עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by none77,

שלום מי שמבקר קבוע בפורום בטח שם לב שמשהו שונה. חלק יגידו לחיוב חלק לשלילה. napoleon45 הורחק לצמיתות מהפורום. למען הסר ספק אני משכונע שלא הרחיקו אותו סתם ומהות הדיון היא לא האם הגיע לו הרחקה או לא. לדעתי עקב הזמן החריג שהוא בילה בפורום והאופן שהוא מתייחס לאתר (ברצינות) הוא גם עשה טעויות שהצדיקו הרחקה. עם כל זאת אבקש מהמנהלים לתת לו חנינה, אני בהחלט חושב שהוא עזר להרבה אנשים בסבלנות, בהרבה נושאים שאחרים לא מגיבים בדר"כ. תודה.

2. כמו שרשום בכותרת. אני צריך משהו קרוב לאשדוד למרות שזה לא הכי חובה. מה אומרים על אייבורי בתור יבואנים? את ההרכבה פיזית אני עושה לבד כי אני פחות סומך על אנשים שינגעו לי במחשב. אני צריך שירות, מחירים סבירים (כמובן שאם זול יותר יותר נחמד אבל הכיוון לאמינות), ושלא יסגרו בזמן הקרוב (אחריות) ושלא "דוחפים" לאנשים רכיבים מחודשים כמו ***. תודה יבגני

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by exXxTreAm,

תמליצו על סרטי פנטזיה כאלה, על ימי הביניים קסאמים מאגיה כישוף וכל זה, לא מכיר בכלל סרטים כאלה, סרטים בסגנון הזה אבל מותחים ואפלים כאלה (לא חייב)

4. Started by yossi21,

אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה, אמנים כמו 50 סנט, ד"ר דרה, אמינם, סנופ דוג וכו'. אני מחפש מוזיקה שחורה כבדה, משהו קצבי ומגניב, משהו כיפי. לאחרונה נחשפתי ל- redman ו- iggy azalea, אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה שחורה כבדה אבל אהבתי את הסגנון. קיצר אני מחפש משהו שדומה לזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. msi gx600 מעבד Penryn T8100 2.1Ghz כרטיס מסך: 8600GT 512MB זיכרון: 4GB 800MHZ (או 667 לא זוכר) הרדיסק: 250GB SATA (הרדיסק איכותי יחסית ומהיר של WD). צורב DVD עם BLUERAY סוללה 6 תאים מסך 15.4 אינץ' מצלמה, bluetooth, כפתור TURBO (מוסיף OC 400MHZ מובנה בנייד), רמקולים עם סאב וופר, חיבור HDMI + VGA + s-video, כרטיס רשת תקן N (תומך גם בתדר ה-5Gh), מקלדת מלאה, כרטיס הרחבה ExpressCard, קורא כרטיסי זיכרון וטראקפאד עם גלילה. טריפל בוט של ווינדוס 7, 4 backtrack, ו snow leopard (תמיכת דריברים כמעט מושלמת בכל המערכות). אין רשיון. המעבד יכול להגיע ל-2.8Ghz בקלות ללא תוספת וולטג' ואף יותר עם הביוס היה מאפשר זאת, ויש לו גם ביצועים מרשימים עם undervolting. גם לכרטיס מסך ניתן לעשות OC טוב…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nicoedm,

מה המצב חברים..? לא מצאתי את אשכול זיהוי השירים אז החלטתי לשאול בנפרד.. בקיצור..ב''יס'' יש עכשיו פרומו חדש של סרטי אייטיז מידי ערב.. אז בפרומו עצמו יש שיר בהתחלה שהולך כזה ''you..take my love..'' זה השיר הראשון אם אני לא טועה ..שיר דאנס מהאייטיז כניראה.. בכל אופן תודה עצומה מראש לאותו/תה אחד שיצליחו לזהות זה ממש חשוב לי.. ניקו.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

היי, זה שיר ששמעתי לכמה שניות פעם אחת ברדיו אז אני לא ממש זוכר\יודע הרבה עליו, בכל אופן אני חושב ששמעתי שורה כמו: i won't let you take this war on you או משהוא כזה.... בכל אופן, אם אתם לא מזהים לפי השורה אם אתם יכולים פשוט תירשמו שירים שהמילה WAR מופיע בהם (זה פופ עכשווי). תודה רבה!!!.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by mc_elad,

יש פירסומת בערוץ הספורט שיש שם שיר על שודד-ים\פירט (כאילו השודד שר על עצמו ויש לו קול כזה של פירט אם בקבוק רום ביד.....) הפירסומת עצמה היא על מה שיהיה בקרוב (כל המפעלים והמשחקים המעניינים.....) בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by Tomerb1,

ראיתי שהסירו את האשכול שהיה בנעוץ. אשמח מאוד לעזרה, אני מחפש את השם של השיר הזה: [הוקלט מהרדיו] http://www.f2h.co.il/1763146989979 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

אוקי, אני לא יודע עליו שום דבר חוץ מזה שאני יודע שהוא בא מאיפהשהוא בשנות ה60 ויש אותו בפרסומת של קוקה קולה דיאט כשהם נמצאים בבנין העסקים והוא מסנוור את האישה בביניין השני... אז יש שיר כזה ברקע.....no one talled me about her how ill i know what should i do...... בקיצור הה שאני יודע על השיר, למישהוא יש שם? תודה רבה!!!, יאיר.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

מצטער על איכות הרדיו פשוט הייתי חייב לכווץ את זה בכדי להעלות את זה. ניראה לי שזה של מרלין מנסון אבל לא מצאתי שום שיר כזה תחת השם שלו בקאזה. תודה רבה, יאיר. http://www.geocities.com/sifojen2000/song1.mp3

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

אוקי, אז ככה, אני מנסה למצוא טרק מהסרט של שר הטבעות, יש לי את הדי וי די ולקטע שבו יש את הטרק קוראים: LAST MARCH OF THE ENTS לא מצאתי את הטרק לפי השם הזה, אז אם מישהוא מכיר את השם של הטרק בבקשה עזרה. תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

היי, אני צריך לדעת איך קוראים לשיר הבא: http://www.geocities.com/sere_brone/Song.mp3 תודה רבה!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

היי, אז ככה, אני לא יודע עליו הרבה כי רק ראיתי אותו בוי טי וי אבל הינה הפרטים: יש בקליפ להקה על במה והסולן הוא גבר שחור עם זקן דק ומעיל עור, מידי פעם מראים את הלהקה ומידי פעם מראים ילדה קטנה מטפסת במדרגות והפזמון הוא משהוא כזה: it's gonna work it cause i'm pushing it high.... my baby girl is.... זהו. מישהוא מזהה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי שיר ששמעתי אבל אנילא יודע איך קוראים לו, אני חושב שללהקה שלו קוראים humen league אבל כאשר אנימחפש בקאזה או אפילו בגוגל אני לא מוצא כלום. בקיצור אם יש לכם את השם האמיתי של הלהקה שאני אוכל לחפש שיר לפי להקה.... ד"א, אם זה עוזר, הלהקה הזו עוררה שערוריות לפי מה ששמעתי שכתבה שיר על הכיבוש בלבנון ונאסרה להשמעה בגלגל"צ... תודה רבה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

היי, הייתי רוצה לדעת איך קוראים לשיר הזה ששומעים ברקע של הפרסומת החדשה לסדרה "מילואים" זה הולך בערך עם המילים "רוחות מלחמה..." חיפשתי את המילים האלו ומצאו לי דברים לא קשורים, אז אם מישהוא מכיר את השיר.... תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. ערב טוב. מצאתי חנות (האמת ששמעתי עליה כבר קודם בשמה הקודם) שמציגה מחירים זולים למדי. מדובר בחנות ששמה וכתובת האתר שלה הן: www.wellcom.co.il בעבר החנות נקראה www.digma.co.il וישבה קרוב לאזור בו אני גר. אח"כ עברו לראשון לציון ושינו את שמם ל-wellcom. אז ככה - יש להם חלק ניכר מהרכיבים למפרט שאני הרכבתי לעצמי והמחירים שלהם זולים. למשל: לוח אם GB 965P-DS3 עולה אצלם כ590ש"ח לעומת 630 וצפונה אצל אחרים. האחריות היא ל3 שנים אם כי לא אמרו לי בטלפון מי היבואן. האחריות היא דרכם - ככה נאמר. הם גם מוכרים מעבדים במחירים טובים אבל האחריות עליהם גם ל3 שנים, ככה שלא מדובר בחיון או איסטרוניקס. אז מישהו כאן מכיר את החנות הזאת בשמה הנוכחי או הקודם? מישהו יכול להגיד לי לפני הקניה אם הם אמינים ו…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  19. בוקר טוב לחברי הפורום. יש לי בעיה חמורה, אני תכננתי לטוס לחול קניתי כרטיסים אבל חברתי שעדין משרתת בצבא לא מחזירים אישור לגבי חתימת הדח"ש שלה. היא שנה בצבא ונאלצה לחתום דח"ש, הבאנו את הכרטיסים ואת כל האישורים הנדרשים אך עדין אין תשובה , כל מי שניסיתי להשיג בענין לא עזר ולא ענה. המש"קית ת"ש שלה חולמת חלומות והטיסה מתקרבת בצעדי ענק יום שבת הקרוב. אם מישהו מכיר דרך בא ניתן לזרז את התהליך לדבר אם מישהו אני מאוד אשמח.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. בקשה לייצוגית: נטוויז'ן לא מספקת את מהירות הגלישה המובטחת משה לוין, לקוח של החברה, תובע 170 מיליון שקל • טוען: הגלישה לאתרים בחו"ל איטית בעשרות אחוזים מהמהירות עבורה משלמים מאת נטלי גרויסמן משה לוין, לקוח של חברת נטוויז'ן, הגיש אתמול לבית המשפט המחוזי מרכז בקשה לאישור תובענה ייצוגית בסך 170 מיליון שקל, בטענה כי נטוויז'ן מספקת ללקוחותיה הגולשים לאתרים בחו"ל מהירה גלישה נמוכה הרבה מהמובטח וצריכה לחדול מכך ולפצותם. לוין טוען, באמצעות עו"ד רונן בר-אבן, כי מהירות הגלישה שמספקת נטוויז'ן לגולשים לאתרים ששרתיהם ממוקמים בחו"ל נמוכה בעשרות אחוזים מהמהירות עבורה משלמים הלקוחות. לדבריו, הוא עצמו נפגע ממדיניות זו, כמי שרכש מהחברה מהירות גלישה של 5 מגה בייט ובפועל סבל מאיטיות רבה בהע…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למה יש אנשים פה שכותבים באנגלית? אין לי כוח לשבת שעה שלמה ולתרגם מילה במילה בבבילון אז בבקשה כול מי שכותב באנגלית יכול בבקשה ליכתוב בעברית? הבנו שאתם יודעים ליכתוב באנגלית ורוצים להראות שאתם הכי טובים בעולם אבל בישביל זה יש פורמים של אמריקה פה זה פורום\אתר של ישראל.

22. בימים האחרונים נעזרתי די הרבה בפורום וקראתי מלא דיונים, לקראת קניית מחשב חדש. יש שני דברים שמאוד הפריעו לי בכל הדיונים: 1. אנשים שממליצים על מוצר מסוים הרבה פעמים לא מסבירים למה, אלא רק זורקים את שם המוצר. תמיד כדאי לגבות את ההמלצה בהסבר, אפילו של משפט אחד. 2. במקום לכתוב את שם המוצר נותנים לינק לחנות. זה סתם מיותר, גורם לנו לפתוח עוד ועוד חלונות, ומסבך את הקריאה. אם כבר אתם רוצים לתת לינק עדיף לתת אותו בנוסף לשם המוצר. מקווה שתתחשבו בעניין ותודה מראש (ותודה גם על כל העזרה בפורומים השונים!), צביקה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by shuy,

בבקשה, תניחו לחתולים לנפשם, כל "חג" כזה אני במסגרת עבודתי מטפל בעשרות חתולים שהושלכו לאש חיים (וב"מטפל" אני מתכוון למרדים כי החתולים מגיעים כשהם במצב מזוויע, הרבה מעבר לטיפול רפואי). למען השם, תניחו לחתולים לנפשם.

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום לכולם. המארז וחלקי המחשב שלי מעט מאובקים ואני רוצה לנקות אותם. יש לכם טיפים לתהליך? אני יודע שאסור להשתמש במברשות וכו כי זה יוצר חשמל סטטי, מתפחות למיניהם נדבקות לחלקים, ומים ממש לא באים בחשבון. רעיונות אחרים?

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by picachu,

היי! לא צירפתי את זה לדביק הראשי כי אני יודע מה שם השיר אבל אני רוצה להשיג אותו בגרסא ספציפית: http://www.youtube.com/watch?v=2Uob9GoleJE תודה למי שיוכל לעזור!!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.