כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
טוב אז כמו שכתוב בכותרת , אני עומד להחליף מחשב . אז אני רוצה לשמור את ההסטוריות מהאיסיקיו שלי כדיי שבמחשב החדש זה ימשיך לשמור עליהים .. כלומר כרגיל . כיצד אני עושה זאת? תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תלמיד בתיכון ככה שאל תופתעו אם אני לא מבין כל כך במושגים בתחום הכלכלה... אני רוצה לדעת איך פועל התשלומים בכרטיס אשראי. נגיד לדוגמא עכשיו אני רוצה לקנות משהו בסך 5,000 ש"ח ויש לי מסגרת של עד 1500 ש"ח בכרטיס אשראי ואני רוצה לפרוס ל10 תשלומים, האם זה אפשרי? כל חודש ירד לי מהכרטיס 500 ש"ח עד סיום התשלום ואני עדיין יוכל להשתמש בשאר ה1000 ש"ח של הכרטיס? אם הבנתי נכון ברגע שאני מבצע את הקנייה ופורס לתשלומים, העסק מקבל את כל הכסף אליו ישירות ואז התשלומים זה ביני לבין הבנק בלבד? ניסיתי לחפש בגוגל תשובה אבל מסתבר שאין בשום מקום פירוט על זה...
-
- 10 תגובות
- 51.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלפחות יקנה דולרים בסכום שהוא חושב להשקיע במחשב. עלית מחירי הניידים תהיה גבוהה מעלית הדולר. יש בעיה קשה בארהב ויכול להיות אפילו בעיה קשה במיוחד בסוף החודש. הדולר יזנק בשבועיים הבאים חזק.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
-
אני מדמיין, או שיש חדשות בנות 5 שנים באתר משום מה? "QuakeCon - מוצרים חדשים, משחקים חדשים, וגם... Doom III"
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
ידידה שלי ראתה את הסרט "חתונה במהירות מופרזת "ונידלקה על השיר ורוצה שאני אוריד לה אותו איפה אני יכול למצא את השיר שנימצא בסרט הזה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה מהאפשרויות האלה נחסמו אחרי 11.9 בגלל שזרים לא יכולים יותר להחזיק חשבון בנק. אבל האם אין שום אפשרות לכרטיס אשראי שמשוך על בנק אמריקאי שאפשר להטעין אותו בכסף איכשהוא לקניות? כל רעיון יתקבל בברכה.
-
- 18 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
האם ידוע לכם אם יוצא זיופים של נעלי נייק ? כי פשוט אני קונה מבן אדם נעליי נייק ב 250 שקל nike shox יפות והכל והאמת גם אם זה זיוף אני מרוצה מחזיקות לי הרבה זמן לא ניקרעות אבל בכל זאת יש זיופים בארץ וכאלה או שיש מצב גם שהוא מביא מקוריות שאולי פשוט לא אושרו או משהו כזה אני יודע אני יינסה לחפש דגם של נעל שקניתי ממנו ולשלוח לכם ... (נעליים מאוד יפות) הנה כאלה אני הולך לקנות ממנו ב 250 הכל הכל אותו הדבר איך הנעל ? http://www.runsport.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=676 וזה הנעל הקודמת שקניתי שאני כבר 4-5 חודשים איתה ו אין לה אפילו לא קרע אחד ואני הולך איתה יום יום חוץ מזה שהיא מתלכלכת לי כלום ... http://sportshoes.shopy.co.il/products/64850
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחד המחשבים החליט להפסיק לעבוד... לרוב הייתי לוקח את המחשב לאלכס מחשבים, אבל פעם אחרונה הוא הכניס לי כרטיס זכרון דפוק ודי איבד את האמינות שלו אצלי. מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה טובה באיזור?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
מישהו שמע פעם על מכללת practicu ? זה יכול להווה תחליף למכללה ? איך הרמה ? משתלם ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
http://collegehumor.com/video:1737561/context/popular
