עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Nahum2,

הי חברים, השאלה בכותרת. בפירוט: 1)האם מישהו מכיר מדריך מפורט לרכישת רכב? 2)אני צריך רכב בעיקר לסוע למשרד וחזרה, רוב הנסיעות באזור המרכז. אבל אני רוצה רכב שלא אצתרך לחשוב פעמיים בשביל לסוע איתו רחוק. חסכוני בדלק. אני לא מפחד מרכבי מיני (די נדלקתי על פאביה). רכב שלא רואה מוסך. יש לי תקציב של 80K אני מעוניין להוציא מקסימום 60K ומעדיף פחות מ 30K יש המלצות?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by watch out,

אני נוסע באוטובוסים בירושלים כל פעם מכניס את הרב- קו למכונה הנהגים לא מוציאים מילה אם צריך לשלם או לא, לא אומרים תודה אף פעם שאני מכניס את הכרטיס, כל העניין מטריד אותי ומוציא אותי מדעתי האם צריך לשלם או לא ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by MightYaad,

למדתי מה זה שערים לוגיים איזה חצי שנה.... ובנינו בכיתה שרטוטים של שערים ובסוף צרבנו אותם לאיזה רכיב פיזי...(ג'וק אפשר לקרוא לזה) והוא ביצע את מה שצרבנו עליו.... זה מין כרטיס כזה עם צ'יפ מרכזי ועוד דברים.... אז אני רוצה אתרים שמלמדים על כל הנושא הזה...כולל בצריבה לרכיבים פיזיים... אני יודע שעבדנו עם altera max plus2 אבל זה היה מהיר ולא הבנתי הרבה... אז אני צריך מדריכים וכל זה... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by bla7,

שלום לכולם, שמתי לב שיש כאן כמות לא מבוטלת של אנשים שעובדים על פיתוח גוף, ואפילו כאלה עם תעודה בנושא, אז רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה. אני מעוניין לבנות מעין חדר כושר קטן בבית, התקציב הוא פחות או יותר 10,000 ש"ח, אבל זה כולל כנראה מכשיר קרוס טריינר (אליפטיקל). בקיצור, אני רוצה לקנות מכשיר אחד או יותר במסגרת התקציב, כך שתתאפשר פעילות גם מגוונת על כל קבוצת שרירים (אם אפשר) וגם יעילה ונוחה / בריאה מצד שני. האפשרויות יכולות לכלול ספות כושר עם מקום למשקולות, משקולות, מולטי טריינר וכן הלאה - אבל לא יותר משלושה דברים סה"כ, כי המקום פיסית מוגבל. עשיתי חיפוש של מולטי טריינרים והאמת, יש יותר מדי סוגים וקשה להבין מהתמונות מה באמת "קורה שם" - אני אלך פיסית לחנות כדי לראות מכשירים, …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by roadrunner,

http://www.bastard-inc.com/system.html

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

שלום, השנה היא השנה ה"גורלית" בלימודי התואר שלי במדעי המחשב. אני צריך לבחור אחד מבין 3 המסלולים הנ"ל: עיבוד אותות מערכות מידע ביואינפורמטיקה (סידרתי אותם לפי הסדר עדיפויות שלי) רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי, והאם למדתם איי פעם באחד מהמסלולים הנ"ל. ד.א. אני לומד במכללה למנהל בראשל"צ, אז אם מישהו למד(או עדיין לומד) את אחד הקורסים במקצועות הנ"ל אנא רשום את התרשמותך מהרמה שם.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. ראיתי את האתר של הבחור הזה http://www.jnjsystems.co.uk/ וראיתי שהוא כביכול מרוויח 260 פאונד ביום על כלום ,אז אני יודע שכל הקטעים האלו שלהרוויח כסף ללא עבודה זה בולשיט טהור ב99% ,אני משער שזה נכון גם לגביי זה ,אבל האם יש דרך דומה להרוויח ,אפילו סכום זעום של כסף דרך האינטרנט בלי להוזיז אצבע ?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. זה מה שמצאתי ברשת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460615,00.html התחלתי לקרוא וחשבתי בראש: "מיצידי שיעשו מה שהם רוצים" עד שהגעתי לשורה: עלות הפעלת התכנית החלופית הינה כחמישה מיליון שקלים ליום. OMG, לאן הגענו? במקום את אותם 5 מיליון שקל ליום!!!!! להוסיף למשכורת של המורים ולהחזיר את התלמידים ללמוד, הם בלאט מפעילים תכונית לא קשורה? לא כאילו איפה הגיון פה? לא יודע אולי אני מפספס משו, או רמת האינטלקט שלי הרבה יותר נמוכה משל שרת החינוך ולכן אני לא מבין את המטרה, מישהוא יכול אולי להסביר לי?

9. Started by bronco,

הייתי רוצה לשתף אתכם בחווית קניה מאוד לא נעימה בחנות סקאי פי סי. ראשית אני רוצה להגיד שאם הלקוח לא יודע מה הוא צריך אין מי שיוכל לעזור לו בחנות פשוט אין הבנה . לפני מס' ימים הלכתי לבצע רכישה של מס' פריטים מעבד קירור למעבד ספק כוח ועוד כבר בראשית המפגש שם בחנות עם המוכרן התברר שהחנות מנוהלת על פלצנות סלחו לי על הביטוי ואין רצון וחשק לעזור ובטח לא הבנה ואגיע לכך בהמשך. כאשר שאלתי את המוכרן מס' שאלות טכניות מה שהיה לו להגיד זה תחפש באינטרנט (קצת מרגיז שאתה בא מתוך ידיעה שיש הבנה בחנות ואתה מבזבז לא מעט כסף עבור המוצרים) לאחר שעברנו את זה שאלתי אותו על מעבד E8400 אם הוא יכול להתאים ללוח אם שלי כי אני מתלבט בין 8400 לQ6600 והבחור פשוט ענה שאין בעיה לקחת כל אחד מהמעבדים וי…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ToMuSH,

אני יודע שזה נושא ישן ולא אקטואלי, אבל נתקלתי בו עכשיו, ולמרבה התדהמה זו נראה לי הפעם הראשונה שאני מתוודע אליו. לקוח מויקיפדיה: מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%9C%D7%99_%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%94 אני רק רוצה לשאול, איך זה פאקינג יכול להיות? איך יכול להיות שברור שהיא עשתה מעשה שעזר לאוייב, עזר לאנשים שרוצחים יהודים בדם קר, ועוד יש כאלה הקוראים לשיחרורה. איך אלה שקראו לשיחרורה, ובוודאי שעשו סוג של תעמולה בנושא, לא שילמו את המחיר? זה פשוט קורע לי את הלב שאני חי באותה אטמוספירה עם אנשים כאלה. איך אפשר לדעת שזה לא ייקרה שוב? זה נקרא שלום? איפה פעילי השלום שחתמו על העצומה רואים שלום במה שהיא עשתה? עאלק דני אמיר, השמאלני הטיפש הזה, עוד כותב שיר שבו נאמר שהיא תי…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אולי רק אני שמתי לב לכל המודעות האלה שהתחילו לצוץ ברחבי הפורום. http://img413.imageshack.us/img413/8971/geforcegtx295low3qtrtn6.png

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ice2k,

Shalom Le Kulam Hayoshvim Betzion ! ahh brazil brazil , what an amazing place.. I am right now in Sau paulo - the biggest city in brazil - 17 million pplz , and one of the most dengerous places. i am staying at an apartment of a cool guy here and really having good time. other than that brazil is really amazing amazing beaches and islands , i move from island to island , there are no cars no shit , just boats muskitos HARAKIM MEOD MUZARIM VEMAFHIDIM. so , as you always like - i'll post some pictures for you.. Cya amigos...

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני רוצה לדעת עם סתם דוגמה דיסק מקורי של זמרים ישראלים.. שרית חדד סתם דוגמא וכו'.. יהיה איכותי יותר אם אני ישמע אותו במחשב מאשר קבצי MP3? האם זה יהיה מורגש השינוי? לדוגמא במקרה שלי יש לי רמקולים ATP3 של אלטק.. אני ירגיש שינוי באיכות או שזה פסיכולוגי :s05: וכל פעם אני יצתרך לשמוע מהדיסק כדי לשמוע איכותי יותר? או שאפשר להעתיק למחשב דרך המדיה פלייר לדוגמא או להמיר ל MP3 באיכות של 256 בלי ירידה משמעותית באיכות.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by 114508534,

אני צריך כל מנגינה של סטרפטיז .......תעזרו לי אחים שלי כפרה עליכם . חבר שלי הולך לעשות סטרפטיז בפורים ואני צריך מוזיקה בישבילו .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. תגידו אתם מכירים את אלו שהולך להם בלימודים ויושבים 15 דקות ללמוד למבחן ומקבלים 100? אני כזה, או לפחות הייתי עד ששמצעתי על האתר, מאז התמכרתי, אפילו את ה-15 דקות אני לא לומד ירד לי הממוצע מ98 ל91 (אווווווו.... ) ואני לא לומד ביכלל (כולל עבודה שיש לי למחר ועוד לא התחלתי!!!!) אם למישהו יש הצעה למכון גמילה טוב אני ישמח!!! הצעות יתקבלו בברכה נ.ב- NOVA- אני יוציא ממך סמייל (המבין יבין ומי שלא יקרא את החתימה שלו ;D ) נ.ב יש לי מחר מבחן בדיקדוק ועוד לא למדתי!!!!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. דוד שלי בוגר טכניון לא מצליח להתקבל לא לאינטל/IBM/גוגל/יאהו/מקירוסופט דווקא בן אדם חכם גם בצבא עשה תפקיד לא רע שדורש לא מאט מחשבה רק נתפס על משהו שסביר להניח שרובנו עשינו - פריצה למחשב בחברות ישראליות/אירופאיות יש לו סיכויי?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shai_ka,

שלום לכולם ברצוני לשתף את חברי הפורום ( במיוחד הגיימרים שבינכם) בחווית קניה של כרטיס Palit Revolution Deluxe 4870X2 .... ובכן הכל התחיל בפניה למספר חנויות ש"מוכרות" את הכרטיס אך הוא לא במלאי (לא בחנות ולא אצל היבואן....) נציג אחד אף אמר לי שיש בוודאות את הכרטיס במלאי ! לאחר שהגעתי לחנות ...לא כרטיס ולא נעליים ,גם לא אצל "היבואן" (היה נחמד מצדו להציע לי משהו אחר...) לבסוף נמצא צדיק...R.S.M....הזמנתי ולמחרת קיבלתי את הכרטיס! ( גם במחיר מעולה...). כאן העלילה מסתבכת.... שמח ומאושר קיבלתי את הכרטיס הראשון . לא עבד . Bios לא עולה...בשני מחשבים. חזרתי ל R.S.M . ללא כל בעיות הכרטיס הוחלף. שמח ומאושר קיבלתי למחרת את הכרטיס השני . לא עבד. מסך כחול בהתקנת דרייברים. כל גרסאות הדריי…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. נמאס לי כבר מכל הבלאגן שהולך מאחור. לקחתי גליל ריק של נייר אלומיניום והשחלתי דרכו את החוטים. אמנם זה עדיין נראה מבולגן, אבל לפחות עכשיו החוטים לא נקשרים ביניהם. יש לכם שיטה טובה לארגון החוטים?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני מיתכוון לבוא לשם ולהגיד איבדתי את הת.ז להביא תמונה והם יעשו לי ת.ז חדשה בלי בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ben15,

ספרו על חוויות מביכות! אגב, אני לא מצליח להזכר באחת טובה...אז לא נורא.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

מישהו ראה את הסדרה הסופר איכותית הזאת שנה שעברה? הם מחזירים אותה, פרק ראשון ביום שני הקרוב בתשע וחצי אחרי מבט. מי שלא ראה אותה שנה שעברה, חייב לצפות! סופר סדרה! מה אתם חושבים עליה?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by cleric,

תראו מה האסירים הפיליפיניים האלה עושים כדי להעביר את הזמן :

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by א אוהל,

יש לי בעיות ת"ש למי אני יכול לפנות חוץ מלמשקית ת"ש? המפקדים המזויינים האלה עושים עליי פוזות אני מיואש אין לי כוחות נפשיים יותר למי אני יכול לפני לפנות ? (דרך אגב יש לי ת"ש 7) ואל תגידו לי מה אתה צריך יותר מזה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Ewingum,

היום היה אמור להיות לנו טקס של קבלת תעודות זהות. אז כל השכבה התכנסה באמפי, ישבנו, והיה קצת ריח מוזר באוויר. לאט לאט הריח התגבר, עד שהסירחון היה בלתי נסבל והרבה תלמידים "ברחו" החוצה. אז אני יצאתי גם ואז חזרתי, ועליתי לקומה מעל ומהמדרגות ראיתי שכל הקומה התחתונה הייתה מוצפת ב.... (רמז, זה היה נראה כמו בוץ אבל זה לא היה כמו בוץ והסריח בצורה נוראה). מה שקרה זה שהתפוצץ צינור ביוב מתחת לבית ספר וכל הקומה התחתונה הוצפה בחרא ;D ואז איזה מורה התעלפה ופרפרה או משהו כזה ובא אמבולנס לחצר, עם כל האורות במתכונת חירום והכל, היה מגניב :elkgrin: סירחון סירחון, אבל לא ביטלו לנו שיעורים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.