כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . נכון להיום אימי לוקחת 45כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד . אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת מכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה". קרן זו עבור תרופות של אימי לסרטן, שמחזיקות אותה בחייים. http://www…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני ממש רוצה משתמש בtorrentleech ראיתי שאתה מבין בעיניין ואתה משתמש באתר.. אני ממש ישמח עם תוכל להביא לי הזמנה ..תמורת 5 מספרי 7 + Xyza 1 ! תודה... ! תראו קראתי את המריבה שלכם והכל ואני ממש אבל ממש נגד צ'יטרים תמיד ישראלים מוצאים איפה לתחמן ומה לעשות חבל זה הורס ! אני אישית לא מרמה ואני שונא את זה ! אבל בעיקרון אני חושב שמי שמוריד מאתר כזה צריך לקחת את זה בחשבון ולא לשחק אותה צ'יטר . המחשב שלי נשאר דלוק כל הלילה ואני משתף כל הזמן ומעלה לפחות 80 ג'יגה בחודש. התמורה להזמנה היא בגלל שאני ממש צריך את זה מקווה לקבלת תשובה באי-מייל : ortub2005@nana.co.il אייסי : 228402939
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לברר לי כמה עולה אייפוד טאץ' GB ו 16GB בבאג בדיוטי פרי? ניסיתי לברר בעצמי אבל בסניף אחר של באג אמרו שאין להם את הטלפון של הסניף בדיוטי פרי (כן, בטח) ואין שום אפשרות לברר כמה עולה מוצר מסויים שם... תודה
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חברים יקרים, בקשה קטנה, 5-10 דקות מזמנכם למילוי שאלון עבור פרויקט הגמר שלי. http://goo.gl/mGfGs
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם... רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שיש לו במקרה פנטיום SOCKET 370 מיותר או SLOT 1... בנוסף לזה גם לוח אם. הבעיה היא נורא פשוטה... כבר ***המון*** זמן אני מנסה להרכיב מחשב חדש ותמיד חסרים לי את שני החלקים האלו! השגתי לוח ואחרי כמה דקות הוא נדפק לי (כן, אני דפקתי אותו... אין לי מושג איך) ואז הבאתי איזה מעבד ועכשיו הוא לא עובד לי... בקיצור די בלאגן פה... יש לי מסך וכל שאר החלקים למחשב נוסף. יש משהו שיכול לארגן לי משהו שיכול לעזור לי? יש לי זכרונות SDRAM בשביל הלוח אם אתם צריכים גם חלקים אולי יש לי... בכיף אני יעזור לכם תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בקשה מיוחדת ובאמת לנחמדים שפה - אם מישהו אבל מישהו רציני שגם מבין יוכל לשבת איתי לפעמים באייסי ולהסביר לי על חומרה,שאני אבין יותר שאני אדע יותר ? אם אותו מישהו ירצה קצת כסף משהו אני אסכים לשקול את זה איתו ברצינות . בבקשה בבקשה,שמישהו ילמד אותי בתודה ענקית ! מראש תומר .
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. אז ככה, אני הולך לתקלט מחר במסיבה של כ-50 איש שהגיעו מהמשלחת לגרמניה. ובנוסף לכל המאגר שיש לי של כל השירים הרגילים שבד"כ מושמעים במסיבות, הייתי מעוניין בהמלצות לשירים בגרמנית. אולי איזה שירים שנחשבים ללהיטים בגרמניה, או שירים מקפיצים בגרמנית. אני חושב שהם ישמחו אם אני אשים להם איזה שיר בגרמנית במסיבה אני יודע שיש פה מס' לא קטן של משתמשים שדיי מבינים בנושא הזה(כל מני שירים בגרמנית), לכן פתחתי את הת'רד הזה בתקווה לקבל עזרה. תודה.
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אממ צריך אתרים של חנויות שאפשר לבנות שם מפרט .. באזור נהריה-עכו-קריות-חיפה אני יודע שיש את נועה, קיי אס פי ... בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשבון מדעי (fx-82ms) ואני צריך מדריך שמסביר על כל מיני דברים יעילים,כמו נוסחאות בפיזיקה או נוסחת השורשים. תודה למי שעוזר,זה יחסוך המון זמן.
-
- 13 תגובות
- 32.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. חשבתי שזה יהיה נחמד אם מישהו יתן לינק למאגר (או משהו בסגנון) של קטעי סטאנדאפ, עדיף ללועזי. אין בעיה גם אם זה בוטלג או הקלטה או משהו בסגנון, אבל עדיף rip מהופעה חיה בלי אודיו.עדיף לג'ורג' קרלין תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יציע 7 למטה אם יש לכם ואתם במקרה לא יכולים להגיע אני אשמח לקנות מכם את הכרטיס 0544261764
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שיש בו מידע על צמחים, בעיקר צמחי בית, על הטיפול שלהם איך להשקות עוד'...?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צריך צילום מסך של דף זה+ אם אפשר גם כשהמוצר בעגלה: לא עזר vpn או אם יש יותר זול www.jerrysartarama.com%2Falbrecht-durer-watercolor-marker-wallet-set-10-colors-0v32946000000%3Fsrsltid%3DAfmBOorxxVLMqpfWEf7_ivcIJuxeX21s9CcS3FkItuUsEGPqKVw29eFG&ref=https%3A%2F%2F
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך חברה שמשחזרת מידע מדיסק קשיח שנשרף...! שתעלה זול... ושתהיה באזור הדרום.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי הנה הגיגים מעניינים למדי בקשר ל - 4K באספקטים שונים. הן ובעיקר בהקשר של טלויזיה והן של גיימינג ובכלל. מומלץ כחומר למחשבה - https://www.youtube.com/watch?v=VxNBiAV4UnM
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה רק להגיד שלא ידעתי שסגרו שוב את סוגיות (חבשתי שסגרו ופתחו) כי לא הייתי הרבה זמן בבית אז לא ידעתי ואני מתנצל על היציא המפגרת הזאת!!!!!!!!!
-
TheTool תודה לך על התמיכה ואני מבין שאתה היחידי פה שהבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ולכל שאר התרנגולות ובמיוחד לתרנגול הראשי (המבין יבין) שכתב שזה "הטרדה מינית לכל דבר" תחזור ותקרא טוב טוב מה כתוב! ואולי תבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ובקשר לשגיאת כתיב: היקלדתי מהר ולא שמתי לב ועם אתה (תרנגול ראשי) קופץ על זה אז כניראה שאתה ברמה של ילד בן 10-12 ולא אני יא חבוב! אני מכבד את האתר ואת הפורום בכלל! לדעתי זה אחד האתרים הכי טובים מאתרי ישראל. ואין בכוונתי לזלזל בו ובחבריו במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 37" של LG והיא HD READY , חבר שלי אמר שזה 720P וכמובן שזה הגיוני אבל על הטלוויזיה רשום 1080P INPUT וחבר שלי אמר לי שזה לא הגיוני בגלל ש1080P זה FULLHD http://up159.siz.co.il/up1/gynwroikyjwr.jpg אז מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מאוד מאוד אוהב את הS2000 של HONDA ורציתי להיות הראשון! שקונה אותה בארץ. מה אתם אומרים שווהה?..... למרות שאני לא כזה עשיר אבל בכל זאת 300 אלף שקל+ הרבה כסף!!! בכל זאת מכונית ספורט! מאוד יפה! אם שם גדול! HONDA S2000 באמת מכונית שווה!!!! אז מה אתם אומרים?. שווה לקנות?.... קישור:http://www.honda.co.il/content/carmodels/s2000_main.asp למבינים בלבד!!!
-
- 175 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, אם אני בונה מפרט מסקאיי אבל מביא כ.מסך ספק ומארז ממקום אחר,הם עדיין ירכיבו לי את הרכיבים שאני קונה מהם ?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מניח שיש סיבה טובה, אבל יהיה נחמד לדעת. כי דיונים על חנויות לפי עניות דעתי, וכן לבדוק מתי חנות מביאה את ההזמנות שלה, היא הזדמנות לתת לאנשים ולהתבטא, ולתת את דעתם על חנות זו או אחרת עם נסיון טוב או רע עם חנות זו או אחרת. מה שכן צריך לציין שכל הדברים האלה הם מאוד סובייקטיביים, בגלל זה צריך לתת לאנשים להגיב.
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקי אני מתכוון לנושא עם האשליה האופטית הנעול, עם התמונה הזאתי : רציתי להגיב, אבל היה נעול.. :-\ עכשיו התגובה שלי היא ככה: אני לא מבין מה האשליה פה, התבוננתי בתמונה כמה דקות טובות, ולא הבנתי מה האשליה, קראתי את מה שרשום בתגובה, ולא ממש הבנתי הכוונה פה זה כאילו הצבע (מילוי) של הריבוע עם האות A והמילוי של הריבוע עם האת B - זה כאילו אותו צבע? אבל זה לא הגיוני, רואים בברור שאחד שחור, ואחד אפור! זה לא יכול להיות אשליה, או שזאת כן האשליה, כי רואים ממש בבירור שזה לא אותו צבע.., זאת הכוונה של האשליה? :
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מניח שהרבה מכם מכירים את האתר הזה... רציתי לבדוק אם גם לכם קורה הרבה פעמים שאתה מורידים משהו משם ואז מתברר שהקובץ (זיפ) פגום ? זה ממש מעצבן שעד שמוצאים משהו נחמד הוא לא עובד למשל בicon's בערך 90% לא עובדים ! מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור\לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הייתי באתר של התוצאות בחינת הבגרות שלי והיה תמיד רשום לי ורציתי עכשיו לבדוק ציון שקבילתי שנה שעברה וזה רושם לי: נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית והכל הוזן נכון לעוד מישהו זה קורה? או שכל שנה הם מוחקים את הנתונים?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בשביל מה באמת צריך בגרות אם לא הולכים לאוניברסיטה והאם זה שווה משהו עם יש בגרות עם ממוצע של 60-70 איזה הטבות זה יביא בעתיד?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-