עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פרסום הצעות עבודה - בפורום הצעות עבודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by B@By-KiLLeR,

אני באמצע שיעור ( בבצפר ) מישהו יודע מה זה ברקוד ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. כן כן אתם בטח גם לא מעמינים אבל יש בית ספר עוד 10 דקות !! ונורה רציתי לברח אותכם אנשים בברכת שנה טובה אז הנה אני עושה את זה : שנה טובה ומווצלחת לכל משתמשיי הפורום !! ;D אני ישמח אם תוסיפו עוד ברכות !

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי, סוף סוף עשיתי רישיון! וכאט יש לי המון שאלות שאף אחד לא יכול לענות בוודאות, וכן אני מודע לשזה שזה פורום של מחשבים אבל בכל זאת אני מאמין שהרבה מכם עברו את זה. אז ככה: לפי מה שהבנתי אסור לי לנהוג ברכב אם אין לי בטוח חובה. גם לפי מה שהבנתי לא כל ביטוח חובה תופס וזה שלאבא שלי יש ביטוח לא אומר שאני יכול לנהוג באותו רכב, ואני צריך ביטוח בנפרד שגם יעלה יותר כי אני נהג חדש/צעיר. עד כאן נכון? הדבר השני שמעניין אותי זה האם הביטוח חובה משופע מהמחיר של הרכב? האם רכב יקר/בעל רכיבים יקרים יותר, יהיה עליו ביטוח יקר יותר? או שזה ביטוח כללי לכולם? דבר שלישי, אני עובד ואני סטודנט ולכן אני מתכנן לקנות אוטו כי אני נע הרבה בין הבית לעבודה ללימודים ועם הרפורמה החדשה של האוטובוסים זה פש…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by marking,

שיש יותר אתרי אינטרנט מאנשים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by SharP,

המניקים האלה בחנות נתנו לי הכל בOEM ואני לא קובלתי את המדבקה של הATHLON XP !!! המדבקה המגעילה של דראק 4 עדיין תקועה לי על מערז וזה ממש אבל ממש מעצבן :( ואני ממש לא מצליח להוריד אותה STICKY INTEL BITCH!!!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Vidati,

אף פעם לא קניתי משהו מחוץ לארץ והזמנתי לארץ אבל אולי כדאי לנסות שמעתי אפשר למצוא אחלה דילים.. עוד משהו כדאי לקנות מחשב קומפלט או בחלקים? האם כדאי בכלל לקנות? אולי אני יפול על רמאי... ואם הכל בסדר איך האחריות מתבצעת? תודה רבה, ומצטער אם טעיתי בפורום... פשוט לא ידעתי איפה לשאול. :

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום, שיהיה לכם חג שמח וארוחת ליל סדר טעימה-בתיאבון!!!! בכל מקרה אני לא יהיה עם משפחתי בליל הסדר כי אני הולך לעבוד בבית מלון דן פנורמה ששם אני ירוויח 38 ש"ח לשעה, שווה מאוד!!! ;D אז חג שמח! :xyxthumbs: :yelclap:

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מחר: עיצומים בעל-יסודי - הלימודים יחלו ב-9:00

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. האתר בפרט http://help-israel-win.org/ מצוין באתר YNET כאתר זדוני לינק לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3650277,00.html

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by benor,

אם אתם מתוחים/עצבניים/לחוצים?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. משהו היה? התרשם? התאכזב? לא הייתי כי נגמרו הכרטיסים וגם רוב הכרטיסים נמכרו ללקוחות אורנג' :-\ ספרו את החוויות שלכם

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by musari,

לא רציני עכשיו באמת הם ניסחפו מה השלב הבא פליירים שילטי חוצות דואר לבית ימי התרמה דלת פתוחה אני לא יודע....... :nixweiss: http://planet.nana.co.il/icq-il/icq.html

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by silky,

היי, עשיתי חשבון פרימיום ו: 1: האם אתה ממליצים לי להשתמש בתוכנת עזר(קשה ומעצבן להוריד ידנית עשרות קבצים)? 2: כאשר אני מפצל הורדה להרבה מאוד קבצים בו"ז, אני מנצל את רוחב הפס ,אך כאשר אני מוריד מספר קבצים בודדים לרוב אינני מנצל אותו. איך אני פותר בעיה זו? 3: המלצות/הערות/נאצות?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by redead,

חח אני יודע שזה עוד שיא במסגרת השאלות הכי לא קשורות שנשאלות בפורום הזה אבל למה לא שיהיה.. בן אדם שקונה קבוע במגה משתלם או לא משתלם הכרטיס מועדון הזה.?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by e-r-a-n,

אני מעוניין להדפיס על מדבקה ולהדביק אותה על פלסטיקה של מחשב נייד. האם קיים סוג נייר-מדבקה שלא שיידבק ולא ירד? האם ניתן להדפיס עם מדפסת הזרקת דיו או שחובה לייזר? לצורך העניין, לא משנה לי להכין בצורה ביתית או לתת תמונה לבית עסק שידפיס לי אותה, ואני אגזור לפי איך שאני מעוניין להדביק. הפלסטיקה של המחשב היא לבנה-מט, הנייר צריך להיות שקוף ובגלל אופי הפלסטיק לדעתי גם צריך להיות מט. אם זה עוזר, אני מירושלים למי שמכיר בית עסק שיוכל לעשות זאת בסביבה. כמובן שדרכים ביתיות גם מתקבלות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by o07,

לפי מה שהבנתי שם הכי כדאי, אך האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי(לא תשלומים) או שמא חייבים להביא שטרות מזומן?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. התחדשתי לאחרונה בנגן mp4 Cowon D2+ 16GB בBlack Friday ב560 ש"ח בלבד. (אגב, מה אומר הפלוס?) עדיין לא פתחתי אותו ולא שמעתי את איכותו, היה לי עד כה SanDisk Sansa Clip 1GB, ואני לא שומע FLAC כך שאני לא יודע עד כמה הנגן החדש עדיף. אני מעוניין לקנות נרתיק איכותי לנגן. היה בבאג נרתיק אחד כזה ב99 ש"ח, אך כעת אני לא רואה שיש עמוד למוצר. באיביי אני לא רואה שמישהו מוכר נרתיק לנגן. איפה אוכל למצוא נרתיק שכזה? ביג בוקס אולי? אופיס דיפו?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. עשיתי היום הזמנה מIQPC, ולא שמתי לב שהמחירים בSKYPC ירדו. בSKYPC המחיר גבוהה רק ב160 שקל. אני גר באזור מרכז וSKYPC 40 דקות מהבית שלי..לאומת זאת IQPC אני צריך לקחת רכבת. (במידה והיה בעיות או משהו...) את המחשב אני יקבל עם שליח, אבל לעתיד אם אני יתקל בבעיות עדיף שהחנות תהיה קרובה לבית. אני חושב שאני יבטל תהזמנה מIQPC, ויזמין כבר מSKYPC. עדיף לא?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Zeev86,

ואז להתקל במנהלת החנות שתתחיל לצעוק עליך. גם לי היו רק בעיות עם החנות הזאת. לא קונה משם יותר שום דבר.

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by MishaK,

אחינו היקר ומפקח פורום אקטואליה udicol חוגג היום יום הולדת!! אחי, מאחל לך מזל טוב ענקי מכל הלב, שתמשיך להיות אחלה גבר כמו שאתה עכשיו, ותשאר עצמך!! and שמנמן מקפץ לקינוח ;D

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by tamir950,

ערב טוב. יש לי שאלה לגבי זכויות יוצרים על תמונה מהאינטרנט. נגיד ואני מפרסם תמונה לצורך הדוגמא תמונה של כרטיס מסך של ATI, ולא תמונה שאני צילמתי אלא תמונה שהורדתי מהאתר של היצרן, ואני מעלה את זה לאתר כלשהו. ATI יכולה לתבוע את אותו האתר? אם האתר מבקש מהגולשים לא לעלות תמונה שמוגנת על ידי זכויות יוצרים, האתר מוגן מתביעה משפטית? תודה רבה ויום טוב.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. כבר תקופה ארוכה אני מאוכזב מWWE הסידרה פשוט אפכה לממוסחרת באופן מציק הכניסו יותר מידי בחורות סיליקון שלרובן יש פנים מכוערות ועוד נותנים להן יותר זמן מסך למיתאבקים חדשים שמתאימים לילדים כמו סינה \בטיסטה וכו נותנים יותר מידי קרדיט כאילו אני אמור ליקנות סיפור שסינה מנצח את אומגה שסינה פצועה קדימה זה מבוים והצגה אבל יש גבול :screwy: עכשיו יש גם תפיוד המרדים בין וינס לדונלד טרמפ וגם אז הם נותנים לאחרים לעשות תקרב אפילו דברים מגניבים כמו שהיו פעם לדוגמה STONE COLD מגיעה אם משאית לזירה\הקברן זורק את מיק פולי מהגג של הזירה וכו אין בקיצור חירבוש אז החלטתי ליצפות באירוע מיוחד של הTNA תTNA התחלתי ליראות בערוץ 18 (בHOT אנלוגי ) עד היום ראיתי אם הפסקות…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי, יש לי סלולרי עתיק שאני צריך לעשות בו שימוש עכשיו, אבל הוא דורש להכניס קוד בן 8 ספרות. מדובר במוטורולה C650 (משנת 2006) שהופעל לראשונה עם SIM שאינו של חברת הסלולר שמכרה לי אותו כחבילה בזמנו (טלפון + שיחות). אחרי שניסיתי כמה קומבינציות הוא כותב משהו בסגנון "צור קשר עם ספק השירות". ברשת מצאתי מידע לפיו אם ממתינים כמה זמן ההודעה משתנה והוא מבקש את הקוד שוב. הכנסתי את הקוד שהוצע (*#073887) אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-Motorola Unlocker, כשהמכשיר מופעל ב-flash mode. התוכנה עשתה מה שעשתה, דיווחה על תהליך מוצלח, אבל הטלפון בשלו... מה עושים? אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.