עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ag43,

הבחירות בפתח והמפלגות השונות התחילו להתקשר אלינו כדי לשכנע אותנו להצביע. אם כמוני אתם לא סובלים שיחות ספאם כאלו אתם מוזמנים לפרסם כאן מספרים שנרצה להוסיף לרשימת החסימה בטלפון. אני אתחיל: 0722771509 מטה שלי יחימוביץ ( אם שמעתי טוב, ניתקתי מיד ) הצטרפו בהמוניכם למיגור התופעה הנפסדת הזו.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

מישהו ראה את הסדרה הסופר איכותית הזאת שנה שעברה? הם מחזירים אותה, פרק ראשון ביום שני הקרוב בתשע וחצי אחרי מבט. מי שלא ראה אותה שנה שעברה, חייב לצפות! סופר סדרה! מה אתם חושבים עליה?

3. בעקרון אני מחפש חנות בת"א (אני יודע שיש איזה חנות טובה בדיזינגוף לא יודע איפה) או משהו קרוב. אני מחפש פוסטר ספציפי של פינק שאני יוכל למסגר.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש באתר הזה קופונים מאד מפתים ורציתי לבדוק אם מישהו מכאן התנסה איתו. לכאורה הוא נראה אמין ושהרבה אנשים קונים ממנו, ורציתי לשמוע דעה אמיתית עליו. קצת מעצבן אותי שהם רושמים למשל- "חולצות ראלף לורן אותנטיות", למה לא לרשום "מקוריות"? אותנטי זה 100% מקורי? הנה קישור לאתר: http://www.croco-deal.co.il/products/RalphLaurenButtons/?affCode=0009d3630007&utm_source=getitall&utm_mediu

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

השוואת ראשי ממשלה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by who_Cares,

כי זה יכול להיות רעיון טוב לקנות ולא לשלם מע"מ

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אצלם באתר יש רק לינקים לחנויות אונליין שצריכות כרטיס אשראי בינ"ל, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם (בלי לעשות קורס) זה יעזור לי מאוד.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by eliil1,

אני חתמתי בינתיים עם חיל התקשוב לפרוייקט עדן, עתודה טכנולוגית באלקטרוניקה. קודם כל בגלל הגיל ותאריך הגיוס שלי יוצא שאני אסיים את ההנדסאי בערך חצי שנה לאחר התאריך גיוס , כך שאני לא מבזבז הרבה זמן בכל מקרה, ומהשיקולים שאני לא בטוח שאני רוצה לעבוד בתחום האלקטרוניקה אלא תכנה(זה מה שתמיד רציתי האמת, אבל המורה שלי במגמת אלקט' שהוא סגן מנהל במכללה אליה אני הולך ללמוד אומר שזה לא מקצוע הכי יציב, יש להם תקופות טובות ויש רעות, ועדיף לבחור את תחום האלקטרוניקה/חשמל), ואין דרך יותר טובה לבדוק את זה מאשר למעשה לעבוד בתחום הזה , מה שהעתודה מאפשרת. ולבסוף השנה וחצי קבע, זה לא נראה כזה נורא, כי במקום שאחרי צבא אני אצא ואתחיל לעבוד במלצרות או עבודות כאלה אני אעבוד במקום קצת יותר... מעניין …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום כולם יש לי 350 דולר ואני רוצהל קנות איתם אונזניות , אמקס 510 , ופאנק עכשיו אני לא מצליח לראות איך אני בוחר לשלוח לישראל אם אפשר אז לרשום אם אי אפשר אז אפשר בבקשה לינק לחנות ששולחת מוצרים לארץ ויש להם את המוצרים שרשמתי למלעה במלאי ? גם כן אין אני משלם להם כרטיס אשרי ? רצוי גם כן חנות שהתנסתם איתם תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אתם מאלה שמצפים לסרט? או שמא לא ממש אכפת לכם ממנו? אשמח לשמוע מה אתם אומרים, מה הציפיות שלכם וכל השאר..

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by nir.barak,

אהלן חברים, מצרף פה תמונה של אנטנה חדשה שהוצבה על גג קניון קרוב מאוד לביתי. אם מישהו יודע בוודאות אם מדובר באנטנה סלולרית אשמח מאוד לשמוע. או לחלופין אם מישהו יודע איך אפשר לברר גם אשמח לשמוע. תודה upload pic

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. ככל שנה, גם הפעם גוגל מפרסמת גליון מיוחד של ה Zeitgeist לסיכום שנת 2004: http://www.google.com/press/zeitgeist.html אז מה חיפשתם הכי הרבה? 1. britney spears 2. paris hilton 3. christina aguilera 4. pamela anderson טוב נו.. בשביל מה יש מנועי חיפוש..

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ToMuSH,

אני יודע שזה נושא ישן ולא אקטואלי, אבל נתקלתי בו עכשיו, ולמרבה התדהמה זו נראה לי הפעם הראשונה שאני מתוודע אליו. לקוח מויקיפדיה: מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%9C%D7%99_%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%94 אני רק רוצה לשאול, איך זה פאקינג יכול להיות? איך יכול להיות שברור שהיא עשתה מעשה שעזר לאוייב, עזר לאנשים שרוצחים יהודים בדם קר, ועוד יש כאלה הקוראים לשיחרורה. איך אלה שקראו לשיחרורה, ובוודאי שעשו סוג של תעמולה בנושא, לא שילמו את המחיר? זה פשוט קורע לי את הלב שאני חי באותה אטמוספירה עם אנשים כאלה. איך אפשר לדעת שזה לא ייקרה שוב? זה נקרא שלום? איפה פעילי השלום שחתמו על העצומה רואים שלום במה שהיא עשתה? עאלק דני אמיר, השמאלני הטיפש הזה, עוד כותב שיר שבו נאמר שהיא תי…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by GNR,

בשבוע האחרון אני מקבל כמעט כל יום כמה הודעות ספאם באינבוקס בג'ימייל.. משום מה ג'ימייל לא מסנן אותם וזורק אותם לתקיית ספאם.. גם לכם זה קורה?

15. Started by [NOS],

יש לי את המכשיר V3 X של מוטורולה וגם יש כבל USB שקיבלתי עם ה ZV:M שלי, אבל אני צריך את ההתקנה של התוכנה של הפלא ... למישהו יש אולי אותה או לפחות לינק ??

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by DuduLem,

שלום לכולם, התעורר דיון בני לבן חבר שלי בנוגע לעליית מחירי דלק ההולכים ועולים מיום ליום. חבר שלי טוען שהעלייה במחיר הדלק נובעת מאינפלציה ההולכת ודוהרת במדינה, (עליית שכר המינימום) ואיבוד הערך הכסף באופן כללי. אני טוען, המדינה שוחטת אותנו, מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Danix60,

אתם מכירים את השקיות הקטניות האלה עם הכדורי סיליקון הקטנםי בפנים ? אם אני יפזר כמה שקיות בתוך המחשב זה ישפיע ? תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מתנה לחבר, תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לפני כ7 חודשים עלתה הצעה של איסור הטלת קנסות יציאה על לקוחות של יס והוט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4007642,00.html רציתי לדעת אם יש התקדמות עם ההצעה הזאת, לא הצלחתי למצוא מידע עדכני בקשר לחוק הזה. כיום קנסות יציאה מהחברות עלולים להגיע לאלפי שקלים, פשוט לא הגיוני. אשמח לתשובה. שבוע טוב לכולם

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by odin,

im kinda new here so b gentle

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. בגיל כזה כלכך רוצים לעזור

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב אז ככה הגעתי לפרק 54 בסדרה ואני חייב להגיד אחרי הקדמה של עשרות פרקים אחרי בינוניות של עשרות פרקים פרק 54 (שהוא מציל את רוקיה) ממש מצוין הסדרה עכשיו הרבה יותר טובה וסוף סוף מתחרה בנארוטו שופידן

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

אני יישן כבר תקופה ארוכה עם גרביים אבל השאלה האם זה בריא לרגליים? תודה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Spirit Crusher,

אני מחפש חומר לבגרות בלשון ביום שישי (17 ביוני)...אם מישהו יכול להעלות את מבחן המתכונת שהיה לו זה יכול נורא לעזור... קניתי את ספר המיקוד של אנקורי והוא ממש טוב אבל נתתי אותו לחבר שלי ליום והוא החזיר לי אותו מקושקש לגמריי עם כל הפתרונות של כל המתכונות שיש בספר...אז ככה שאין לי איך להתכונן עכשיו. בהצלחה לכולם ותודה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Libby,

היי לכולם שנים שלא ביקרתי כאן.... עד לשיחה גורלית עם מישהו מתוק במיוחד... הנוסטלגיות צפו מיד מעל פני השטח, וברגע דרמטי זה, אחרי 9 שעות של פיסיקה, I'm back!

• 41 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים