כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה שבועות שאני מנסה להוריד ואני מקבל את ההודעה הזאת: "עקב עומס על שרתי FileFlyer באיזור, הגישה לשירות מוגבלת. נסה שוב מאוחר יותר." יכול להיות שנתנו באן פשוט לכל ישראל? מה זה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם מאלה שמצפים לסרט? או שמא לא ממש אכפת לכם ממנו? אשמח לשמוע מה אתם אומרים, מה הציפיות שלכם וכל השאר..
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואללה אחים שלי תמיד יש לי ספקות כמה מרוויח עובד אלביט טכני רשתות (זה שמחחזיק שמה את כול המחשבים ואחרי שמה) יש מצב שאתם יודעים אולי או משו כזה..?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חח אני יודע שזה עוד שיא במסגרת השאלות הכי לא קשורות שנשאלות בפורום הזה אבל למה לא שיהיה.. בן אדם שקונה קבוע במגה משתלם או לא משתלם הכרטיס מועדון הזה.?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס לפייסבוק זה מעביר אותי למייספיס. כנירא מישהו פרץ אותו
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי סלולרי עתיק שאני צריך לעשות בו שימוש עכשיו, אבל הוא דורש להכניס קוד בן 8 ספרות. מדובר במוטורולה C650 (משנת 2006) שהופעל לראשונה עם SIM שאינו של חברת הסלולר שמכרה לי אותו כחבילה בזמנו (טלפון + שיחות). אחרי שניסיתי כמה קומבינציות הוא כותב משהו בסגנון "צור קשר עם ספק השירות". ברשת מצאתי מידע לפיו אם ממתינים כמה זמן ההודעה משתנה והוא מבקש את הקוד שוב. הכנסתי את הקוד שהוצע (*#073887) אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-Motorola Unlocker, כשהמכשיר מופעל ב-flash mode. התוכנה עשתה מה שעשתה, דיווחה על תהליך מוצלח, אבל הטלפון בשלו... מה עושים? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחר נכנסת מנקה חדשה לצערי, והיא לא יודעת לקרוא בעברית. היא תנקה את החדר שלי בזמן שאני לא אהיה בבית, ולכן אשאיר לה הוראות כי אני פסיכי. מבחינתי כשמנקה נכנסת לחדר שלי - היא דיקטטורית שנכנסה כדי לשנות סדרי עולם ולמשול בחדר - ולא לנקות אותו. כל מנקה חדשה שהגיעה גרמה לנזקים, ואני לא מתכוון שזה יקרה שוב. אשמח לעזרה בתרגום הטקסט הבא לרוסית. " מנקה יקרה, שלום. מאחר ואני לא פה, ולא יכול להסביר לך פנים אל פנים איך לנקות את החדר שלי, הכנתי הוראות כתובות ואני מבקש שתעקבי אחריהן במדויק. 1. אין לנגב בשום פנים ואופן את הטלוויזיה, המחשב, הממיר או הרמקולים. 2. אין להזיז (וגם לא להרים) את המחשב, הממיר או הרמקולים, וכמו כן את הכבלים שנמצאים מאחורי המחשב. 3. אין להניח שום דבר על המחשב, גם כ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להתחבר לחומר הזה ולא מצליח ללמוד כלום כבר כמה ימים ויום שני יש לי מתכונת. למישהו יש עצות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התחדשתי לאחרונה בנגן mp4 Cowon D2+ 16GB בBlack Friday ב560 ש"ח בלבד. (אגב, מה אומר הפלוס?) עדיין לא פתחתי אותו ולא שמעתי את איכותו, היה לי עד כה SanDisk Sansa Clip 1GB, ואני לא שומע FLAC כך שאני לא יודע עד כמה הנגן החדש עדיף. אני מעוניין לקנות נרתיק איכותי לנגן. היה בבאג נרתיק אחד כזה ב99 ש"ח, אך כעת אני לא רואה שיש עמוד למוצר. באיביי אני לא רואה שמישהו מוכר נרתיק לנגן. איפה אוכל למצוא נרתיק שכזה? ביג בוקס אולי? אופיס דיפו?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי לעשות סקר קטן עקב הסקר של השירים והתלונות נגד נטויז'ן שהם מגבילים את ה-Download החודשי מי שמשתמש ב-Netlimiter מצוין יכול להביא נתונים משם מי שלא יכול להעריך אמ שלי: http://img301.imageshack.us/img301/993/dl2cu.jpg פירמטתי בסוף אפריל אז אלה הנתונים היחידים שיש לי באפריל הורדתי בסביבות ה-50 ג'יגה
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת לא במקום לדבר על קורס קצינים במקום שבו רוב החברים עדיין מנסים להיגמל מחלב... אבל משעמם לי! השבוע נסגר בה"ד 12. מקום שחלמתי להגיע אליו בשנתיים האחרונות. ברצוני לכבד את הרגע בכמה NULLים בה"ד 12 הייה מקום שבשנתיים האחרונות, בנות, סיסים ועתודאים עברו ביחד את קורס הקצינים שלהם. "קורס קציני עורף", ככה זה נקרא. אבל כולנו ידענו שזה הבית זו*** של הצבא. קורס כיפי, בערך 10 בנות לכל בן... מה עוד צריך כדי לעבור בצורה חלקה יותר מהאוניברסיטה לחיי הצבא מעכשו נאלץ לעבור את הקורס בבה"ד 1 האפור והקשוח :'(. השאלה שלי זה האם גם במקום החדש ישמרו על אחוות הג'ובניקים ולא יפרקו את הפלוגות המעורבות, והאם המתכונת של הקורס תשתנה? זה דיון רציני, אז למי שאין מוגש על מה אני מד…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מזל טוב!! כמיטב מסורת הפורום קבל זוג שמנמנים מקפצים מי יתן ווולטים רבים עוד יעברו במעבד שלך ;D
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה חשמל בשעה צורך מחשב שיש לו ספק כוח של 350w. תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כיצד מתקבלים לטכניון? כלומר באיזה ציון עוברים + כמה יח"ל ואיזה ממוצע? יש שם מעונות? מהו שכ"ד? ובד"כ כל מי שהתקבל לטכניון הוא גאון נכון? כמה בערך עולה שנת לימודים בטכניון? ניתן ללכת לכיתת הלימוד עם הנייד ופשוט לכתוב בוורד בנייד? תודה לכל העונה פשוט מעניין אותי כל העסק של הטכניון
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי נזכרתי באיזה אימייל חמוד ששלחו לי מזמן ואני לא מוצא אותו. האימייל הוא בעצם קליפ עם "תרגום" עברי לשיר אופרה, להלן חלק מהמילים של ה"תרגום": דורי מת.. דורי מת... אם תירי בו אל תירי בו דורי מת... חמם עוד עוף... חמם עוד אורז... חמם עוד דורי מת... וכ"ו.. מישהו מכיר ויכול להשיג לי את הקליפ/שיר ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אז בני כמה אתם?? רוצים להגיד אז תגידו לא רוצים אז לא..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
פשוט קורע מצחוק... אין צורך במילים נוספות http://jojothehomohobo.jo.funpic.org/nnla/p1.html Niggers counter measures : Armored Nigger Apache Helicopter $99,000 Perhaps the most expensive product in nigger killing history, but without a doubt the most sophisticated. This Apache Chopper is designed for one thing and one thing only...Killing niggers. This is the most heavily armed Nigger killing tool. With Weapons that could make Jesus Christ himself scream! This baby is the most comfortable machine there is. Daily Lynching Magazine gives it 15/10. Lynching USA gives it a stellar 20/5. This baby is the perfect nigger killer out there...and it can be yours. Complete …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עברתי כבר על שלוש חנויות DVD וVideo שנמצאות באזור מגורים שלי. ואין שום סרט שעונה לשם הזה. מישהו מכיר ספריית וידאו ששם הסרט נמצא בטוח? אם זה עוזר השם של הסרט באנגלית זה The Fly. תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני ישן בחדר של המחשב.. ואם אני רוצה שהשעון מעורר שלי יהיה שירים במחשב.. למשל שאני יכוון שבשעה 9 בבוקר המחשב יתחיל שיר מסויים שהחלטתי מראש.. וככה יעיר אותי.. יש כזאת אפשרות? תוכנה או משהו?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-