עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עמדתי להזמין היום את הספר האחרון של דן בראון , The Lost Symbol. בסטימצקי מבקשים 59 שקלים על גירסאת ה Paperback US (ארצות הברית) יש לי אפשרות להזמין מחול את גירסאת ה Paperback UK (אנגליה) במחיר של 52 ש"ח כולל משלוח. אז נכון שזה הבדל של 7 ש"ח , לא משהו רציני אבל בכל זאת רציתי לדעת האם חוץ מהכריכה השונה ואולי כמה מילים פה ושם שכתובות אחרת ביגלל הבדלים בין האנגלית האחת לשנייה, אמור להיות הבדל כלשהו מבחינת תוכן? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by abstract,

אני בטוח שרובכם קיבלתם את ההודעה בICQ המזהירה שבקיץ 2006 צריך להתחיל לשלם עבור שירותי ההודעות. הדבר נראה לי תמוה... כיוון שהחינמיות של ICQ היא אחד הדברים שמבדילים אותה לטובה, ואנשים פשוט יעזבו אם הם יצטרכו לשלם עבור השירות.. ובכל זאת, ההודעה מדאיגה. מישהו יודע לבטח? תודה.

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  3. בHOT FUN וHOT GOLD היו בצהריים פריזים כל שנייה היה תקיעה רציתי לדעת אם זה לא בעיה אצלי או שגם אתם מרגישים? שאני לא אזמין טכנאי סתם! תודה רבה |כן| עזרתם לי מאוד

4. לא הבנתי מה המבצע אבל לפחות הם ישרים.. "תאמין לי, לך זה עולה יותר.." הוספתי תמונה למקרה שהם ישנו לפני שתספיקו לראות.. הקישור: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=OP-RD09-4442&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. קטע משובח, שופופו... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535387

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by iakovl,

טוב, אחרי שחזרתי מחודש בסין אני חושב לצאת שוב לטיול של כנראה 2~3 שבועות ואולי שוב חודש תלוי בתקציב שלי מתכנן לנסוע בסוף אוגוסט לצכיה בשביל כנס שיש לי שם ואז להמשיך לטייל באזור, אירופה קרובה והטיסות זולות יחסית (במיוחד בLOW COST) אז השאלה היא לאיפה לנסוע ומה לראות? התוכנית היא שבוע בכל מדינה לפחות אם לא יותר

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. בואו נגיד ואתם הולכים בצבא לקרבי אתם מתים לשדרג את המחשב, אבל זה ישחט לכם את הכסף. אתם הייתם קונים מחשב חדש בכמה אלפים טובים? או שזה היה בזבוז ולא תהנו ממנו שתהיו בצבא? ולא בקרבי, מודיעין וכו'. מה הייתם עושים?

8. Started by GetRich,

למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי חבר'ה איתגרו אותי בחידה נוספת. בפעם שעברה עזרתם לי בכבוד. אשמח אם תעזרו לי בשנית! להלן החידה: מהו שמו של קרמר ? הפרטי ?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  10. מתל אביב (רמת החיל) לרחובות? משהו מכיר.. ? ואיפה אפשר לבדוק את זה???

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. Started by איסתרא בלגינא,

http://www.cracked.com/blog/using-windows-7-may-lead-to-murder לא, זו לא טעות בפורום...

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!

13. תגידו אתם מכירים את אלו שהולך להם בלימודים ויושבים 15 דקות ללמוד למבחן ומקבלים 100? אני כזה, או לפחות הייתי עד ששמצעתי על האתר, מאז התמכרתי, אפילו את ה-15 דקות אני לא לומד ירד לי הממוצע מ98 ל91 (אווווווו.... ) ואני לא לומד ביכלל (כולל עבודה שיש לי למחר ועוד לא התחלתי!!!!) אם למישהו יש הצעה למכון גמילה טוב אני ישמח!!! הצעות יתקבלו בברכה נ.ב- NOVA- אני יוציא ממך סמייל (המבין יבין ומי שלא יקרא את החתימה שלו ;D ) נ.ב יש לי מחר מבחן בדיקדוק ועוד לא למדתי!!!!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  14. http://bagrut2007.brinkster.net עצומה בנוגע לכך שהבגרות השנה בפיזיקה באה יומיים לאחר הבגרות במתימטיקה, שאר התוכן בעצומה עצמה. כל מי שתומך ברעיון של העצומה מוזמן לחתום ולעזור לשנות משהו. תודה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. דוד שלי בוגר טכניון לא מצליח להתקבל לא לאינטל/IBM/גוגל/יאהו/מקירוסופט דווקא בן אדם חכם גם בצבא עשה תפקיד לא רע שדורש לא מאט מחשבה רק נתפס על משהו שסביר להניח שרובנו עשינו - פריצה למחשב בחברות ישראליות/אירופאיות יש לו סיכויי?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם בזמן האחרון אני מתחיל לקבל אימיילים מאיזה אתר פורנו לא ידוע. הם רושמים שם את האיפי שלי ואומרים לי שאני מחוייב לשלם להם 59 יורו. האם משהו יכול לקרות? האם זה אמיתי? מה קורה פה? אשמח לעזרה, זה ממש מלחיץ. תודה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by cleric,

תראו מה האסירים הפיליפיניים האלה עושים כדי להעביר את הזמן :

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  18. עד כמה אתם מקפידים על אכילת מזון טרי ואיכותי? (לא מעובד- ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא כל מיני "תוספים" "שמוצאים" את דרכם לתפריט הטיפוסי המערבי.) עד כמה אתם מקפידים על כושר? (וכשאני אומר כושר, אני לא מתכוון לשחיקה של הגוף במכון כדי לקבל מראה מנופח, אלא להליכה פשוטה...) ובכללית, האם אתם מרגישים שאתם "קוצרים את הפירות" בהשוואה לאנשים שמקפידים על אורח חיים פחות בריא משלכם. (בהנחה שאתם מקפידים על אורח חיים בריאותי כמובן.)

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by IG,

אני יודע שזה קצת לא במקום לדבר על קורס קצינים במקום שבו רוב החברים עדיין מנסים להיגמל מחלב... אבל משעמם לי! השבוע נסגר בה"ד 12. מקום שחלמתי להגיע אליו בשנתיים האחרונות. ברצוני לכבד את הרגע בכמה NULLים בה"ד 12 הייה מקום שבשנתיים האחרונות, בנות, סיסים ועתודאים עברו ביחד את קורס הקצינים שלהם. "קורס קציני עורף", ככה זה נקרא. אבל כולנו ידענו שזה הבית זו*** של הצבא. קורס כיפי, בערך 10 בנות לכל בן... מה עוד צריך כדי לעבור בצורה חלקה יותר מהאוניברסיטה לחיי הצבא מעכשו נאלץ לעבור את הקורס בבה"ד 1 האפור והקשוח :'(. השאלה שלי זה האם גם במקום החדש ישמרו על אחוות הג'ובניקים ולא יפרקו את הפלוגות המעורבות, והאם המתכונת של הקורס תשתנה? זה דיון רציני, אז למי שאין מוגש על מה אני מד…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Coca Cola,

אני יודע שטרמינל 2 זה פנים הארץ, מה עם חוץ לארץ? אגב, זה נכון שיש טרמינל 3? הוא לחול?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. בזמן האחרון אני שומע הרבה אנשים שמתייחסים לנושא מציאת העבודה לאחר התואר הראשון באומרם שהיום כבר אין הרבה חשיבות לתואר שאתה עושה, אלא העיקר שיהיה לך תואר. כמובן שהכוונה היא לתארים הכלליים למיניהם ולא לאלה דוגמת מדמ"ח, הנדסה וכו', כי אלה מכשירים אותך לתחום התמקצעות ספציפי שהעבודה בו מחייבת במרבית המקרים תעודה אקדמאית בתחום, וכי יש בהם היצע עבודה גדול יחסית. השאלה שלי היא האם יש אמת בדברים אלה. לי באופן אישי זה נשמע מוזר; אני למשל רוצה ללמוד ערבית, אבל אני מאמין שלאחר התואר אוכל למצוא עבודה רק בתחום הזה כי הוא לא נותן לך יותר מדי כלים נוספים (כאן אשמח לשמוע תגובות של החולקים על כך). לעומת זאת, לבוגר תואר במנהל עסקים/כלכלה וכדומה, יהיה קל יותר למצוא עבודה כי יש לו הכשרה בתחו…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by b-or,

סוף סוף.. נקווה שגם AXN בדרך.. אגו ערוץ ממש סבבה אבל ממש ממש.. גם תוכניות רכב (כולל 2 עונות בו-זמנית של טופגיר), גם תוכניות גיימרים.. וגם תוכניות גברים.. :אהמ:אהמ: וביננו.. אני מקווה שאחי הקטן ירדם לפני 11 קיצר.. מומלץ אפיק 26 ביס.. (במקום GAMEONE)

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by blabla2002,

אולי לא כולם מכירים אותו, אבל איתי הוא האיש קשר של HWzone לחול. זהו מי שמביא לכם את המוצרים מספר אחד, בזמן המהיר ביותר לביקורות ושמור על קשר חם עם יצרניות החומרה. אז מזל טוב עד 120

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  24. איזה משהיא משגעת אותי לדעת מה רשום פה.. http://img142.imageshack.us/img142/4783/x001mk9.jpg מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000FkkIF9H0jR9n11m4CUtag4K:12bbi68k5?id=tech חשבתי אולי לקנות מסך... כמה זה בעצם מע"מ? 15% או על מסכים ומוצרי מחשב זה יותר..?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים