עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי שבת שלום לכם. חבר טוב צריך עזרה במתן פתרון לתרגילים הנ"ל. זו עבודת הגשה מאוד חשובה עבורו. אשמח אם מישהו יעזור בנושא. תרגיל 1- מעגל 'מורכב' נגדים,מקורות זרם ישר. תרגיל 2 - גשר דיודות שלם הכולל סליל קבל ונגד - קשה יותר. Uploaded with ImageShack.us בתרגיל הראשון : R1 = 1K R2 = 2K R3 = 3K R4 = 4K R5 = 5K R6 = 6K V1 = 12V V2 = 6V בתרגיל השני : R7 = 1K V3 = 18V

2. קנית לא מזמן אופניים ואני נוסע לעבודה אליהם וגם בחזור, עכשיו פעם זה היה כיף והיום אחרי 7 שנים אני מוצא הרבה דברים שפשוט מפריעים לי לרכוב כמו שצריך בנוחות מלאה. קודם כל הייתי רוצה לדעת עם יש חנויות טובות שעושות משלוחים לכל הארץ, רצוי שיהיו זולות ובעלות מבחר גדול כמה שאפשר. 1- קודם כל הייתי רוצה להחליף את המושב של האופניים שפשוט מכאיב לתחת אחרי רכיבה של שעה+- המלצות ? עם ידוע לכם על מה אני מדבר ומה אני מחפש בבקשה תשתפו אותי כל מידע יעזור בגלל שאני כבר לא כל כך מבין בתחום הזה. 2- דבר שני הייתי רוצה להחליף את המעצורים לפחות את האחורי, במעצור הדראולי שמעתי שזה דיי יקר אבל אני מעדיף לפחות מעצור אחד יהיה איכותי ויביא לי זמני עצירה טובים יותר, שוב עם אפשר המלצות לזה כי אני לא כזה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. msi gx600 מעבד Penryn T8100 2.1Ghz כרטיס מסך: 8600GT 512MB זיכרון: 4GB 800MHZ (או 667 לא זוכר) הרדיסק: 250GB SATA (הרדיסק איכותי יחסית ומהיר של WD). צורב DVD עם BLUERAY סוללה 6 תאים מסך 15.4 אינץ' מצלמה, bluetooth, כפתור TURBO (מוסיף OC 400MHZ מובנה בנייד), רמקולים עם סאב וופר, חיבור HDMI + VGA + s-video, כרטיס רשת תקן N (תומך גם בתדר ה-5Gh), מקלדת מלאה, כרטיס הרחבה ExpressCard, קורא כרטיסי זיכרון וטראקפאד עם גלילה. טריפל בוט של ווינדוס 7, 4 backtrack, ו snow leopard (תמיכת דריברים כמעט מושלמת בכל המערכות). אין רשיון. המעבד יכול להגיע ל-2.8Ghz בקלות ללא תוספת וולטג' ואף יותר עם הביוס היה מאפשר זאת, ויש לו גם ביצועים מרשימים עם undervolting. גם לכרטיס מסך ניתן לעשות OC טוב…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Joolmus,

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  5. כבר כמה ימים אינטיות בלתי נסבלת.. בדיקות מהירות לארה"ב ואירופה מציגות פחות מ-200 קיי... מה קרה להם? הם תמיד היו הכי בסדר ברוחב פס...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני אתגורר בקרוב ברחוב שבטי ישראל. הםא יש מישהו שיכול לשתף אותי בחיבור האינרנטי שלו בחינם? ד.א. אני סטודנט דל אמצעים. נ.ב. לא עשיתי סריקת רשתות מכיוון שאין לי עדיין כרטיס רשת אלחוטי. תודה.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by gshhar,

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas And a happy new year Chorus: Good tidings we bring To you and your kin Good tidings for Christmas And a happy new year Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding And a cup of good cheer (chorus) We won't go until we get some We won't go until we get some We won't go until we get some So bring some out here (chorus)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Selinko,

שלום! היום קיבלתי צו גיוס מה אתם אומרים על התאריך? אני יודע שנובמבר זה קרבי אבל דצמבר לא שמעתי אף פעם. אולי מישהו יודע? בינתיים אני לא יודע פרופיל אבל שולחים לי אותו ממש בימים הקרובים (אם אתם זוכרים זה האיש עם הסוכר בשתן) בכל מקרה מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by palin,

אני מתכנן לקנות את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W , יחידות 1 ₪550 PowerColorATI Radeon 6850 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3267 מאיפה עדיף לי לקנות IVORY / RSM מה ההבדלים בין השניים ? מבחינת התחייבות, ביטוח, מחירים לגבי המפרט ובכללי. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by THE_COMMANDER,

זאת ממש לא שאלה על מחשבים!! שמעתי לאחרונה שיר בגלגל"צ ואני לא יודע איך קוראים לו ואני רוצה להוריד אותו מהרשת אז השיר הזה בסיגנון אופרה כזה ובסוף השיר אומרים "in a moment of peace" מישהו יודע איך קוראים לשיר(יכול להיות שזה השם של השיר) ומי המבצע ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. בצעד שמשלב הומור עוקצני עם יומרות טכנולוגיות חסרות תקדים, אילון מאסק מציב יעד שנשמע כמעט דמיוני: להחזיק בתוך חמש שנים בכוח חישוב גדול יותר מזה של כל שאר העולם גם יחד. עם כיתוב ענק על גג הדאטה סנטר החדש והבטחה למיליוני מעבדים, xAI מסמנת את מיקרוסופט ואת שאר ענקיות הטכנולוגיה כמטרות בדרך לעליונות מוחלטתלכתבה

13. Started by dorviper,

נפלתי בירפ"א ב' אחרי פסיכולוג הגשתי ערעור והיום קיבלתי מכתב שלא קיבלו אותו יש למה להגיש עוד ערעור? או שחלאס להרים ידיים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Cha0stAlker,

מחר נכנסת מנקה חדשה לצערי, והיא לא יודעת לקרוא בעברית. היא תנקה את החדר שלי בזמן שאני לא אהיה בבית, ולכן אשאיר לה הוראות כי אני פסיכי. מבחינתי כשמנקה נכנסת לחדר שלי - היא דיקטטורית שנכנסה כדי לשנות סדרי עולם ולמשול בחדר - ולא לנקות אותו. כל מנקה חדשה שהגיעה גרמה לנזקים, ואני לא מתכוון שזה יקרה שוב. אשמח לעזרה בתרגום הטקסט הבא לרוסית. " מנקה יקרה, שלום. מאחר ואני לא פה, ולא יכול להסביר לך פנים אל פנים איך לנקות את החדר שלי, הכנתי הוראות כתובות ואני מבקש שתעקבי אחריהן במדויק. 1. אין לנגב בשום פנים ואופן את הטלוויזיה, המחשב, הממיר או הרמקולים. 2. אין להזיז (וגם לא להרים) את המחשב, הממיר או הרמקולים, וכמו כן את הכבלים שנמצאים מאחורי המחשב. 3. אין להניח שום דבר על המחשב, גם כ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by raiman1,

מישהו יודע מה ההשפעות של הקרפטונייט הכחול?? לא ממש הבנתי את זה..

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ychig,

מחובר להוט http://imgur.com/ksVIFn5 [TABLE=width: 670] [TR] [TD]United States[/TD] [TD]District Of Columbia[/TD] [TD]Washington[/TD] [TD]Psinet Inc.[/TD] [/TR] [/TABLE] wtf? - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שזה קורה לעוד אנשים: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=204974&postdays=0&postorder=asc&start=15

17. Started by amitshental,

מכירים את זה שאתם מזמינים אורחים הביתה לארוחה והם שואלים מה להביא, אז אתה רב איתם, ובסוף יוצא שאתה אומר להם להביא את הקינוחים........... קיצר, היום זה קרה לי. באו אורחים הם הביאו עוגה והיא היתה פשוט נוראית, פשוט נוראית בחיים לא טעמתי משהו יותר רע מזה לא היה לה טעם לא היה בה כלום. קיצר אורחים שאנחנו אוהבים, ואני פשוט לא הצלחתי לשקר כולם כזה "העוגה בסדר לא מדהימה אבל בסדר" (לא נורא שאפילו לדפים של העיתון היה טעם יותר טוב, מניסיון, אבל זה ספור אחר) אז אמרתי "מה אתם כולם מתחסדים זה הדבר הכי מגעיל שטעמתי בכל ימי חיי זה פשוט נוראי". העינין הוא שאבא שלי הוא שף ואני מבשל ממש טוב (ביחוד איתו),ואני אוכל טוב מאוד כל יום ואני אוהב אוכל אז ממש קשה לי לשקר על אוכל כי בכל מקום שאני אוכל…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. ASUS Rampage Formula Logitech Z-5500 Enermax MODU82+ 625w OCZ DDR2 PC2-8500 Platinum 2GB Edition אם כן,אז מאיפה נקנה ובאיזה מחיר? הרי כולם כאן מפזרים מפרטים לקניה עם לוחות מסוצצים ספקים רמקולים זכרונות.... אבל בפועל אלו חלקים שבכלל לא קיימים בחנויות בארץ. אז אם מישהו רכש בעבר,אני רוצה לעשות סקר קטן מכיוון שאני צריך את ה חומרה המצויינת כאן.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Yehudaa,

NRG מג"ד צבר לשעבר יואשם בהתנהגות שאינה הולמת סא"ל לירן חג'בי לא יואשם בהטרדה מינית כפי שנחשד בתחילה, וכעת מתקיימים מגעים על עונשו. http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/686/286.html?hp=1&cat=875&loc=1 Walla! מג"ד צבר לשעבר נאשם בהתנהגות שאינה הולמת סא"ל לירן חג'בי, שנחשד תחילה בהטרדה מינית בשל יחסיו עם חיילת ונגדת ששירתו תחתיו, נאשם במסגרת הסדר טיעון בחמש עבירות של התנהגות שאינה הולמת. http://news.walla.co.il/item/2841828 YNET כתב האישום נגד סגן אלוף לירן חג'בי, שהיה מפקד גדוד צבר של גבעתי, מתייחס לעבירות של הטרדת חיילת, בהודעות SMS, בחיבוק, בנשיקה וכן בסעיף נוסף. באי כוחו: "הוא יודה במיוחס לו ויסיים את שירותו הצבאי" http://www.ynet.co.il/a…

20. Started by Decktor,

חבר שלי צריך להירשם למועד ב' מתמטיקה וחייבים דרך האינטרנט ולא הצלחנו למצוא איפה בדיוק באתר של משרד החינוך אם מישהו יודע אני נורא אשמח תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום! מחפש שירי אהבה \ רומנטיים. תודה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Sting,

פשוט קורע מצחוק... אין צורך במילים נוספות http://jojothehomohobo.jo.funpic.org/nnla/p1.html Niggers counter measures : Armored Nigger Apache Helicopter $99,000 Perhaps the most expensive product in nigger killing history, but without a doubt the most sophisticated. This Apache Chopper is designed for one thing and one thing only...Killing niggers. This is the most heavily armed Nigger killing tool. With Weapons that could make Jesus Christ himself scream! This baby is the most comfortable machine there is. Daily Lynching Magazine gives it 15/10. Lynching USA gives it a stellar 20/5. This baby is the perfect nigger killer out there...and it can be yours. Complete …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Bug2000,

אני יודע שלרוב האנשים פה המילה איכות לא משתלבת עם ראפ, אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע המלצות לראפ לא כבד מידי(לא ישראלי). המליצו בהמוניכם .

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by artyom,

אם אתם עושים משהו ולא מצליח לכם כי אתם "לא יכולים" תראו את הסרטון הזה אז אם בנאדם עיור הצליח לרכב TRAIL...

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by בויקה,

ראיתם איזה יופי של פירות הביאו עכשיו? אבטיח (צהוב/כתום) מלון חדש דלעת מסוג חדש בצבע ירוק וגם יש עכשיו את כל הפירות (מהעונה הקודמת והחדשה) צריך לנצל את זה ולהכין איזה סלט פירות טוב. רק מתי כבר יגיע פרי השוקולד המדבור? (למי שלא שמע על זה: http://food.msn.co.il/msnFood/News/Consumer/200703/20070326131601.htm )

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים