עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אני לא זוכר איך קוראים לסרט אבל הסרט מדבר על זה שאיזה זוג נוסע לאנשהו ואז הם עוצרים בתחנת דלק נידחת בארה"ב והבחורה נכנסת לשרותים ואז שהיא יוצאת חבר שלה נעלם ביחד עם האוטו וחוטפים אותו חבורה של פריקים מוזרים עם אוטובוס, ובשרותים שהבחורה נכנסה רצחו שם איזה מישיהי ובתוח התא שרותים השם שלו חרוט והכל מזוהם .זה הדבר הראשון . דבר שני שאני מחפש אם מישהו יכול להכוין אותי זה תמונות של חנויות בתחנות דלק, בדגש על פוסטאפוקליפטיקה, בסגנון של אחרי הפצצה גרעינית, אני חיפשתי בגוגל ופשוט לא מצאתי, תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by KoM,

איפה אני יכול למצוא את השפשפן החמוד של פליי בוי בגדול ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, כמה שאלות לי אליכם: * ממה גדל איבר המין הזכרי? יש משהוא מיוחד שממנו הוא גדל או שהוא גדל בטבעיות? * קרה פעם שלמישהוא לא גדל איבר המין? * האם יש משהוא שמאיץ את גדילתו? בתודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by silas91,

יש לי ביום חמישי מבחן בהיסטוריה ואנחנו צריכים לאחת השאלות להביא המצאה מישהו יכו לתת לי דוגמה להמצאה בשנים האלו שהיא לא נורת החשמל

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eSLC,

MAPHISTO אתה חוזר?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by michaelsko,

שלום לכולם. היום ערב יום הכיפורים, ואני רוצה לאחל לכולם גמר חתימה טובה, לאלו מכם שצמים (כולל אותי) צום קל. מי יתן והשנה תהיה שנה טובה יותר מהקודמת, ונתגבר על אויביינו ימך שמם !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. זה אמיתי לגמרי, ויש המשך.. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=330884

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ORrrr,

סוף סוף אחרי 38 שיעורי נהיגה, אני ניגש לטסט ביום שני בבוקר אם אפשר לקבל עצות כל עצה תגובה שקשורה תתקבל בברכה! אני מאוד לחוץ וזה ממש לא טוב להיות לחוץ כשאתה נוהג.. : דרך אגב אני גר בכפר סבא אז אולי יש לכם מידע על טסטרים טובים/לא טובים.. וכל השטויות האלו, תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אני צריך להחליט בקרוב מה אני עושה, אשמח לשמוע הצעות..

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני מחפש אתר שנותן צילומי לווין בזמן אמרת או מה שהכי קורב לזמן אמת (REAL TIME) לפי הזנת נ"צ. אני מניח שאתר כזה ידרוש תשלום אז גם זה יתקבל. תודה לכל המשיבים!

• 14 תגובות
    • 8.6k צפיות
  11. Started by musari,

בערוץ 10 אומרים רקטות מסוג קטיושה ובערוץ 22 אומרים טילי קטיושה....אז מזה בעצם קטיושה טיל או רקטה ומה ההבדל בינהם???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לאחר שהתייעצתי עם פורום מפרטים במשך כשבוע החלטתי להזמין את המחשב. הזמנתי אותו מחנות גיבור מחשבים שבנתניה. מאז עברו למעלה משבועיים ועדיין לא קיבלתי את המחשב וזאת למרות שמצויין בהצעת המחיר שלהם כי האספקה תתבצע בתוך שבוע. אבל הדבר הגרוע מכל הוא שאין עם מי לדבר שם, החנות משתמשת בשירות הודעות בשביל לסנן אנשים וכעת אין לי מושג מה יעלה בגורל המחשב שהזמנתי. ***ראו הוזהרתם***

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Culandur,

http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by maphisto,

שלום לכולם רק רציתי "להודיע" שאני לא נעלם מהפורום אלא במילואים עד סוף חודש יולי. אז שהיה רק טוב לכולם. לכל הדואגים אני צלף ב קומנדו הימי. אם יצא לי אני יחרוט על אחד הכדור HWZONE באהבה (והמבין יבין). אני מידי פעם יחזור להגיד שלום . ביי ונתראה עוד חודש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. :lol: צאו מפה יא חרמנים ;D ;D ;D טוב... מי שמכיר Yahoo! Grafitti מלא בנות משחקות בזה (סגנון "תופסים קו"). ואפשר להתחיל לצייר/לדבר על כל מיני "דברים" ותמיד יש איזה אחת משוגעת/חרמנית שתבקש את ה ICQ שלך... לי זה פעל בכל מקרה ;D 8) נ.ב: אל תאמינו לקטע של משחקות אותה תמימות... כולנו יודעים מה הן באמת רוצות בסוף 8)

• 14 תגובות
    • 11.7k צפיות
  16. Started by Black Knight,

למישהו יש מושג? זה אותו השיר שדיברתי עליו לפני שבועיים פה בפורום ולא הייתה תשובה.. השיר התנגן ממש לפני דקה ב91.8 ברדיו..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היום ראיתי תפרק 220 והיתה יתפתחות שרמזה שהפילרים נגמרו האם זה נכון?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by neogod,

האם מישהו מכיר חנויות מוצרי חשמל, מחשבים או כל דבר אחר שנמצאות בקנדה? אם כן אני אוד הלו מאוד אם הוא יכול לפרסם כמה אתרים

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. 5ני יודע שאפשר לחפש מידע בגוגל, אבל רציתי לשמוע אם יש למישהו תובנות אישיות על איפה כדאי ואם יש המלצות מסויימות?

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

http://www.wagenschenke.ch/

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Shadowman,

לאוהבי הז'אנר, לדעתי זה השיא! פשוט חייבים לראות, גם אני חשבתי סתם עוד סרט יפני! דף הבית: http://www.kungfuhustle.com/index_en.php טריילר: http://www.apple.com/trailers/sony/kung_fu_hustle.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי קודם כל מזל טוב לכל מי שיש לו יום הולדת ( לא רק עכשיו ) ודרך אגב לי יש הים יום הולדת 2004\02\20 אני בן 12 ואחד לשנה הבאה :coolman: סתם רציתי לדעת מה הייתם רוצים ליום הולדתכם?? ( אני הייתי רוצה מחשב חדש :hideing_behind_computer: )

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אולי מישו שיש לו קצת ידע בתחום, יוכל להסביר את התופעה הזו?... נראה כמו צונאמי שמיימי, אבל ברוורס. *אם התמונות לא נטענות, קחו את הלינקים ופתחו אותן בחלון דפדפן דנדש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nim901,

לפני שאתם קופצים, ראיתי היום בדרך, ובכללי מלא תמונות שנראות כמו מה שמצורף (החלק העליון שלה צהוב, רשום שם בשורה הראשונה יחי [משהו] ובשורה מתחת המלך המשיח, ומתחת לזה תמונה שלו עם הידיים למעלה), אני מחפש צילום של המקורית ואיזה רבי נמצא שם מצטער שאני לא מבין יותר, זה בשביל חבר ואני לא ממש רשום לשום פורום אחר אז זה מה יש. מצטער על הציור [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by shalomelbe,

יצא להם שהתחום הגדרה הוא: 5X:(x+1) > 0 שזה סבבה אבל הפיתרון של זה לטענת בני גורן הוא: X>0 או X<-1 שאת הפיתרון עם המינוס 1 אני ממש לא מבין איך הם הגיעו אליו עריכה: הקו הזה בציור הוא שורש (כל מה ששווה ל-Y, בתוך שורש) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.