עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מקום ל-5,000 נופשים, אולם אירועים עם נוף פנורמי ובריכות שחייה בשמיים הם חלק מהמאפיינים של מלון סקיי קרוז השאפתני ■ הגולשים קטלו את סרטון ההדמיה של הקונספט: "שילוב של טיטניק והינדנבורג"לכתבה

• 0 תגובות
    • 322 צפיות
  2. Started by dino,

מישהו מכיר את החנות מחשבים MB בנהרייה? ובכלל מישהו מכיר כאן חנויות מחשבים טובות בנהרייה? (שמביאות מותגים טובים, ויש להם מחירים טובים)

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  3. זה אני http://img28.exs.cx/img28/238/c6-03-12-04_2054.jpg וזה עוד איזה מישהו http://img24.exs.cx/img24/8210/01-04-12-04_0052.jpg

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by extasa,

שאלה|תגידו יש כאן כמה פרויקט נטע? עם כן איזה שנה ומאיפה?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  5. שמעתי שיש אפשרות לוותר על מקצוע חובה אחד לבגרות (כמו ספורט או תנ"ך) ועדיין לקבל בגרות מלאה בתנאי שעברתי את שאר המקצועות. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sonic,

תורידו את הקטע הזה 27 דקות. זה באנגלית אבל אני בטוח שתצליחו להסתדר איתה קבלו תלחצו לחצן ימיני וsave target as. ושמרו את זה בשם barny_mac.wma להורדה תהנו ;D

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by gkman,

שלום למישו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן בבקשה תשלחו הזמנה לכתובת:gidikremer@yahoo.com תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אד קוטה קלי מקארתי עוד איזה אחד רוסי מסנט פטרסבורג אין לי מושג איך קוראים לו ו את מקנטס הרכז של הפועל תל אביב אמרנו לאד קוטה שהיה לו משחק טוב ... הוא אמר תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. Started by yanushka,

סרט שממש מתח אותי ואפשר לומר אפילו הפחיד.. מישהו הבין את הסוף של הסרט? מי זה האיש שרצה להרוג את סטו?? נראה לי שפיספסתי חלק ניכר מהפואנטה.. בסוף נאמר משהו כזה: "זה יכול לקרות לכל אחד, אך האם כדאי לכם לענות לטלפון?"

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חוקרים בגרמניה פיתחו בינה מלאכותית המסוגלת להניח תיאוריות פיזיקליות על ידי זיהוי תבניות בערכות נתונים מורכבים ולאחר שהוזנה בכל הפיזיקה הידועהלכתבה

11. דליפת הסיסמאות הגדולה בהיסטוריה מסכנת את פרטיותם של משתמשים ברחבי העולם ומעלה חששות כבדים בקהילת אבטחת הסייברלכתבה

12. Started by Pure-Gold,

שימו לב לתאריך שרשום באתר: "יום שני, 01 ביולי 2002" התאריך הזה מופיע בעוד כמה אתרים. מוזר...

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  13. ראיתי הרבה כאן בפורום את IQPC שהם הכי זולים אפילו יותר מאייבורי וKSP שזה מוזר... יש עוד חנויות טובות באיזור אשדוד עד ראשל"צ?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. אני נוסע היום לקבל הזמנה ואני צריך הסבר איך אני מגיע לשם מפ''ת... קו אוטובוס וכל זה... עם מישהו יודע אני אשמח לקבל מידע זה...

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by amir.o,

אני מחפש את הכרטיס של הרקולס game theater xp מישהו יודע לאיזה חנות יש את הכרטיס במלאי ? אני יודע שאסור לפרסם שמות של חנויות,אז אם אתם יכולים לצרף לינק או לשלוח לי בפרטי תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by YOU123,

אחותי ואני אכלנו שם במקדולדנס ובגלידה שלי היה חלק של מוכנת הגלידה שלהם גלינו את זה בבית כי לקחנו בתקי אווי ובקיצור מקדולדנדס מתפגרים עלינו שהם רוצים תגביע בתחלה הם הכשו בחזרה הם רצו לתת לנו פיציו מסכן של 15 ארוחות בקיצור לתבוע אותם או לא כי זה ידולף לתקשורת על המקרה הזה מקדולדנס תפסיד נתח שוק גדול שבמזון שלה יש חלקים מה לעשות

• 62 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. אני וחברה שליי בקטע של סרט וגלידה. יש לכם המלצות? לי נראה מתאים איזה קומדיה טוב, אבל שמתאים גם לבחורה. שישי הפוף ברוס הגדול מכולם משהו בסגנון. אבל אם יש לכם סרט מתח/פעולה קל מתאים אז בכיף! תנקס! :xyxthumbs:

18. 18 שהדליפו זה פרק 19 אז מי ששונא ספוילרים שלא יראה כי ראיתי 4 דקות ממנו וכבר נשפך אליי יותר מדי מידע בכל מקרה 17 פרק ענק אתם מוזמנים להגיב ולדבר על הנושא, מקווה שהדיון לא מיותר..אם אתם חושבים כך לפחות תשאירו את האזהרה למי שלא ראה את 19 עדיין, זה מבאס לאללה

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by SpEcToR,

הם עושים משלוחים לקנדה?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  20. היי חבר'ה, אני רוצה להזמין כמה חולצות פולו איכותיות מחו"ל לקיץ, אני לא סגור על איזה מותג בדיוק (ראלף\טומי\אברקומבי...) וגם לא לגבי באיזה אתר הכי כדאי להזמין. יש לי כבר חשבון ב eBay וגם ב pay-pal. רציתי לשאול אנשים שכבר מנוסים בעניין מספר שאלות 1. איך אני יודע אם זה מקורי או לא? 2. מה המחירים ההגיונים בשוק? ולמה? (שמעתי על חנויות עודפים וכו') 3. איזה חברה הכי כדאי? מבחינת האיכות של החולצה. 4. מאיזה אתר הכי כדאי? 5. אם יש למישהו המלצה למוכר ספציפי שהוא כבר מכיר וקנה אצלו בהצלחה אני אשמח. 6. מה לגבי עלויות נוספות של מכ"ס ושאר עושקים אחרים? תודה רבה מראש חבר'ה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. האם משהו יודע אין קןראים והיכן ניתן להשיג מתקן לשפורפרת טלפון המאפשר להניח אותו על הכתף ביתר נוחות. זה משהו שראיתי פעם, נתפס על גב שפופרת ו"מעבה" אותה כך שזוית הצוואר אינה חדה מדי בעת דיבור ללא ידיים (השפורפרת בין הכתף לאוזן).

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  22. אני עושה על הרזולוציה הכי קטנה שהוא מסוגל להקליט אבל בכל זאת הקובץ יוצא גדול מדי משהו כמו 700 מגה ל45 דקות... מה אני יכול לעשות בשביל להקטין את הגודל של הסרט אבל להשאיר את האיכות... זה מקליט בפורמט mpeg

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. שלום רב לכל מכובדי הפורום! כתוב לי משהו על התקרה (לא משנה כרגע) ואני צריך להוריד את זה. מה עושים? כדאי לציין שאבא שלי למד כימיה אז יש לו כל מיני חומרים כימיים... והאם צבע לבן של טמבור יכסה את זה בצורה איכותית שלא יראו מה כתוב מתחת? תודה רבה! Vega

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by +Eliran+,

שיר ענק אני מת עליו Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me שיר פשוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... מומלץ!!

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים