עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BedB0y,

מה הולך פה?? מתחילים לעקוץ באמצע היום

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בזמן האחרון אני מסתובב די הרבה באתרי המכרזים שיש בארץ, ומהתרשמות ראשונית רוב המקומות נראים לי כסתם הונאה אחת גדולה.. הרבה מוצרים מוצאים במחיר התחלתי גבוה מזה שאפשר לקנותם בחנויות אחרות, כמובן שהמחיר המקורי שכתוב באתר המכרז בדרך כלל גבוה מהרב מהמחיר האמיתי, ומוצרים שמתחילים את המכירה מ99 שקל נראים כאילו יש אנשים שמקפיצים את המחיר בכוונה, או חנויות ששמות מחירי מינימום מגוכחים ובכך מונעים קניה במחיר זול משמעותי.. האם זה באמת מה שקורה לדעתם...? והאם יש אתרי מכרזים שבאמת אפשר לקנות בהם משהו במחיר זול מהרגיל? ושאלה על האתר תן מחיר (http://www.enterprice.co.il/) למי שמכיר, לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, כל אחד מציע את מחיר מסויים, אבל מתי המכירה נסגרת בעצם..? כי לא כתוב זמני סיום ש…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by nondos,

יש לי צלחת של יס בבסיס ואני רוצה להתחבר אליה. למשהוא יש מושג איפה אני יכול להשיג ממיר או עינית של יס. אני לא יכול לקנות אותם ביס משום שהצלחת היא של הצבא ולכן יס לא מוכנים למכור לי ממיר נוסף או עינית.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by dorviper,

נפלתי בירפ"א ב' אחרי פסיכולוג הגשתי ערעור והיום קיבלתי מכתב שלא קיבלו אותו יש למה להגיש עוד ערעור? או שחלאס להרים ידיים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by raiman1,

מישהו יודע מה ההשפעות של הקרפטונייט הכחול?? לא ממש הבנתי את זה..

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by stone cold,

טוב אז ככה הגעתי לפרק 54 בסדרה ואני חייב להגיד אחרי הקדמה של עשרות פרקים אחרי בינוניות של עשרות פרקים פרק 54 (שהוא מציל את רוקיה) ממש מצוין הסדרה עכשיו הרבה יותר טובה וסוף סוף מתחרה בנארוטו שופידן

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/pirate-bay-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by CyberBot,

זה באמת כמו שאומרים? http://thingsboganslike.files.wordpress.com/2010/04/powerbalance1.jpg

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Crown,

אז ככה אני מחפש להתמכר לסידרה נוספת כרגע מכור ל פריזון ברייק לוסט הירואוס פאמלי גאי סאות פארק (מזמן) משהו מומלץ בסגנון יותר של פריזון\לוסט\היראוס?

10. Started by yacovmateo,

הסתפרתי היום בצהריים וניסיתי כל מיני דרכים להוריד את השערות שעל החולצה,זה בעיקר בצווארון וזה.. איך בידיוק אני אמור להוריד את כל החרא הזה?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by שמואלל,

שלום, קוראים לי דוד (שם בדוי). מה שאני הולך לספר הוא דבר שאני נושא אותו מגיל קטן, ואף אחד לא יודע חוץ ממשחפתי. מה שאני הולך לספר הוא אמיתי וקורה כל יום, אז בבקשה ממכם תגובות רציניות ואמיתיות, כי גם ככה קשה לי לספר את זה למרות שזה דרך המחשב. אז ככה כפי שכבר הבנתם אני ילד מוכה בן 17, אבא שלי הוא אדם נורא קשה ואכזרי, שדואג אך ורק לאינטרסים הפרטיים שלו, ותוך כדי שהוא דואג לאינטרים שלו הוא רומס אנשים. אבא שלי נורא אוהב אותי ואני יודע את זה, אבל בכל זאת הוא מכה אותי ואני לא יכול להגיב לו מפני שהוא יותר חזק ממני פיזית וגם מפני שהוא משתמש בחפצים, זה לא נגמר בזה שהוא מכה אותי הוא גם מקלל מעליב מעליב ליד אנשים וצועק אלי. אבא שלי רואה דבר דברים שאני עושה ושהם לא לרוחו הם ישר משתול…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Natan_Rozen,

שלום רב נתקלתי בחידה לוגית משובחת, ואני מעוניין לשתף אתכם בה. תייר פגש שלושה מקומיים בארץ דוברי האמת והשקר, א', ב', ו-ג'. הוא פנה אל א' ושאל "לאיזה שבט אתה משתייך?" א' מלמל תשובה, אך היא לא היתה ברורה לתייר, ולכן שאל את ב': "מה היתה תשובתו של א?" ב ענה: "א' אמר שהוא שקרן". ג' התערב ואמר לתייר: "אל תאמין ל-ב' - הוא משקר". לאיזה שבט שייך ג' ? (השבטים הם שקרנים ודוברי אמת*) מחכה לתשובות ... :-*

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

מישהו ראה את הסדרה הסופר איכותית הזאת שנה שעברה? הם מחזירים אותה, פרק ראשון ביום שני הקרוב בתשע וחצי אחרי מבט. מי שלא ראה אותה שנה שעברה, חייב לצפות! סופר סדרה! מה אתם חושבים עליה?

14. Started by nw,

האם מדובר בגירסה חדשה ומשופרת של המוצר או מוצר פגום,ישן, שעבר חידוש או תיקון? לדוגמא: מצלמה דיגיטלית 3.2M מחודשת

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by אמיר יצחקי,

אני יישן כבר תקופה ארוכה עם גרביים אבל השאלה האם זה בריא לרגליים? תודה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  16. בבקשה ...היה נחמד ... gmax at smile net il

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. קודם כל אני באמת רוצה להגיד שזה דיון רציני בבקשה לא לרדת עלי. אני לא יודע לקרוא שעון מחוגים.. אני נתקל בבעיה הזאת לאחרונה לא מעט פעמים ואני נבוך כל פעם מחדש.. בבקשה זה רציני מאוד... אם תוכלו לעזור לי אני הודה לכם מאוד

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. עמדתי להזמין היום את הספר האחרון של דן בראון , The Lost Symbol. בסטימצקי מבקשים 59 שקלים על גירסאת ה Paperback US (ארצות הברית) יש לי אפשרות להזמין מחול את גירסאת ה Paperback UK (אנגליה) במחיר של 52 ש"ח כולל משלוח. אז נכון שזה הבדל של 7 ש"ח , לא משהו רציני אבל בכל זאת רציתי לדעת האם חוץ מהכריכה השונה ואולי כמה מילים פה ושם שכתובות אחרת ביגלל הבדלים בין האנגלית האחת לשנייה, אמור להיות הבדל כלשהו מבחינת תוכן? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ariel-ro,

שלום! יש לי שאלה קטנה בפיסיקה 1יח"ל. אני לא בטוח שמה שעניתי במבחן נכון, כי כל אחד כתב תשובה אחרת. נתון לחץ(או שמה זה כוח) של 4ניוטון לסמ"ר, הפוך את הלחץ(או הכוח) לניוטון למ"ר. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by בויקה,

ראיתם איזה יופי של פירות הביאו עכשיו? אבטיח (צהוב/כתום) מלון חדש דלעת מסוג חדש בצבע ירוק וגם יש עכשיו את כל הפירות (מהעונה הקודמת והחדשה) צריך לנצל את זה ולהכין איזה סלט פירות טוב. רק מתי כבר יגיע פרי השוקולד המדבור? (למי שלא שמע על זה: http://food.msn.co.il/msnFood/News/Consumer/200703/20070326131601.htm )

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Bose,

קראתי את זה הרגע מפורום אחר, דיי משעשע. בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמו - שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. לפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר !! "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר: "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, א…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  22. כותרת, ואם אפשר את השם (או מינוח של המכונות האלו) בעברית ובאנגלית.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by the king2006,

שלום ... תגידו יש דרך לגבוהה עוד כמה סנטמטרים בגוף???לא זוכר אבל שמעתי משהו כזה לא זוכר איפה?? תודהה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Bug2000,

אני יודע שלרוב האנשים פה המילה איכות לא משתלבת עם ראפ, אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע המלצות לראפ לא כבד מידי(לא ישראלי). המליצו בהמוניכם .

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Buffer,

ואם זה בלי הארכה, זה יגרום נזק למחשב נייד אם אני אחבר בלי?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים