כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
שימו לב לאתר הבא ??? זו הייתה חנות ללדים שודאי רובכם מכירים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם לאחר תקופה ארוכה בחו"ל חזרתי ואני צריך לקנות מחשב ראיתי כמה חנויות חדשות וישנות באינטרנט תגידו מה עם KSP השתפרו? מי זה נעה מחשבים נראה אתר טוב וזול? איך פנדה? תעזרו לי לחזור לעניינים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אפשרות כרגע להביא מארה"ב את כל הרכיבים הבסיסיים של המחשב החדש שיהיה לי. אני מדבר על מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך, והארד דיסק. צורב גבולי, יתכן שגם אותו אני יכול להביא, מארז אני אצטרך לקנות בארץ. השאלה שלי - האם אתם מסכימים איתי שעדיף להביא את החומרה הזו מחו"ל מאשר לקנות במחירים המטורפים של הארץ? יש האומרים לי "אתה תצטער על, כי אין לך אחריות", אבל ההשקפה שלי היא שהיות והמחיר הוא כ"כ הרבה יותר נמוך, שאםו וכאשר תהיה לי בעיה עם רכיב מסויים, יהיה לי די והותר מההפרש בין המחירים כדי להוציא על רכיב חדש. הנה מה שהרכבתי בינתיים, זה לא מפרט סופי, אלא רק הערכה למה שהייתי קונה כאן בארץ: Western Digital 160GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD1600JD, OEM Drive Only 2 X A-DATA …
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה לפתור לי את התרגיל הבא: הוכח באמצעות אינדוקציה מטמטית כי לכל N טבעי זוגי הביטוי: 5^(n-1) + 2^(n+2) מתחלק ב21. לא צריך פירוט קפדני העיקר שאני אבין את העיקרון של פתירת התרגיל תודה רבה ! דניאל
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד כ-3 חודשים אני מתגייס ונותר לי זמן פנוי. חשבתי להתחיל לעבוד כפרילנסר והתחלתי לחפש באינטרנט מקומות שונים למצוא עבודות שאכן יתאימו לי. לאחר שמצאתי גיליתי שבכול האתרים השונים בשביל שאשלח קורות חיים אני צריך לשלם מנוי חודשי. באופן אישי אין לי שום בעיה לשלם מפני שאני עוד 3 חודשים מתגייס ולשלם למשל 44 שקלים בכדי לקבל תמורה גדולה יותר זה לא בדיוק הבעיה, אך לפני כן רציתי לשאול כמה שאלות כאן למנוסים. קצת עליי: מנוסה עם השפות הבאות: C#,VB .net, VB6, PHP, Javascript,CSS,HTML אציין כי בעבר הציעו לי עבודות פרילנס אך דחיתי אותן מפני שהייתי בתקופת בגרויות. 1. מה לגבי מס הכנסה (אני בן 18)? ומה עליי לבצע לפני כן? 2. איפה עליי לחפש ואיזה אתרים מומלץ? אישית אין לי …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בכל הפעמים האחרונות שבהם הייתי צריך להגיש תלונות לפניות הציבור של אגד, ורציתי להגיש אותה בעילום שם, הם לא הסכימו להעביר את התלונה בלי השם הפרטי שלי ושם המשפחה שלי. כתוצאה מכך, היום כאשר רציתי להגיש תלונה, נאלצתי להגיד את שמי המלא לנציג פניות הציבור. אני רציתי להשאר בעילום שם, כדי לשמור על פרטיותי, ולמנוע את הגעת שמי לידי התקשורת, במקרה ויפרסמו כתבה לגבי אגד בתקשורת. האם פעילות זו נחשבת חוקית מבחינת החוק, לאסור הגשת תלונה בעילום שם? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התחלתי לשחק במשחק הזה tribal wars זה מעולה ומאוד כיף אני כבר מכור לזה תנסו הנה לינק: http://www.tribalwars.net/1456271.html
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעניין לאמץ חתול... איפה הכי כדאי ולמה? מאזור המרכז.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרשימה שלי : 1. Russia 2. Ukraine 3. Greece 4. Romania 5. Serbia 6. Finland 7. Spain 8. Slovenia 9. Georgia 10. Turkey מה הרשימה שלכם ?
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן בפורום המשתמש קיים הרבה זמן אבל לא הייתי פעיל מקווה להיות יותר מעכשיו. וראיתי שיש פה אחלה אנשים אז קיוויתי אולי יעזרו לי פה. אני בן יחיד והחתמתי את אמא שלי להתגייס לקרבי, את הטופס שלחתי לפני חצי שנה אבל הוא אושר רק לפני שבועיים-שלוש ובגלל זה לא קיבלתי מנילה ולא יום סיירות ולא כלום. בכל מקרה שמתי לב פתאום שהקדימו לי את התאריך ל22.7 שזה ממש קרוב אז התקשרתי והם אמרו לי שאין שיבוץ ואני ידע אותו רק ביום הגיוס, באותו יום מתגייסים גולני ומוד''ש(מודיעין שדה) לצערי עשיתי טעות ענקית ובחתימה לא כתבתי את היחידות שאני רוצה להיות בהן (קצין העיר שיכנע אותי שאין סיבה כי אני יקבל מנילה ויצאתי טמבל ) מישהו יודע איך זה הולך עם קצין העיר? האם יש סיכוי שהוא ישבץ אותי לגולנ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זוכרים לא מזמן את הידיעה שבישרה לכולנו שעומד לצאת DVD שיתמוך ב MPEG4 וגם ב DIVX... אז יצרתי קשר עם היצרן, חברה בשם KISS, חברה דני מאוד נחמדה והם הציאו לשלוח לי סמפל במחיר מאוד צנוע... אז רציתי לברר אם יש מישהו באתר שיהיה מעוניין לקנות את המוצר הזה בהנחה שהוא יגיע לארץ ואם יהיה לו שוק בארץ
-
זהו זה... נגמרו המסיבות הברים המסעדות ושאר תענוגות החיים של החודשים האחרונים... מחר אני מתגייס (לטירונות חורף errrr...) בנח"ל או בחירמ"כ (חירמ"כ = חי"ר יעודי = גדודי שמשון / חרוב / נחשון / דוכיפת / לביא) עם גיבוש לעוקץ. בסוף השבוע (אני אמור לצאת כמו כל חייל קרבי בשני סופי השבוע הראשונים) אכתוב לאן הגעתי בסוף... איך לסכם תקופה של שלוש שנים בה הכרתי חלק מן הקהילה פה (ובאתרי החומרה הקודמים)... קצת קשה להכניס שלוש שנים לשלוש שורות... אבל היה טוב... היה כיף להיות בצוות HWz בעבר למרות כל הריבים והשטויות זה היה כיף... היה כיף לכתוב בפורומי האתר ובעיקר בפורום תלת-מימד (עד שנשארו שתי חברות בתחום בערך...). בקיצור, אנסה לשמור על קשר וכל מכריי מוזמנים לשלוח לי מיילים והודע…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן חברה סוף סוף זה הגיע..צלסי -בארסה אחד המשחקים הכי מדוברים בשנים האחרונות..לא צריך להוסיף אף מילה יאללה הימורים אני אומר היום צלסי תנצח אבל בארסה תיתן להם בראש בקאמפ נואו..בעזרת השם בארסה עולה..רק לא צלסי אה ואיפה אתם רואים תמשחק(אם בכלל)?אני אצל חבר בירה גרעינים כמו שצריך טוב שאהייה ערב כדורגל מהנה לכולנו
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
? 3 פעמים שלחתי אף פעם לא מחזירים תשוובה אני רוצה לדעת אם יש SK7 ...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה הסרט המטומטם הזה? לא הבנתי מה קורה בסוף, או בכלל כלום מאמצע הסרט. הוט והסרטים המעפנים שלה =\
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מי רוצה להזמין ארגז? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש כבר תקופה ב ebay נוריות לד אבל ממה שאני רואה כל מה שיש שם זה " מוצרי מדבקה " למיניהם ולא מותגים מוכרים . האם יש לכם המלצה לנוריות מסויימות ? תודה
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! לכל מי שחווה הרגשה זאת.. יודע שהיא אינה נעימה בכלל.. אני מתאמן במסגרת כושר קרבי (פלמחים).. ומה שבטוח.. באימונים זה לא כואב או מציק בכלל! אז כל פגועי הגב שביננו.. מה אתם עושים? מה עזר לכם? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים התכתבתי עם חנות כלשהי בקשר למכשיר סלולרי שאני רוצה לקנות, ופתאום המכשיר והמכירה נעלמו מאמאזון. אמרתי אולי, יכול ליהיות, אז כתבתי לפני כשעה לחנות אחרת, את אותו המייל(עשיתי העתק הדבק), ואיזה פלא גם המכירה של המכשיר מהם נעלמה מאמאזון. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? אני בספק עכשיו אם להזמין מאמזון. אריאל
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי מילים http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=100725&sid=49
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי משקפי שמש של RAY-BAN אבל אני לא יודע אם הם מקוריות, זה פחות אכפת לי , מה שכן אכפת לי זה אם הם באמת חוסמות קרינה ומגנות על העיניים או שהם סתם "כהות" ובעצם גורמות לאישונים להתרחב ויוצרות אפקט הפוך. אשמח לדעת איך אפשר לבדוק את הנושא. תודה
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
הביקור היה מאוד מהנה, מול חופי תל-אביב, הרבה אוויר וחשק גדול לבקר ולהנות מזה, אז הנה כמה תמונות: חוד החנית של חיל האוויר ה-F16: http://img179.imageshack.us/img179/6365/044hv0.jpg טילי ההוק נגד מטוסים: http://img63.imageshack.us/img63/5223/064lo4.jpg האפאצ'י, מכונת מלחמה אמיתית בשטח: http://img440.imageshack.us/img440/1571/026ri3.jpg ההרקולס, מטוס התובלה המבצעי של חיל האויר: http://img440.imageshack.us/img440/7498/014kj8.jpg אח"כ הלכתי למופע שארגן גידמאק, לא היה משהו...: http://img409.imageshack.us/img409/259/071sq9.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר שעה אני מנסה לחשב ולא מצליח. שחקן א'- צריך לבחור קומבינציה מתוך 52 קלפים שלא תעבור את המספר 21. יש לו כ30% סיכוי להיפסל (המספר המקסימלי שניתן להגיע אליו הוא 30 בהנחה שהשחקן לוקח עוד קלף כשיש לו 20). אחריו מגיע שחקן ב' (הקזינו) ועובר את אותה הפרוצדורה (למעט 2-3 קלפים שלקח לעצמו שחקן א' שזה יכול לפעול לטובתו או לרעתו ולכן מתאפס), היכן מסתתר היתרון של שחקן ב'? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-