חסימה של הסים (ואיזשהי חסימה של המכשיר דרך האתר)... אילו אפשרויות יש לי ומה הנוהל במקרים כאלו? תודה רבה. נ.ב יש לי הרגשה שהנציגה של חברת הסלולר לא כל כך מבינה, כאשר שאלתי מה בדיוק מבצעת חסימה של המכשיר דרך האתר שלהם היא אמרה שהמכשיר ננעל ולא ניתן להשתמש בו בכלל, מה שלא נראה לי כל כך הגיוני, איך הם יכולים לשלוט במכשיר (ללא שימוש בהתקפה של הזרקת קוד)? יכול להיות שמדובר בחסימת IMEI ואז כל מה שהגנבים צריכים לעשות זה למכור את המכשיר בחו"ל/רשות פלסטינית והמכשיר יעבוד כמו גדול?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אתמול (שישי) גנבו לי את הפלאפון (נוקיה 6280 ) אז הלכתי הביתה וחסמתי את הסים אמרו לי שאני יכול לקבל את אותו פלאפון ב400 שקל בגלל שיש לי ביטוח עכשיו יש לי שתי שאלות 1. אם אני לא רוצה את אותו המכשיר שהיה לי אני יכול לקבל מכשיר אחר בלי לשלם את המחיר המלא שלו ? 2. אני יכול לבקש שיעשו לי את אותו המספר שהיה לי ? 3. יש אפשרות שאורנג ישחזרו לי את אנשי הקשר שהיה לי בסים הקודם ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זה הוא האיש!! אשר גנב את שמי ושם רווחים בין המילים YUVYUV בבקשה תעשה משהו בקשר לזה :-/ אוףףףף שונא LAMERים שגונבים שמות!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
SPACE IL ירדה ( או נכון יותר, התרסקה ) מן העץ של לנחות על הירח. https://tech.walla.co.il/item/3243932
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש למישהו מושג איך מגיעים (ברגל [?!], בתחבורה ציבורית) לגני התערוכה בת"א, אם נניח אני יורד בתחנת ארלוזורוב (רכבת מרכז) ?
-
- 14 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
אהלן שאלה ומשהו שאני רוצה לשתף חברה שלי, חיילת, עברה היום בתחנה מרכזית תל אביב, לפתע ניגש אליה בחור מחנות דיסקים והציע לה לעשות מנוי למעין ספריית דיסקים ובתמורה היא תקבל מכשיר mp4. התמימה הזאת הסכימה ובלי שהיא תשים לב הוא חייב אותה על 40 שקל כפול 25 תשלומים.(אני מפחד שבסוף יתברר שזה יותר מזה). אני מבין שהנושא הזה הוא דיי מוכר. עכשיו היא את הטעות שלה כבר עשתה השאלה שלי אם מישהו מכם מכיר את הנושא ויכול לעזור לי להוציא אותה מזה. תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה כבר רגיל וידוע שמשינה גנבו הרבה, אבל שמעתי לא מזמן את "אל למה לי פוליטיקה עכשיו?" ונזכרתי שיש שיר עם אותה מנגינה בלעז. משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו לכו ל2:45 מאיפה המנגינה הזאת לקוחה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הביאו לי דיסק של "החברים של קישקשתא" שהוא דיסק עם כל מיני קטעי פתיחה של תוכניות נוסטלגיות שהייתי ילד (וואו זה היה מזמן). כששמעתי קטעים מכל מיני תוכניות נזכרתי בתקופה שלא תחזור וחשבתי לעצמי שכשהייתי ילד הכל היה תמים וטוב וחבל שהכל נגמר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תצא גרסה שהיא ל3D? לא בא לי ללכת לראות את זה בקולנע נראה לי ביזבוז כסף
-