עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי כמה ספרים בארון, במחסן יותר נכון ואני ממש מחפש להם בית חם. O'reilly Cascading Style Sheets Dreamweaver mx HTML 4 (בעברית) Flash 5 (בעברית) Action Script (בעברית) Designing web usability (בעברית) Paint shop pro 7 (בעברית) בגדול הם גם יכולים להיות ספרי נוסטלגיה לאספנים, אבל חבל לזרוק אותם לפח, לא? הם במצב מעולה, כאילו אף פעם לא קראתי אותם, אבל קראתי, מבטיח. נראה לי ב Yad2 ייקח להם קצת זמן להימכר, אז מה אתם אומרים...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. הסקר הזה נורא מעניין אותי כי אני חולה על אתלטיקה וריצות בעיקר... אני מעדיף ריצות קצרות כי אני טוב בזה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by MilkMan,

התערבתי עם חבר שיש לרכב הזה מעל 100 כוח סוס, הוא אומר יש לה 90, מי צודק? אני מדבר על הבורה TDI שנת 2000.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מתנה לחבר, תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by KoDkOd,

בין אם שמתם לב או בין אם לא מישה שלנו כבר לא חבר בצוות Hw, אז כולנו צריכים להודות לו על השרות הנהדר שהוא עשה ועל התרומה הרבה במשך עשרה חודשים (+-) ...אך מישה עדיין ישאר פה ויהיה פעיל בפורום, (כולם כפיים) נ.ב אני מבקש בכל לשון של בקשה שהדיון לא יהפוך לספאם רק למי שיש משהו להגיד ולא איזה שטות להגיב . תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by gabbay,

לפני שבועיים קניתי בKSP ב"ש את razor lachesis כשהתחלתי להשתמש בו שמתי לב שמידי פעם הסמן קופץ לראש המסך מכיוון שהייתי אמור לקבל מחשב חדש ולא היה לי כוח להתקין דריברים ציפתי שהבעיה תעבור כאשר אני אקבל את המחשב החדש. לאחר שקיבלתי את המחשב והתקנתי את הדרברים ראיתי שהבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מכיוון שחשבתי שיש בעיה בעכבר חזרתי לחנות וביקשתי שהם ייבדקו אתו. למחרת התקשרתי לברר והם אמרו לי שהם עבדו איתו יום שלם ולא נתקלו בקפיצות כך שהם לא יכולים להחליף לי את העכבר. אחרי שלקחתי מהם את העכבר נתתי את העכבר לידידה שלי כדי שתנסה אותו והיא אמרה שהוא קופץ גם לה. שלחתי גם מייל לתמיכה של רייזר אבל אף אחד מהפתרונות שלהם לא פתר את הבעיה. לסיכום ניסיתי את העכבר בשלושה מחשבים שונים על שלוש מע…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by [NOS],

אז ככה, יש לי 2500 שקל בידי. במחיר הזה אני יכול לקנות מצלמה דיגיטלית טובה אבל אני גם יכול לקנות פג'ו 405 שנת 96' (למטרת נסיעה בשטחים של תל-ברוך) אז מה כדאי? תודה NOS

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני רוצה לפתוח אתר בחינם ושיהיה עם כתובת קצרה. בתודה מראש!!

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by בייגל טוסט,

יש ליקוי חמה מגנייייייב!

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום היום חזרתי מבית הספר ופאתום אני רואה אוטו הפוך! לנהגת לא קרה כלום,מה שקרה היא לקחה סיבוב במהירות מופרזת וכמעט נכנסה בחנות. סוג המכונית טויטה קורולה 97 http://img192.imageshack.us/img192/9161/148914931501ml0.jpg תראו מה האוטו עשה לגדר: http://img279.imageshack.us/img279/516/2210061908io0.jpg

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  12. עשיתי צילום מסך של כלי המרת מט"ח באתר של בנק לאומי: כאשר אני מהמיר כסף בתחנה המרת מטבעות על מה אני מסתכל בשביל לקבוע שער המרה מדולר ארה"ב לשקל ישראלי? ומה זה "שער מסחר"?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום! רציתי לספר לכם שאני הצטרפתי היום לפיפל סטררינג.. דבר ראשון זה אחלה של אתר! אתה יכול להרוויח בו הרבה מאוד כסף.. אני אישית כבר עשיתי בו 198 דולר שזה סכום נאה לילד בן 14 אשר לא מוצא עבודה לחופש.. וכמובן שאתם יכולים להגדיל את הסכום תלוי כמה חברים אתם תזמינו.. טוב בגלל שאני די מוכר בפורום ואני הרבה זמן פה אני נותן לכם קישור מיוחד אשר על ההתחלה איך שאתם מתחברים דרכי אתם מקבלים בונוס כי אני די וותיק באתר ורק דרכי ודרך 25 ילדים בארץ ניתן לקבל את הבונוס הזה.. אז תאמינו לי לא כדי לכם לפספס..אין גם מה להפסיד כי אתם לא משלמים כלום על ההתחלה.. סתם להגיד חברה שלי הרוויחה 780 דולר!! רק בחודש וחצי אתם יודעים מזה? והיא לא השקיעה שקל! כל מי שרוצה להעביר את הזמן שלו בקיץ שיפנה אליי בפ…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. msi gx600 מעבד Penryn T8100 2.1Ghz כרטיס מסך: 8600GT 512MB זיכרון: 4GB 800MHZ (או 667 לא זוכר) הרדיסק: 250GB SATA (הרדיסק איכותי יחסית ומהיר של WD). צורב DVD עם BLUERAY סוללה 6 תאים מסך 15.4 אינץ' מצלמה, bluetooth, כפתור TURBO (מוסיף OC 400MHZ מובנה בנייד), רמקולים עם סאב וופר, חיבור HDMI + VGA + s-video, כרטיס רשת תקן N (תומך גם בתדר ה-5Gh), מקלדת מלאה, כרטיס הרחבה ExpressCard, קורא כרטיסי זיכרון וטראקפאד עם גלילה. טריפל בוט של ווינדוס 7, 4 backtrack, ו snow leopard (תמיכת דריברים כמעט מושלמת בכל המערכות). אין רשיון. המעבד יכול להגיע ל-2.8Ghz בקלות ללא תוספת וולטג' ואף יותר עם הביוס היה מאפשר זאת, ויש לו גם ביצועים מרשימים עם undervolting. גם לכרטיס מסך ניתן לעשות OC טוב…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי.... כפי שמוצג בכותרת אני מתגייס בעוד כשבועיים, בחודשים האחרונים התחיל לכאוב לי הגב התחתון, לא יחסתי לזה חשיבות רבה חשבתי נתפס איזה שריר עקשן או משהו... ואז לפני כחודש החלטתי ללכת לאורטופד שיעשה בדיקה... בבדיקה התברר שיש לי עקמת או משהו כזה קיצור הגב התחתון שלי לא בידיוק ישר וזה מתבטא בכאבים אומנם לא עזים אבל נסבלים ואני לא יכול להרים דברים כבדים (עבדתי עד לפני חודש במכולת במשלוחים וזה כנראה מה שדפק לי את הגב) כי אז אני חייב לנוח כמה דקות כדי שהגב ירגע קצת, מה שהאורטופד אמר לי זה שהגב התחתון שלי הולך ככה: | (לא טוב) \ ולא: | (טוב) | אז כשאני מרים דברים אז הכובד נופל לא על הגב אלה על השרירים ומזה נובע הכאב, הוא קבע לי פיזיאוטרפייה, עכשיו אני לא יודע מה זה,…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by r0ckY,

שלום, מישהו מכיר מקום/מישהו שמוכר רפליקות איכותיות של ברייטלינג או ארמני? תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. זה אני http://img28.exs.cx/img28/238/c6-03-12-04_2054.jpg וזה עוד איזה מישהו http://img24.exs.cx/img24/8210/01-04-12-04_0052.jpg

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני רוצה לדעת עם סתם דוגמה דיסק מקורי של זמרים ישראלים.. שרית חדד סתם דוגמא וכו'.. יהיה איכותי יותר אם אני ישמע אותו במחשב מאשר קבצי MP3? האם זה יהיה מורגש השינוי? לדוגמא במקרה שלי יש לי רמקולים ATP3 של אלטק.. אני ירגיש שינוי באיכות או שזה פסיכולוגי :s05: וכל פעם אני יצתרך לשמוע מהדיסק כדי לשמוע איכותי יותר? או שאפשר להעתיק למחשב דרך המדיה פלייר לדוגמא או להמיר ל MP3 באיכות של 256 בלי ירידה משמעותית באיכות.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. עשיתי היום הזמנה מIQPC, ולא שמתי לב שהמחירים בSKYPC ירדו. בSKYPC המחיר גבוהה רק ב160 שקל. אני גר באזור מרכז וSKYPC 40 דקות מהבית שלי..לאומת זאת IQPC אני צריך לקחת רכבת. (במידה והיה בעיות או משהו...) את המחשב אני יקבל עם שליח, אבל לעתיד אם אני יתקל בבעיות עדיף שהחנות תהיה קרובה לבית. אני חושב שאני יבטל תהזמנה מIQPC, ויזמין כבר מSKYPC. עדיף לא?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. http://corky.net/~dorimani/how-to.htm :lol: :lol: :lol:

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Decktor,

חבר שלי צריך להירשם למועד ב' מתמטיקה וחייבים דרך האינטרנט ולא הצלחנו למצוא איפה בדיוק באתר של משרד החינוך אם מישהו יודע אני נורא אשמח תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אם היה לכם אפשרות לגור בכל מדינה שרק תבחרו בכל העולם באיזה מדינה הייתם בוחרים לגור ולבזבז שם את שארית חייכם ???

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1811428,00.html כתבה אחת שווה הרבה עצבים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Component,

אני לדוגמא מפרמט בערך פעם בחודש-חודשיים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by VL,

הגעתי למסקנה שאני ממש מכור לשוקולדים וכל סוגי הסוכרים , אפילו בשתייה (נס , תה או כל דבר אחר) אני שם 7-8 כפיות סוכר , אני משתגע מתי שזה נהיה קשור למשהו מתוק , איך אני נגמל מזה ? האם יש שיטות או תרופות להגמל ?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים