עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by rap_tr,

אני צריך להתייצב בתל אביב ברחוב דרך הגבורה 5 בפעם האחרונה שהצטרכתי להגיע לת"א נהג המונית לקח ממני 50 שקל על נסיעה של 5 דקות ולא בא לי לשלם שוב פעם על פארש.. לכן השאלה שלי היא איך הכי קל להגיע ושלא יעלה לי שוב 50 שקל.. תודה

• 19 תגובות
    • 8.4k צפיות
  2. Started by yosda-boy,

יש איזה להקה שיש לה שירים בסגנון כזה : http://www.youtube.com/watch?v=1NX0II7JAGY אם כן אשמח אם תמליצו!

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  3. ומקצוע כמובן.. :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by almonime,

בוקר טוב לכל שוכני הפורום נראה אותכם מביאים קונג פו יותר חזק משלי ... אאווווואאההה !! ( קריאת קונג פו קרבית ) http://rutube.ru/tracks/2397677.html?v=84db35e160b26b305ca6f83d52c5e187

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  5. שנה של כל טוב לכולם (מאחלים - אני, Photoshop CS3 ו Wacom Graphire4 ) כאן מאוחסנות גרסאות ברזולוציות גבוהות ומתאימות לרקעים שונים (בפורמטים של 16:10 או 3:4): http://sharonbi.deviantart.com/art/Rosh-Hashana-Wallpaper-pack-137966164

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. לא יודע איפה לפתוח את התראד הזה, אז הוא פה אני לפני קניית מע' i5 ועשיתי סקר שוק קטן, מתברר ש KSP לא רק הכי זולים, יש להם גם רכיבים שאין במקומות אחרים כמו הלוח P55-UD4P שאין באף חנות אחרת, עולה יותר זול מה UD4 הרגיל שחנויות אחרות מוכרות! (ההבדל בין הלוחות הוא זניח.. רק צ'יפ ל Bluetooth ב P אבל אם הוא יותר זול אז למה לא..) או זכרונות של G.Skill Ripjaws 1600Mhz הם מוכרים ב 530 ש"ח, TMS מוכרת אותם ב 550 ו IQPC ב 580 ובכלל עוד כמה חלקים אחרים שהסתכלתי והשוואתי ופשוט KSP יותר משתלמים.. לי אף פעם לא יצא לקנות מהם משהו אז אין לי כל כך ניסיון איתם, אבל כל מה ששמעתי עליהם באינטרנט הוא רע מאוד (בדרך כלל זה אנשים שאתה רואה שהם לא הכי מבינים במחשבים, אם אתה קונה מעבד ב 300 ש"ח…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום רב, בעבר פתחתי כאן דיונים בנושא של לימודים אקדמיים במקביל לבית הספר, בעניין זה ישנה התקדמות ואני כבר נמצא בתהליכי מיון מתקדמים של כמה תכניות. אך קודם לכן, אני מעוניין לשקול אופציה שנראת לי טובה יותר ברמה התיאורטית, והיא לסים את הבגרות כמה שיותר מהר (בבית ספר אקסטרני), ולאחר מכן להתקבל עם תעודת בגרות לטכניון או לאוניברסיטה ולסיים תואר בטרם גיוסי לצבא. האם קיימות תכניות שכאלה? , מהו המועד המוקדם ביותר בו אוכל להתחיל? ומהו הזמן הקצר ביותר בו אוכל לסיים בגרות מלאה? אשמח לשמוע מנסיונכם. בתודה רבה מראש, AMD@ATI. נ.ב: 1) אני תלמיד כיתה י'. 2) הייתי רוצה לשמוע אודות "בגרות בקמפוס" שממוקם בטכניון. (והאם קיים בו מסלול שיתאים לדרישותי.)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by wooper,

היי אני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותי אני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקות אני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולק אני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחס לי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולך תודה לעונים

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

זה רק אני או ש DX התמסחרו והתחילו לזרוק זין? כבר פעם שנמיה או שלישית אני מחכה יותר מ 10 ימים שהמשלוח יצא בכלל, שירות הלקוחות לא עונים, מה נהיה? פעם זאת הייתה חנות מתקתקת וטובה, הדרדרו חזק...

10. Started by Sepsis,

אהלן, כבר יותר מחודש וחצי עבר מאז ההשקה של שידורי ה-DTT. מישהו כבר התנסה ויכול לספר על זה? אני מת להתנתק מהכבלים אבל צריך חוות דעת על איכות השידורים. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש כסא למחשב. אני לא מבין בזה הרבה ובגלל שהמבחר בחנויות כמו אופיס דיפו הוא נמוך חשבתי להתייעץ עם בעלי נסיון. הכי חשוב לי זה תמיכת גב טובה. ובכללי שיהיה נוח כמובן עם משענת גב גבוהה. מישהו יכול להמליץ לי על איזה כסא בתחום? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שמלמדת בעיקר לדבר. אני מעוניין לקנות, ואם יש אחת חינמית כזאת עוד יותר טוב. ובלי תגובות של "לך לוולסטריט" תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by YovalAAA,

תקשיבו אני מעל חודש בלי הכרטיס שהזמנתי זה ככה קניתי תמחשב מסניף ראשון שבוע וחצי אחרי שהוא אצלי שלחתי אותו אליהם בגלל שהוא קורס ואפטרים אם ככה קוראים לזה עד עכשיו לא החזירו לי אותו ו נציג TMS מחרטט סיפורים מפה ועד לא יודע מה אני לא מקבל תכרטיס שהזמנתי הוא כל פעם מתחמק בנתיים אני פה עם כרטיס חלופי ו TMS בחיפה מתחמקים כל פעם מלשלוח תכרטיס אלי אני מעל 33 יום בלי כרטיס מה אפשר לעשות? TMS גם בקושי עונים בטלפון בבקשה לא לנעולל TMS כל פעם מתחמקים מהחזרת הכרטיס מסך כרטיס HD 4850 אלבטרון!

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  14. אני רוצה לשלוח למגזין שלהם למדור של "מי השורה הזאת" משהו שראיתי. דרך איפה אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. Started by alex.turovsky,

בשבוע האחרון ראיתי תוכנית מערוץ נשיונל ג'יוגרפיק בשם: "כוח על-אנושי: סטרואידים". סיכמתי בשבילכם את העיקר כדי שלא יהיו אי הבנות לגבי הסטרואידים. אתם מוזמנים לחלוק עימנו את נסיונכם בתחום: - סטרואידים אנאבוליים בטוחים לשימוש כאשר ניתנים בכמויות קטנות לפי "כמות פיזיולוגית" שאומר "כמה הגוף שלך היה מייצר לבד" לאנשים הסובלים ממחסור טבעי בטסטוסטרון. - ספורטאים שנפגעים מכך הם ספורטאים שלוקחים כמויות של פי כמה ממה שהגוף שלהם היה מייצר בעצמו. נגיד שהאשכים היו מייצרים בעצמם כ 50-60מ"ג טסטוסטרון בחודש, מפתחי גוף כמו שהסתבר במחקרים לקחו גם פי 100- פי 1000 כמות של 5000-6000 מ"ג בחודש. - תופעת הדיכאון, אימפוטנציה וכדומה לאחר לקיחה ממושכת/הפסקה פתאומית של הלקיחה מיוחסת לכך שכשהאשכים ש…

• 34 תגובות
    • 21k צפיות
  16. Started by Yuval933,

סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שאני מנסה להכנס לחשבון הטלפון שלי זה ההודעה שאני מקבל משתמש ב - IE8 זה ההודעה שמוצגת גם שאתם מנסים להכנס לאתר?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by X-BLADE,

אני משתמש (מחמת חוסר תקציב) בכל זוג עדשות יומיות במשך כשבוע, זה עובד יופי ואני לא מרגיש שום דבר מוזר. אני שם אותם בקופסא ומחליף מים כל יום. איזה נזק לטווח קצר\ארוך יכול להיגרם לי?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by benor,

משהו קטן שכתבתי בעקבות כל מיני אירועים שעברתי בחיים והיה חשוב לי לשתף. אשמח לכל ביקורת. החלק הראשון: קטע קצר שכתבתי: בני האדם, מעסיקים את עצמם יום -יום בשאלות קיומיות. מלא אנשים הבריאים בנפשם ובגופם שרויים בדכאון -עמוק. ומתחבטים עם עצמם, ועם הנפש הפנימית שלהם. קצת על דכאון דכאון היא לולאה חוזרת ונשנית, של מצב שהוא ניתן לשינוי ולפתרון. ע"י עבודה עצמית ופיתוח עצמי. לדעתי, לפני שהאדם מחפש את מהותו בחיים - עבודתו, בת זוגו לעתיד. עליו לעבוד על האיזון הפנימי והנפשי שלו. כל אחד ימצא את דרכו לעשות זאת בין אם זה ע"י יוגה, מדיטציה הרפיה או כל דבר כזה או אחר. אחרי שהאדם מגיע לרמה מסויימת של איזון, כך יותר קל לו להתמודד עם "צרות" החיים. כמעט כל המשאבים שלו מופנים לשיפור חייו והרגשתו,…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Milford Cubicle,

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1213570544411 הדבר הזה אמיתי ??

21. טוב, זה נראה לי כבר זלזול באינטליגנציה. מה שכן, זה בטח יביא הרבה ריטינג רק מהסקרנות.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 00:23:38 http://www.youtube.com/watch?v=_727ISRO5KE

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by night-fire,

קודם כל שנה טובה לכולם ! עכשיו- שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" ) כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין . מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים! בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה! כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו! מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?

• 41 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by eliil1,

חחחח מישהו יודע איך הדבר הזה נקרא ? ואם יש כאלה בארץ ? (לא בשבילי )

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by itzik1,

***בשביל לקבל הזמנה צריך להביא לי את המייל שלכם עדיף GMAIL!*** קיצר ידידה שלי שלחה לי את זה: יש איזה אתר נורא מגניב שאתם עושים בו כל מני דברים דברים - מזמינים חברים, משחקים, עונים על השאלה היומית... ומקבלים נקודות שאיתם אפשר "לקנות" מתנות חינם! טוב תקראו הכל בהמשך... רשמתי קודם שזה לא שולח לישראל אבל אחרי ברורים זה כנראה כבר כן שולח, אם לא אז חודש הבא אחרי ה-15 זה ישלח ^^ מה זה לוקרז? לוקרז.קום הוא אתר חברתי, והוא האתר ממש פופולרי ברשת. הוא עדיין בגרסא נסיונית, בגלל זה לא השיקו אותו רשמית. זה באמת ה-אתר לקבל דברים חינם. המקימה של האתר היא המנהלת לשעבר של אמזון- שיזמה תא האתר הזה בשיתוף עם חבורת גדולות כמו APPLE וכ"ו.... אבל ברור שהשאלה היא, האם זה רמאות? האתר הוא חינם לנס…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. היי אני מחפש חנויות לציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר באזור המרכז אבל שיהיה אפשר להתנסות בהם כמו לשחק בG15 או בrazerdeath adder כי זה חשוב מאוד לנסות לפני שקונים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.