עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. לאחר ששמעתי תלונות בנושא מחברים ומשפחה, החלטתי להרים את הכפפה ולפתח תוכנה שאמורה להקל על נושא סנכרון ועריכת רינגטונים\סמסטונים לאייפון. ניתן להורידה כאן: http://zyskind.blogspot.com מה היתרונות הגדולים בתוכנה כזאת? בעיקר נוחות ופשטות והעובדה שהכל מרוכז במקום אחד ובחינם. אם נרחיב קצת יותר: ממשק נוח שמאפשר גרירה וטעינה מהירה של קבצים רבים בפורמטים שונים. ההמרה מתבצעת אוטומטית. סנכרון אלחוטי ועם כל מחשב, ללא תלות באייטונס (מתבסס על ssh, הערה בסוף). עורך מוזיקה מובנה, בדומה לאתרים רבים אך כמובן שבלי פרסומות ובלי המתנות מיותרות של מחזורי שרת-לקוח והעלאת קבצים. אפשרות להחליף בקלות צלילי SMS. התוכנה גם שומרת גיבוי ומאפשרת לחזור לצליל המקורי. אין …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by DAN,

שוב קבר (שימו לב להספד) !!!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

להבא , כשאתם הולכים ברחוב ומשהו פתאום נתקל בכם מאחור , הזהרו ! כי זהו אחיו המרושע של באטמן , והוא חמוש ומסוכן ביותר !!! ראו הוזהרתם ! לתמונה של חיית המחמד של Prototype לחץ כאן אזהרה: לאנשים מעל גיל 18 בלבד! מצטער פבל, הייתי חייב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. משחקים עם הגנטיקה - הכתבה מתארת עולם מופלא אבל למדענים השכל יצא לגלות ונשארו במוח רק סטיות מופרעות במסווה של " מדע חדש וקידמה " שרק יובילו להשמדה איטית וכואבת. משחקי אלוהים - פעם אחרונה ודיי - מי שיזכה בלוטו הגנטי, יקבל אלוהים יודע מה ויעביר הלאה. http://www.dailymail.co.uk/health/article-1266000/Designer-baby-parents-hereditary-diseases-ready-years.html

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  5. http://www.tetris1d.org/zigah/twinoo/twinoo.php אהבתי אותו לכן אני מביא לכם השיא שלי: 105

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. בהנחה שהשימוש זהה בכל עונות השנה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על טראנס אני לא מדבר על טייסטו וכדומה, אני מדבר על טראנס פסיכודלי) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה Dj's או הרכבים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על הרכבים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי infected mashroom astral projection וסקאזי לא הולך להופעות... המלצות: http://he.israel-music.com/infected_mushroom/

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by BedB0y,

אני מחפש בנרות הרבה זמן אחת כזאת

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by The-Fox,

טוב חברים, היום הגדול הגיע: ה 28 (יום ה') לנובמבר 2002. ואם אתם שואלים אני לא מתרגש, רק מחכה כבר בקוצר רוח. בכל מקרה אני מתגייס ליחידת הצנחנים, הולך להיות כיף... רק רציתי להגיד שעד היום (כחצי שנה) שאני חבר פה מאד נהנתי מהשהות באתר ובפורום. בהתחלה הייתי משתמש די פסיבי, אחרי זה הפכתי למשתמש די אקטיבי, ואז כבר היה הרבה יותר כיף. רציתי להוסיף גם שאני מקווה שאני יוכל להשתתף פה בפורום על אף היציאות הגרועות בטירונות (פעם ב 3 שבועות), ובגם אחרי הטירונות ובהמשך השירות הצבאי כי זה פשוט כיף להיות חבר בקהילה כה גדולה. ווואי, אני לא מאמין שאני הולך להיות חייל, עם מדים כומתה, נשק והכל (בעתיד גם קנפ"ץ ;D). היו שלום לבנתיים, תגובות יתקבלו בברכה...

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  10. לאחרונה החלה לי בעייה עם האתר יוטיוב: במהלך צפייה בסירטון כלשהו, פתאום הוא נקטע באמצע, התצוגה נעלמת ומתחלפת בשגיאה: מה הסיבה לכך (ספק: בזק בינלאומי, תשתית: הוט)?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by tomegozi12,

אם זה אמיתי זה מדהים כלב שהציל תינוק ולקח אותו למקום ישוב אחרי שהאמא השליכה את התינוק שמעתי שזה הגיע מירדן הסיפור אם מישהו יכול לתת קישור אני אשמח תודה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אתה שם איזה פלייליסט בווליום כלשהו ביוטיוב הולך לסלון או למטבח , פתאום מתחלף שיר ויש פרסומת ... הווליום ניהיה חזק באיזה 200 אחוז גבוה יותר וכל השכונה רועדת .. אתם לא חושבים שאתם חוצפנים ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by J0n1,

עד אתמול עבדתי בחנות כל שהיא. אני בן 15 וראיון העבודה הבוס אמר שהוא יביא לי 18 ש"ח לשעה. עכשיו פיטרו אותי והאישה שאחראית על הנהלת החשבונות בעסק אמרה לי שהוא לא אמר לי 18 אלא הוא אמר לי שכר מינימום וככה אני אקבל. אני לא יודע מה לעשות, זאת מילה שלי נגד מילה שלו. יש משהו שאני אוכל לעשות כדי להשיב את הצדק? תודה!

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני בא מתחום ה RF ויש לי ניסיון עשיר בתשתית ביתית (-: באו אלי חברת קבלן של HOT בשם : ROTAL זוג טכנאים עם מודם ישן " פלסטיקה צועקת הצילו " MOTOROLA לבן , איך שראיתי את השיטה החאפרית לא עברו שתי דקות ושלחתי את הצוות הביתה , הם נתנו לי לדבר עם " מנהל התקנות " שבשיא חוצפתו אמר לי " רוצה התקנה לפעם אחרת ? " שאלות : 1. איך באים ללקוח חדש עם מודם ישן / מחודש שעבר 200 לקוחות והפלסטיקה ניראת מזעזעת ? 2. למה משתמשים במודם כל כך בעייתי ? ברשת הוא סכנה , ויש לו כל הזמן בעיות בחזור . נ.ב. המודמים הטובים : " אין במלאי " . ממירים זמינים ב TV : SAMSUNG , ADB למה ? כי זה זבל (: מודמים זמינים : MOTOROLA , TARYON למה ? כי המודמים על הפנים , הטריון בינוני מינוס (: שלחתי מייל : או שתתקינו לי …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by roma,

שלום שלום! כחלק מלימודי הי"ג במחשבים, אני צריך לבנות פרוייקט. הפרוייקט שבחרתי הוא איקס עיגול גדול(יותר מ3*3) מחר אני צריך להגיש הצעת פרוייקט ואני לא מוצא את חוקי המשחק.. מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. יש לי סרט שהוא בשתי חלקים ויש לי גם תרגום שאני צריך לשים.. אבל איך אני שם את התרגום אם הסרט הוא בשתי חלקים?? ניסיתי בכל זאת לשים אותו שם עם שתי החלקים (התרגום ושני החלקים באותה תיקיה) וזה לא עזר.. זה מוסיף לי תרגום רק לחלק אחד (מתוך השניים..) מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by maphisto,

מזל טוב לחברי הטוב תום חן כולכם מכירים אות כ ארמגדון או כהכותב באנגלית . היום מלאו לנער 17 . מאחל לך שאימך לא תסגור לך את ברז השדרוגים הבלתי פוסק . ושוב מזל טוב את מסורת השפנים הקופצים אני משאיר לשאר חברי הפורום .

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

;D

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שמעתי מאנשים שיש אפשרות כזאת , יש דברים בגו ? אני רוצה ( אחותי יותר נכון ... לא חשוב .. ) לגשת לבחינה אבל מאחר והמגן יחסית נמוך לוותר עליו כבר מראש ולהבחן .. מישהו מכיר ? שמע \ יודע ..... תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Ewingum,

מי יתן והחתול שלך יומהר לפנתר (זה מקורי!) וכמסורת הפורום, קבל שמנמנים מקפצים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. המאמן כושר אמר לי שאני צריך לעלות משהו כמו 7 8 קילו.. אשמח אם אנשים ירשמו לי דברים שכדאי לי לאכול שיעזרו בהתפתחות השרירים.. הבנתי שצריך הרבה חלבון.. אולי גם פחמימות.. אני לא כזה מבין בקטע הזה.. מישהו יכול לעזור?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אז מאחר ויש פה אנשים שעברו את השלב הזה, חשבתי שאוכל להעזר בניסיון שהיה להם עם התקופת מעבר הזאת של הצבא לאזרחות... התוכנית שלי בעיקרון זה שיחרור, ויש לחפש עבודה איפשהו בתחום היי-טק (לא ממש משנה לי איפה), חודש אחרי זה התחלה של לימודי מנהל רשת. מעניין אותי לשמוע מאנשים אחרים אשר עברו את השלב הזה, ככה שאוכל לגשת לאזרחות עם כמה שיותר ידע...

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. הדואר הוציא כרטיס ויזה בינ"ל שהוא למעשה לא אשראי אמיתי אלא כרטיס נטען. טוענים את הכרטיס בסכום שרוצים וניתן לבצע קניות באינטרנט מבלי לתת את פרטי האשראי האמיתיים שלכם (לכרטיס מספר אשראי לכל דבר). אחלה רעיון שלהם לדעתי, בהחלט מאפשר לקנות באתרים ללא חשש. כרגע יצא מבצע שלפיו כל אחד שירשם דרך הלינק שלכם מעניק לכם 4$ לקניות ברשת. זה הלינק שלי, אני אשמח אם מי שמחליט להרשם יוכל להרשם דרכי: http://apps.socialit.co.il/doar_visa/r.php?invite_token=684c726600bf41c5a4edde21bc0f3c8b&fbid=0&a=post_prop

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

יש לי word 2003 באנגלית בלי lingo support for hebrew fonts ויש לי רק פונטים בסיסיים איפה אני מוצא עוד פונטים , אני צריך בעיקר את כל gutmann לכתב יד

25. Started by Born2Kill,

http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=44942 לא צריך מזגן.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים