כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מריך להגיש ב- 12 את המנילה ואני רוצה לשאול את דעתכם: אז ככה: יש לי פרופיל 97 עם קב"א 56 ויש לי את הדברים הבאים: הנדסה קרבית כפיר (חטיבה 900) גולני גבעתי נח"ל צנחנים ודובדבן (שמתי אותם על 5 אבל הבחירה היא בין ה- 5 הראשונים). בקיצור, אני צריך לדרג מקום 1,2 ו-3 את 5 האפשרויות הראשונות. המליצו לי לעשות ככה: נח"ל גולני גבעתי מה אתם אומרים על זה?
-
- 63 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אין חשודים - יתכן שכן מעצבן, ויתכן ילדים משועממים. רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/141/659.html?hp=0&loc=158&tmp=719 לא מצליח לקלוט מדוע לא מגייסים מילואים (אני מתנדב למילואים וכל מי ששוחחתי איתו גם מוכן) מעלים אותם על משאיות ,מובילים אותם לגבול המצרי שממנו הם הגיעו ונותנים להם בעיטה בתחת ואם צריך גם את הקת בפרצוף. ושהשמאלנים יפי הנפש לא יבלבלו את המוח. מאותו רגע שהכושים ברחו מדרפור למצריים או לאחת מ-200 המדינות באפריקה כבר לא נישקפת שום סכנה לחייהם ואין להם מה לחפש בארץ. בזמן שאנחנו מתעסקים עם הפלשינאים בקטנות על קילומטר לפה או לשם הכושים פשוט גונבים לנו ולהם את המדינה מתחת לאף. מדינת חלם עם ממשלה אימפטנטית ואני מתבייש להודות שהצבעתי עבור נתניהו.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
רוק עצמאות בוטל! קיבינימט היום בהפסקה קניתי כרטיס [glow=white, 1, 500]רק שלום[/glow]
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
פשוט גועל נפש. חילקו לנו בבית ספר משלוחים לראש השנה שהיינו אמורים לחלק לקשישם בשכונה, וילד אחד בשיכבה שלי (שלא אציין את שמו) פשוט לקח את המשלוח לעצמו ואכל אותו!!!. אני מזועז עד עכשיו, פשוט אין מילים בפה. לא מבין איך היה לו לב לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
חשבת שאין גבול לטמטום ברשת??? אז באמת אין! מכירים את האתרים לדירוג תמונות של אנשים<???? check this out... [צונזר. זה באמת ניראה לך מתאים לפורום הזה?] עריכה- תיקון הלינק השבור.
-
-
-
-
שלום! קצת רקע: זה לא הפעם הראשונה שאני נתאמן, במצטבר יש לי כשנה וחצי של אימון. הפעם התחלתי לפני כחודשיים, אחרי הפסקה של כחצי שנה. המטרה שלי זה לעלות במסת שריר ולהתחזק. היום אני עושה תוכנית מחולקת: א. רגליים, חזה, יד אחורית, בטן ב. גב, כתפיים, יד קדמית, בטן עד היום הייתי הולך 4 פעמים בשבוע בצורה של: x-a-b-x-x-a-b אבל אין זמן, אין מוטיבציה, ואני רוצה לרדת ל 3 פמעים בשבוע. השאלה שלי האם כדי להישאר על תוכנית AB או לעבור לתוכנית FBW? מצד אחד אני רואה היגיון ב FWB כי ככה השירים יפגעו יותר במהלך השבוע, מצד שני העומס של התוכנית יהיה קטן יותר (כי נניח במקום 3 תרגילים על חזה ב AB, כנראה יהיה רק תרגיל אחד על חזה ב FBW, ואותו דבר על שאר השרירים). אני יודע שזה לא מדע מדוייק, ויש דעות …
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הגוף בא עם 2 נורות ספירילה... השאלה אם אפשר לשים 2 נורות שכל אחת 40 W או 2 נורות שכל אחת צריכה להיות מקסימום 20W תודה למי שיכול לעזור..
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
אני מחפש גורי דוברמן להשתתפות בסרטון. מדובר ביום צילומים אחד. למי שחושש, לא, לא מדובר באיזה משהו לא חוקי כמו קרבות כלבים, או דברים חולניים אחרים זה חשוב מאוד ודחוף מאוד ואודה לכל אחד שיוכל לעזור לי או להכווין אותי לאנשים שיש להם גורי דוברמן... תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שאלום! הכותרת מדברת בעד עצמה =] האמא: האבא: הגורים: יש מעוניינים? =]
-
- 40 תגובות
- 5k צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=708&msgid=48907476
-
שלום לכולם, בכל מקום אשר תפרסמו את האתר הכנתי עבורכם מכתב. כשאתם מפרסמים משהו על האתר השתמשו בו. - אין לפרסם לינקים אישיים!!!! עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה ה…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה גורם לסרטן? כולנו נגדשלא כדי לעשן כי ה גורם לסרטן (ואני מסכים) לאחרונה קראתי מאמר שאומר שהסיכויי הוא 50% בתנאי מעשנים 2 חפיסות במשך כמה שנים.. בקשר לקניהסלולרית או כל מיני נושאים אחרים שאומרים שבאוכלוסייה X יש פי 2.5 אנשים שקיבלו סרטן. שבודקים את הנתוני מגלים לדוגמא שמקום לכל 10,000 אנשים 3 מקבלים סרטן, 8 קיבלו.. לא משהוא שיגרום לי להתרחק מאותו גום מסרטן/חשוד כמסרטן במאמר. אז איזה גורמי סיכון/חשיפה לחומרים תגרום לי ברוב הסיכויים לסרטן? קרינה מפצצת אטום? השאר רק מאיות אחוז? אין משהו יותר "בטוח" גם בשימוש מוגזם??
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
אלפה היא המשתנה, X הוא פרמטר (קבוע) אני צריך גזירה של זה והוכחה שהפונקציה עולה\לא משתנה או יורדת\לא משתנה (אני יודע שהיא עולה) בתחום 0-90 מעלות או 0 - פאי-חלקי-2 4.427sqrt(x)*tg alpha ---------------------------- sin alpha תודה רבה למי שיפתור!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
החלטתי לעשות את הפרוג'קט באנגלית על נושא הענישת פשע עם עונש גזר דין מוות.. תהיתי אם מישהו יכול לעזור לי במציאת חומר על הנושא בכלליות ואפילו על מקרים ספציפיים (אני מכיר רק את TOOKIE..) תודה .
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איך אני מזהה גזרת חפי"ץ? (אני צריך שיטה שבטוח עובדת, כי אני יודע שהקטע של להעביר פועל לעבר נסתר כדי למצוא בניין לא עובד תמיד) ואיך אני יודע אם צריך להוסיף צ'? (אם אני זוכר נכון, אם מוצאים שזה חפי"ץ ולא צריך להוסיף צ', אז צריך להוסיף י')
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-