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן, אני משרת כרגע בשיריון, דווקה נהנה, אוג' 08. הבעיה היא שעם תחילת השרות התחילה לי בעיה של לחץ בחזה בעט מאמץ פיזי בינוני/קשה, דיווחתי למפקד והוא הפנה אותי למרפאה בבסיס, עברתי בדיקת AKG ומשם נשלחתי לבקום ועברתי בדיקה נוספת של אולטרה סאונד כזאות שבבדיקה הזאות הרופא טען שיש לי לב גדול, לאחר מכן הוא שלח אותי לתל השומר לעבור בדיקה "קרדיואלוגיה + מאמץ).. לאחר 3 חודשים עשיתי את הבדיקה (תודות לצבא המופלא שלנו), ותוצאות עדיין לא קיבלתי אבל על המוניטור היה רשום את קצב הלב שלי, ומה שמדאיג אותי זה שבהליכה רגילה יש לי דופק 135 ו הליכה מהירה יש לי 155 ובריצה קלה 181. עכשיו איך הצבא מקבל את זה? הבדיקות עדיין לא הגיע לידי הצבא, בקרוב זה יגיע. שמעתי שמוציאים מקרבי, או שנותנים חצי ש…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, איך אני משנה את המפרט מחשב שלי בצד בצורה יפה, עם כל קטגורייה (מעבד לוח אם וכו') מובלט והשאר לא, כמו כן בצבעים.. איך שיהיה מיושר לצד שמאל, וגם איך אני יכול להוסיף תמונה למפרט. כי אני רואה שלחלק מהמשתמשים פה זה ערוך בצורה כזאת וזה מאוד יפה ומסודר. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מנסה לקרוא כתבות ב YNET בזמן שאני שומע פודקסטים או סרטונים שבעיקר מושתתים על דיבור. זה מצליח לי בהתחלה אבל אח"כ הריכוז עובר רק למשימה אחת האם זה באמת משהו שניתן לעשות או ללמוד לעשות. בניגוד לדבר עם מישהו בטלפון בזמן שאתה גולש כאן יש הטמעה של מידע גם בסרטון וגם בקריאה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי מוצר דרך eBay ב14 לחודש. המוכר שלח אותו ב17 לחודש. בעמוד המכירה היה רשום שהמשלוח לישראל הוא Standard Int'l Shipping ומחירו הוא X דולרים. כדי לדעת באיזה משלוח מדובר שלחתי הודעה למוכר דרך מערכת ההודעות בeBay והוא אמר שמדובר בUSPS PRIORITY. לאחר שהשתמשתי בקוד מעקב שהוא שלח, גיליתי שמדובר בUSPS FIRST CLASS (זול יותר, פחות טוב). לכן יצרתי איתו קשר דרך eBay, עם תיאור הבעיה. שאלתי מה ניתן לעשות בעניין. עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו. קצת לאחר מכן קיבלתי הודעה אוטומטית מeBay שאמרה שיצרתי קשר לאחרונה עם אותו משתמש, ושנמצא שמישהו נכנס לאותו משתמש ("accessed") ע"י צד שלישי שאינו מורשה, ושאולי השתמש במשתמש למטרות הונאה/רמאות. אז כנראה שזה קרה לאחר שהוא כבר שלח לי את זה, כי ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו חברים אני רואה שיש כאן אחלה קהילה.. בואו תכירו את הפרום שלי אני לא בא להתחרות בכם אלא רק להציג בפניכם את הפורום שלי גם אנחנו לא על אותו כיוון אתם פורום מסוג אחר פשוט עכשיו החזרתי את הפורום ואני צריך מלא אנשים אחלה פורום נשבע לכם! כנסו תראו עם בעל הפורום שלכם מעונייין נעשה איחוד כזה ותכנסו לרשת האתרים שלנו דבר שיתן לשתינו פירסום.. כנסו כנסו
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות משם 256 זיכרון SDRAM של 133.. וזה ייצא לי הכי זול כי גם זה בעיר שלי ואני יכול לקחת את החלק מהחנות ואז אין דמי משלוח וזה חוסך לי 30\40 שקל (אני חייב להוציא כמה שפחות!) . עכשיו אני יודע של KSP יש שם חרא ושהם מרמים את כולם ודברים כאלה. אבל זה באמת נכון ? כמה פעמים זה כבר קרה ? ונגיד שהם לוקחים משהו משומש ומתקנים אותו ומוכרים אותו , איך אתם יודעים מזה ? או שזה פשוט קרה פעם אחת למישהו ולחנות נדבק שם לא טוב כל כך... ???
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני מבטל אותו קורה משהו <?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ב PAYPAL אני צריך לשים כרטיס אשראי אפילו שרק כסף נכנס ממכירות בEBAY? ואחרי שלמשל יש לי 200$ בחשבון PAYPAL אני יכול לקנות חופשי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-