כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מצאתי אצלי בבית חבילה של מטבעות משנים עברו וממדינות זרות . לא מבין בזה כלום זה כנראה של אחי הגדול ואני אמור למכור אותם ... לאן אפשר לפנות ? איפה אפשר לקבל מידע כדי שלא ישדדו אותי ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. היום היה אצלנו טכנאי בבית והכלב היה חופשי בבית כמו תמיד (הוא לא מסוכן, ג'ק ראסל קטן מחוסן). עכשיו אבא שלי הלך לעזור לו להביא דברים מהרכב והשאיר את הכלב לבד, והכלב כמובן לא עשה דבר... ישב בשקט. פתאום הטכנאי החליט ללטף על דעת עצמו את הכלב, וכשהכלב הרגיש לא בנוח בגלל שזה אדם זר שנוגע בו בלי הפסקה - הוא נשך אותו באצבע. הטכנאי המסכן היה מבוהל ופנה למרפאה הווטרינרית להתייעצות, והווטרינרים הוציאו ממנו בכוח מידע לגבי הכלב (כדי לדעת אם יש לו מחלות וכל מיני כאלה). התקשרו לאבא שלי ואמרו לו שהוא מחר חייב להביא את הכלב להסגר של 10 ימים, כשעל כל יום הוא צריך לשלם 35 שקלים. אבל מה הקטע? קודם כל, אני לא זה שאשם שהוא ננשך - למה אני חייב לשלם את ההוצאות הכספיות? למה הט…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי עזר לי למתמטיקה למבחן. שעתיים הוא רק הסביר לי. הוא אמר לי שתכלס אני לא חייב לשלם לו, למרות שאני כבר החלטתי בכל מקרה שאני אשלם לו, כי זה נראה לי סוג של ניצול אחרת. אפילו שהוא חבר שלי, אני מתכוון לשלם לו כמה שהוא לוקח לשעה של שיעור פרטי (שזה מחיר מגוחך של 30 ש"ח בכל מקרה). מעניין אותי בכל אופן מה אתם הייתם עושים - הייתם מחשיבים את זה כעזרה מחבר או משלמים לו בלי קשר? בהנחה שהוא מסביר דיי טוב והוא מקדיש לכם את הזמן רק ללימודים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רבתי עם ההורים שלי לגבי המחשב שלי על זה שאני רוצה לקנות מחשב מTMS אבל אבא שלי לא מסכים וכל זה אז הוא התחיל לחפש בסביבה שאני גר בה חנויות מחשב אחרי כמה מקומות שלא מצאנו הוא הגיע ל Ivory הם מציעים שם דברים יותר זולים אפילו וזה דיי מוזר לי אבל העיקר הוא שאמרו לי שבחיים לא לקנות מ Ivory מסיבה כל שהיא שאני לא יודע אז בבקשה אם אני עושה טעות שאני קונה מ Ivory או שזה בסדר אם זה טעות שאני קונה מהם בבקשה תגידו לי למה! ממש חשוב לי חברה בבקשה תעזרו! תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוי, מזמן לא צחקתי כל כך......אני מניח שאתם מכירים את רובם אבל רק כדי לרענן את הזכרון http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2893080,00.html כמה ציטוטים שאהבתי:
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני בחיפוש של חברת נעליים צרפתית עכשיו מה שידוע לי שזינאדין זידאן השחקן כדורגל לבש אותן אני לא יודע אם זה בפירסומת או בחיים הפרטיים אבל מה שכן גיליתי שהלוגו של החברה הוא תרגול או משהו דמוי תרנגול והיא חברה צרפתית\ארופאית וכמובן שהשחקן לבש אותם. אני עוד כמה ימים בפראג והייתי מעוניין לרכוש אותם שם.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עוד מאט 17 (כרגע 16 וחצי) ולפי המידע מאתר של משרד התחבורה: כלומר אני כבר עכשיו יכול להתחיל ללמוד. מה עלי לעשות על מנת להתחיל אני צריך ללכת לבית ספר לנהיגה או מה? תסבירו לי קצת. נ.ב. גפ כמה כל העסק הזה עולה בערך?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני משתמשי EMAIL, אחד מהם הוא GMAIL, אחד מהם הוא MAIL.COM האימייל הראשי שלי היא GMAIL. אבל חשבון היוטיוב החשוב שלי הוא MAIL.COM. לכן כשאני מתחבר ליוטיוב דרך חשבון הMAIL.COM אז הוא מתנתק לי מהGMAIL. וכשאני מתחבר לאימייל הוא מתנתק לי מהיוטיוב. חצי מהזמן שלי מתבזבז על מעבר בין חשבונות GOOGLE\YOUTUBE. ראיתי כאן לפני כמה זמן כתבה על כך שאפשר לשלב שני חשבונות בגוגל. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש עבודה בין השעות 4 בצהריים- 7 או 8 בערב אני מחפש עבודה לגיל 15 בראשל"צ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא הבנתי את השירות הזה בדיוק, יש לי כרטיס ישראכרט צעיר עכשיו אני יכול להשתמש בשירות הזה ? עם כן אז זה נותן לי אפשרות לקנות דרכו בחו"ל ? תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע לי מכתב מהצבא ובו כתוב שהינני מוזמן ל"מבחני התאמה לקראת גיוס ליח המודיעין". כמה שאלות: 1. מה זה החיל הזה? השירות שם מעניין? מי מה מו? 2. זה אומר משהו על הקב"א שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! עוד מעט הסילווסטר וחשבתי לקנות לאבי מתנה שימושית לשם שינוי. אז רציתי לקנות לו דיבורית עד כמה שיותר טובה בתקציב מקסימלי של 200 ש"ח (פחות עדיף כמובן חשבתי על זאת- http://www.21.tv/p-74775/d793d799d791d795d7a8d799d7aa+Bluetooth+d7a0d799d799d793d7aa+d79cd7a8d79bd791+d79cd79cd790+d794d7aad7a7d7a0d794+Sansui/cf-6/?a=a אבל איני מוצא ביקורות באינטרנט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
-
ויש גם את לינוי ..
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://go.walla.co.il/computercenter/ אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..... :lol:
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר רמקולים של החשב לטלויזית LCD ללא רסיבר האם יש איזשהו מתאם כיוון שהחיבור עצמו מתאים רק למחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לגוון קצת ולעבור מרוק קצת לטראנסים ומוזיקה אלקטרונית וכאלה... הרבה אני לא מבין בזה, אז עם אפשר המלצות על שירים אלבומים.. תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת כל כמה זמן האנשים בפורום קונים/מחליפים מחשב??? דניאל.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת אם יש אוטובוס\מונית שירות שמגיעים מרחובות בדיוק לים באשדוד או באשקלון, יש חיה כזאתי?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
17.7- קורס טיס, סטי"לים, מודיעין 24.7 (יום א')- אין גיוס, צום י"ז בתמוז 25.7 (יום ב')- גולני 26.7 (יום ג')- חי"ר יעודי 27.7 (יום ד')- גבעתי 28.7 (יום ה')- צנחנים, נח"ל 31.7 (יום א')- שריון 1.8 (יום ב')- הנדסה, ש' 13 2.8 (יום ג')- מוד"ש, מג"ב 3.8 (יום ד')- השלמות 4.8 (יום ה')- נ"מ 7.8 (יום א')- תותחנים, קשר"גים 9.8 (יום ג')- חילוץ והצלה פיקוד העורף 10.8 (יום ד')- משטרה צבאית 11.8 (יום ה')- מדריכות ספורט 15.8- קרקל 19.9- קורס חובלים 27.9- סטי"לים נלקח בפורום פר'ש אני יעדכן אם יהיו עוד תאריכים בכל זאת מי הולך לאן?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי שנגיד יגלה איך לשפר תראייה איך לשפר תשמיעה איך להגדיל את הז*ן איך הוא לוקח רעיון והופך אותו לכסף?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-