כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך לדעת איך קוראים לשיר הבא: http://www.geocities.com/sere_brone/Song.mp3 תודה רבה!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוקי, אני לא יודע עליו שום דבר חוץ מזה שאני יודע שהוא בא מאיפהשהוא בשנות ה60 ויש אותו בפרסומת של קוקה קולה דיאט כשהם נמצאים בבנין העסקים והוא מסנוור את האישה בביניין השני... אז יש שיר כזה ברקע.....no one talled me about her how ill i know what should i do...... בקיצור הה שאני יודע על השיר, למישהוא יש שם? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה, אני מנסה למצוא טרק מהסרט של שר הטבעות, יש לי את הדי וי די ולקטע שבו יש את הטרק קוראים: LAST MARCH OF THE ENTS לא מצאתי את הטרק לפי השם הזה, אז אם מישהוא מכיר את השם של הטרק בבקשה עזרה. תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מצטער על איכות הרדיו פשוט הייתי חייב לכווץ את זה בכדי להעלות את זה. ניראה לי שזה של מרלין מנסון אבל לא מצאתי שום שיר כזה תחת השם שלו בקאזה. תודה רבה, יאיר. http://www.geocities.com/sifojen2000/song1.mp3
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
היי, אז ככה, אני לא יודע עליו הרבה כי רק ראיתי אותו בוי טי וי אבל הינה הפרטים: יש בקליפ להקה על במה והסולן הוא גבר שחור עם זקן דק ומעיל עור, מידי פעם מראים את הלהקה ומידי פעם מראים ילדה קטנה מטפסת במדרגות והפזמון הוא משהוא כזה: it's gonna work it cause i'm pushing it high.... my baby girl is.... זהו. מישהוא מזהה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת איך קוראים לשיר הזה ששומעים ברקע של הפרסומת החדשה לסדרה "מילואים" זה הולך בערך עם המילים "רוחות מלחמה..." חיפשתי את המילים האלו ומצאו לי דברים לא קשורים, אז אם מישהוא מכיר את השיר.... תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ערב טוב. מצאתי חנות (האמת ששמעתי עליה כבר קודם בשמה הקודם) שמציגה מחירים זולים למדי. מדובר בחנות ששמה וכתובת האתר שלה הן: www.wellcom.co.il בעבר החנות נקראה www.digma.co.il וישבה קרוב לאזור בו אני גר. אח"כ עברו לראשון לציון ושינו את שמם ל-wellcom. אז ככה - יש להם חלק ניכר מהרכיבים למפרט שאני הרכבתי לעצמי והמחירים שלהם זולים. למשל: לוח אם GB 965P-DS3 עולה אצלם כ590ש"ח לעומת 630 וצפונה אצל אחרים. האחריות היא ל3 שנים אם כי לא אמרו לי בטלפון מי היבואן. האחריות היא דרכם - ככה נאמר. הם גם מוכרים מעבדים במחירים טובים אבל האחריות עליהם גם ל3 שנים, ככה שלא מדובר בחיון או איסטרוניקס. אז מישהו כאן מכיר את החנות הזאת בשמה הנוכחי או הקודם? מישהו יכול להגיד לי לפני הקניה אם הם אמינים ו…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום. יש לי בעיה חמורה, אני תכננתי לטוס לחול קניתי כרטיסים אבל חברתי שעדין משרתת בצבא לא מחזירים אישור לגבי חתימת הדח"ש שלה. היא שנה בצבא ונאלצה לחתום דח"ש, הבאנו את הכרטיסים ואת כל האישורים הנדרשים אך עדין אין תשובה , כל מי שניסיתי להשיג בענין לא עזר ולא ענה. המש"קית ת"ש שלה חולמת חלומות והטיסה מתקרבת בצעדי ענק יום שבת הקרוב. אם מישהו מכיר דרך בא ניתן לזרז את התהליך לדבר אם מישהו אני מאוד אשמח.
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בקשה לייצוגית: נטוויז'ן לא מספקת את מהירות הגלישה המובטחת משה לוין, לקוח של החברה, תובע 170 מיליון שקל • טוען: הגלישה לאתרים בחו"ל איטית בעשרות אחוזים מהמהירות עבורה משלמים מאת נטלי גרויסמן משה לוין, לקוח של חברת נטוויז'ן, הגיש אתמול לבית המשפט המחוזי מרכז בקשה לאישור תובענה ייצוגית בסך 170 מיליון שקל, בטענה כי נטוויז'ן מספקת ללקוחותיה הגולשים לאתרים בחו"ל מהירה גלישה נמוכה הרבה מהמובטח וצריכה לחדול מכך ולפצותם. לוין טוען, באמצעות עו"ד רונן בר-אבן, כי מהירות הגלישה שמספקת נטוויז'ן לגולשים לאתרים ששרתיהם ממוקמים בחו"ל נמוכה בעשרות אחוזים מהמהירות עבורה משלמים הלקוחות. לדבריו, הוא עצמו נפגע ממדיניות זו, כמי שרכש מהחברה מהירות גלישה של 5 מגה בייט ובפועל סבל מאיטיות רבה בהע…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למה יש אנשים פה שכותבים באנגלית? אין לי כוח לשבת שעה שלמה ולתרגם מילה במילה בבבילון אז בבקשה כול מי שכותב באנגלית יכול בבקשה ליכתוב בעברית? הבנו שאתם יודעים ליכתוב באנגלית ורוצים להראות שאתם הכי טובים בעולם אבל בישביל זה יש פורמים של אמריקה פה זה פורום\אתר של ישראל.
-
- 84 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בימים האחרונים נעזרתי די הרבה בפורום וקראתי מלא דיונים, לקראת קניית מחשב חדש. יש שני דברים שמאוד הפריעו לי בכל הדיונים: 1. אנשים שממליצים על מוצר מסוים הרבה פעמים לא מסבירים למה, אלא רק זורקים את שם המוצר. תמיד כדאי לגבות את ההמלצה בהסבר, אפילו של משפט אחד. 2. במקום לכתוב את שם המוצר נותנים לינק לחנות. זה סתם מיותר, גורם לנו לפתוח עוד ועוד חלונות, ומסבך את הקריאה. אם כבר אתם רוצים לתת לינק עדיף לתת אותו בנוסף לשם המוצר. מקווה שתתחשבו בעניין ותודה מראש (ותודה גם על כל העזרה בפורומים השונים!), צביקה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
בבקשה, תניחו לחתולים לנפשם, כל "חג" כזה אני במסגרת עבודתי מטפל בעשרות חתולים שהושלכו לאש חיים (וב"מטפל" אני מתכוון למרדים כי החתולים מגיעים כשהם במצב מזוויע, הרבה מעבר לטיפול רפואי). למען השם, תניחו לחתולים לנפשם.
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. המארז וחלקי המחשב שלי מעט מאובקים ואני רוצה לנקות אותם. יש לכם טיפים לתהליך? אני יודע שאסור להשתמש במברשות וכו כי זה יוצר חשמל סטטי, מתפחות למיניהם נדבקות לחלקים, ומים ממש לא באים בחשבון. רעיונות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי! לא צירפתי את זה לדביק הראשי כי אני יודע מה שם השיר אבל אני רוצה להשיג אותו בגרסא ספציפית: http://www.youtube.com/watch?v=2Uob9GoleJE תודה למי שיוכל לעזור!!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יאללה תנו שמות של חנויות מחשבים באיזור המרכז זולה ;D תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מדובר בתביעת פיצויים שנגרמו בתאונת דרכים. לאחר שבית משפט השלום קבע סכום פיצויים, הוגש ערעור לבית המשפט המחוזי אשר קיבל את הערעור והגדיל את הסכום שנפסק, לאחר שגם בפסק הדין של המחוזי התגלו טעויות חישוב פנינו לבית המשפט העליון לבקשת רשות ערעור. בית המשפט העליון קיבל את בקשת הערעור וביקש את תשובת חברת הביטוח. חברת הביטוח הגיבה לבקשת לרשות ערעור ובו הסכימה שמגיע יתרת סכום מעל זה שנקבע בבית משפט השלום והמחוזי. בעקבות תגובת חברת הביטוח קבע בית המשפט העליון כי על הצדדים לנסות להגיע לפשרה, הואיל ומדובר במחלוקת חשבונאית טכנית. מאחר ולא הגענו לפשרה הודענו על כך לבית המשפט העליון. בתשובה השיב לנו בית המשפט העליון שהבקשה לרשות ערעור נדחית. והמבקשת תשא בהוצאות המשיבים בסך 10000 ש"ח.…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב מחנות נורמלית (לא Ivory ובעדיפות גם לא KSP). אני מאזור חדרה, לכן החנות יכולה להיות לכל הרחוק בצפון עד חיפה ולכל הרחוק בדרום עד גוש דן. אשמח להמלצה על חנויות מקצועיות וזולות בתחום אזור זה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עריכה: לומשנה מצאתי תכנסו לפה:http://www.blogmusik.net/ תרשמו שם של שיר וזה ימצא לכם את השיר ואז תלחצו OK ותשמעו בכיף
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לשאול אם אתם מכירים תוכנה טובה ללימוד אנגלית למתחילים. משהו בסיסי שאפשר יהיה להתחיל איתו ולהתקדם הלאה.. מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בוקר טוב לכל הנמצאים :xyxthumbs: יש לי בקשה קצת מוזרה , אבל זה בשביל מטרה נעלה : 5 נקודות בונוס לקורס שהחברה שלי עושה במסגרת הלימודים שלה . הקורס הוא בשיווק ברשת , ומדיה דיגיטלית, והמרצה הפסיכופט שלהם הפיל עליהם משימה : לפתוח חשבון טוויטר , ולמי שיהיו הכי הרבה עוקבים , אותו אחד יקבל בונוס חביב של 5 נקודות לציון הסופי של הקורס . אז במשימה הראשונה עמדנו , פתחנו בבוקר חשבון חדש , ועכשיו המשימה השנייה : עקבו בהמוניכם אחרי החשבון שלה https://twitter.com/lady_in_purple מי שיש לו , ומי שאין לו , אשמח לכל אחד שפשוט יוכל להוסיף אותה . תודה על שיתוף הפעולה !
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש מצב שמישהו יביא לי הזמנה / משתמש ל torrentbytes או http://www.torrentleech.org/ כי אני לא מצליח להירשם כבר שבועיים !!!! בבקשה אם למישהו יש ... תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אז לפני איזה חודש וחצי גנבו לי את מספר הICQ המיוחד שלי (991111 תנקמו בו בשמי) וכל דרך להחזיר לי את המספר לא העלה פרי רציתי לדעת אולי למישהו יש מספר ישן שהוא לא צריך עם פחות מ9 ספרות כמו היום או מספר קליט אני רוצה לציין שהמספר שהיה לי לא היה גנוב או משהו. הוא ניתן לי במתנה מחבר שעבד בICQ אז כל מי שיכול לעזור לי אני ישמח ושלחו לי הודעה לפרטי או פה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ערב טוב הייתכן שיש כאן מישהו שיש לו שאטל , ויש לו פאנל של כונן 1.44 פנוי למסירה , או אפילו מכירה ? אני לא מוצא בשום מקום בעולם חנות או כל דבר אחר שמוכרים את הדברים האלה , ואני דיי נואש כבר . אם יש משהו למישהו , לינק , מקום שמוכר , כל דבר שיכול לעזור , אשמח לקצת עזרה . השאטל הוא שאטל סטנדרטי , פרונט כסוף .
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום רב לכל קהילת HWZone. אני פונה אליכם, באופן פרטי, בלי שום תארים, תפקידים וכל שטות אחרת כיוזר רגיל אל הקהילה. עקב ריבוי הת'רדים בפורום זה, אשר (לדעתי ואני חושב שלדעת עוד כמה אנשים) אינם תורמים לשום דיון ואף מורידים את רמת הדיון. אני יודע שפורום כללי אמור לכסות את כל נושאי ה-off topic אבל דיונים אלו לא תורמים לשום דבר ואף מעכירים את האווירה בפורום. כפי שכבר ציינתי, זוהי דעתי האישית ואני לא מייצג אף גורם רישמי בפורום. אשמח לקבל תגובות בנושא והכי חשוב שהפורום ימשיך להיות מספר 1 בכל התחומים. בברכה, Maverick.