עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The-Fox,

טוב חברים, היום הגדול הגיע: ה 28 (יום ה') לנובמבר 2002. ואם אתם שואלים אני לא מתרגש, רק מחכה כבר בקוצר רוח. בכל מקרה אני מתגייס ליחידת הצנחנים, הולך להיות כיף... רק רציתי להגיד שעד היום (כחצי שנה) שאני חבר פה מאד נהנתי מהשהות באתר ובפורום. בהתחלה הייתי משתמש די פסיבי, אחרי זה הפכתי למשתמש די אקטיבי, ואז כבר היה הרבה יותר כיף. רציתי להוסיף גם שאני מקווה שאני יוכל להשתתף פה בפורום על אף היציאות הגרועות בטירונות (פעם ב 3 שבועות), ובגם אחרי הטירונות ובהמשך השירות הצבאי כי זה פשוט כיף להיות חבר בקהילה כה גדולה. ווואי, אני לא מאמין שאני הולך להיות חייל, עם מדים כומתה, נשק והכל (בעתיד גם קנפ"ץ ;D). היו שלום לבנתיים, תגובות יתקבלו בברכה...

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by FresH-MeaT,

חברה שלי מסיימת צבא עוד שבוע היא גרה בקרית אתא ומחפשת עבודה מועדפת. אבל לא תחנת דלק איזה מפעל או משהו. יש למישהו רעיון. מקומות שאולי כדאי לחפש שם. גוגל היה קצת בעייתי, הרבה תוצאות אבל יותר מידי מבלבל. תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by WizMaster,

בלילה, שכולם ישנים, קורים דברים מוזרים למחשב שלכם... למשל כמו זה:

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. לפני כמה ימים פורסמו כתבות על firesheep שנותן "להאזין" לחשבונות לא מוצפנים באתרים אם נכנסים אליהם דרך wifi פתוח, ולמרות שלא נכנסתי לפייסבוק ברשתות פתוחות, אני כל הזמן רואה בהאזנה שהחשבון שלי קופץ, עד שקלטתי שזה בגלל הסקריפט שקיים כאן בפורום (שמאפשר לעשות "לייק" לתראדים. איך אני חוסם את זה? אם יש אפשרות דרך הפייסבוק עצמו להגדיר שלא יתן לאתרים אחרים לגשת לחשבון זה יהיה מצויין - אבל עד כמה שאני "סומך" על האבטחה והפרטיות שבפייסבוק אני דיי בטוח שהם לא טרחו לעשות את זה....

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי היום החלטתי להראות לכם תמונות מהתוכי שלי, אז היא נקבה, מסוג דררה, היא בצבע ירוק, היא בת 3, והיא ממש חמודה!!!! אהה, וקוראים לה שוקו! הינה תמונות: (בתמונה הראשונה, שוקו מנשקת את אחותי) (בתמונה השנייה, הירוק זה הקקי שלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הגיטרה בלינק(כן היא שמאלית- מ EBAY.זוהי פנדר טלקסטר http://item.express.ebay.com/Fender-Standard-Telecaster-Left-Handed-Midnight-Wine_W0QQitemZ310045957269QQihZ021QQcmdZExpressItem רציתי לדעת אם היא אכן שווה 400 דולר אני אמנם מנגן כבר 7 שנים אבל יש אמריקאית מקסיקנית פיק כזה ופיק אפ אחר רציתי לדעת אם היא אכן טובה וכמה עולה הדגם הזה בארץ בתודה מראש...

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי כלובים גדולים של תוכים בחצר, והרבה פעמים קורה ששוכחים דלת פתוחה, ואז תוכים בורחים החוצה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות חיישנים לדלתות האלה שברגע שדלת נשארת פתוחה אז יש רמקול שמצלצל? אריאל

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

להבא , כשאתם הולכים ברחוב ומשהו פתאום נתקל בכם מאחור , הזהרו ! כי זהו אחיו המרושע של באטמן , והוא חמוש ומסוכן ביותר !!! ראו הוזהרתם ! לתמונה של חיית המחמד של Prototype לחץ כאן אזהרה: לאנשים מעל גיל 18 בלבד! מצטער פבל, הייתי חייב

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. כל מי שיש לו כלב יודע שכלבים חולמים. הנה סרטון פשוט אדיר שממחיש את זה, .

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אנשים!! תקראו את ההודעות האחרונות שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;area=showposts למה הוא לא מורחק על טפשות? Remember, remember, the 5th of November - The Gunpowder Treason and plot ; I know of no reason why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם. אני יורד לאילת השבוע ומחפש להחליף את האוזניות שיש לי. שמתי עין על הסנהייזר CX300, אבל הן לא קיימות בכל מקום. יש למישהו מושג אם יש(ואם יש אז איפה יש) באילת חנות שבה יש סיכוי שאני אמצא אוזניות אלה או שוות להן? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי הים הייתי באלפא קרטינג בהרצליה, וזאת הפעם הראשונה שלי, בקיצור קיבלתי את קרט מיספר 12, והקרט לא זז, היה לא בעיה במנוע והם לא היו מוכנים לבהחליף באמצע המרוץ, אמא שלי דאגה שאני יהיה שם עוד שעה חינם!!! (איזה כיף!) אחרי שהחליפו לי בסוף גמרתי כל פעם מקום 4-5, חבר שלי (דני צלר) היה איתי והוא כבר מומחה בזה כל ארץ שהוא היה (הרבה ארצות) הוא נהג במסלול קרטינג, הוא קרע את כולם בשתיים סיבובים, ובסיבוב הכי טוב הצליח לעשות26 שניות (!!!) עשר שניות מעל האחרים! אז החלטתי להיכנס חזק בתחום הזה אני מיתכוון ללמוד וכל זה, אז אם למישהו יש חוויה מיוחד שקשורה לזה שיספר, ואם מישהו מכיר אתרי קרטינג שיתן לינק,

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by timac,

רק לאלה שרואים הירוס . בפרק 10 השוטר שקורא מחשבות עוצר בצד אחת עם פרארי שחורה.. מישהו יודע את הדגם במקרה?? תודה.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני בונה אתר לעסק שלי ,טכנאי מחשבים ורציתי לשמוע חוות דעת איזה אתר יותר יפה... +לקבל הערות עיצוב 1 mycomp.co.il עיצוב שני http://mycomp.co.il/OLD/index.html אפשר גם לשלב בין השתיים כל הערה תתקבל בברכה!! תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by slim_shady,

אז בני כמה אתם?? רוצים להגיד אז תגידו לא רוצים אז לא..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by aviv00,

מזגןועיליוCHI10וNormandeו1וכ"סו מותג: Normande , סוג המזגן: עילי , תפוקת קירור: 7000-12000 BTU, תפוקת חימום: 10300 BTU, עוצמה: 1 כ"ס, תפוקת קירור: 10300 BTU, מקדם יעילות בקירור: 3.5 COP, מקדם יעילות בחימום: 3.5 COP פרטים נוספים... http://zap.co.il/model.asp?model_id=305740 חשבתי להקדים תרופה למכה [לקייצ] מה דעתכם ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אלפה היא המשתנה, X הוא פרמטר (קבוע) אני צריך גזירה של זה והוכחה שהפונקציה עולה\לא משתנה או יורדת\לא משתנה (אני יודע שהיא עולה) בתחום 0-90 מעלות או 0 - פאי-חלקי-2 4.427sqrt(x)*tg alpha ---------------------------- sin alpha תודה רבה למי שיפתור!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Bug2000,

http://planet.nana.co.il/alon887/truestory.jpg איזה פיגור חחחחחחחחחחחחחח היא היתה צריכה לדעת שאין לה מוח, ולכן לא היתה צריכה אפילו לחשוב שהיא מחזיקה אותו! :lol:

19. Started by ofeky1,

שלום! קודם כל אני יגיד שחיפש בגוגל הביא לי רק תוצאות של תחזוקה אבל השאלה שלי היא איך לחטא ז'קוזי בצימר לדוגמא או בית מלון שאני לא ישהה שם הרבה והז'קוזי שם מלא בחיידקים ואני לא יודע מה של אנשים שהיו שם לפני ועשו מה שעשו...\ בקיצור התהליך צריך להיות אפקטיבי ומהיר אני ישמח לשמוע דרכים לעשות את זה מכם אם יש לכם ניסיון או סתם רעיון תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. כי על הסטים לא רשום כלום לגבי האחריות באתר כתוב 5 שנות אחריות ע"י מעתק אני מהרכישה קיבלתי רק חשבונית ואת הסטים.. לא קיבלתי תעודת אחריות זה מספיק החשבונית? או שיכול להיות ששכחו להביא לי?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by DimaX,

http://basshunter.m0o.eu/anna/index_en.php קליפ שווה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by harry,

לי יש הרגל מגונה לשלוף מפחים כל מיני דברים אלקטרוניים מעניינים, (רוב הזמן זה סתם 386..), אבל היום מצאתי משהוא מוזר ומגניב, תמיד אני רואה כזה בסרטים של האקרים וחנוני מחשבים.. מישהוא יוכל להסביר לי מהכשיר עושה בדיוק ? ומה האקרים עושים איתו? [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום יכול להיות אחדים ממכם למדו באמצעות ספרים,סדרות,סרטים ,השניים באמצעות בית הספר והאחרים באמצעות המחשב(משחקי רשת,פורומים וכו') אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד את הדרך לדעת אנגלית טוב יותר אך לא מצליח למצוא. רציתי לדעת מה לדעתכם הדרך הכי טובה ללמוד אנגלית ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

היום, ה24/4, היום האחרון בו אני וחברי לכיתה יושבים מול מורה מסריח/ה ולומדים!!! 12 שנות הלימודים הסתיימו!!!!!! כל מה שנותר זה עוד שיעור השלמה או שניים, כמה בגרויות וזהו, עוברים לשלב הבא! אני חושב שהגיע הזמן להאזין ל WOW - Activity, ה30 שניות האחרונות של הדבר הזה פשוט מזכירות לי את כל הרגעים היפים והמרגשים שהיו לי עד היום... ממש מיוחד, מומלץ בחום, 6:06 דקות. כמו כן, גם James Holden - Horizons הקלאסי, 9:23 דקות לפנטז קצת על העתיד, לאן פני מועדות. מה איתכם? אלו שעכשיו בי"ב, סיימתם כבר... או שיש עוד מספר ימים?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. יש לי רדיאטור ישן בבית שהוצאתי מהמזגן הישן שלי יש שם נחושת ואלומיניום אם אני לא טועה. רציתי לשאול בכמה אני יכול למכור אותו ואיפה אני מאזור רחובות. כמה זה שווה? תמונות: תודה :]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים