עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ? 3 פעמים שלחתי אף פעם לא מחזירים תשוובה אני רוצה לדעת אם יש SK7 ...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ruler,

;D ;D ;D ;D ;D ;D :D ;D

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by MotoCross,

שאני נכנס לשם זה מראה לי "PsychoPhobia - Br " גם לכם זה ככה? ??? www.pc-spot.co.il

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by demonshlomo,

יש לי חדר עם מחשב והחדר לידו זה החד שלי שהוא ללא מחשב לבינתיים... אתמול בלילה פתאום שמתי לב שיש מין קול של הד ריק באוזניים(כמו שאם שמים באס על גבוה ושומעים כזה הד!) בחדר שלי... ובחדר מחשב לא שומעים כלום! זה משהו חדש ואין לי מושג מה הולך?! אז מה הולך פה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה לבנות אתר לחברה אחת - עכשיו, בניתי את האתר, אז מה? מה לבדוק בדיוק עם ספק המקום? איזה נתונים לבדוק (מלבד אם הוא תומך בדפים שבניתי אם הם PHP/ASP)? עצות, טיפים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by The Shark,

או במילים אחרות - יש לי היום יומולדת מזל טוב לי ;D ;D

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  7. יותר עצוב שקנו את זה.... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2933240866&category=1469 למה לעזעזל אנשים קונים דולר מסכן ב-1.04$ ?! http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3030328731&category=376&rd=1 אם נעזוב לשנייה את זה שקנו את זה, אני לא יודע מה יותר מצחיק, זה שהוא באמת מנסה למכור את זה או התיאור... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2934653625&category=1467&rd=1

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Tomerico,

אוקיי השאלה דיי מסובכת... אני רוצה לדעת האם באופן תאורתי... זה אפשרי לקחת דיסק עם סרט דיוידי להעתיק אותו למחשב לשים עליו כתוביות ולצרוב אותו בחזרה בתור קובץ דיוידי? אבא שלי נושא להונג קונג עוד מעט... סרט דיוידי לדוגמה lotr בין 5 ל10 דולר... בבקשה אל תסגרו :'( :'( את התרד אני רוצה לדעת... טוב?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. :lol: צאו מפה יא חרמנים ;D ;D ;D טוב... מי שמכיר Yahoo! Grafitti מלא בנות משחקות בזה (סגנון "תופסים קו"). ואפשר להתחיל לצייר/לדבר על כל מיני "דברים" ותמיד יש איזה אחת משוגעת/חרמנית שתבקש את ה ICQ שלך... לי זה פעל בכל מקרה ;D 8) נ.ב: אל תאמינו לקטע של משחקות אותה תמימות... כולנו יודעים מה הן באמת רוצות בסוף 8)

• 14 תגובות
    • 11.4k צפיות
  10. Started by DXT,

לדעתי בעבר בהווה ובעתיד ערכת הצבעים הישנה של האתר שולטת. :smoke:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by N N C,

לא מזמן עשיתי מוד למארז (אין תמונות כי אין מצלמה ואין סורק, אולי יהיה בעתיד) וכל פעם אבא שלי וחברים שלי אומרים שזה היה סתם בזבוז של זמן כי המארז שלי נמצא בשולחן שדרכו קצת קשה לראות את צידו של המארז אשר עבר שינוי תדמית רצחני, אני עניתי שעשיתי את זה בשביל הכיף אז לכן אני שואל איפה אתם שמים את המארז והאם אני המשוגע היחיד שאחריי שהשקיע במוד כמעט ולא רואים אותו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by TZuKi,

ספאם, זה בסדר. טוב לדעת. את המשפט הזה כתב המשתמש/ת or. ספאם זה בסדר, ומה גם שת'רד סוגיות הוכיח זאת! מעניין אותי איך?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Dark_Phantom,

כולנו יודעים שיש היום מבחר די גדול של סרטים הן בקולנוע והן בוידאומט. משאני רוצה לשאול זה איזה סרטים אתם מעדיפים לראות כשיש לכם הזדמנות לראות סרט: סרטים איכותים או סרטים "הוליוודים טיפוסים". איכותים לאו דווקא חייב להיות במאי סיני שביים סרט הונגרי במצרים, זה גם יכול להיות פשוט סרט טוב. לדוגמא: הסרט גרין מייל עם טום הנקס. סרט איכותי ביותר שלא הייתי שם אותו באותה קטרוגיה של הנאה עם אמריקן פאי למשל. או סרט חומות של תקווה למי שמכיר עם מורגן פרימן וטים רובינסון. גם סרט איכותי ביותר. כמובן שענין העדפה זה סובייקטיבי ביותר אז בואו ננסח יותר מדויק אם אתם עוד לא הבנתם על מה אני מדבר: איזה סרט הכי השפיע עליכם/שינה אותכם/זיזעזע אתכם והאם אתם מעדיפים לראות סרטים כאלה או סרטים "הוליווד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הנה הכתובת: http://www.halo-game.com/images/video/halo_warthog_jump_high.mov עריכה: והנה עוד אחד לכל הסטאר וורז פאנז שיש לנו פה EnJoY

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן חבר'ה השבוע התחלתי בקורס פסיכומטרי לקראת הבחינה באוקטובר אז בהזדמנות זו רציתי לשאול מה בכלל דעתכם על הבחינה, מה אתם חושבים עליה ועשיתי גם סקר כדי לבדוק את הלך הרוחות. למעשה אני עושה אותה עכשיו בגלל שאחרי י"ב(שמתחיל בספט') אני מתכוון לעבוד ואחר כך לעתודה אקדמאית ולכן אני עושה עכשיו את הפסיכומטרי כדי לא להלחץ אחרי הבגרויות וי"ב ולהיות בראש שקט. טוב, מספיק על עצמי, דברו אתם והביעו את דעתכם בהמוניכם!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש מחשבים ישנים שלא בשימוש,אם מישהו מוכן לתרום לי אותו שיגיד ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by the_saint,

זוכרים לא מזמן את הידיעה שבישרה לכולנו שעומד לצאת DVD שיתמוך ב MPEG4 וגם ב DIVX... אז יצרתי קשר עם היצרן, חברה בשם KISS, חברה דני מאוד נחמדה והם הציאו לשלוח לי סמפל במחיר מאוד צנוע... אז רציתי לברר אם יש מישהו באתר שיהיה מעוניין לקנות את המוצר הזה בהנחה שהוא יגיע לארץ ואם יהיה לו שוק בארץ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני צריך להחליט בקרוב מה אני עושה, אשמח לשמוע הצעות..

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הנה תראו איך בן אדם יכול לבזבז כסף בכיף: מה המפרט שלך תגיד דברים ואני יענה לך כמו מעבד, זיכרון וכו' מעבד מחכה ל- 3.2 ג'גה או ל2.53 אקס און.... זכרון 3 גי'גה זכרון על 1066 מהירות רדיראם סאונד רמקולים של קולנוע ביתי של חברת b&w מגבר של דנון שעולה 32 אלף שקל denon avr- 5803 כרטיס סאונד כתבתי שזה המגבר ועוד כרטיס פלנטיניום של קראטיב כרטיסמסך יש במחשב שלי 3 כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך 1': ati radeon 9700 pro כרטיס מסך 2': ati firegl 9000 החדש!!!! אמרת שלושה asus geforce 4 ti 4600 ultra החדש!!!!! יש עוד משהו??? לוח אם נכון איזה לוח אם intel baytown dual החדש!!!! הארד דיסק יש לי ארבע של 180 gb 7000rpm 8mb מארז לא זוכר את השם אבל הוא עולה …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני זוכר שפעם נכנסתי לאיזה אתר שרושם את המספר המעודכן של האיי פי מישהו יודע?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by who_Cares,

כי זה יכול להיות רעיון טוב לקנות ולא לשלם מע"מ

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=8&id=208990

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yuvalkob,

מישהו ראה את הקליפ החדש של מדונה לשיר die another day? היום בצהריים פתחתי טלוויזיה ושמתי mtv וראיתי את הקליפ של מדונה. ככה הייתי מעביר ערוץ אבל בגלל שמדונה היא הזמרת המועדפת עליי השארתי, ונדהמתי. הסתכלתי כדי להיות בטוח שזה לא הקלטת של חברת "שופר" שקיבלתי ביציאה מהבית ספר. בקליפ, למי שלא ראה, למדונה יש קעקוע בעברית שכתוב עליו "לאו" (מישהו יודע מה זה אומר?) והמילה הזאת מופיעה בקליפ כל הזמן. כמו כן היא מניחה תפילין (!!!!!) ככה סתם באמצע הקליפ. מישהו יודע על זה משהו כי אני יודע שהיא לא יהודייה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by ofer_mat,

קוין ופרי קורעים את איביזה אני מפרסם את זה כאן שלא יקראו לי ספמר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לכל מי שרוצה לעשות חלון בדיסק שלו.... http://w1.270.telia.com/%7Eu27007970/ghetto.htm כבר מזמן הגעתי למסקנה שמייק הזה לא לגמרי שפויי. איך זה קשור לאתר שלו אני לא יודע

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.