עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 0xIDE,

יצא לי לבדוק בכמה מקומות וראיתי שATI הולכים להוציא סדרה חדשה בקרוב ושINTEL יוציאו את סדרת ה i אני לא מתכנן לקנות שום פריט מהקולקציות הלאו השאלה שלי היא מתי הם אמורים לצאת ואם זה ישפיע על המחירים של הפריטים הקודמים להם? בקיצור, לקנות עכשיו או לחכות?

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  2. לא ממש מבין בהם, סה"כ אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי ועם כמה שפחות עמלות. הנה הרשימה שהבנק שלי מציע, נהיה לי כבר סחרחורת מזה אשמח לעצות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by rap_tr,

אהלן, עברתי להשתמש בעדשות מגע(מספר נמוך - עד 2 וצילינדר נמוך בעין אחת) רציתי לשמוע מכם על חברות מומלצות כי ההבדלי מחירים עצומים ואני לא יודע אם ניתן לסמוך על המותגים הזולים יותר.. (מדובר בעדשות חודשיות) תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני יודע, ראיתי שהם בתהליכי "גירושים", דיברתי עם נציג מTMS ותשובתו הייתה שעכשיו האתר TMS&FOX בשליטת FOXPC, והם בחרו לא לפרסם את המצב כרגע. בנוסף הוא אמר שאם אבחר לקנות בסניף ראשון, האחריות והשירות יהיו דרך סניפי ראשון ומגדל העמק בלבד ושסניף חיפה לא נכלל. הוא הציע לי לחכות כמה ימים... מישהו יודע עוד פרטים לגבי מה יקרה ומתיי? כי אחרי ראש השנה בערך תיכננתי לקנות את המערכת i5 שרציתי הרבה זמן... מה לדעתכם כדאי לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ומקצוע כמובן.. :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by arielkris,

אני רוצה לקנות מפרט מ RSM אבל אני לא יודע כמה יעלה לי משלוח ואין לי הכי תקציב לזה... אז חשבתי על להרכיב את אותו המפרט בKSP... מה אתם אומרים על KSP? שווה לקנות משם? חנות אמינה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, הפז"ם שלי הוא בדיוק שנה ולפני כשבועיים הגשתי טופס 55 כדי לעבור ליחידה קרבית בתור לוחם. כרגע, אני נהג בנ"מ. את הטופס הגשתי רק עכשיו מכיוון שההורים שלי חתמו לא מזמן [בן-יחיד]. מש"קית הת"ש שלי אמרה שבקרוב אני צפוי לעבור ראיון עם גורם כלשהו. אין לה פרטים רבים עליו. אגב, ביקשתי חי"ר [עם העדפה לגולני, למרות שכעת אני מעדיף דווקא כפיר] והיא אמרה שלגבי גולני היא לא בטוחה, אבל חטיבות חי"ר אחרות - סיכוי גבוה. אם זה רלוונטי: פרופיל 82, קב"א 52 2 תעודות הצטיינות 0 ימי ב' / ג' מתחילת השירות, ללא פטורים וחארטות מהסוג הזה את המידע הנ"ל ציינתי במכתב האישי. כמובן המטרה של זה היא אחת: לשכנע אותם שאני חייל רציני, ולמרות הפז"ם, יש טעם שיקחו אותי לקרבי. השאלה שלי היא כזאת: האם זה קצין מי…

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. למישהו יש נסיון איתם? האם יש להם אתר (לא הצלחתי למצוא) בו ניתן להשוות בין הדגמים השונים? תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by robombo,

אני מתכנן לקנות מחשב, בהתחלה חשבתי לקנות באייבורי, אבל התברר לי שהאמינות שלהם שואפת לגרוע, ושהשירות שלהם באיכות ירודה.. אז חיפשתי חנות טובה יותר לקנות, ומישהו שמבין הפנה אותי לחנות קיי.אס.פי.... ksp.co.il רציתי לדעת עד כמה הם אמינים, ואם אפשר לסמוך עליהם בקניית מחשב...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מאוד אוהב את כל נושא הSTORAGE מישהו יכול להמליץ לי על איזה שהוא קורס או הסמכה כלשהיא בנושא? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by ביצה,

אהלן! עוד כמה ימים יש מועד ב' במתמטיקה ואני לחוץ כי המגן שלי 55, לא למדתי כלום אני לא יודע מה זה ברנולי ואני ניגש ל-05 אחרי שבמועד הראשון הגשתי בגרות ריקה. השאלה שלי היא האם בכל תיכון יש מועד חורף והאם אפשר לשפר את המגן בשנה הבאה או שמהגן של הטופס הזה תמיד יהיה דרעק... שאלתי את המורה שלי אבל הוא שונא אותי והוא לא מוכן לדבר איתי ואמר לי שמבחינתו אני לא תלמיד. אין לי כ"כ אוזן קשבת בבית ספר או את מי לשאול. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אני מחפש נעלי ספורט בעיקר לריצה בתקציב של 400+- ש"ח יש לכם המלצות? תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by shynet,

שלום לכולם עוד כ-3 חודשים אני מתגייס ונותר לי זמן פנוי. חשבתי להתחיל לעבוד כפרילנסר והתחלתי לחפש באינטרנט מקומות שונים למצוא עבודות שאכן יתאימו לי. לאחר שמצאתי גיליתי שבכול האתרים השונים בשביל שאשלח קורות חיים אני צריך לשלם מנוי חודשי. באופן אישי אין לי שום בעיה לשלם מפני שאני עוד 3 חודשים מתגייס ולשלם למשל 44 שקלים בכדי לקבל תמורה גדולה יותר זה לא בדיוק הבעיה, אך לפני כן רציתי לשאול כמה שאלות כאן למנוסים. קצת עליי: מנוסה עם השפות הבאות: C#,VB .net, VB6, PHP, Javascript,CSS,HTML אציין כי בעבר הציעו לי עבודות פרילנס אך דחיתי אותן מפני שהייתי בתקופת בגרויות. 1. מה לגבי מס הכנסה (אני בן 18)? ומה עליי לבצע לפני כן? 2. איפה עליי לחפש ואיזה אתרים מומלץ? אישית אין לי …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by skyline,

שלום לכולם, אמא שלי נוסעת לסין ביום שלישי טיול מאורגן (סין, הונג קונג, בייג'ין, מקאו וכו') וחשבתי להביא משם אייפון... כדאי להביא? מה עוד אפשר להביא?

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. Started by BeBest,

טוב, הגיע הזמן לקצת אופ-טופיק אתמול (בשעה טובה), התקלקל לסבא וסבתא שלי ווידאו (נו הדבר הזה שמכניסים אליו קלטות שחורות בצורת מלבן) משולב עם DVD. בקיצור, הם רוצים אפשרות להקליט. חשבתי על 3 אפשרויות: 1. DVD מקליט 2. HOT MAGIC 3. מחשב עם כ. טלוויזיה 1. עדיין מייצרים כאלה? המחירים אטרקטיביים? 2. לא חושב שיש מה להרחיב בעניין - HOT חרא חברה, חרא שירות, חרא מחיר 3. הבאתי לסבא שלי לפני כמה חודשים מחשב, הוא החזיר לי אותו אחרי שבוע חחח, אבל אני כן רוצה לנסות את זה שוב ולהכין לו HTPC ואולי לשכנע אותו סוף סוף שLCD זה לא סתם מסך שרואים אנשים בצורה מעוותת (מה לעשות שאין ערוצי HD בארצינו הקטנטונת) אז..מה אתם אומרים? אולי יש רעיון שלא חשבתי עליו? עדיף ללכת על משהו פשוט כמו D…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מעבד: Intel Core i3 530 לוח אם : Intel Dp55wb זכרון : 4gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך : Gigabyte Hd 5850 1gb מסך Asus Ms226h

17. שלום לכולם! אחי, אבי בלייר, משיק ביום שישי הקרוב (13 באוגוסט) את הקומיקס עליו עבד יותר מ- 10 שנים יחד עם הכותב אסא זיידמן. ההשקה תהיה בחנות "קומיקס וירקות" ברחוק קינג ג'ורג' בת"א. בקצרה, הקומיקס מגולל את סיפורם של שני קיבוצניקים מקיבוץ עין שעורה הנקלעים לשוד מזוין במוזיאון תל-אביב. ההשקה המתוכננת הינה לחוברת הראשונה מתוך סדרה של 5 חוברות סה"כ. למרות שאינני אובייקטיבי, זהו ככל הנראה הקומיקס היפה והמושקע ביותר שנעשה בישראל. פורסמו מספר כתבות לקראת ההשקה: MyNET (ידיעות בקיבוץ, למי שמכיר): http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3929784,00.html ישראל היום (גם בעמוד 35 היום בעיתון): http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=7668 את החוברות ניתן יה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חברים, רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע איפה ניתן להירשם לקורסים של JAVA למי שאין ניסיון בתחום התכנות בכלל באיזור רחובות? אם עדיפות ללימודי ערב, חיפשתי בגוגל ומצאתי רק מכללת גון ברייס והיטק בהרצליה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by J0n1,

אני הולך לטוס להולנד דרך רומניה (צ'ארטר) ורוצה להביא איתי שתייה מהדיוטי. יש לכם מושג אם יעשו לי בעיות בהכנסת השתיה למדינות הנ"ל?

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום לכם, לכל המשפחה נגמרו השבוע התחייבות בסלקום, והגיע הזמן להשתדרג. עכשיו הם אומרים שלמנוי שלי(עיסקי) יש התחייבות לעוד 18חודשים, למרות שעשיתי את החבילה הם אמרו בפירוש שזה ללא התחייבות, מה אפשר לעשות עם זה? בנוסף, שני מנויים הם מנויים עיסקים, ואני רוצה להעביר אותם לפרטיים לטובת חבילות טובות יותר(חיילים, ועוד חבילה), הבעיה שזה עולה 500ש"ח למספר, יש מה לעשות עם זה? כי אם הם לא מוותרים לי על זה כנראה שאני פשוט אעבור חברה(עם כל חמשת המנויים). אריאל

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ovid,

אני כרגע לומד באחת מהמכללות בארץ במסלול העתודה של הצבא. לצערי הרמה שם יותר נמוכה ממה שציפיתי, הלימודים מאוד קלים, אני מרגיש שאני לא ממצה את עצמי, את היכולות שלי , ושאני מסוגל להרבה יותר ,והחשוב מכל - רוצה יותר. אני מאוד מתחרט שלא בחרתי בזמנו ללכת על העתודה האקדמאית וללמוד באונ' , אך כבר אין מה לעשות בנידון. במקום זאת , החלטתי במקביל להתחיל תואר בכלכלה ומנהל עסקים בפתוחה. החלטתי ללכת דווקא על הפתוחה משתי סיבות , האחת היא שכך יהיה יותר קל לשלב את זה עם הלימודים במכללה, והסיבה השנייה היא שאין לי פסיכומטרי. רציתי להתייעץ עם אנשים שלומדים בפתוחה (אני מקווה שיש פה כאלה) ולברר לגבי אופי הלימודים באוניברסיטה הנ"ל , שכן אני מבין שהוא שונה במקצת משל שאר האוניברסיטאות. קודם כל, לפ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by shalomelbe,

יצא להם שהתחום הגדרה הוא: 5X:(x+1) > 0 שזה סבבה אבל הפיתרון של זה לטענת בני גורן הוא: X>0 או X<-1 שאת הפיתרון עם המינוס 1 אני ממש לא מבין איך הם הגיעו אליו עריכה: הקו הזה בציור הוא שורש (כל מה ששווה ל-Y, בתוך שורש) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by spiidx117,

:-X

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by qwerty1987,

אחרי נסיון עם מס' מאווררי תקרה שלאחר חודש-חודשיים החלו להשמיע רעש בעוצמה של מפוח עלים, מחפש משהו יותר שקט. האם מישהו יכול להמליץ מנסיון על חברה איכותית? תודה.

• 14 תגובות
    • 11.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.