כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
ברח לי השם שלו. יש אתר די ידוע שמוכר פרימיומים שמאפשר להוריד מכל השרתים השונים כפרימיום. אופן הפעולה שלו הוא כזה: אם לדוגמה ראיתם קובץ ב- Rapidshare ואתם רוצים להוריד אותו, אתם מכניסים אותו לאתר שלהם ואז זה מוריד לכם את הקובץ כפרימיום. מה שזה עושה, השרת שלהם מוריד את הקובץ כפרימיום ושולח אליכם חזרה. איך קוראים לאתר הזה ? תודה11 עריכה: ככה זה עובד:
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני מכין משהוא קטן שמתחבר פותח דפדפן עם פרסומות גוגל של חברות שונות ומתנתק rasdial "your connection" /disconnect "rasdial "your connectiom" "login" "pass ומפעיל את זה 1000000 שעות זה חוקי?יש מידע על זה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם כן, בהצלחה! מקווה שזה יהיה מהיר כמו המגן ויקח גם פחות מ10 דקות ;D (מה שלא נראה לי כי זה בוחנת אחת גם לכל טכ"מ וגם לכל מדעי המחשב מה שיאיט את הבחינה בעל פה :-\)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דייי נישבר לי מהם !!! מישהוא פעם עבר מהן ? איך אני מעביר את אנשי הקשר ? אפשר לגרום לדואר להגיע לדואר אחר כמובן שההעדפה היא ל ג'י מייל אבל כל מייל שיהיה יהיה טוב
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עקב רמת הכתבות הנמוכה של אתר Ynet, וכן ריבוי הכתבות השיווקיות שבו, שחלק לא מובטל מהן, מתפרסם ע"י גורמים בלתי ידועים (כמו הכתבה על פרס מוצר השנה 2013, שהמפרסם שלה איננו ידוע, ובטח שזו לא כתבה שפורסמה ע"י כתבי Ynet, בשל העובדה שאותה הכתבה בדיוק מופיעה במספר רב של אתרים ישראליים אחרים באינטרנט), ברצוני לדעת האם יש אתר חדשות ישראלי שרמת הכתבות שבו גבוהה יותר.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מכיר אכסניה או מלון טוב באילת משו באיזור המחיר של עד 150 ש"ח שיהיה קרוב להכל ושיחסוך מוניות ובנוסף שתיהיה לו בריכה? אם אתם מכירים משהו טוב מנסיון אישי אשמח לשמוע. כמו כן שתנאי החדר יהיו טובים ומומלץ עד חובה שתיהיה TV בחדר. מה אתם אומרים על דיל של להשכיר וילה ב 180 ללילה (זה לדעתי יקר) בלי אוכל עם מנגל בחוץ, מטבח ומקרר לערך עשר דקות רבע שעה ממקומות מרכזיים באילת? אני מחפש ל 5 ימים באיזור יולי אוגוסט.. אשמח לשמוע חוות דעת על מקומות. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אתם יכולים לראות איזה משחב יש לי במפרט..מי שוותיק יזכור אותי כמנהל שלעבר של פורום O\C :-) אקיצור, ההורים שלי צריכים מחשב חדש, הם הציעו לי שבמקום לקנות איזה שמהו מעפן מאייבורי לא אכפת להם לקנות לי מה שאני צריך ושאני יעביר להם את שלי. אם אני קונה, חשוב להדגיש כל החלקים נקנים בארה"ב, מה שאומר שבעיקרון אין להם אחריות בארץ. המפרט המתוכנן: C2D E6300 2X1GB CORSAIR XMS6400C4 TWINX ASUS P5B DELUXE PNY 8800GTS ANTEC 650W WD 250GB SATA 16MB BUFFER אופציה שנייה שיש לי היא להשאיר את המחשב שיש לי כרגע אצלי, לקנות איזה מחשב של 1000-1500 באייבורי ולקנות לי XBOX360 עם מודצ'יפ.. למה ההתלבטות? אני רוהצ עוד שנה וחצי שנתיים לקנות LCD איכותי ולהשתמש בXBOX כמו HTPC בעצם, השימוש…
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי לעשות סקר קטן עקב הסקר של השירים והתלונות נגד נטויז'ן שהם מגבילים את ה-Download החודשי מי שמשתמש ב-Netlimiter מצוין יכול להביא נתונים משם מי שלא יכול להעריך אמ שלי: http://img301.imageshack.us/img301/993/dl2cu.jpg פירמטתי בסוף אפריל אז אלה הנתונים היחידים שיש לי באפריל הורדתי בסביבות ה-50 ג'יגה
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רק רציתי לשבח את זיג זאג 2000 שאחרי שפעמיים נדפק לי ה- IBM הם מחליפים לי למקסטור כל הכבוד ותמשיכו ככה עם השירות הנהדר :biggthumpup:
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לומד טכאני PC ונחתו עלי עם בוחן, אני צריך לדעת שלושה הבדלים בין ממשק - IDE לממשק SCASI, בגדול אני יודע שממשק - SCASI יכול להכיל 8 התקנים לעומת - IDE, - SCASI יקר מ- IDE וכו', יש מצב לעזרה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לי נראה שמיקרוסופט חיים בסרט, אין מצב שיש להם משהו שמתקרב למה שהם הציגו ב E3 http://www.youtube.com/watch?v=oACt9R9z37U
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
ממני בכניסה לארץ?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html ROFL MOOOO LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
אהלן נגמר לי ביום ראשון ה9/7 המלווה מותר לי לנהוג בלי מלווה ביום ראשון? למי שלא הבין כתוב לי ברישיון שדרוש מלווה עד ה9/7 אז זה כולל את יום ראשון או לא?
-
- 44 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי מכשיר סלולרי (דגם חדש) ברחוב אתמול אני רוצה להחזיר אותו לבעליו אפשר ללכת לפלאפון והם יחזירו לו אותו או למשטרה -מחלקת אבידות?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מכל הבלאגן שהולך מאחור. לקחתי גליל ריק של נייר אלומיניום והשחלתי דרכו את החוטים. אמנם זה עדיין נראה מבולגן, אבל לפחות עכשיו החוטים לא נקשרים ביניהם. יש לכם שיטה טובה לארגון החוטים?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלי טוב יש לי טונות של סרטים שהקלטתי והורדתי... מהיר ועצבני-הכל . אמריקן פאי-הכל. כל הפחדים כולם. משימה בלתי אפשרית3. מת לחיות 4 שם קוד דג חרב. אושנ 12. אייס ונטורה (אין לי מושג אם זה 1 או 2). טוב זהו נראה לי... (סביר להניח שכשאני אחפש בספריית וידאו אצלי בבית אני אמצא עוד כמה)
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר? ניתן לבחור 2 אופציות, תבחרו את מה שמתאר אותכם בצורה הטובה ביותר. אני בן 18 ועוד חודש 19 ואני אוהב לצאת עם חברים למועדנים, ולהיות על המחשב שזה כולל משחקים, UNDERTAKER ועוד UNDERTAKER וגם HWZONE :hi:
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
הינה הוא... בהמשך אני יגיד לכם מאיפה צילמתי אותו!!!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שיש כאן כמות לא מבוטלת של אנשים שעובדים על פיתוח גוף, ואפילו כאלה עם תעודה בנושא, אז רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה. אני מעוניין לבנות מעין חדר כושר קטן בבית, התקציב הוא פחות או יותר 10,000 ש"ח, אבל זה כולל כנראה מכשיר קרוס טריינר (אליפטיקל). בקיצור, אני רוצה לקנות מכשיר אחד או יותר במסגרת התקציב, כך שתתאפשר פעילות גם מגוונת על כל קבוצת שרירים (אם אפשר) וגם יעילה ונוחה / בריאה מצד שני. האפשרויות יכולות לכלול ספות כושר עם מקום למשקולות, משקולות, מולטי טריינר וכן הלאה - אבל לא יותר משלושה דברים סה"כ, כי המקום פיסית מוגבל. עשיתי חיפוש של מולטי טריינרים והאמת, יש יותר מדי סוגים וקשה להבין מהתמונות מה באמת "קורה שם" - אני אלך פיסית לחנות כדי לראות מכשירים, …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביום חמישי 28 מהערב מתחיל המסיבה של סוף החופש.. עיר הנוער בחיפה הכניסה אני חושב עשר שקל.. גם לתושבי חוץ חיפה מי בא?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-