עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, שיהיה לכם חג שמח וארוחת ליל סדר טעימה-בתיאבון!!!! בכל מקרה אני לא יהיה עם משפחתי בליל הסדר כי אני הולך לעבוד בבית מלון דן פנורמה ששם אני ירוויח 38 ש"ח לשעה, שווה מאוד!!! ;D אז חג שמח! :xyxthumbs: :yelclap:

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Vaizman,

היי, חזרתי לחיים! ;D רציתי להתייעץ איתכם, מה קונים ליום ההולדת של אבא? (בן 44) אין לי שמץ של מושג! לגבי תחומי עיניין מעניינים שלו, אני לא כל כך בקיא בהם. אשמח לעזרה אביעד.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by taimor,

לא הבנתי את השירות הזה בדיוק, יש לי כרטיס ישראכרט צעיר עכשיו אני יכול להשתמש בשירות הזה ? עם כן אז זה נותן לי אפשרות לקנות דרכו בחו"ל ? תודה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by roadrunner,

אני מנסה להכנס ומקבל אתר של "רעות אלקטרוניקה" זה קורה רק אצלי?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by 3d7,

אני מחפש תחתונים של Kler (זאת חברה ספרדית). יש להם מבחר גדול יחסית של תחתונים בעיצובים ממש יפים (אני אוהב את הבוקסרים הצמודים שלהם), ואיכות הבד שלהם מאוד גבוהה והוא נעים למגע כמו לייקרה. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג את התחתונים שלהם בארץ, או להזמין אותם מהאינטרנט מאתרים מהארץ או מחו"ל מתוך קטלוג של תמונות? קניתי פעם תחתונים שלהם בMENZ בדיזינגוף סנטר. אבל, החנות הזאת נסגרה ואני לא יודע איפה יש להם עוד סניפים. היה להם גם אתר אינטרנט (www.menz.co.il), אבל הוא לא פעיל. לגבי המידות שלהם, אני יודע שLarge זה G (בספרדית זה Grande), אבל זאת מידה יותר קטנה מLarge בארץ.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by musari,

לא רציני עכשיו באמת הם ניסחפו מה השלב הבא פליירים שילטי חוצות דואר לבית ימי התרמה דלת פתוחה אני לא יודע....... :nixweiss: http://planet.nana.co.il/icq-il/icq.html

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  8. טוב, אני כבר מודיע כי ההודעה הזאתי ארוכה(קצת), אבל ישנן כמה שאלות שאני רוצה לדעת כבר כמה זמן, מכיוון שיש פה קובצה גדולה, די גדולה, של אנשים מגיל 18+, חיילים, וכו'.., רציתי לדעת כמה דברים, אח שלי אחרי בית ספר הלך לאוניברסיטה ל3 שנים והוציא תאור ראשון, הוא היה במסגרת העתודה (אם ככה רשומים), אחר כך הוא הלך לקורס קציינים, אגב היום היה טקס סיום, הוא קיבל סיכת נ.מ, נראה לי קוראים לזה ככה, ועכשיו הוא נראה לי הולך לעוד שלושה חודשים של השלמה או לא יודע מה קורה שם.. בקיצור, אני גם מעוניין להוציא תאור כבר בגיל 21, ואחר כך לעבור קורס קציינים, למרות שזה רחוק ממני קצת, אני רוצה להתעניין בדבר ולדעת איזה דברים כרוכים בכך. אני מודע לכך שהולכים לעתודה אז חייבים לחתום קבע, ובסופו של…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני בחיפוש של חברת נעליים צרפתית עכשיו מה שידוע לי שזינאדין זידאן השחקן כדורגל לבש אותן אני לא יודע אם זה בפירסומת או בחיים הפרטיים אבל מה שכן גיליתי שהלוגו של החברה הוא תרגול או משהו דמוי תרנגול והיא חברה צרפתית\ארופאית וכמובן שהשחקן לבש אותם. אני עוד כמה ימים בפראג והייתי מעוניין לרכוש אותם שם.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by yotamoo,

שלום! אבא שלי קנה עכשיו מכונית פיג'ו 306 כמו בתמונה: רק בלי פנסי הערפל והכנף. כמובן שכמו כל נער אני רוצה לאבזר אותה קצת, ולא מצאתי אתר טוב לשאול. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הכנף+הרכבה ופנסי הערפל+הרכבה, במוסך נורמלי (אני צריך הערכה)...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מבחינת מחיר ואיכות הדיו...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי, הזמנתי לפי כשבועיים מוצר מאיביי, המוכר צירף לי מספר מעקב שמתחיל באותיות shxr ולאחריו רק מספרים. המספר אינו מסתיים בסיומת אותיות כלשהן אך רשום באייטם לוקיישן שזה יוצא משנחאי, סין. אני לא יודעת איך לעקוב אחר המוצר שלי או באיזה אתר חיפשתי בדואר ישראל, אבל לפי מה שנראה המוצר עוד לא הגיע לארץ. יכול להיות שהטרקינג נאבר שהמוכר נתן לי לא נכון? ראיתי כמה דוגמאות למספרי מעקב ובדרך כלל הם מתחילים ונגמרים באותיות המציינות את המדינה שממנה נשלח. חיפשתי באתרים כמו usps ואין שום אתר שמקבל את המספר מעקב שהזנתי. בנוסף, אני גם לא יודעת איך לשלוח למוכר הודעה ולשאול אותו לגבי החבילה. צריכה עזרה דחופה! בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ויש גם את לינוי ..

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. כבר תקופה ארוכה אני מאוכזב מWWE הסידרה פשוט אפכה לממוסחרת באופן מציק הכניסו יותר מידי בחורות סיליקון שלרובן יש פנים מכוערות ועוד נותנים להן יותר זמן מסך למיתאבקים חדשים שמתאימים לילדים כמו סינה \בטיסטה וכו נותנים יותר מידי קרדיט כאילו אני אמור ליקנות סיפור שסינה מנצח את אומגה שסינה פצועה קדימה זה מבוים והצגה אבל יש גבול :screwy: עכשיו יש גם תפיוד המרדים בין וינס לדונלד טרמפ וגם אז הם נותנים לאחרים לעשות תקרב אפילו דברים מגניבים כמו שהיו פעם לדוגמה STONE COLD מגיעה אם משאית לזירה\הקברן זורק את מיק פולי מהגג של הזירה וכו אין בקיצור חירבוש אז החלטתי ליצפות באירוע מיוחד של הTNA תTNA התחלתי ליראות בערוץ 18 (בHOT אנלוגי ) עד היום ראיתי אם הפסקות…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by eladh16,

אוקי חברים אני מספר לכם עכשיו משהו באמת מוזר שקורה עם הטלויזיה שלי. אז ככה... מדובר בטלוויזיה רגילה של lenco 29 אינץ מלפני איזה 3.5-5 שנים בערך. המקרה המוזר הוא מתי שאני רואה טלוויזיה ב yes או ב dvd ומתי שבסרט שרואים בטלוויזיה יש איזה קטע מתח מאוד אז הטלווזיה שלי נכבת! בדקקתי כבר טיימר הכיבוי לא פעיל. כלומר... כל פעם שיש איזה קטע מתוח מאוד ומפחיד הטלוויזיה שלי פשוט נכבת ולא מראים מה קרה בקטע מתח הזה. זה ממס נס!, היא כבר כבתה לי עשרות פעמים במהלך השנים שראיתי בה, וזה לא במקריות! בדיוק שיש מתח!. לפני איזה שבוע או שבועיים אני ראיתי את הסרט אייר פורס 1. ובסוף הסרט ממש בסוף איך שהכל כבר טוב, פתאום מישהו מהחברה הטובים מוציא אקדח ובא לירות. אבל בדיוק איך שהוא הוציא את האק…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by shalomelbe,

כתוב USPS First Class Mail International

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אז ככה כמה ילדים החליטו להציק לי ולעוד כמה (הילדים שהציקו בערך בגיל שלי), עכשיו אני צריך עזרה בתכנון נקמות מקוריות ומביכות, למישהו יש רעיון?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. האם סטודנט שלא עובד צריך לשלם ביטוח לאומי? אם כן, כמה בכל חודש?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by intel suck,

היי אני מחפש עבודה בין השעות 4 בצהריים- 7 או 8 בערב אני מחפש עבודה לגיל 15 בראשל"צ תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Ido.G,

שלום, אני מנסה לפתור שאלות ממבחנים בחדו"א. יש 2 שאלות שאני לא מבין. אשמח אם מישהו יעזור לי. אני שונא את הסגנון הזה של שאלות... התרגילים פה: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/index.htm תודה מראש!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by IG,

טויוטה קורולה סאן 2001 ? תודה. נ.ב: בגוגל מצאתי רק אתרי מכירות בלי מידע טכני... אז בלי "גגל את זה..."

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, אני כרגע סיימתי את לימודי העתודה שלי. בינתיים עובד במלצרות אבל זה לא מיודע מה כי אין כל יום עבודה שלא נשכח שזה ספירת העומר. בכל מקרה אני מחפש עבודה קבועה אבל לא מצליח לי. באתי לקבלת ראיון במשרד ל.מ.ד והמראיינת התרשמה ממני לטובה, היא אמרה שאני עונה על כל הקריטריונים אבל הקריטריון היחידי שבהחלט מערער את המצב זה אישור עבודה. אמרתי לה שאני מתכוון להוציא אישור עבודה אך המילה "מתכוון" לא ממש תופסת משמעות רצינית אצל המעסיק. יש משהו שאפשר לעשות בנידון?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Nahum2,

ולשאלה המוזרה של השבוע! האם למישהו יש אופה לחם בבית? התנסה? יכול להמליץ על דגם? ניסיתי קצת לקורא אבל ראיתי רק ביקורות לא משהו או כאלה שנראו מזוייפות..

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כתבו שאהוד יערי הסלב הערבי הכי אהוב... הוא ערבי או לא, מה נסגר?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים