עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אלה שמצלמים במצלמת וידאו וחושבים שאם יהפכו את המצלמה זה יראה את התמונה לאורך זה משגע אותי, מה אפשר לעשות כדי לגרום להם להבין?!?!?! פתרון מישהו?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  2. די כמה אפשר אני רוצה לשמוע גיטרות אני יודיר רוק מטאל אבל לא טראנסים!!! זה לא הגיוני כולך נכנס לטראס פתאום גיטירה כאילו מה אנשים חשים לעצמם??? :pissed: :pissed:

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by sagi_10,

???

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nicirnTAL,

:scatter: השביתה מתמשכת גם למחר?

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Libby,

טוב, אז ככה להיום... גברים רבים תמיד התלוננו ותמיד יתלוננו שהקשיים שלהם במציאת בחורה הרבה יותר גדולים משל בחורה למצא לה גבר.... מה אני אגיד? נכון מאוד! אבל יש פיתרון! גם לזה! אז אם אתה גבר, מכוער, (או שלא), ולא יודע מה לעשות עם עצמך, קרא את זה, אולי זה יעזור.... בהצלחה.... http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=664246

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. http://news.walla.co.il/?w=/2971/1778890 וואלה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by karajii,

אני חושב לקנות מחשב שלם והם נתנו לי הצעה לא רעה, וגם קרובים לבית שלי. הבעיה שלא ראיתי עליהם ביקורות והם חנות די קטנה. למישהו יש ניסיון איתם (בעיקר ברכישה של מחשב שלם מורכב)? http://www.gamapc.co.il תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Blue Cheese,

אני החלטתי להפסיק לעשן כול עוד אני צעיר,שמעתי הרבה אנשים אומרים שכתוצאה מהפסקת עישון הבן אדם מתחיל לאכול הרבה יותר בארוחות? האם זה נכון?,סתם משהו שמעניין אותי לדעת. דרך אגב אם מישהו נגמל מעישון יש לכם טיפים טובים לחמשת הימים הראשנים?כי אני יודע שהם הכי קשים.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by methodman,

אני צריך תרגילים או שיטות לשפר את הגמישות שלי למישהו יש דבר כזה ?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  10. שלום, יש לי שאלה לאנשים שמכירים אחת או את שתי המכללות הנ"ל. איפה עדיף להמדיף ללמוד י"ד הנדסת תוכנה - באורט סינגולובסקי (תל אביב [מאוד קרוב לבית שלי]) או גמנסיה ריאלית (ראשון לציון). תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by michaelsko,

שלום לכולם. היום ערב יום הכיפורים, ואני רוצה לאחל לכולם גמר חתימה טובה, לאלו מכם שצמים (כולל אותי) צום קל. מי יתן והשנה תהיה שנה טובה יותר מהקודמת, ונתגבר על אויביינו ימך שמם !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מאחל לכולם שנה טובה,גמר חתימה טובה וצום קל לאלו שצמים מביס לביס תהנו מכול רגע! ובכלל,מה אתם הולכים לעשות ב"כיפור"? אישית אני הולך להיות בבית הכנסת,אצלנו לא מדליקים טלוויזיה וחשמל... מה אתם הולכים לעשות? ;D עריכה: איך עבר לכם הצום?? ברוך השם עבר מעולה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shapin,

אני מאחל לכם גמר חתימה טובה, שניחתם לחיים טובים. צום מועיל לכולם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by club_501,

גמר חתימה טובה, מה פירושו? : מי יודע ויכול להסביר? ???

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

http://www.cinema-city.co.il/content?2,6-1=feature.html&2,6-4=1935 זה עולה 180 שקל (יש הנחה ללאומי קארד). איכות הצפייה יותר טובה מהבית? הרי בבית זה לא משודר בערוץ HD (לפי מה שידוע לי לפחות, וגם אם זה משודר ב5HD אני לא מנוי לערוץ הזה), אז קרוב לוודאי שאיכות הצפייה בקולנוע יותר טובה משידור רגיל בטלוויזית LCD בבית, לא? מבחינת סאונד ודאי שהקולנוע יותר טוב כי זה סראונד 10 ערוצים. האוכל זה שטויות פחות או יותר. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  16. Started by jackhammer,

מישהו יודע איך אני יכול להוריד את משחק הגמר של פנתניקוס נגד צסקא?? פיספסתי את המשחק ואני מת לראות אותו

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by Guy King,

http://www.nrg.co.il/online/15/ART/828/124.html

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  18. היי. מחפש גן ציבורי עם מתקן מתח ומקבילים נורמלי, פשוט (כזה), באזור רמת-גן, גבעתיים. יש את גן רפפורט. הוא די קרוב לי אבל המיקום שלו לא הכי מוצלח כי הוא נמצא בכביש ראשי איפה שעוברות מלא מכוניות, בסדר, לא כזה נורא, מה שכן נורא זה המתקן מתח המפגר שיש שם ויש בעוד כמה גנים (בסגנון של אלה שיש בחדרי כושר, כזה). איפשר לעשות עליו פריצת כוח, איפשר לשנות את התפיסה לצרה או לזאת שמתאימה לי והגומי שמלוטף על הברזל די קורע את הכף יד אם אוחזים חזק. יש רעיונות חברים? לא מתכוון ללכת לחדר כושר, אימון בחוץ די מתאים לי מבחינת חופש הזמן והמטרה. רק אם היו בונים מתקנים נורמליים. עדכון 1עליתי על קובץ "מתקני ספורט בישראל" הנה הלינק. גנים עם מתקני כושר בת"א לינק

• 0 תגובות
    • 11.4k צפיות
  19. יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by david32,

כרגע קרה לי מקרה נורא מרגיז: אחרי משמרת מעייפת הלכתי לשבת על בירה בגרג. אני מכיר שמה את כול העובדים אז אני יושב איתם טיפה. אחד העובדים (ערבי איך לא?) ביקש לראות את הזיפו שלי, אמרתי יאללה נו אתה תגנוב לי אותה , אמר לי שלא. וואלה טעות הבאתי לו. לא החזיר , אחרי חפירות מצידי הוא אמר שהוא העביר את זה לערבי אחר שיש ליד (לא מאמין לזה). עשיתי עליהם חיפוש קצרצר ולא מצאתי. עכשיו חזרתי הביתה. השאלה היא אם מבחינה משפטית המעסיק אחראי על העובדים שלו ואם התקרית שווה לתקרית של סתם בן אדם ברחוב שגנב לי או שזה משנה שזה עובד בעסק שגנב לי בעסק? אני מתכנן להתקשר בבוקר לעסק , לדבר עם המנהלת או הבעלים על זה. השאלה היא אם יש לי איך לאיים או שלא? כי תכלס המשטרה האימפוטנטית בארץ לא תעשה כלום בקשר …

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  21. טימטום בשיאו כנופיית גנבים שחשבה שעשתה שוד מוצלח של 14 טלפונים סלולרים מתקדמים בניו-יורק שחכה לכבות את ה GPS במכשירים, עבודת השוטרים לא היתה יכולה להיות קלה יותר ולא התקשתה להגיע אל הפורצים וראש הכנופיה שהחזיק בביתו את אחד המכשירים http://www.engadget.com/2007/01/20/thieves-jack-14-gps-devices-forget-to-turn-them-off

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  22. יש ל אבא שלי מאזדה לאנטיס ,ביום אחד אני ואבא שלי הלכנו לראות משחק כדורסל ושחזרנו ראינו שהעלימו לנו את כל הארבע.(גם כי זה לא מחובר בברגים). אני ואבא שלי הלכנו למאזדה והם אמרו לנו שכעלה חדשים עולים 300 שקל, אז אבא שלי אמר ש זה לא שווה את זה.! וגם האוטו נראה מגעיל ככה בלי זה. בקיצור רעינו בACE יש סט חלופי לכול סוגי הרכבים ב 120 שקל, האם שווה לקנות את זה או שזה מתפרק מהר ונשבר ???. תודה. :auto: מי שלא יודע מזה חישוקים ישתמונה למטה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by modgod,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( מכרתי היום בצהריים מחשב פנטיום 3 ב-400 ש"ח והיו לי 100 ש"ח מקודם. עליתי לאוטובוס, והוצאתי את הארנק מהכיס כדי לשלם לנהג. טוב שילמתי והחזרתי את הארנק לכיס (זה מה שחשבתי). טוב, האוטובוס כבר כמעט הגיע לבית שלי כשפתאום שמתי לב שהארנק לא בכיס שלי (רציתי להוציא את הארנק כדי להוציא ממנו דף עם מספר טלפון של מישהו שהייתי צריך להתקשר אליו וכך לא שמתי לב שהוא לא בכיס שלי). אז קמתי והתחלתי לחפש באוטובוס ולא מצאתי. גברת אחת שאלה אותי מה אני מחפש ואמרתי לה ארנק חום, והיא אמרה לי שהיא ראתה מישהו לפני רבע שעה מרים ארנק חום מהרצפה והיא פשוט חשבה שהארנק היה שלו ובגלל זה לא אמרה כלום. הלכו לי 500 שקלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל :…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by urielka,

איזה בן-***ה גנב לי את הn-gage שלי שאשרתי בחנות של אימי על מדף רחוק מהרחק יד של אנשים והוא פשוט שיגע לאמי את השכל ובשניה שסתובבה הוא לחק את זה כל זה קרה ביום שישי בהרצליה סוקולוב 50 מי שיודע(לא יודע איך) בבקשה שיעזור לי את כל הפלאפון קניתי בכספי 4 חודשי עבודה סה"כ 16 שעות אבל עדיין זה 2000 ש"ח זה מאוד מעצבן אז בבקשה שמישהו יעזור לי ד"א:באותה שיטה גנבו משלוש חנויות בסביבה (אותו בן אדם)כבר הגשתי תלונה למשטרה אבל איך שזה נראה הם מאוד איטים :cwm23: :cwm23: :devilfork: :evilking: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :angryfire:

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.