עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הנה הדוא"ל ששלחתי לידע מערכות: > שלום רב, > > > אשמח אם תוכלו לענות בהרחבה ככל האפשר, על השאלות הבאות: > > קראתי באתר של Apple על הנחות משמעותיות לסטודנטים וכמו כן עסקאות חבילה > אטראקטיביות של מחשב ונגן ניידים; לפי מיטב הבנתי זהו שירות עולמי ואינו > תלוי החלטות היבואן המקומי... האם אני צודק - או במילים אחרות - האם בארץ > מוצע שירות דומה? > > * * * > מה מחירו המעודכן של מחשב נייד מדגם iBook G4 בעל מסך 12.1 אינץ' > (M9426LL/A) והאם מפרטו זהה לחלוטין לזה המופיע באתר Apple העולמי, או > לזה הבריטי מכיוון שישראל נקשרת עם אירופה? > > היכן ניתן להתרשם באופן רציני מהמוצר לפני הקנייה מלבד ביקור במטה שלכם > באיזור…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. לא הבנתי מה המבצע אבל לפחות הם ישרים.. "תאמין לי, לך זה עולה יותר.." הוספתי תמונה למקרה שהם ישנו לפני שתספיקו לראות.. הקישור: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=OP-RD09-4442&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אם אני בא לחנות עם ת.ז שלה ושלי האם אני יכול להשתמש בו?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זה הפלאפונים:[אפשר לקחת רק אחד.] Sony Ericsson J300i-נראה פלאפון עלוב אז אני מבטל את זה. Nokia 6101-ניראה פלא חמוד,חבל שאין מצלמה מיקדימה. Samsung 990-ניראה לי אני יקח אותו יש לו שתי מצלמות והוא דור שלישי. Nokia 6680-ניראה גדול מידי... אז איזה לקחת? אני רוצה לקחת את ה 990 אבל איך הוא?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש המון אתרים ברשת ולא פעם נתקלתי במקרה באתר שלא הבנתי איך הצלחתי להסתדר בלעדיו עד כה , אם בקיצור תהליכים או בתימצות אתרי תוכן אחרים ועוד ,אז חשבתי על רעיון נחמד שכל אחד יתן אתר או מספר אתרים שימושייים וטובים שהוא נוהג לבקר בהם , לא משנה התחום. וכך נוכל להכיר אולי עוד כמה אתרים מעולים מרחבי הרשת... נא לרשום את כתובת האתר ומתחת את תחומו ותקציר קצר המתאר את תוכנו של האתר אני יתחיל... http://www.hadash-hot.co.il חדשות - עברית אתר WEB2 אשר מכיל קישורים לכתבות מעשרות אתרים ברשת ושאר דברים מעניינים שגולשים מצאו ברחבי הרשת http://www.israelbody.org כושר ופיתוח גוף - עברית לכל מי שמתעניין בפיתוח גוף ותזונה נכונה , מכיל מגוון מאמרים ופורום איכותי http://vixy.net סרטונים - אנגלית…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by nottheguy,

הי אנשים, יש לי שלושה מחשבים ישנים (מאד) שכבר מזמן לא עובדים ואני רוצה להיפטר מהם. מתוך מודעות סביבתית מינימלית אני לא רוצה סתם לזרוק לפח. מישהו מכיר מקום שממחזר מחשבים ישנים או אוסף אותם? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by SHOOTER8,

מכירים את השיר "נכון את יפה" שכתב אפריים שמיר על ירדנה ארזי? אז היום שמעתי לראשונה שיר משנות ה-60 http://www.youtube.com/watch?v=BytsPZQ5vRE תתחילו 1:50 מההתחלה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by odin,

im kinda new here so b gentle

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by TALEL,

אני עד עכשיו בדאון מתי זה יעבור כבר!??!?!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by amisha,

כמה אתם שזה הוגן לשלם לטכנאי מחשבים להרכבה מלאה של מחשב ?(ללא מע' הפעלה )

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  11. בואו נגיד ואתם הולכים בצבא לקרבי אתם מתים לשדרג את המחשב, אבל זה ישחט לכם את הכסף. אתם הייתם קונים מחשב חדש בכמה אלפים טובים? או שזה היה בזבוז ולא תהנו ממנו שתהיו בצבא? ולא בקרבי, מודיעין וכו'. מה הייתם עושים?

12. אני פשוט לא מצליח להתחבר לחומר הזה ולא מצליח ללמוד כלום כבר כמה ימים ויום שני יש לי מתכונת. למישהו יש עצות?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. בזמן האחרון אני שומע הרבה אנשים שמתייחסים לנושא מציאת העבודה לאחר התואר הראשון באומרם שהיום כבר אין הרבה חשיבות לתואר שאתה עושה, אלא העיקר שיהיה לך תואר. כמובן שהכוונה היא לתארים הכלליים למיניהם ולא לאלה דוגמת מדמ"ח, הנדסה וכו', כי אלה מכשירים אותך לתחום התמקצעות ספציפי שהעבודה בו מחייבת במרבית המקרים תעודה אקדמאית בתחום, וכי יש בהם היצע עבודה גדול יחסית. השאלה שלי היא האם יש אמת בדברים אלה. לי באופן אישי זה נשמע מוזר; אני למשל רוצה ללמוד ערבית, אבל אני מאמין שלאחר התואר אוכל למצוא עבודה רק בתחום הזה כי הוא לא נותן לך יותר מדי כלים נוספים (כאן אשמח לשמוע תגובות של החולקים על כך). לעומת זאת, לבוגר תואר במנהל עסקים/כלכלה וכדומה, יהיה קל יותר למצוא עבודה כי יש לו הכשרה בתחו…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by snaidis,

אני מתלבט בין הקורסים השונים של החברות השונות לפסיכומטרי כמו קידום, לחמן, תיכון תל-אביב, IQ וכו... איזה מהם הכי מומלץ? שמעתי שקידום ותיכון ת"א לא משהו....

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  15. כל המקינטוש למיניהם? חוץ מהיבואן עצמו מי עוד מתעסק בארץ עם המחשבים של אפל?

16. Started by Shasoosh,

אם בכל זאת חשבתם שיש למישהו בושה במדינה הזאת..

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by cleric,

תראו מה האסירים הפיליפיניים האלה עושים כדי להעביר את הזמן :

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  18. תגידו אתם מכירים את אלו שהולך להם בלימודים ויושבים 15 דקות ללמוד למבחן ומקבלים 100? אני כזה, או לפחות הייתי עד ששמצעתי על האתר, מאז התמכרתי, אפילו את ה-15 דקות אני לא לומד ירד לי הממוצע מ98 ל91 (אווווווו.... ) ואני לא לומד ביכלל (כולל עבודה שיש לי למחר ועוד לא התחלתי!!!!) אם למישהו יש הצעה למכון גמילה טוב אני ישמח!!! הצעות יתקבלו בברכה נ.ב- NOVA- אני יוציא ממך סמייל (המבין יבין ומי שלא יקרא את החתימה שלו ;D ) נ.ב יש לי מחר מבחן בדיקדוק ועוד לא למדתי!!!!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  19. קטע משובח, שופופו... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535387

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by e.s,

חסמו אותי בגלל אי תשלום על מוצר.. (אפילו לא שמתי לב לזה) מה אני יכול לעשות??

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. לפני שבוע פתחתי בבנק הפועלים "ישרכארט צעיר", הפקדתי 200 ש"ח ועכשיו אני יכול להזמין דרך הכרטיס הזה דברים עד שווי 200 ש"ח. אני רוצה לקנות שוב מחנות הלדים שבחו"ל כמה לדים, אבל הפעם אני לא רוצה לשלוח להם את הכסף כמו הפעם הקודמת בדואר, אז רציתי לדעת אם אני יכול לפתוח חשבון PAYPAL עם ישרכארט צעיר ואז דרכו להזמין מהחנות הזאת שבחו"ל (שכחתי את השם שלה)??

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas And a happy new year Chorus: Good tidings we bring To you and your kin Good tidings for Christmas And a happy new year Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding And a cup of good cheer (chorus) We won't go until we get some We won't go until we get some We won't go until we get some So bring some out here (chorus)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by coben,

יש שירות שנותן את זה (שעדיין פועל)?

24. הכותרת די ממצה. חשוב שהרכב לא יזלול דלק. עריכה: העדפות: גודל בינוני או קטן, הילוכים אוטומטים ובנזין. any suggestions?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים