כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, במחשב ה-386 שלי, הייתה לי תכנת ציור 256 צבעים, בשם SPLASH! (הסימן קריאה הוא חלק מהשם) התוכנה נוצרה ע"י חברת Spinnaker Software בשנת 1988 אישית השתמשתי בה הרבה כשהייתי ביסודי בכיתות ד'-ו' (זה יוצא בסביבות 1992 בערך) עד שנדפק לי ההרדיסק (8 מגה !) מאיזה וירוס (נדמה לי שזה היה צ'רנוביל) ונשארתי בלי מחשב עד כיתה ח'. תוכנות ישנות, שכבר לא נמכרות - נקראות ברשת בשם "abandonware" (נטושות) ויש אתרים רבים שאוספים משחקים בעיקר, אבל גם תוכנות ישנות שכאלה. לצערי לא מצאתי את splash! בשום מקום ברשת להורדה, חיפשתי במנועי חיפוש רבים מלבד גוגל, ואפילו במנועי חיפוש מיוחדים, ל"אינטרנט העמוק" (כדוגמת http://turbo10.com/index.html ) מצאתי אתר של בחור בשם דן, שאוסף תוכנות ישנות, שם …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאמור ישנם אתרים זולים וטובים כמו newegg שמוכרים חומרה במחירים לא רעים בכלל השאלה שלי היא... במקרה ואני ארצה להזמין מאיזשהו אתר (newegg לא תומכים במשלוחים מחוץ לארה"ב וחבל) עם כרטיס אשראי ישנן סכנות מסויימות? מישהו ניסה להזמין מחו"ל חומרה? אני כבר בטוח שאחריות לא תבוא בחשבון... אבל זה בסדר לקחתי את זה בחשבון, שווה לבצע קנייה מחו"ל? אחרי הכל המחירים שם הרבה יותר זולים חוץ מבעיית האחריות ומציאת אתר עם מחירים טובים שתומך בייצוא לארץ. תודה מראש נ.ב אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר חומרה שמייצא לארץ וניתן לארגן הזמנה משם זה יהיה נהדר.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשמשהו כזה תוקף אותכם מהאוויר : הדבר הכי חכם לעשות זה לא לברוח , אלא פשוט להרים ידיים ולדמות עץ גדול , הסיכוי שהוא פשוט ינחת לכם על הראש , או ימשיך לעוף הלאה .
-
מכיוון שנכנסתי במקרה לאתר Newegg.com, לא יכולתי שלא לשים לב להפרש המחירים שיש בחו"ל ובארץ. כמו כן, שמעתי כמה תגובות טובות על החנות הזאת ונראה לי שאין סיבה לא לרכוש בה. יש לי מספר שאלות: 1. האם אפשרי לקבל את המוצר לארץ? נכנסתי לאתר של FedEx ואני מניח שצריך ליצור איתם קשר בקשר למוצר, ..? 2. האם FedEx דואגים לכל מה שצריך כדי שהמוצר יגיע מהחנות ועד הבית שלי? 3. האם מישהו רכש משהו ב-Newegg.com? האם אחרי המשלוח והמכס עדיין יש הפרש מחירים כזה ששווה את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Pink Floyd, The Beatles, The Doors ועוד כל מיני אגדות רוק ... אני יודע שלפעמים בתקליטים המקוריים יש פוסטרים, אבל לא יצא לי לקנות תקליט עם פוסטר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות פוסטרים כאלו ? תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קראתי במעריב שמחר (יום שני) נוחתת מעבורת הדיסקברי בשעה 12:46 לפי שעון ישראל (כולנו מחזיקים אצבעות שהיא תנחת ללא תקלות). טוב, אז בדקתי ב-TV GUIDE של HOT באיזה ערוץ אני יוכל לראות את זה שאני אשים על תזכורת, להפתעתי בערוץ 10 יש "אופרה וינפרי", בערוץ 11 יש את התוכנית "בריחה מכוכב צדק" ובערוץ 22 יש "בת הגנן" (WTF?). אז באיזה ערוץ אני יכול לראות את הנחיתה ??? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן, אני ממש ממש צריך הרבה מוסיקה עכשווית ולא עכשווית בשביל מסיבת ריקודים של תיכוניסטים ובאמת שכל תרומה שלכם יכולה לעזור לי לצאת שאקל-שפיץ-פלייר במסיבה ולמסמר את הערב, ולכן אודה לכם מאוד שתשתפו אותי בשירים שעונים על הקריטריונים הבאים: מה כן: - מוסיקה שכיף לרקוד לה, לא משנה מאיזה תקופה, מרגאיי עד האוס הכל תופס. מה לא: - פסיכודאלי, גואה, טראנסים 'כבדים', אפשר בקטנה איזה טיאסטו או משהו סטייל daft punk וכדומה.. תחשבו בעצמכם מה מתאים ומה לא... שוב פעם, תודה רבה לכל מי שתורם לי ולדיון, באמת שכל תגובה עוזרת!! אבינועם. [glow=red,2,300]נא להמנע מתגובות לא ענייניות.[/glow]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בעוד שבוע לחבר טוב שלי יש יום-הולדת, החלטנו כמה חבר'ה לארגן לו יום-הולדת בים. בתיכנון צריכים להגיע 40 איש ומעלה. חשבנו על שני מנגלים דלוקיםמוזיקה, "נונ-סטופ", שתיה קלה, ושתיה לא קלה בכלל. אז קודם כל הייתי שמח לקבל המלצות לאירגון טוב של מסיבה שכזת, טיפים ל"אטרקציות" בים, הסבר\עזרה להשמעת מוזיקה בים. ולשמוע מה הייתם עושים עם 30 בקבוקי משקה בסיגנון בריזר, שפג תוקפם ב - 2004
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.weebl.jolt.co.uk/anywhere.htm
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://media.putfile.com/HydroFoam
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם שמתי בפורום הלא נכון להעביר ואני צריך את זה דחוף חברה כי יש לי היום ב2 בצהריים שעור אז איך מוצאים רדיוס של עיגול ? תודה
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
עם כן תנו המלצות לאלבןמים הטובים ביותר תודה מראש MAX PAYNE
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. הרשימה הזאת מודפסת בחסות פיצוציית מושיקו, משווקת מבצע חגיגת + מצית ב-42 שקל. 2. ההבדל היחיד בין לוד לקולומביה הוא שבקולומביה חבר'ה מרמלה לא נחשבים לצפונים. 3. אל.אס.די זאת התשובה לשאלה "למה אבא הסתובב כל הסבנטיז עם קורדרוי תכלת". 4. חייבים לתהות מי היה הראשון שהסתכל על הצינור של המזגן ואמר: "טוב נו, גם ככה אין לי כוח לקסס". 5. איכשהו, הרואין-שיק נראה הרבה יותר טוב על קייט מוס מאשר על ההוא בלי השיניים מהצומת עם הכוס פלסטיק ביד. 6. ותר על הוונטילטור. השליח של הפיצה כבר הריח חומר טוב משלך. 7. אל תקנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 8. קנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 9. אם קוקאין הוא סם מדכא תיאבון, עם מה לעזאזל מרדונה ערבב אותו ב-15 השנים האחרונות? שמרים? …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/totah/daisa.swf :lol: :lol:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. במהלך החודש הקודם היו לי זימונים לצ"א (צווץ אויר) שאותם עברתי וביום ראשון הקרוב (ה-25), יש לי ירפ"א א'. עם זאת, אתמול קבלתי בדואר איתור חמ"ן (חיל המודיעין) שהזימונים אליו יהיו לי ב6/10. קבלתי קוד ומספר אישי ונכנסתי לאתר של חיל המודיעין. שם הכנסתי את הפרטים וקבלתי את הנושא אליו זומנתי. אז קודם כל ברצוני לשאול, איך זה יכול להיות שבמהלך איתור לצ"א (קורס טיס) אני מקבל זימונים ליחידה אחרת. (ועדיין לא קבלתי זימונים שאח שלי שלך לי [שאיתו מגיעים לקורס ממ"ס] ולא קבלתי זימונים שחברה שלו שלחה לי למפעיל או טכנאי) הנושא שאליו מויינתי הוא : שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות. שההסבר בפנים (כמו כל דבר) נשמע מעניין : מסלולי שו"ב ואלקטרוניקה. התקשרתי לאח שלי ואמרתי לו א…
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם מישהו קנה פעם מאתר amazon.com? כי אני רוצה לקנות נגן MP3 שמצאתי באתר אבל אני לא יודע אם זה בטוח לקנות משם או לא.. האם מישהו ניסה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי מישהו כאן מכיר ואוהב אותם? הם מופיעים מחרתיים בברבי בת"א...מוזר, כל החברים שנמצאים (שלא התגייסו עדיין) או שלא מכירים או שלא אוהבים.
-
- 14 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום יש לי מכונת גילוח ואני נגעל להתגלח בה (היא שלי,לא משנה למה) איך אני מחטא אותה?
-
- 14 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193631,00.html מה שמעניין יותר, ו-YNET "שכחו" לספר לנו זה שאכן יש יותר פריצות בלינוקס אבל זה רק אם לוקחים את כל הפריצות בכל מערכות לינוקס/יוניקס ודארווין(mac os) יחדיו :
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
איזה אתר טוב יש לכתוביות בעברית? אם אפשר גם אתר לכתוביות בספרדית זה יהיה מצויין תודה לעוזרים טל
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פוקס וkenvelo ממש לא הטעם שלי, אני שונא את הבגדים שלהם, ולי קופר נראה לי גם אותו זבל.. מישהו מכיר חנות נורמלית באזור השרון שלא בסגנון של החנויות הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הייתי טיפש והפלתי את הפלאפון שלי (NOKIA 3100) לתוך כוס בירה קיצר ייבשתי אותו ואני מכניס תבטריה וכתוב על המסך LOCAL MODE אבל אין אורות או משהו והפלאפון לא נדלק נראה לכם שאני יכול עוד להציל אותו"? פשוט זה מכשיר חדש....לפני שבועיים נדפק לי המסך והחליפו לי למכשיר חדש בתשלום...ואין לי עליו אחריות או ביטוח תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-