כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לתת צליל יותר עמוק ונמוך ללנסר 2006. הרכב הוא מהעבודה.. האם אני יכול להתקין פילטר פתוח(והאם זה יעשה את העבודה) וכשאני ירצה להחזיר לפילטר המקורי? למישו פה יש ניסיון עם דברים כאלו? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יום שבת הזמנתי מאיביי מכשיר סלולרי, הכל היה נראה בסדר. בדקתי במשלוח וראיתי שהמוכר שולח לכל המדינות (worldwide) מלבד איטליה. שילמתי על המוצר וביום שניה המוכר שולח לי הודעה שהוא לא שולח לישראל והוא מבקש לבטל את העיסקה. סירבתי כי אני מעוניין מאוד במוצר, וממש לא אכפת לי מהחברת משלוחים שלו. מה גם שאני הזמנתי המון מוצרים מסין ואני יודע שאפשר לשלוח מסין לישראל, אז אמרתי לו לשלוח דרך חברת משלוחים אחרת. והיום הוא שלח לי את ההודעה הבאה : dear friend, so sorry, there is no other shipping company for option,as a responsible seller, the only way we can do now is to refund the money to you, so sorry for the inconvenience to you, hope you can understand us, wait your reply,…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מילדות יש לי שומות גדולות שמפריעות לי מבחינה אסטית ופוגעות לי בבטחון השיטה של הרופאים להסרה יכולה להיות כרוכה בצלקת בולטת ואם כבר אני משלם אני מעדיף להשאר ללא סימנים בולטים לכן מצאתי כל מיני שיטות טבעיות להסרה וגם רופא ששמו אילן שזמיר שמבצע את זה ללא צלקות הנה אתר עם שיטות להסרה http://easymoleremoval.net/natural-mole-removal/ משהו ניסה שיטות אלו
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני משתחרר אחרי שירות קבע של שנה ושמונה חודשים השבוע (אני משרת בקריה). אני מעוניין לקנות למפקד הגף שלי ולמפקדת המחלקה שלי מתנות. בנוסף- לקנות מתנה גדולה למחלקה שלי או לקנות לכל חייל בה משהו קטן (יש 7 חיילים במחלקה). למפקד הגף חשבתי לקנות משהו למשרד (כל השעונים\מחזיקי כרטיסי ביקור\עטים האלה) ולצרף חריטה. למפקד המחלקה חשבתי לקנות עט עם חריטה. הבעיה היא שהמתנות האלה סופר נדושות. אם למישהו יש הצעה מעניינת, אשמח לעזרה. למחלקה חשבתי לקנות מערכת בהתחלה, אבל זה יקר. דברים למטבח לא רלוונטים מאחר וזה מטבח משותף לכל הקומה. DVD- גם לא. בשמירות לא יוצא להגיע למחלקה ומתי שנמצאים בה.... עובדים. חשבתי על חבילת משחקים (טאקי, יניב וכו'). אבל קודם כל- צריך משהו קצת מעבר. שנית- אני לא ב…
-
- 14 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
-
אני ועוד חבר מתכננים לטפס ברגל לפסגת החרמון באזור תחילת מרץ - כל עוד יש שלג באתר (בתקווה). זה רעיון ראשוני ולא מצאתי שום מידע באינטרנט... כמה זמן לוקח להגיע לפסגה (2000 וקצת מטר) בהנחה שמתחילים ללכת מהכפר שבתחית החרמון (מג'דל שמס ? אני כבר לא זוכר כלכך....) יש מסלולים מוגדרים כלשהם ? צריך אישורים או ליידע גורמים כלשהם (ליידע את הצבא ?) מה הטמפ' הממוצעת ליום ולילה ? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
http://vidcrazy.com/videos/funny/freakshow_on_so_you_think_you_can_dance/ אם אתם רוצים שאני יביא עוד תנו תגובות בבקשה כי אם לא אני יפסיק
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ברח לי השם שלו. יש אתר די ידוע שמוכר פרימיומים שמאפשר להוריד מכל השרתים השונים כפרימיום. אופן הפעולה שלו הוא כזה: אם לדוגמה ראיתם קובץ ב- Rapidshare ואתם רוצים להוריד אותו, אתם מכניסים אותו לאתר שלהם ואז זה מוריד לכם את הקובץ כפרימיום. מה שזה עושה, השרת שלהם מוריד את הקובץ כפרימיום ושולח אליכם חזרה. איך קוראים לאתר הזה ? תודה11 עריכה: ככה זה עובד:
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי אתמול בעיתון "24 דקות" מבצע של פלאפון לגבי חבילת מחשב נייד של LG X110 כולל מודם נט סטיקי פנימי. שניהם 189 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-36 חודשים וגם אני מקבל זיכוי נגדי של 89 ש"ח (זיכוי נגדי בגלל?!). סה"כ 3204 ש"ח. אשמח לייעוץ.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכון לרכוש מחשב כנראה מ-SkyPC. יש עדיפות כלשהי לקנייה בחנות עצמה (נסיעה של 30 דקות) על פני הזמנה באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט מת לקנות את הכלי הזה http://www.montysminiguns.com/AirSoftPage.htm# תראו מה החיה הרעה הזאת עושה http://www.youtube.com/watch?v=X9SttlXWTmw&search=mini%20gun%20bb
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב חזק מאוד שמיועד אך ורק לגיימינג לכן במחשב כזה אסור להתפשר, צריך לבחור בפינצטה את החלקים שיהיו חזקים ולא פחות מכך את המקום שאתה עומד לקנות ממנו. שנים קניתי מחשבים ליד חנות מעולה שהייתה באיזור מגוריי באור יהודה אבל היא פשטה את הרגל ולכן הגיע הזמן לבחור בחנות חדשה. לאחר שהחלטתי איזה חלקים לקחת והשוויתי מחירים ברשת ראיתי שבIQPC באשדוד אני מקבל בעבור המפרט את המחיר הזול והאטרקטיבי ביותר אך כמובן שמחיר זול בלבד לא מספיק כי צריך גם חנות עם שירות מצוין. לאחר חיפוש מעמיק בגוגל ראיתי המון תגובות חיוביות מאוד על החנות והחלטתי ללכת על זה אפילו שהחנות רחוקה ממני שזה דבר שתמיד חששתי והתרחקתי ממנו כי לך תסע עד אשדוד (ש…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
חזרתי מההופעה והיה פשוט מעולה! ממש נהנתי! למרות שאמי ליי נהייתה צרודה אחרי איזה חצי שעה בערך אבל עדיין המשיכה לשיר כמו שצריך. למי שיש תמונות בבקשה שישתף!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ממש מבין בהם, סה"כ אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי ועם כמה שפחות עמלות. הנה הרשימה שהבנק שלי מציע, נהיה לי כבר סחרחורת מזה אשמח לעצות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לעשות הרצאה בעוד כמה ימים, ואני לא מוצא נושא מעניין ופשוט שקל לדבר עליו. תציעו לי רעיונות להרצאה באנגלית..
-
- 14 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
נולדתי במדינה שאינה מאפשרת אזרחות כפולה. נאמר לי בשגרירות של אותה מדינה שאני יכול לקבל את האזרחות של אותה מדינה, אך ורק אם אני אמציא להם אישור שבו אני מוותר על האזרחות הישראלית הגיעה אלי שמועה שניתן לקבל דרכון אירופי גם ללא קבלת אזרחות ספציפית של מדינה מסוימת מה-EU וזאת בתנאי שיש הוכחות שאתה יליד של מדינה שהיא חלק מהגוש האירופי המשותף. מה אתם יודעים על כך?
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כשמשהו כזה תוקף אותכם מהאוויר : הדבר הכי חכם לעשות זה לא לברוח , אלא פשוט להרים ידיים ולדמות עץ גדול , הסיכוי שהוא פשוט ינחת לכם על הראש , או ימשיך לעוף הלאה .
-
http://www.electric-escape.net/node/1475 HF
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחורה יפה שאוהבת מחשבים :eek2: ועוד עזרתי לה להבין את FIREFOX והראתי לה תכת הסודית והמבודדת שלנו (האתר) זה מנפץ את כל התאוריות שאוהבות מחשבים חיבות ליראות לפחות ככה במדד הכיעור-
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות DSLR באזור קריסמס ככה שיהיה לי לקראת השחרור אבל מצד שני מישהו שאני מכיר נוסע לסין עוד איזה שבועיים. אתם חושבים שכדאי לי לקנות עכשיו כבר? מה ההבדלי מחירים שם?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך לי כרטיס מסך ששווה 900 ש"ח. אני לא עשיתי את זה, הוא התחמם למוות (אני מנחש כי הוא עושה בעיות לפי טמפ החדר). לי אין הסמכה של טכנאי אבל אני בכל זאת התעסקתי במחשב (מודינג) מה שכולל פירוק והרכבה פעמיים, שחיטה די עצבנית של המארז שעכשיו שוקל חצי, ועוד. אני גם שמתי את הכרטיס במחשב אחר כדי לוודא שזה באמת הוא (אחרי שבמשך חודש כל פעם שהוא עשה בעיות נגעתי בו וכל הכרטיס היה חם מספיק בשביל לעשות כוויה*) והתוצאה היא שהכרטיס אכן התפגר. השאלה אם משהו מכל מה שעשיתי בחצי שנה האחרונה יכול היה לבטל לי את האחריות? כי אני 100% לא הרסתי אותו. המחשב אצלי רק חצי שנה. הוא חדש יחסית. *אני לא טיפש. אני פשוט מאוד עמיד לחום, כל פעם שאני מבשל עפות עליי טיפות של מים רותחים או שמן רותח ולא מזיז לי.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב הגדלתי את הג'אנט הקודם שלי מ 205\55\16 ל 215\45\17 האם זאת הגדלה חריגה מדי? איך אני משיג אישורים לגודל החדש? יש לי את הגלגלים הקודמים גם ככה שאני יכול לעבור טסט עם הגודל הישן אבל מה קורה עכשיו שאני נוסע עם הגודל החדש יש צורך באישורים? שוטר יכול לעשות לי משהו?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מזה דחוף בקשהההההההההה אני נואש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-