כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
נוכחתי לשים לב לכך, שכל פעם שאני נכנס לחשבון הגוגל שלי, בין אם בשביל להעלות סירטון ליוטיוב, ובין אם להעלות תמונה ל-Picasa Web Albums, אני מקבל ספאם מגוגל בדוא"ל, שהתרחשה כניסה חדשה לחשבון שלי. איך אני נפטר מהדרעק הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני פותח את הדיון הזה בשביל לדון בשאלה האם אנו מוכנים ורוצים עוד מונופול בחיינו? הנה מה שאני יודעים על גוגל: גוגל נחשב לאחד ממנועי החיפוש הטובים בעולם גוגל "בולע" בלוגים וחברות קטנות לתוכו גוגל החלה בתהליך סריקה של אלפי ספרים לרשת לגוגל יהיה כנראה דפדפן משלה (יש את הדומין GBROWSER) יש סיכוי שתהיה להם מערכת הפעלה משלהם (תאורטי אבל אפשרי) גוגל רכשה סיבים אפלים => שמועות על VOIP = גוגל ספק טלפון גוגל מפתחת חיפוש בווידאו כל זה מוביל אותנו לזה שגוגל מתפתחת מתחת לאפנו למונופול ענק אבל השאלה היא האם זה מפריעה לנו? אחרי הרהור מנושא הבנתי את הדברים הבאים: 1) כולנו אוהבים את מיקרוסופט כי היא מייצרת את התוכנות שרובנו המוחלט משתמש 2) כולנו שונאים את מיקרוסופט כי היא מייצרת את התוכ…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יכול להיות הדבר הגדול הזה שנקרא גוגל יקרוס?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו ראה כבר חלק מהתוכנית? אני ראיתי ולא הפסקתי לצחוק, איך הם השקיעו עם הקטע של השוטרים הקטנים האלה, ממש חוליגנים! :lol: :lol: לעזאזל הוא גם אמר ליד הנכדה של מוסוליני שהיא גזענית בעברית, פאקינג בשידור! אויי ושלא נשכח את הקטע עם הפרסי הזה, "מה תעשה עם דולר?!". :lol:
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו אפשר לרכיב חישוקים בגודל 16" למזדה 3 אקטיב או רק 15" ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הגודל של דיסק התקנה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 שאמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
ב-2005 עלה משחק חידות ישראלי בשם גוון שצבר פופולאריות רבה בזמנו ואתגר חברים רבים בפורומים שונים בארץ. המשחק בעצם מתנהל כולו בדפדפן כאשר המטרה היחידה היא לעבור לשלב הבא. היום, לאחר הפסקה של 3 שנים מאז התעדכן, הוא חוזר בגירסא חדשה - http://myblog.co.il/gavan בעצם כל השלבים נבנו מחדש וניתן כעת לפתור את החידה מההתחלה, כאשר הפעם האתר ממשיך להתעדכן. בקשה אחת מיוצר האתר, בפורומים ובמקומות פומביים לא לפרסם פיתרונות וקישורים לשלבים, אלא רק לספק רמזים במידת הצורך! מה שאתם עושים במסנג'ר ובהודעות פרטיות זה עניינכם שלכם, אבל בפורום, שבו כולם רואים, אני מבקש לכבד את אלה שלא רוצים להגיע לפיתרונות וקישורים ברשת, וכמובן את יוצר האתר שעבד קשה מאוד על החידה.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-5879759145636232499 חח נקרעתי כל הסרט איזה חבורה של מטומטמים
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
Is that so?... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מריך להגיש ב- 12 את המנילה ואני רוצה לשאול את דעתכם: אז ככה: יש לי פרופיל 97 עם קב"א 56 ויש לי את הדברים הבאים: הנדסה קרבית כפיר (חטיבה 900) גולני גבעתי נח"ל צנחנים ודובדבן (שמתי אותם על 5 אבל הבחירה היא בין ה- 5 הראשונים). בקיצור, אני צריך לדרג מקום 1,2 ו-3 את 5 האפשרויות הראשונות. המליצו לי לעשות ככה: נח"ל גולני גבעתי מה אתם אומרים על זה?
-
- 63 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אין חשודים - יתכן שכן מעצבן, ויתכן ילדים משועממים. רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/141/659.html?hp=0&loc=158&tmp=719 לא מצליח לקלוט מדוע לא מגייסים מילואים (אני מתנדב למילואים וכל מי ששוחחתי איתו גם מוכן) מעלים אותם על משאיות ,מובילים אותם לגבול המצרי שממנו הם הגיעו ונותנים להם בעיטה בתחת ואם צריך גם את הקת בפרצוף. ושהשמאלנים יפי הנפש לא יבלבלו את המוח. מאותו רגע שהכושים ברחו מדרפור למצריים או לאחת מ-200 המדינות באפריקה כבר לא נישקפת שום סכנה לחייהם ואין להם מה לחפש בארץ. בזמן שאנחנו מתעסקים עם הפלשינאים בקטנות על קילומטר לפה או לשם הכושים פשוט גונבים לנו ולהם את המדינה מתחת לאף. מדינת חלם עם ממשלה אימפטנטית ואני מתבייש להודות שהצבעתי עבור נתניהו.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
רוק עצמאות בוטל! קיבינימט היום בהפסקה קניתי כרטיס [glow=white, 1, 500]רק שלום[/glow]
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
פשוט גועל נפש. חילקו לנו בבית ספר משלוחים לראש השנה שהיינו אמורים לחלק לקשישם בשכונה, וילד אחד בשיכבה שלי (שלא אציין את שמו) פשוט לקח את המשלוח לעצמו ואכל אותו!!!. אני מזועז עד עכשיו, פשוט אין מילים בפה. לא מבין איך היה לו לב לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
חשבת שאין גבול לטמטום ברשת??? אז באמת אין! מכירים את האתרים לדירוג תמונות של אנשים<???? check this out... [צונזר. זה באמת ניראה לך מתאים לפורום הזה?] עריכה- תיקון הלינק השבור.
-
-
-
-
שלום! קצת רקע: זה לא הפעם הראשונה שאני נתאמן, במצטבר יש לי כשנה וחצי של אימון. הפעם התחלתי לפני כחודשיים, אחרי הפסקה של כחצי שנה. המטרה שלי זה לעלות במסת שריר ולהתחזק. היום אני עושה תוכנית מחולקת: א. רגליים, חזה, יד אחורית, בטן ב. גב, כתפיים, יד קדמית, בטן עד היום הייתי הולך 4 פעמים בשבוע בצורה של: x-a-b-x-x-a-b אבל אין זמן, אין מוטיבציה, ואני רוצה לרדת ל 3 פמעים בשבוע. השאלה שלי האם כדי להישאר על תוכנית AB או לעבור לתוכנית FBW? מצד אחד אני רואה היגיון ב FWB כי ככה השירים יפגעו יותר במהלך השבוע, מצד שני העומס של התוכנית יהיה קטן יותר (כי נניח במקום 3 תרגילים על חזה ב AB, כנראה יהיה רק תרגיל אחד על חזה ב FBW, ואותו דבר על שאר השרירים). אני יודע שזה לא מדע מדוייק, ויש דעות …
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
הגוף בא עם 2 נורות ספירילה... השאלה אם אפשר לשים 2 נורות שכל אחת 40 W או 2 נורות שכל אחת צריכה להיות מקסימום 20W תודה למי שיכול לעזור..
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-