עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מי שנגיד יגלה איך לשפר תראייה איך לשפר תשמיעה איך להגדיל את הז*ן איך הוא לוקח רעיון והופך אותו לכסף?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by musari,

לא רציני עכשיו באמת הם ניסחפו מה השלב הבא פליירים שילטי חוצות דואר לבית ימי התרמה דלת פתוחה אני לא יודע....... :nixweiss: http://planet.nana.co.il/icq-il/icq.html

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

מחיפוש ברשת הבנתי שזה קשור לדרייבר של משהו. אפשר משהו יותר מפורט

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. ביום רביעי האחרון הזמנתי את המוצר הנ"ל: http://www.skypc.co.il/pl_product~nT330i~14~0.htm הזמנתי, אחרי שווידאתי שסטיק זיכרון SO-DIMM DDR2 1GB 667MHZ כלול במחיר. וויתרתי על ה-DOK מתנה תמורת הנחה קטנה במחיר, וסה"כ כולל דיסק קשיח של WD וכולל משלוח יצא 1305 ש"ח. קיבלתי את ההזמנה היום עם שליח, הרכבתי, הפעלתי, ואני נהנה מכל רגע. ATOM על שתי ליבותיו וארבע נימיו מספיק חזק בשביל אינטרנט, ואת ה-ION ב- FULL HD עוד לא בדקתי. הבעיה היא, שסטיק זיכרון איכשהו לא נכלל בחבילה, אז השתמשתי ב-2GB שלי, שהוצאתי מהנייד. רצתי לטלפון לברר, אבל היום בסקאי-PC הייתה ספירת מלאי והם לא היו זמינים בראשל"צ. אני מאמין ומקווה שהטעות קרתה בתום לב. מחר אתקשר שוב, מקווה שישלחו לי סטיק זיכרון בקרוב בל…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. כפי שנכתב למעלה, ללא קשר למה שחיפשתי בגוגל, מתחת לכל תוצאות החיפוש מופיע הכיתוב: "This site may harm your computer" וגוגל לא נותן להיכנס לשם בלי דף באמצע של גוגל שטוען שהדף הזה עלול להיות מסוכן למחשב שלי ניסיתי את זה על הדפדפן הנוכחי (FF 3.0.5), על IE7 וכן בעוד מחשב עם FF וגם שם זה קורה. כאמור, הבעיה התחילה מתישהו בשעות האחרונות, שכן חיפשתי היום דברים בגוגל וזה לא קרה קודם לכן עוד מישהו נתקל בבעיה? יודע על פתרון אפשרי? משהו?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  6. השדרוג ל-12MBIT נושא פרות.

7. Started by Shadowman,

כבר שבועיים אני חורש את האינטרנט בלנסות להבין איזה אוטו זה... אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם אולי משהוא מכיר.... בכל מיקרה לדעתי העיצוב מדהים...!!!

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by MalGano,

אהלן. היום זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לנסות את הסודה של אווקה נובה. למי שכבר כן ניסה- אומר להיות לזה ריח די חזק של ביוב וטעם טיפה חלש יותר, גם כן של ביוב? ברשימת הרכיבים יש גם גפרית, אבל מצד שני יש את אותה כמות במים הרגילים שלהם (שהם בסדר). זה אמור להיות ככה או שזה איזה פגם בייצור? תודה וליל"ט.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. http://www.sifroni.co.il/show.asp?m=1&s=4 מישהו מעוניין לקנות צ'יטה ? , ואני מצטט "חתול ביתי נעים הליכות. טוב להשמדת עכברים" או אולי איזה דינוזאור מעופף ?...

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by o07,

איך אני מחשב את צריכת החשמל שלי בבית? נגיד כמה עולה וואט אחד לשעה? האתר של חברת החשמל פשוט מטומטם.... :bash:

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אולי נתארגן כולנו וכל אחד יתרום את החלק שלו, תוכנה, מכניכה, אלקטרוניקה, ונכתוב מדריך לרובוט מסכן, לא משהו מקצועי, אלא רובוט כזה שיש לו מטרה אחת. כולכם מוזמנים לתת רעיונות. אני חשבתי על רובוט שמביא את השלט ;D... או שמביא פחית קולה ;D... או אולי נגזים ונתכנן רובוט ריגול? ......... בבקשה, אם כולכם תגידו שאני חי בסרט ושזה בלתי אפשרי, זה באמת יהיה בלתי אפשרי! אז בואו לפחות ננסה... הנה משהו... http://www.acroname.com/robotics/gallery/gallery.html

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by THeOne23,

שלום רב, אני רוצה לעשות מנוי לירחון מדע/טכנולוגיה/מחשבים מעניין -דפוס וחשבתי על אחד מהשניים האלה:popular science או scientific american רציתי לדעת למי יש פה מנוי לאחד משני הירחונים האלה ויכול להעביר דעה איך הוא? ובכללי, איזה ירחון נחשב ליותר מעניין/מקצועי בנושאי המדע- לאיזה יותר כדי לעשות מנוי??

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום, אני כרגע סיימתי את לימודי העתודה שלי. בינתיים עובד במלצרות אבל זה לא מיודע מה כי אין כל יום עבודה שלא נשכח שזה ספירת העומר. בכל מקרה אני מחפש עבודה קבועה אבל לא מצליח לי. באתי לקבלת ראיון במשרד ל.מ.ד והמראיינת התרשמה ממני לטובה, היא אמרה שאני עונה על כל הקריטריונים אבל הקריטריון היחידי שבהחלט מערער את המצב זה אישור עבודה. אמרתי לה שאני מתכוון להוציא אישור עבודה אך המילה "מתכוון" לא ממש תופסת משמעות רצינית אצל המעסיק. יש משהו שאפשר לעשות בנידון?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לפי האתר של KSP הם מתכוונים לפתוח סניף חדש בירושלים. משהו יודע איפה בירושלים? ומתי? תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by -Del Piero-,

נשמעו שמועות בקשר להעלאה זמן המלווה לחצי שנה מישהו יכול לאשר/לאשש את השמועה? תודה מראש, אבי.

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אז ככה חבר'ה, הכל החל בשעה 8 וחצי בחצר הגימנסייה הריאלית בראשון לציון, 489 בוגרים ומשפחותיהם באו לצפות בטקס סיום מחזור נ"ט שקט שעמום השעה 9:10 המנהלת נואמת, כולם מדברים, האוירה כל כך מתוחה ועצבנית משעמום שאפשר לחתוך את האויר הסרוח מזיעה של הורים רוסים שישבו לידי בסיכין .... ואז!!! ההופעה מתחילה, חברה לא ידעתי שלקרן החרשנית היפה מביוטכנולוגית יש קול של מלאך גוף של פנתרה וריקוד מושחת של ... עזבו הייתי המום! 17 חברה על הבמה שרים ורוקדים בכזאת מקצועיות וההפקה הייתה פשוט ענקית תשואות הקהל הדהדו באויר כמו רעם אדיר שנשמע בכל רחבי ראשל"צ בהחלט ניתן לומר שמדובר בבנות האיכותיות ביותר בראשון, יפייפיות נשים צעירות בשמלות ערב נוצצות והאנדרנלין זורם בדם (או שזה היה הקרלסברג לא יודע)…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום. היום היה אצלנו טכנאי בבית והכלב היה חופשי בבית כמו תמיד (הוא לא מסוכן, ג'ק ראסל קטן מחוסן). עכשיו אבא שלי הלך לעזור לו להביא דברים מהרכב והשאיר את הכלב לבד, והכלב כמובן לא עשה דבר... ישב בשקט. פתאום הטכנאי החליט ללטף על דעת עצמו את הכלב, וכשהכלב הרגיש לא בנוח בגלל שזה אדם זר שנוגע בו בלי הפסקה - הוא נשך אותו באצבע. הטכנאי המסכן היה מבוהל ופנה למרפאה הווטרינרית להתייעצות, והווטרינרים הוציאו ממנו בכוח מידע לגבי הכלב (כדי לדעת אם יש לו מחלות וכל מיני כאלה). התקשרו לאבא שלי ואמרו לו שהוא מחר חייב להביא את הכלב להסגר של 10 ימים, כשעל כל יום הוא צריך לשלם 35 שקלים. אבל מה הקטע? קודם כל, אני לא זה שאשם שהוא ננשך - למה אני חייב לשלם את ההוצאות הכספיות? למה הט…

18. Started by ArkadyK,

אהלן, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באב"ג תואר ראשון [הנדסת חומרים ופיסיקה, יש פה עוד מישהו ששותף לזה אולי? ] אניווי, החלטתי שבגלל שאני כבר לא זוכר כלום, אני אנסה להזכר טיפה במתמטיקה 5 יחידות, כדאי למזער את הכאפה המפורסמת בתחילת התואר, אבל הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח להזכר בכלום. יש איזשהם אתרים באינטרנט [עדיפות גדולה בעברית], עם הסברים על כל החומר?

19. Started by JohnnyBravo,

Mainstream Reporting Strange Noises Heard Around The World - Jan 26, 2012 Strange sound coming from the sky Allen Texas ??

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אהלן, בשעה טובה סיימתי את המועדפת ויש לי בערך שנה לשרוף עד לתחילת הלימודים ולכן חשבתי על עבודה בתחום שמעניין אותי (גאדג'טים, מחשבים) ואני מדבר על חנויות כגון באג,אייבורי,KSP. אז לפני שאני שולח קורות חיים ומגיע לפגישות מעניין אותי לשמוע חוות דעת מאנשים שעבדו בתחום ויש להם דעה אובייקטבית בנושא. מעניין אותי בעיקר לדעת על אופי העבודה, כמות שעות חודשית ושכר וכל מידע מעבר יכול לתרום. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלא תיפול עליכם איזה משאית [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  22. לא שחסר יזמים, אבל לא חסר גם חסמים, ממשלתיים כמובן. כך, חולים ממגוון תחומים נאלצים להמתין שנה בתור לטיפול בתא לחץ. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5560990,00.html

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by stone cold,

היום בני השרון נצחה את מכבי בנוקיה היה קשה לי להאמין שזה יקרה אבל מכבי גם שמרה את וויציץ לאירופה (הוא לא שיחק בזה) בכל מקרה זה ההפסד הרביעי של מכבי השנה בליגה והיא גם הפסידה את הגביע בכל מקרה בני השרון\חולון\ירושלים\ פחות או יותר באותה הרמה ובעניין מכבי היא עדיין פיבוריטית כי יש למכבי עומק בספסל אבל עדיין אפשר לנצח אותה השנה פשוט בגלל שמכבי מאוד חלשה השנה יחסית למכבי מה אתם חושבים יש ליגה ? וקצת חגיגה על הניצחון :beerchug:

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by RayZ,

טעות ב-e-mail איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים... הוא החליט לשלוח e-mail לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה-e-mail שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- e-mail של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו ל…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by קטין על ניקוטין,

1600 שקל בריכה וחדר כושר נראה לכם יקר? חשבתי לעשות מנוי וזה המחיר נראה לי יקר מדי ושבמחיר הזה עדיף לקנות את כל הציוד כבר לא?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים