עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yoav58,

אהלן אני חדש כאן בפורום המשתמש קיים הרבה זמן אבל לא הייתי פעיל מקווה להיות יותר מעכשיו. וראיתי שיש פה אחלה אנשים אז קיוויתי אולי יעזרו לי פה. אני בן יחיד והחתמתי את אמא שלי להתגייס לקרבי, את הטופס שלחתי לפני חצי שנה אבל הוא אושר רק לפני שבועיים-שלוש ובגלל זה לא קיבלתי מנילה ולא יום סיירות ולא כלום. בכל מקרה שמתי לב פתאום שהקדימו לי את התאריך ל22.7 שזה ממש קרוב אז התקשרתי והם אמרו לי שאין שיבוץ ואני ידע אותו רק ביום הגיוס, באותו יום מתגייסים גולני ומוד''ש(מודיעין שדה) לצערי עשיתי טעות ענקית ובחתימה לא כתבתי את היחידות שאני רוצה להיות בהן (קצין העיר שיכנע אותי שאין סיבה כי אני יקבל מנילה ויצאתי טמבל ) מישהו יודע איך זה הולך עם קצין העיר? האם יש סיכוי שהוא ישבץ אותי לגולנ…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by עידןאופיר,

שלום יש לי מחשב תמיד הכרטיס מסך היה ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR לקחתי אותו לתיקון ופתאום אחרי כחודש אני שם לב שהכרטיס מסך השתנה ל nvidia geforce gts 450 עבדו עליי בעיניים מה אתם מציעים לי לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ירמיהו3,

טוב מכיוון שאני מניח שסוף העולם קרב,אני מתכוון להוציא את ה20K דולר שנותרו לי בחשבון בנק ולארגן לעצמי איזה פגישה חלומית לפני הסוף הנורא. מכיוון שאני חיי על חשבון ההורים,ואנחנו די עמידים.אז אני מתכנן את חלום חיי,לשכב עם כוכבת פורנו,מה דעתכם הייתם הולכים על זה? 10 דברים שדרושים ליום האחרון בחיי: 1)כוכבת פורנו סקסית-בתהליכים. 2)דירת זיונים-בתהליכים. 3)ספר טוב-המלצות? 4)סיגריה-המלצה? אשמח אם תוסיפו לי עוד 6 דברים,אני רציני ובמהלך השבוע הזה והבאה אני יעדכן את הפוסט הזה. המלצות חברים ל10 דברים שגבר צריך לידו ביום האחרון בחייו!! קדימה Shot!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Alexkmr,

בחודש האחרון יש לנו בבית מכת ג'וקים (קטנים בעיקר) הם פשוט מגיעים בכמויות. משהו מכיר פתרון אקולוגי-ביתי לחסל אותם? אני פשוט לא רואה את עצמי מתחיל לרסס ארונות מטבח עם K300.

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות
    • 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by BarBee,

האם מישהו יודע אם יש זכאות לקצבה כלשהי (הבטחת הכנסה) לתלמיד אחרי גיל צבא. שמעתי משהו על זכאות במקרה של לימודי ערב, אבל לא קיבלתי פירוט. מישהו יודע מה התנאים, אם זה אפשרי בכלל? אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש לסניף הקרוב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yogev_23,

איפה הימים שלא היה צריך לקנות כל חלק ממקום אחר, פנדה סיפקו הכל. KSP לא עובדים עם enermax,silverstone ולא מביאים דגמי cas נמוך של RAM (מושקין -מילה גסה. גם לg.skill וcorsair יש דגמים טובים אבל בקושי נמכרים בארץ, אם כבר בזיגזג). מה גם, כשחסר להם משהו במלאי הסניף הם אומרים שיגיע תוך 4 ימים ובמקרה הטוב זה שבוע וחצי (אחרי תזכורת). גם אין מענה טלפוני ברוב השעות. מצד שני כנראה עסק כמו פנדה לא יכול באמת להצליח בארץ כי אין שוק רציני לחומרה, באסה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. זו פרסומת לאיזו אפליקציה... כמעט עשיתי תאונה שעברתי שם... מה אתם חושבים על הפרסומת? מישהו ראה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by raiman1,

שלום לכולם! אני מעונין לעבוד ביום הבחירות בתור סדרן ( הבנתי שמרוויחים מזה הרבה כסף...). מישהו יודע איך אפשר להשיג את העבודה הזאת? חפשתי באינטרנט אבל מצאתי רק " אחראי קלפי" או משו כזה, ולא נראה לי שיתנו לי את זה כיוון שאני רק בן 18. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 10.2k צפיות
  9. Started by Trin1ty,

ערב טוב ,לצערי הרב מוקדם יותר היום נפרץ לי חשבון הפייפל , ונשלחו ממנו 2 תשלומים לחו''ל. הסרתי את הכרטיס מהחשבון , ובנתיים עד ששירות הלקוחות חו''ל של קאל יפתח מחר בבוקר , חסמתי את הכרטיס. שלחתי "תשלום אינו מזוהה" בפייפל על 2 העסקאות, והחקירה תתבצע ( בנוסף מחר אתקשר לשירות שלהם ). מה עוד ניתן לעשות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by MiniMizer,

ותחשבו על זה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דף נוסחאות במתמטיקה של 3 יחידות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Milk-Inc,

התקנתי את style xp ולא הצלחתי למצוא גם בתוכנה וגם באתר שלהם ערכה שהוינדוס יראה כמו לינוקס או מק אני מתכוון שהכל ישתנה(taskbar וכו'...)כמו לינוקס. אולי יש תוכנה שעושה דבר כזה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Arik.G,

אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי בזמן הקרוב וחשבתי על Samsung 932 אבל בפורום אחר אמרו לי שהוא לא מכשיר נוח והשימוש בו מסורבל. מה אתם יכולים להגיד בנדון ואולי מישהו יוכל להמליץ על מכשיר אחר (עדיף רשת סלקום) או שבכלל שווה לחכות קצת (חודש שתיים) ולראות מה יצא בקרוב. ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שני קטעים מבית היוצר של The Sushi Club האדירים... Koya Part I & II Tsuki Part I & II *ה Part Things הם נטיה שלהם לחלק את הטראקים לשני חלקים. מדהים, מרגיע, ווקאלז שמוסיפים המון! מומלץ, מומלץ ו... מומלץ!!!

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by darkman,

אין לי מילים http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=100725&sid=49

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gshhar,

http://www.stephenasmith.com/stuff/BushUnmasked.html תגררו את התמונה לעיגול הריק.

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  17. טוב, אל תפחדו מהצעקות, זה הקול הרגיל שלו.. [בגאוסיטיס יש כל מיניי הגבלות כמו גודל הקובץ לכל upload - 5MB , סיומות של קבצים, אם אתה מכירים מקור אחסון שאין לו את ההגבלות האלו שיאמר לי ואני יעלה את השיר לשם] ***עודכן*** (לינק תקין) http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Songs/crazyteacher.mp3 תודה לBenor מהפורום שהעלה בשבילי את הטראנס המהולל.. כאמור, אל תשכחו לרשום תגובות 8)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by noambaum,

אחות של אישתי חוזרת לארץ עוד מעט ואני רוצה לנצל את ההיזדמנות ולקנות איזה כרטיס...זה חייב להיות כרטיס כדי שיוכל לעבור במכס בלי בעיות...! האפשרויות הם: כרטיס קול audigy 2 עוד 512 ram אני לא רוצה כרטיס מסך כי יש לי כבר fx5600 ואני מרוצה ממנו חוצמזהאני חוסך את הכסף הגדול למסך חדש LCD אם יש לכם רעיונות אנא אחרים לדברים שאפשר לקנות אנא שתפו אותי בתודה נועם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MiniMizer,

להורדה ;D

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by vner@,

שימו לב - לאחר שהגיע המשלוח האחרון מ JAB, אני פותח מחדש קניה קבוצתית; דמי המשלוח הבסיסיים הם 15$, והם יחולקו שווה בשווה בין כל המשתתפים בקניה (קחו דוגמא ל-5 משתתפים - המשלוח יעלה 3$ בלבד לכל אחד). ההזמנות יהיו של דברים בסיסיים, כמו סליבים, כבלים, גרילים, מאווררים, וכו'... העלות הכוללת מוגבלת למספר עשרות דולרים, לכן כל הקודם זוכה !!! התשלום יתבצע מראש ע"י המחאת דואר. פניות יתבצעו אלי ב ICQ 142741672

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 1nstall,

היי קודם כל מזל טוב לכל מי שיש לו יום הולדת ( לא רק עכשיו ) ודרך אגב לי יש הים יום הולדת 2004\02\20 אני בן 12 ואחד לשנה הבאה :coolman: סתם רציתי לדעת מה הייתם רוצים ליום הולדתכם?? ( אני הייתי רוצה מחשב חדש :hideing_behind_computer: )

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איזשהו קישור או משהו לבדיקה או הבחון של האי קיו טסט וקסלר למי שמכיר.... תודה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. האם אתם מתכוונים לדבר היום בטלפון סלולרי או להצטרף למחאה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איך אפשר להרוס מחשב מבלי שידעו שזה נגרם בזדון ?? אני מתכוון חומרתית לפגוע באיזה רכיב..... ושלא ידעו שזאת פגיעה שנעשתה על ידי בן אדם....... ושכתוצאה מכך המחשב לא יעבוד.... נ.ב. : אתם בטח שואלים למה אני רוצה להרוס לעצמי ת'מחשב......?!?!?! ואללה תתפלאו אני שואל את עצמי את השאלה הזאת עד היום..... כנראה מקרה של רשלנות רפואית........

• 14 תגובות
    • 8.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.