עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 0xIDE,

יצא לי לבדוק בכמה מקומות וראיתי שATI הולכים להוציא סדרה חדשה בקרוב ושINTEL יוציאו את סדרת ה i אני לא מתכנן לקנות שום פריט מהקולקציות הלאו השאלה שלי היא מתי הם אמורים לצאת ואם זה ישפיע על המחירים של הפריטים הקודמים להם? בקיצור, לקנות עכשיו או לחכות?

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by arkady,

היי אני מעוניין בקורס פסיכומטרי. אין לי מושג איזה קורס לבחור, כמה המליצו לי על קידום וכמה על יואל גבע. אין לי מושג על מה ללכת, אני אשמח אם תמליצו לי על הקורס הכי טוב, שיכין אותי בצורה הכי טובה למועד הבא [כמובן לא בספטמבר]. תודה רבה למי שיציע לי קורסים! [אני צריך קורס באזור ראשון לציון ] חשוב, הייתי רוצה להרשם למועד דצבמר, זה עדיין אפשרי בלי להפסיד חומר?

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by יואב גולדהורן,

לכל מי שיש לו בגרות מחר בלשון (ואני יודע שיש פה כמה), שיהיה לנו בהצלחה! אני מרגיש יחסית מוכן, אבל לא פלא. כל שני ורביעי בשלושת השבועות האחרונים הייתי בתגבורים של 3 שעות בבית הספר, ימי ראשון ושלישי הייתי עם מורה פרטית לפחות שלוש שעות ביום, ובשאר הימים תרגלתי לבד לפחות שעה וחצי. אני ממש גרוע בלשון. כלומר, אם "לשון" היה מקצוע של אוצר מילים, ניסוח משפטים נכון, ניקוד וכתיב תקין, ובכללי לדעת את השפה ברמה גבוהה - הייתי מקבל לא פחות ממאה בלי להתאמץ בכלל. אבל זה פשוט מקצוע של לשנן מלא מלא גזרות ובניינים ועוד שטויות שלא הולכות לעזור לי בשיט בחיים (וזה המקצוע היחיד שאני יכול להעיד שאין לו שום ערך לחיים שלי, אפילו לא קצת אפילו לא מעט פשוט כלום). אז יאללה שיהיה לכולנו בהצלחה! תנו היום…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מישהו קרא? שידליף פרטים על איך, מה, מו, מי, שווה או לא?

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by ביצה,

אהלן! עוד כמה ימים יש מועד ב' במתמטיקה ואני לחוץ כי המגן שלי 55, לא למדתי כלום אני לא יודע מה זה ברנולי ואני ניגש ל-05 אחרי שבמועד הראשון הגשתי בגרות ריקה. השאלה שלי היא האם בכל תיכון יש מועד חורף והאם אפשר לשפר את המגן בשנה הבאה או שמהגן של הטופס הזה תמיד יהיה דרעק... שאלתי את המורה שלי אבל הוא שונא אותי והוא לא מוכן לדבר איתי ואמר לי שמבחינתו אני לא תלמיד. אין לי כ"כ אוזן קשבת בבית ספר או את מי לשאול. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מזרחית אני מדבר על מזרחית כבדהההההה) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה זמרים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על זמרים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי עופר לוי המלך אבי ביטר אלון חסון תמיר גל נוריאל יובל פרי יוסי עדן תומר חן משה כהן אוסמאן לידור יוספי שריף יניב נסימי לא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אם תרצו את כל המצגת אז הנה: http://www.sendspace.com/file/svwmsa [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by navk2,

חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שעכשיו אנחנו בתקופה ממש מוזרה, אין למה לשדרג תמחשב ! כי תחשבו על זה, קרייסיס יצא לפני מעל שנה ולא ניראה אף משחק באופק שייראה יותר טוב ממנו, אז למה ? לי למשל יש 1950XT וזה כמעט מספק אותי, לפי דעתי, מי שקנה 8800GT עשה הכי בשכל ! תחשבו, מי שקנה את ה 8800GT בתקופה שהוא יצא (שזה היה לפני קצת יותר מחצי שנה אם אני זוכר טוב), לא צריך לשדרג לפחות שנתיים ! אין אף משחק שיותר כבד מקרייסיס ! וגם לפי דעתי לא יהיה כי רוב המשחקים היום מנסים ליהיות לכל הפלטפורמות ו 8800GT יכול להריץ משחק של הקונסולות בלי בעיה... אני חושב שזה יישאר ככה עד קונסולות הדור הבא, רק אז תיהיה שוב פעם עליית מדרגה בטכנולוגיה... אתם זוכרים כמה הוא עלה שהוא יצא ? ניראה לי זה היה איזה 12…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by R0ck,

לחבר'ה שמכם שנמצאים במערכת הצבאית, יצא לבטח לשמוע כבר את צלצול הסטוק של המירסים החדשים, מתוצרת Motorola, דגם I-760. בכל פעם שאני שומע את הצלצול הנוראי-גאוני הזה, משמע ישנו איש קבע בסביבה. אם זה טוב או רע, תחליטו אתם. מה שעוד יותר מעצבן, שמיטב נגדי צה"ל לא יודעים כיצד לשנות את הצלצול הזה ונשארים איתו והוא כ"כ מציייקקקקקק והוא כ"כ נגדי!!!1 בפעם הבאה שאתם נתקלים באיש קבע, קחו לו ת'מוטורולה ושנו לו ת'צלצול. צלצול האימה המדובר הוא : http://70.87.97.114/~download/download/media/3/hellomoto15.mp3

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by matan100,

נותנים פה מילנוי מפרטי מחשב ביום אני רוצה באמת לדעת האם אתה לוקחים את ההצעות האלה וקונים את המחשב או שעדיין בודקים את ההצעה???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by x-pac,

רציתי לדעת עם יש מקום מיוחד שייהתם ממליצים לי ללמוד בו טכנאי מחשבים או שכל המקומות אותו דבר ראיתי בג'ון ברייס את הקורס הבא http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=5631&CompanyID=1 והוא נראה לי דיי רציני יש מקום שאולי הייתם ממליצים עליו יותר או שהקורס הזה הוא מספיק טוב?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. פנו אלי אנשים שאני אבנה אתר לציון אזשהו אירוע. האתר צריך לכלול 5-6 עמודים ולהכיל בתוכו הרבה מאוד תמונות. בהתחלה חשבתי ללכת על אחסון יקר, אבל אחרי זה חשבתי שאולי אפשר פשוט לפתוח איזה אתר ב GEOCITIES(אין פה הגבלה לפרסומות או לדומיין). את התמונות לדחוף ל IMAGESHACK ולסגור עניין. מה אתם אומרים? אפשרי? וכמה מזומנים צריך לקחת על עבודה כזאת? לבנות כמה עמודים ב HTML ולהעלות הכל לשרתים... תודה RJ

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Nahum2,

אני חייל חובה. המפקד שלי (סרן) מתחתן בשלישי. כמה מקובל להביא? המפקד הכי טוב שיכולתי לבקש, אני חייב לו בגדול בהרבה מישורים. אבל ממש לוחץ לי על הכיס.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by בייגל טוסט,

http://rapidshare.com/files/2746219/RUSSIA_TUNNEL.wmv

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by JHONLEV,

היה פה משהו לא חוקי

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה אומנים כמו Louie andreas ,Enya, Blackmore Night , Hans Zimmer , secret shores , Lisa Lynne , medwyn goodall או כל אחד אחר שיוצר מוזיקה כזאת מדהימה! (על אומני אמביינט/דאב אין צורך להמליץ, כי כבר יש לי כמעט כל אומן שאני מכיר.. ) רוצה המלצות לNew Age בלבד. בסגנון האומנים שהזכרתי. ואשמח גם אם קיים אתר עם כל השיחרורים של האלבומים/אוספים מכל השנים כמו למשל פסיישופ(psyshop.com) ששם יש את כל השיחרורים של המוזיקה הפסיכדלית החל מגואה טראנס, עד פולאון לילי דרום אפריקאי כבד, עד לדארק, פרוגרסיב משובח, אמביינט, והשאר. * אגב, רצוי מאוד שיהיה מדובר על מוזיקה נטו בלבד, ב…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Merrymoon,

> >People over 35 should be dead. > > > >Here's why > >According to today's regulators > >and bureaucrats, those of us > >who were kids in the 40's, > >50's, 60's, or even maybe > >the early 70's probably > >shouldn't have survived. > >Our baby cribs were covered > >with bright colored lead-based > >paint. > >We had no childproof lids > >on medicine bottles, doors > >or cabinets, .. and when we > >rode our bikes, we had no > >helmets. > >(Not to mention the risks > >we took hitchhiking.) > >As children, we would ride > >in cars with no seatbelts &g…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש שתי שאלות שאני פשוט לא מצליח. 1) נתונים שני גבולות: הגבול של f של x כאשר x שואף לאינסוף הגבול של f של אחד חלקי x כאשר x שואף לאפס מימין הוכיחו כי אחד מהם קיים אז גם השני קיים והם שווים. 2) תהי f: (An)X^n+...+(A0) ________________ (Bm)X^m+...(B0) כאשר An וBm שונים מאפס. הוכיחו שהגבול של f באיינסוף קיים אמ"מ n<=m. מהו הגבול כאשר m=n?? אין לי מושג איך להתחיל... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by vner@,

שימו לב - לאחר שהגיע המשלוח האחרון מ JAB, אני פותח מחדש קניה קבוצתית; דמי המשלוח הבסיסיים הם 15$, והם יחולקו שווה בשווה בין כל המשתתפים בקניה (קחו דוגמא ל-5 משתתפים - המשלוח יעלה 3$ בלבד לכל אחד). ההזמנות יהיו של דברים בסיסיים, כמו סליבים, כבלים, גרילים, מאווררים, וכו'... העלות הכוללת מוגבלת למספר עשרות דולרים, לכן כל הקודם זוכה !!! התשלום יתבצע מראש ע"י המחאת דואר. פניות יתבצעו אלי ב ICQ 142741672

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by redead,

לא יודע כמה אנשים רצים כאן אם בכלל אבל אולי בכל זאת.. אני מחפש לקנות איזה נעלי ריצה ולא בא לי להקשיע 600 שקל אלא יותר משנו בסגנון של 300+- יש איזה המלצה בנושא?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Ironside,

כבר יום שני ברציפות האתר ( thepiratebay.org ) לא מגיב... מישהו יודע מה קרה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני שמח לחזור לפורום לאחר הפסקה של כמעט שנתיים.. את הניק ה"מקורי" שלי חלקכם בטח זוכרים, זה היה בזמנו JAMOOS GADOL ואז קיצרתי אותו ל JAMOOS. בכל מקרה עכשיו אני חוזר עם jamoosy (מישהו גנב לי jamoos רר ) איזה כיף לחזור לפורום הנהדר הזה! (איזה כיף גם לראות כמה הוא גדל לעומת איך שאני זוכר אותו.. ) שיהיה לכולכם שבוע נהדר.

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  24. איך? עם שמנת מתוקה(38%) זה עדיין מרגיש לי מגעיל.

25. Started by Libby,

עד עכשיו הרשתי לעצמי רק לפנטז על זה... אבל לפני כמה ימים הודיעו לי הורי שעוד חודש כמתנת מומולדת הם נותנים לי את האפשרות לשים ויי נוסף ברשימת הדברים שאני חייבת לעשות בחיים... אז נוסעים לסיניי... ;D בעבר נפתחו ת'רדים על כך, אך עדיין יש לי כמה שאלות...(מי שהיה או יודע) איזה מקומות מומלצים לצלילה ובכלל? האם יש אפשרות לצלילה שווה לבחורה שלא צללה מימיה? (אני יודעת שבאופן מקצועי צריך לצבור כוכבים או משהו כזה), האם גם בלי זה אני אוכל לצלול צלילה רצינית? מה סדר גודל של המחירים לצלילה? מה הציוד המומלץ חוץ מבגד ים? (הכוונה לדברים שאין מצב שאני אחשוב עליהם בעצמי....כי עוד לא צללתי...) בקיצור, כל אינפורמציה תעזור מאוד... ליבי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.