עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sickman,

יש למישהו ניסיון עם דגם מסוים שהוא יודע להמליץ עליו או לשלול אותו? דנקה

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. תציעו לי מה כדי לי לימכור בשביל להתפרנס

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ofsher,

למי שלא מכיר - להקת הג'ירפות חזרה עם דיסק שני. עד עכשיו יצא סינגל אחד (גם לגלגל"צ) שנקרא "גג" שיר יפה מאד. עכשיו - הסינגל השני - "חייב לשכב" פשוט בסט אוף דה בסט... למי שלא היה בהופעה שלהם - ממש מומלץ גם אם אתם לא אוהבים את הסגנון המוזיקלי... הופעות לפנים... הייתי באחת האחרונות והיא לקחה את ההופעה של רוג'ר ווטרס שהייתה בארץ בהליכה לאחור!!! (שגם בה נהנתי מאוד מאוד) בכל אופן הנה קישור לשיר השני מהאתר של NRG: http://video.nrg.co.il/lib//wma/581/187.wma חבל"ז

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי.. זה המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות למטה.. עכשיו.. רציתי לדעת אם יש טעם לחכות לפני שאני מזמין אותו.. אם אולי הולך לצאת איזה רכיב חדש בקרוב שהולך להוריד את המחיר של אחד החלקים במפרט בצורה דרסטית...? זה ממש חשוב לי לדעת.. כי המחיר הזה דיי יקר לי גם ככה.. אז אם ישתלם לי לחכות עוד איזה שבוע.. ויש טעם.. אז למה לא? תודה לכל מי שעוזר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤629 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI …

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by J0n1,

השעה עשרה ל6 ועוד לא נרדמתי גילחתי את השיערות בביצים לקצוץ ועכשיו אני מת מגירודים ולא נרדם! מה לעשות? אני רציני לגמרי אני מת זה מגרד כ"כ אני משתגעעע אני רציני אל תעשו צחוק או משהו, כל אחד עבר את זה בחיים שלו

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yossi21,

אני מחפש סרטי אימה או משחקי מחשב ממש מפחידים עם רוחות וכאלה, רק לא בדיוני. תודה

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by kinggil,

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 14 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by ModChiP,

פיצריה הציע לי שאני יעשה משלוחים על האוטו של בעלת המקום הבעיה היחידה שלי זה ביטוח, האם במקרה של תאונה הוצאות הביטוח יהיו על בעלת הרכב או עלי? ומה המשכורת לעבודה בסגנון הזה, וגם מה המשכורת לשליח עם קטנוע/ רכב. תודה!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by pergola,

שאלה קטנה.. כמה זמן לפני המועד בחינה מתחיל הקורס?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 1qaz2wsx,

כל מי שלא צם ורוצה "לרדת" על המגיבים בת'ראד הזה: אתה לא רצוי פה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gal-bd,

אז ככה אני מתמיין לאר"מ בגאמא עברתי את 2 הראיונות, המראיין אמר שאחריהם מגיע רק תחקיר ביטחוני וראיון פסיכולוגי הבחורה מיחידת האיתור טוענת שתבוא "עוד סידרה של מבחנים" מי מביניהם צודק? אני כרגע בשלב של להמתין לזימון הבא שלהם אני לא יודע אם זה יהיה תחקיר בטחוני או ראיון מקועי נוסף מי יודע?

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. Started by GuyG,

שלום לכם, לא יודע אם זה המקום המתאים כאן לפתוח את הנושא (אם לא אז מנהלים תעבירו בבקשה את הנושא הזה לפורום המתאים) קניתי מחשב חדש, המפרט הבא: עכשיו, קיבלתי רק 3 דרייברים: של הלוח אם, של הכ. מסך ושל הצורב. אני לא אמור לקבל דרייברים של המעבד, הדיסק קשיח, הזכרון?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום... יש לי הארדיסק maxtor תקול... עדיין באחריות.... ושנכנסתי לאתר של החברה אמרו שניתן להחליפו באחד חדש.. בתנאי שאני שולח את הישן קודם.. הבעיה היא שהם רוצים שאני אארוז אותו בדרך מסויימת שלא ממש הבנתי... שקית אנטי סטטית... שאת זה יש לי... ועוד משהו.. הנה ציטוט של הדברים.... אם משהו מוכן להסביר לי איך לארוז בדיוק.... ומאיפה להשיג את האריזה... או אם יש לכם אריזה כזאת מקורית במקרה... אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד!

• 14 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by שוקו,

רוצה לסוע ברביעי-חמישי לטייל בירושליים עם החברה המלצות למסלול כללי איפה כדאי להיות יתקבלו בברכה, וגם דברים ספצפיים כמו איפה לאכול וכו'

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by sherlock1212,

http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html#

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  16. שלום לכם, ראשית, אני מקווה שאני שואלת בפורום הנכון (אם לא-אנא, הפנו אותי למדור הנכון שבו שואלים שאלות מסוג זה). שנית- אני זקוקה להמלצה על חנות מחשבים אמינה וטובה (לא IVORY ולא KSP) - רצוי בפ"ת...ואם לא- אז בר"ג או ראש העין). כמובן- רק חנות שאתם מכירים מניסיון אישי! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. הפכתי כבר את כל הרשת ואין פשוט אין. אין לי כוח לקנות דיסקים בחנויות וגם לא תמיד יש הכל. מITUNES אי אפשר מהארץ AMAZON אי אפשר מהארץ אז מאיפה אפשר? יש אתר כזה?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. --------------------הודעה לאדמינים---------------------------------------- בפאב זה קיימים אך ורק דברים חוקיים והוא נוצר אך ורק כדי לעלות קטעים מצחיקים אז נא לא לסגור לי את הנושא! אני מתחייב להשגיח על הפאב מפני דברים לא חוקיים ----------------------------------------------------------------------------- אני תורם לפה פאב שלי שנוכל לעלות לפה כל מיני דברים קטנים ומצחיקים כמו שיחות טלפון קורעות שירים מצחיקים וכו'... כל חומר לא חוקי ימחק מיידית!! אז בינתיים שמתי כמה דברים מקווה שאתם תרבו ותעלו גם דברים מצחיקים... ENJOY AND UPLOAD דרך אגב אני ממליץ לכולם להוריד את הקטע MANYA.MP3 זה פשוט הכי קרוע שיש!!!! כתובת: prikoli:b0necrack3r@213.8.49.132:8713

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by reviZor,

שלום חברים אני כבר יומיים מנסה להיזכר בשם של הסרט ואני ישמח אם תעזרו לי בלהיזכר הסרט המדובר הוא על בן אדם שאיבד את המשפחה שלו הסרט מתחיל בזה שפורצים אליו לבית בשעות הערב ודוקרים אותו, וכל עוד הוא בהכרה אונסים את אישתו אל מול עיניו והורגים את הבת. הפרצים הם שני גברים, וכאשר הם מגיעים למשפט הבחור שאנס מדבר אם השוטרים ומקבל עונש די נמוך והשותף שכמאט לא עשה כלום מקבל מאסר עונש מוות. עכשיו כל הסרט בתחלס מתחיל בעונש מוות עצמו כאשר השותף מקבל זריקת מוות הוא מת במוות כואב בגלל שאותו ה"אבא" שיבש את רצף ההזרקה של אותו הסם שאיתו מוציאים להורג. לא כל כך זוכר את המשך הסרט כל כך ומנסה להיזכר בשם הסרט כבר יומיים. האם יש מישהוא שזוכר את שם הסרט? לא זוכר את שם השחקן ששיחק בסרט גם כן שזה מ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מלא נקודות אדומות, בעיקר במקום איפה שמזריקים בד"כ ובכתף (ובינהם יש עוד קצת נקודות אדומות) יש לי את זה רק ביד אחת, וזה מטריד אותי- מה זה יכול להיות? (גולדברג מתבקש לא להגיב פה)

21. Started by yousux,

מישהו יודע ? זה לא בחוק שחובה על כל מוצר אוכל שיהיה תאריך שכזה ?

22. Started by SupeRnovA,

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DXT,

מי ראה אתמול (היום לפנות בוקר) את התחרויות? בכל מקרה, אני ראיתי ואני חייב להגיד שהיה פשוט כיף לראות את זה! דאנקים יפים מאד אם כי לא מדהימים. הפגנת כישורי כדורגל יפים מאד מצד סטיב נאש מצד שני הפאדיחה של הלילה - אנדרסן, מי זימן את הבחור לתחרות ההטבעות?! אבל לדעתי הקטע הכי מדהים היה של ריצארדסון (תוקן) מהפיניקס סאנס שקלע את 9 השלשות האחרונות רצוף (!!!) בגמר תחרות השלשלות וניצח בנקודה את הבא אחריו, פשוט מדהים! אין, איך הייתי רוצה להיות שם... וכמוב, מחר משחק האולסטאר! מי לדעתכם יהיה הMVP? ----

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי בוחן על מדרון בפיסיקה, ולמצוא שקול מערכת והכל אני יודע, אבל יש שאלה אחת שלא הבנתי איך אני פותר אותה, אשמח להסבר גוף הנמצא על מדרון. בין הגוף לבין המדרון פועל חיכוך בעל מקדם חיכוך של 0.4. מצא מהי הזווית המינימלית בה יתדרדר הגוף אם לא פועלים במערכת כוחות חיצוניים. אני מניח שיש נוסחה לכך? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברה. אני כבר שנים מתעניין בקוטל יתושים פסיבי שעושה את עבודה לבד לעומת קוטל יתושים אקטיבי שהוא מחבט שצריך לרוץ איתו אחרי יתושים. סה"כ עדיין צריך לישון, לא? אז עד כה הסתדרתי עם קוטל יתושים מחבט שלאחר פעילות תמיד סגרתי חלונות אחרי ששטח היה "נקי" אבל זה עדיין בעיה בקיץ כי אני צריך לישון עם חלונות פתוחים ורק קוטל יתושים פסיבי נראה כפתרון טוב. אחרי שקראתי כמה ביקורות בזאפ, ראיתי משהו משותף. לרוב ראיתי לפי ביקורות ישנות שאנשים שקנו קוטל יתושים היו מבסוטים אבל אלה שקנו לאחר כמה שנים היו לא מרוצים וזה מבלבל כי אני לא מבין איך זה שלכמה אנשים קוטלים יתושים עושים עבודה טובה ולאחרים בכלל לא עובד? מה, יתושים התפתחו, נהיו מספיק חכמים כדי לעקוף קוטלים? התקציב שלי הוא 200 ש"ח ולמרו…

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.