עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי , איבדתי את השלט לטלויזיה ואין מצב שאני יכול לעבור ידנית ל AV ככה שאני לא מצליח לראות את רוב השידורים כי הם משודרים דיגיטלית , השאלה שלי אם יש משהו שאני צריך לדעת לפני קניה של שלט כזה , ואם וכאשר קניתי איך הוא יודע על איזה תדר להנעל כלומר איך מפעילים כזה דבר ? אם למישהו יש ניסיון עם שלט כזה אשמח לקבל קצת הכוונה בנושא . תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, אני עכשיו בי"ב ואני לומד רק מקצועות הומניים בהגברה ולא ריאליים. עכשיו, אני חייב לעשות עד סוף השנה בגרות ב-5 יחידות במקצוע אחד ריאלי כלשהו מבין המקצועות הבאים- פיזיקה, מחשבים, כימיה, ביולוגיה או אלקטרוניקה. הבנתי שביולוגיה לא כדי לעשות כי צריך להשלים המון פרוייקטים וביו-טופיים וזה בלתי -אפשרי ושפיזיקה ואלקטרוניקה זה יחסית קשה. אז אני מתלבט בין כימיה לבין מחשבים. מה כדי לי ללמוד? יש לי חצי שנה ללמוד מאפס את כל החומר ולעשות בגרות ב-5 יחידות בציון 75 לפחות, באיזה מקצוע יהיה לי (יחסית) הכי קל לעשות את זה? תודה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by TALEL,

אני עד עכשיו בדאון מתי זה יעבור כבר!??!?!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היום בשעה 14:00 כשחברי עמד לו לתומו בחדרו הוא שמע פתאום קול מוזר ... הוא הזיז את ראשו ימינה כשלהפתעתו הוא ראה את הספרייה הוותיקה שלו מלאה בכל טוב מתמוטת לכיוונו לפני שהוא הספיק להבין מה קורה הוא היה שרוע כבר על הריצפה כשהספרייה עצרה רק 3 סנטימטרים מהפרצוף שלו !!! הנה כמה תמונות שהוא הצליח לצלם לאחר שהוא הצליח לגרד את עצמו מהריצפה : בגלל הגודל של התמונות הבאתי לינקים ככה נראת הכניסה לחדר http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit1.jpg ככה החדר נראה הוא יותר נכון מה שנשאר ממנו חחחחח כפי שאתם רואים המסך חטף פגיעה ישירה ! http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit3.jpg http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit4.jpg הנפילה של הספרייה פגעה בשולחן המחשב... htt…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Buffer,

ואם זה בלי הארכה, זה יגרום נזק למחשב נייד אם אני אחבר בלי?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by coben,

יש שירות שנותן את זה (שעדיין פועל)?

7. לפני שבוע קנינו רבעייה של 4 בקבוקים של ליטר וחצי של בירה שחורה של החברה "נשר מאלט" פתאום לבירה יש טעם מזעזע!!! האם עוד משהו הרגיש את זה? נראה לי היה להם "דפק" בייצור בזה!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by unknown71,

היכן ניתן למצוא בובה כזו לרכב? נתקלתי בעבר בבובה כזו על רכב ליד הבית שלי לפני מספר שנים, ולאחרונה שוב צצה לה הבובה ברכב שראיתי בחניון- נתקפתי נוסטלגיה.. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ולקנות בובה כזו? http://img32.imageshack.us/i/16754348699593949968731.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/16556548699602449968731.jpg/

9. היי חבר'ה איתגרו אותי בחידה נוספת. בפעם שעברה עזרתם לי בכבוד. אשמח אם תעזרו לי בשנית! להלן החידה: מהו שמו של קרמר ? הפרטי ?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלי טוב יש לי טונות של סרטים שהקלטתי והורדתי... מהיר ועצבני-הכל . אמריקן פאי-הכל. כל הפחדים כולם. משימה בלתי אפשרית3. מת לחיות 4 שם קוד דג חרב. אושנ 12. אייס ונטורה (אין לי מושג אם זה 1 או 2). טוב זהו נראה לי... (סביר להניח שכשאני אחפש בספריית וידאו אצלי בבית אני אמצא עוד כמה)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכם. אני רם בן 22 השתחררתי לא מזמן ואני רוצה לשתף אתכם במחשבות שמציפות אותי רוב הזמן וזה.. שאני רוצה ללמוד את הקורס "טכנאי מחשבים PC" ולא יודע איפה ? (יש לי בסיס.יודע לפרמט,לא יודע להכיב מחשב-זה על קצה המזלג) האם יש ביקוש בשוק לאנשים עם התעודות הסמכה שכאלה ? יש כלכך הרבה מכללות כמו ג'ון ברייס או המנהל הטכני(אני מאזור השרון)..ולא יודע איפה הכי טוב.. אני רוצה לעשות קורס ושיהיה מיושם לי גם אחרי הקורס ..(רמז:להתברג במקום עם הכנסה יפה)נושא הפיטורים מאוד מדאיג אותי יש עוד קורסים שמאוד הייתי רוצה ללמוד והם עולים עוד כסף ואני כבר לא יודע מה לעשות,איפה יש הכי ביקוש בשוק..כמו קורס אבטחת מידע או קורס ניהול רשתות תקשורת או קורס MCITP...אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלם עבור שני ק…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול הקודם שפתחתי בו היו לי בעיות עם שולחן חדש, גדול יותר, שקניתי לפינת עבודה שלי. חלקכם גם ביקשתם תמונה לתוצר הסופי - אז צירפתי להודעה הזו שתי תמונות. המטרה הבאה שלי, וכנראה גם האחרונה בנושא הנ"ל, היא פתרון נוח למיקום המחשב הנייד כשאני עובד בבית. כשאני בבית אני משתמש במסך 22", מקלדת ועכבר רגילים והמחשב הנייד מונח בצד. עד כה, באופן לא פרקטי במיוחד, הוא היה מונח על כסא. אני מעוניין לוותר על המקום המבוזבז ולהקצות למחשב מקום יעודי. מאחת התמונות ניתן לראות שהפינה השמאלית צמוד לקיר, היא האידיאלית עבורי מאחר וגם יש שם שקע חשמל (ממש מבעד למסגרת התמונה). קדיחת זוויות לקיר לשם העמדת מדף לא נראה כפתרון הפרקטי ביותר, ולא הנוח ביותר להוצאת\הכנסת המחשב …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. המחשב שלי דיי חדיש בן איזה חצי שנה אבל עדיין המילה האחרונה ואני מאוד מרוצה ממנו.. אבל בכל זאת יש איזה משהו שזול משמעותית בארה"ב שכדי לקנות למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by [NOS],

אז ככה, יש לי 2500 שקל בידי. במחיר הזה אני יכול לקנות מצלמה דיגיטלית טובה אבל אני גם יכול לקנות פג'ו 405 שנת 96' (למטרת נסיעה בשטחים של תל-ברוך) אז מה כדאי? תודה NOS

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. רציתי לקחת את ה- SK Music Slider אבל התברר לי שהזכרון שלו (60MB) לא ניתן להרחבה (ובינינו מה זה כבר 60 מגה בייט?) אז ויתרתי עליו... עכשיו השאלה: האם ידוע לכם על איזה פלאפון חדש שהם הולכים להביא? משהו ששוה לחכות לו? תודה מראש. רמי.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן, בשעה טובה סיימתי את המועדפת ויש לי בערך שנה לשרוף עד לתחילת הלימודים ולכן חשבתי על עבודה בתחום שמעניין אותי (גאדג'טים, מחשבים) ואני מדבר על חנויות כגון באג,אייבורי,KSP. אז לפני שאני שולח קורות חיים ומגיע לפגישות מעניין אותי לשמוע חוות דעת מאנשים שעבדו בתחום ויש להם דעה אובייקטבית בנושא. מעניין אותי בעיקר לדעת על אופי העבודה, כמות שעות חודשית ושכר וכל מידע מעבר יכול לתרום. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by OutRaGe,

היי אני צריך להיות מחר בחר"פ צריפין(אמור להיות ליד שער ירושלים) ב-11 כל הקווים שאני מוצא עובדים רק מוקדם בבוקר- 7:30-8:30..יש מצב שמישהו מכיר אלטרניטיבה ? אני מגיע מפתח תקווה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Shasoosh,

אם בכל זאת חשבתם שיש למישהו בושה במדינה הזאת..

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לא הבנתי איך קוראים לסגנון הזה עדיין (כנראה שאני לא בקיא בסגנונות של מוזיקה ) אבל זה לא רוק...זה יותר כבד כזה שילוב של הארד קור כזה... מישהו יכול לפתור אותי מהשאלה המטרידה הזאת ?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר? ניתן לבחור 2 אופציות, תבחרו את מה שמתאר אותכם בצורה הטובה ביותר. אני בן 18 ועוד חודש 19 ואני אוהב לצאת עם חברים למועדנים, ולהיות על המחשב שזה כולל משחקים, UNDERTAKER ועוד UNDERTAKER וגם HWZONE :hi:

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

Mainstream Reporting Strange Noises Heard Around The World - Jan 26, 2012 Strange sound coming from the sky Allen Texas ??

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. 1) מורידים פיירפוקס http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10832276.html?tag=lst-3 2) לוחצים על הלינק למטה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/file/25270/hebrew_spell-checking_dictionary__from_hspell_-1.0.1-fx+tb+sm.xpi (או למי שלא עובד שילחץ על הלינק מתחת לשורה זו ויבחר במילון עברי - Hebrew) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3 אחרי שהתקנתם תפעילו מחדש תפיירפוקס 3) נכנסים לפורם כאילו אתם כותבים הודעה. לוחצים קליק ימני איפה שאתם כותבים את תוכן ההודעה. בוחרים ב- Languages ומסמנים Hebrew (שימו דביק ועוד מעט אני מעלה תמונות ל-3) אם יש אנשים שרוצים שזה יבדוק איות גם באנגלית שיכתבו יש תוסף שמסדר את זה אני אחפש (או שישימו פה לינק וא…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. קניתי Lenovo Thinkpad T61 T7300/2G/X3100/120G/14.1 WXGA/DVDRW/XP ב-Ebay ושלחו לי אותו לארץ דרך FedEx. הוא כרגע נמצא במכס וכדי לקבל את אישור משרד התקשורת ע"מ לשחרר אותו, אני צריך עזרה במילוי הפרטים הבאים (מצ"ב). תודה מראש (= [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by xyo,

אם אני מכין משהוא קטן שמתחבר פותח דפדפן עם פרסומות גוגל של חברות שונות ומתנתק rasdial "your connection" /disconnect "rasdial "your connectiom" "login" "pass ומפעיל את זה 1000000 שעות זה חוקי?יש מידע על זה?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.