עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמה הוא עולה? ומה ההוצאות שלו(דלק.ביטוח..) ראיתי אחד כזה עומד ליד הסופר שלי עליתי אליו והתאהבתי והחלתתי לקנות הארלי במקום איזה הונדה אני לא מתקון לקנות אכשיו אבל אחרי הצבא בטח. גם כך בישראל אין הרבא גשם ואני לא חושב שאני יקים משפחה בקרוב (ולמה אין פה נושא על רכבים?)

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אהלן שמעתי קאבר ששרה אשה לשיר crazy של gnarls barkley. השיר היה עם קצב והכל - משהו חדש, רימייק כלשהו, ואני ממש מחפש אותו. מישהו מכיר תמבצעת?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מהירות 12Mb ב 013 נטוויז'ן במחיר ממש ממש זול. חבר מביא חבר... מי שרוצה שישלח לי בהודעה פרטית את המספר פלאפון שלו ואני אחזור אליו כבר. המבצע באמת משתלם וזול. המבצע למצטרפים חדשים בלבד! אני לא סוגר עסקה, אני בסך הכל לקוח... המבצע הוא כזה: מהירות 12Mb התחייבות לשנה בלבד. המחיר הוא 75 ש"ח בחודש ו 3 חודשים מתנה! זאת אומרת מחיר ממוצע לחודש הוא 56 ש"ח בלבד!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by geniaXP,

1)מה זה צוואר בקבוק? כאילו אני יודע תכלס מה זה אבל למה זה קורה? למה מעבד מגביל כרטיס מסך או להפך? למה הארד דיסק מגביל מעבד? 2) מה זה overkill? 3)מה זה רכיב ג'נרי? לדוגמה ספק כוח ג'נרי תודה ;D

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by BedB0y,

מה הולך פה?? מתחילים לעקוץ באמצע היום

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ag43,

המשפחה שלי עוברת למסלול מסויים בסלקום וניתן לקבל החזר דקות לא קטן במעבר מחברה אחרת. יש לנו כמה מספרים "רדומים" באורנג' שאין לי שמץ של מושג מה קרה למכשירים שלהם\כרטיסי הסים. איך אני יכול להחיות את המספרים האלו ולקבל עליהם חשבונית מאורנג'?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by GNR,

בשבוע האחרון אני מקבל כמעט כל יום כמה הודעות ספאם באינבוקס בג'ימייל.. משום מה ג'ימייל לא מסנן אותם וזורק אותם לתקיית ספאם.. גם לכם זה קורה?

8. ASUS Rampage Formula Logitech Z-5500 Enermax MODU82+ 625w OCZ DDR2 PC2-8500 Platinum 2GB Edition אם כן,אז מאיפה נקנה ובאיזה מחיר? הרי כולם כאן מפזרים מפרטים לקניה עם לוחות מסוצצים ספקים רמקולים זכרונות.... אבל בפועל אלו חלקים שבכלל לא קיימים בחנויות בארץ. אז אם מישהו רכש בעבר,אני רוצה לעשות סקר קטן מכיוון שאני צריך את ה חומרה המצויינת כאן.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

היום, ה24/4, היום האחרון בו אני וחברי לכיתה יושבים מול מורה מסריח/ה ולומדים!!! 12 שנות הלימודים הסתיימו!!!!!! כל מה שנותר זה עוד שיעור השלמה או שניים, כמה בגרויות וזהו, עוברים לשלב הבא! אני חושב שהגיע הזמן להאזין ל WOW - Activity, ה30 שניות האחרונות של הדבר הזה פשוט מזכירות לי את כל הרגעים היפים והמרגשים שהיו לי עד היום... ממש מיוחד, מומלץ בחום, 6:06 דקות. כמו כן, גם James Holden - Horizons הקלאסי, 9:23 דקות לפנטז קצת על העתיד, לאן פני מועדות. מה איתכם? אלו שעכשיו בי"ב, סיימתם כבר... או שיש עוד מספר ימים?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. לפני שבוע פתחתי בבנק הפועלים "ישרכארט צעיר", הפקדתי 200 ש"ח ועכשיו אני יכול להזמין דרך הכרטיס הזה דברים עד שווי 200 ש"ח. אני רוצה לקנות שוב מחנות הלדים שבחו"ל כמה לדים, אבל הפעם אני לא רוצה לשלוח להם את הכסף כמו הפעם הקודמת בדואר, אז רציתי לדעת אם אני יכול לפתוח חשבון PAYPAL עם ישרכארט צעיר ואז דרכו להזמין מהחנות הזאת שבחו"ל (שכחתי את השם שלה)??

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by הדוד משה,

נדמה שהכלכלה היפנית מתבססת בעיקר על קונגלומרטים - אותם תאגידי ענק מפלצתיים המייצרים הכל, החל בשבבים ואלקטרוניקה עדינה, דרך כלי נגינה ושעונים, וכלה במכוניות וציוד כריה. מיצובישי, ימאהה, סוני - חברות ענקיות שנדמה כי יכלו לקיים אומה קטנה בכוחות עצמן. הגדולות שבהן מחזיקות גם בבנקים גדולים, חברות ביטוח, חברות ימאות וכיוצא בזה. נדמה שאין מקום לחברות קטנות עצמאיות ביפן, שכל חברה שייכת לאיזה קונגלומרט חובק תחומים שנוסד כיצרן מכונות כתיבה בתחילת המאה ה-20 או משהו כזה. ואני לא ממש מצליח להבין למה זה מתנהל דווקא ככה ביפן. אני יודע שיש תאגידים אמריקאים, בריטיים, אפילו בינלאומיים שכאלה, שמגיעים בגודלם לגודל התאגידים היפניים הגדולים ביותר. אבל זה לא נראה חלק כל כך דומיננטי, שלא לומר א…

12. השדרוג ל-12MBIT נושא פרות.

13. לא איפשרו לי לפני כן להתגייס עקב תיק פלילי שהיה לי ועכשיו הוא נסגר למזלי ונתנו לי גיוס חדש לעוד עשרים יום ואני לא מוכן נפשית וכלכלתי להתגייס עדיין כי יש לי חברה שאני גר איתה ועוד לא הוצאנו את כל מה שאני צריך לגיוס ואין לי מספיק כסף אפילו לקנות גופיות חמות בשבילי איך אני מוציא דחיית גיוס לחודש מרץ לפחות

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

אני יישן כבר תקופה ארוכה עם גרביים אבל השאלה האם זה בריא לרגליים? תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by gigabot,

אהלן!! שלום לכווולםםםם כמה זמן לא הייתי פה, התגעגעתי, אז שלום שלום לכולם מקווה שתקבלו אותי חזרה יפה ולהתאקלם.. אמריציום תנקס

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Blue Cheese,

האם מישהו הזמין מהם מוצרים דרך האתר? איך השרות?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

סתם אכלתי אחד ורציתי לברר מה דעתכם

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. בebay יש מוכר אחד שמוכר אותו בדולר,חבל רק שהוא רוצה 19 דולר על משלוח אשמח לרעיונות הצעות וכו'

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by iakovl,

טוב, אחרי שחזרתי מחודש בסין אני חושב לצאת שוב לטיול של כנראה 2~3 שבועות ואולי שוב חודש תלוי בתקציב שלי מתכנן לנסוע בסוף אוגוסט לצכיה בשביל כנס שיש לי שם ואז להמשיך לטייל באזור, אירופה קרובה והטיסות זולות יחסית (במיוחד בLOW COST) אז השאלה היא לאיפה לנסוע ומה לראות? התוכנית היא שבוע בכל מדינה לפחות אם לא יותר

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by watch out,

אני נוסע באוטובוסים בירושלים כל פעם מכניס את הרב- קו למכונה הנהגים לא מוציאים מילה אם צריך לשלם או לא, לא אומרים תודה אף פעם שאני מכניס את הכרטיס, כל העניין מטריד אותי ומוציא אותי מדעתי האם צריך לשלם או לא ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by MightYaad,

למדתי מה זה שערים לוגיים איזה חצי שנה.... ובנינו בכיתה שרטוטים של שערים ובסוף צרבנו אותם לאיזה רכיב פיזי...(ג'וק אפשר לקרוא לזה) והוא ביצע את מה שצרבנו עליו.... זה מין כרטיס כזה עם צ'יפ מרכזי ועוד דברים.... אז אני רוצה אתרים שמלמדים על כל הנושא הזה...כולל בצריבה לרכיבים פיזיים... אני יודע שעבדנו עם altera max plus2 אבל זה היה מהיר ולא הבנתי הרבה... אז אני צריך מדריכים וכל זה... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by בויקה,

ראיתם איזה יופי של פירות הביאו עכשיו? אבטיח (צהוב/כתום) מלון חדש דלעת מסוג חדש בצבע ירוק וגם יש עכשיו את כל הפירות (מהעונה הקודמת והחדשה) צריך לנצל את זה ולהכין איזה סלט פירות טוב. רק מתי כבר יגיע פרי השוקולד המדבור? (למי שלא שמע על זה: http://food.msn.co.il/msnFood/News/Consumer/200703/20070326131601.htm )

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. ערב זח, אין לי מושג למה אני רושם את זה פה, אבל לשכנים שנמצאים קומה מתחתי, יש מזגן עילי מחוץ לחלונם, והם מאוד אוהבים להפעיל אותו 18:00-22:00 כל יום. המזגן עושה המווווווווווווווווווווווווווווון רעש ובא לי להניח עליו פצצה או דרמל או משהו.... הלילה הם החליטו לישון איתו (ובגלל זה אני לא(ישן)) ולסירוגין הוא פועל ועושה המוווווווווווווווון רעש. מה לעשות? האם אפשר לפנות למשטרה(או פיקוח רעשים או לצבא או משהו?)? מצד שני אני לא רוצה להפוך אותם לשכנים עוינים.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. פעם היה מישהו ... שלא קנה באתרים באינטרנט . הוא חשש ... חשש לחייו , חשש שיעקצו אותו בכרטיס האשראי , חשש מהIRA , חשש מכל מיני דברים . עד שיום אחד פגעה בו משאית . מוגש כנקודה למחשבה . יום טוב לכולם . יאבל . שכחתי משהו . ההיפך מללכת ישר . ללכת עקום . קצת לכאן , וקצת לכאן . ;D

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. הגיעה הזמן לעשות שינוי מה דעתכם על הכינוי החדש ?

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים