כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
משום מה כל התמונות שהועלו לIMAGESHACK לא עובדות אני רק רואה תמונה שרשום בה "hotlinkin has been disabled for this domain" לעוד מישהו יש בעיות עם התמונות של IMAGESHACK, או שזה רק המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זה רק אני או שיש בעיות גלישה/מהירות כרגע בבזק בינלאומי? אצלי אישית מהירות ההורדה לא עוברת את ה 50...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מתקשה מאוד להתחבר לאתר.ביום שבת לא יכולתי בכלל,רק לקראת ערב. מישהו יודע אם יש בעיה?או שזה משהו אצלי.
-
- 14 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלומות לכולם, יש לי בעיה די מפגרת הייתי אומר. אני יושב לי לתומי כמו תמיד עם האוזניות שלי שומע את מוזיקת המטאל האהובה עליי ב Full Volume ומחר יש לי מבחן גדול במתמטיקה, הבעיה היא שבמקום להתכונן אני פשוט נכנס לאקסטזה ושומע מוזיקה ופשוט לא יכול להפסיק למרות שאני חייב ללמוד למחר זה מבחן מאוד חשוב ואני פשוט לא מצליח להתנתק :-[ מה אני עושה? :-\
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני משרת כרגע בשיריון, דווקה נהנה, אוג' 08. הבעיה היא שעם תחילת השרות התחילה לי בעיה של לחץ בחזה בעט מאמץ פיזי בינוני/קשה, דיווחתי למפקד והוא הפנה אותי למרפאה בבסיס, עברתי בדיקת AKG ומשם נשלחתי לבקום ועברתי בדיקה נוספת של אולטרה סאונד כזאות שבבדיקה הזאות הרופא טען שיש לי לב גדול, לאחר מכן הוא שלח אותי לתל השומר לעבור בדיקה "קרדיואלוגיה + מאמץ).. לאחר 3 חודשים עשיתי את הבדיקה (תודות לצבא המופלא שלנו), ותוצאות עדיין לא קיבלתי אבל על המוניטור היה רשום את קצב הלב שלי, ומה שמדאיג אותי זה שבהליכה רגילה יש לי דופק 135 ו הליכה מהירה יש לי 155 ובריצה קלה 181. עכשיו איך הצבא מקבל את זה? הבדיקות עדיין לא הגיע לידי הצבא, בקרוב זה יגיע. שמעתי שמוציאים מקרבי, או שנותנים חצי ש…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות כרגע עם google. אני מגיע לדף הבית שלהם אבל החיפשושים נתקעים ולא מחזירים תןצאה. יש בעיה ב google או רק אצלי :-[
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין אחד שקרה לי הסיפור הוא שלפני כמה ימים עורך דין מחברת HOT התקשר לאמא שלי ואמר לה שיש לה חוב של 3,500 שקל לידע כללי אמא שלי אף פעם לא הייתה בHOT אך אבא שלי היה והם גרושים לפי איך ששמעתי כשהם גרו ביחד היה להם תבל [הכבלים הבסיסים אני חושב] שהיה רשום על אמא שלי אמא שלי התגרשה ממנו לאחר כמה זמן, ואבא שלי בדירה שלו עבר מתבל לHOT היום מסתבר שבמקום לפתוח חוזה על אבא שלי הם "לקחו" איכשהו את הפרטים הישנים של אמא שלי והשתמשו בפרטים האלו כדי לפתוח את החשבון בHOT רק שאני יציין אמא שלי לא חתמה על שום חוזה חדש ועל שום דבר כי היא עברה לגור בעיר אחרת וכנראה מישהו אחר חתם על החוזה החדש של HOT עם הפרטים של אמא שלי ללא הסכמתה עכשיו הם מאיימים בהליכים משפ…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
תשמעו, שלחתי איזה חלק שלי שנשרף ליבואן בדואר רשום.. זה לוח אם שלחתי בחבילה ככה יפה עם הכתובת שם מיקוד והכל... שלחתי כמובן בדואר רשום שאני יוכל לעקוב אחרי החבילה, שלחתי ב1\1\2004 לפני שבוע וקצת... ועדיין רשום לי במעקב שזה רק "נמסר למשלוח" וזהו, בדיוק כמו ביום שאתה שולח, רק רשום שמסרת את זה וזהו ואמור להיות "הגיע ל...." תמיד החבילה מגיעה לפחות לדואר המרכזי של אותה עיר ששלחתי אחרי יומיים מקסימום, אבל זה כבר שבוע וזה רק במסירה הלכתי לדואר איפה ששלחתי והוא אמר לי שזה יצא או קיי התקשרתי למחלקת דוורים אמרה לי שהיא לא יודעת איפה זה התקשרתי לחברה וזה לא הגיע להם, הם אומרים שיש להם איזה איש שעובד איתם בדואר ומביא להם חבילות לדלת ידוע לי שמשהו קרה לה, או שהיא נשברה או ניזוקה או שהי…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, אתמול כשהגעתי סוף סוף מהצבא, נכנסתי לפייסבוק, ולהפתעתי, כל פעם כשאני מנסה להתחבר הוא מעביר אותי לאתר שונה. אתמול זה היה אתר שונה. אשמח לעזרה, כמו כן גיליתי שלכלל החברים שלי האתר עובד כראוי.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ה-JRE התריע לי שקיימת גרסה חדשה שלו להתקנה: 6.0.29. לאחר ההתקנה, נכנסתי לפיירפוקס, לתוספות שלו, ולתדהמתי הרבה גיליתי כי למרות שהגרסה היא חדשה ויצאה לאחרונה, ה-Java Console של הגרסה החדשה של ה-,Java שהיא 6.0.29, לא תואם עם פירפוקס 7.0.1, ומנוטרל!!!! למה זה קורה???
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חצי מהזמן לא נטענים לי שום דפים פה כבר שבועות זה ככה בצורה מעניינת על הפיירפוקס המצב נראה יותר גרוע עכשיו פתחתי דרך אקספלורר ונטען הפורום
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני בגיל 20 וחברה שלי עוד מעט חוגגת 17, ההורים של החברה לא רוצים שניהיה בקשר כי הם דתיים (שמרנו על זה בסוד עד שהם עלו על זה). כרגע המצב שהם רוצים לפנות למשטרה אם לא ניפרד, מה ההשלכות אם הם ילכו למשטרה? הם יכולים לכפות עלינו לנתק קשר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו, לא משנה איך הגענו (המשפחה שלי) למצב הזה.. אנחנו לא יכולים להתחבר לא להוט ולא ליס, להוט אנחנו לא יכולים כי הם דורשים כרטיס אשראי מסויים שההורים שלי לא יכולים להנפיק. יס רוצים שיהיה לנו חשבון בבנק דיסקונט, וההורים שלי בבנק הפועלים. בקיצור, אנחנו צריכים פיתרון לממיר שלא יהיה מחוייב לאחת מהחברות האלה.. ויהיה בעל תכנים עבריים כמו: ערוץ 22, 11, ערוץ הילדים, ועוד כמה בסיסיים. כבר חיפשתי מידע על צלחת לווין, אבל אמרו לי שזה עולה 1500 שקל, וגם אין ערוץ הילדים (זה חשוב לאחי), יש רק ערוצי ילדים ערביים וכאלה.. בבקשה, תעזרו לי למצוא איזה מוצא.. נ.ב: החברות האלה עלו לי על כל העצבים, שילכו לה*****.....
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה, קניתי רמקולים שעלו לי 10,000 ש"ח... קנייה כשרה למהדרין, בארץ. לא מזמן התקלקלו לי הרמקולים, והחלטתי שאני שולח אותם לתיקון בחו"ל. בגלל שלעשות משלוח לחו"ל במשקלים כאלו עולה הרבה כסף, החלטתי לשלוח את הרמקולים עם חבר שטס לארה"ב (זאת הטעות הגדולה ביותר בחיי כי שילמתי Overweight מטורף בשדה תעופה). כמה ימים אחרי שהרמקולים הגיעו אל החברה בארה"ב הם החליטו שהם שולחים לי זוג חדש במקום לתקן. כולי שמח ששולחים לי רמקולים חדשים... שילמתי משהו כמו 200 דולר על משלוח מארה"ב לישראל. בגלל שאני אידיוט, שחכתי להצהיר ששלחתי את הרמקולים לתיקון, ועכשיו הם תקועים במכס. הם דורשים ממני לשלם להם כמעט 3000 ש"ח :bash: ניסיתי לחשוב על דרך כלשהי להוכיח למכס שהרמקולים יצאו לחו"…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מי שכבר יודעו מי שלא אני אסביר מה הלך לי בשירות התגייסתי ב3.12.2006 באותו היום בבקום, קיבלתי 5 חודשים גימלים (מסופח לר"מ 2) * לא קיבלתי משכורת צבאית באותה תקופה, אך יכלתי לעבוד לאחר ה5 חודשים גימלים, חתמתי עוד חודשיים וחצי דח"ש על מנת להיות לוחם. בסופו של דבר "התגייסתי" ב17.7.2007 והתחלתי מסלול עם מחזור אוגוסט 07 (תותחנים). ביררתי במשך השירות שלי והגימלים נחשבים על הפזם אז הייתי צריך להתשחרר עם נוב 06, אבל בגלל החודשיים וחצי דח"ש השתחררתי רק עכשיו (ב15.2.2010) כשבאתי לבקום קיבלתי תעודה שמציינת את מספר החודשים שהייתי בשירות ורשום שם שנתיים ו7 חודשיים. -אפשר להתווכח על זה אבל לא משנה... בדקתי האתר של ההכוונה לחיילים משוחררים מה המענק ופיקדון שלי וזה מה שראיתי. ואז בדקתי א…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497483 יש עדכון מהיום (22.5), התקשרו אלי מתקשוב ואמרו לי להגיע לתחקיר ביטחוני בצריפין.. נראה לכם שיש פה התקדמות לטובתי?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חבריי פורום יקרים לפני שנה הלכתי לצו ראשון וההורים שלי פחדו שיקבלו אותי לקרבי וביקשו שאני אגיד דברים שיקחו אותי לתפקיד אחר באלקטרוניקה או מחשבים , במשרד משהו אז כדי לעשות שלא יקבלו אותי לקרבי סיפרתי שטויות שאני לא יוצא מהחדר הרבה זמן , יש לי חבר אחד כו' עד היום נשלחתי לבדיקות בבריאות הנפש ולאט לאט התחלתי לתקן את עצמי כי הבנתי שאמרתי שטויות והיה סיכון שבכלל לא יגייסו אותי היום הוועדה האחרונה ורצו לשחרר אותי מהצבא בפרופיל 21, אחרי הרבה שכנועים שלי ושל אימי הם קיבלו אותי לצבא עם פרופיל 45 עכשיו אני רוצה לתקן טוטלית את המצב שיעלו לי פרופיל כי אין לי בעיות גופניות (למעט ראייה עם משקפיים לרחוק) מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את המצב? אני אספר להם שההורים שלי הסיטו …
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: בדצמבר 2008 שדרגתי למהירות 4M ושילמתי 82 לבזק ו-65 לנטויז'ן. לפני שבועיים קיבלתי מכתב מבזק ששודרגתי ל-5M והמחיר עלה ל-106 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. היום מצאתי זמן לברר איתם את החיוב והם טוענים שקיבלו קובץ שידרוגים מנטויז'ן שכלל אותי בתוכו. מה שמוזר פה זה שנטויז'ן לא חייבו אותי בחודש שעבר (כי אני אמור לקבל 3 חודשים בחינם, כלומר עד מארס אני לא משלם לספק). אתם מבינים, נטויז'ן העלתה לי את המהירות (בדקתי ובאמת יש לי 5M) אבל על דעת עצמה. מה כדאי לי לעשות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הבוקר עשיתי הזמנה דרך פייפל,הבעיה היא שבסטטוס של פייפל נרשם לי שמשום העסקה בוטלה.העסקה לא עברה. קניתי מאתר אירפואי, בסופו של דבר היה רשום אצלי בפייפל שהזמנה בוטלה,אבל קבלתי אישור לביצוע הקנייה,קנייה שלא עברה. בדקתי יתרה בכרטיס אשראי והכסף נלקח,דברתי עם חברת אשראי,דרך אגב זה כרטיס ויזה נטען ארור! בשרות לקוחות הם אמרו שהכסף "כיאלו" נעבר,והם ממתינים לתשובת ה - Merchant,שזה אותו האתר שממנו הזמנתי. בכול אופן דברתי עם הנציג הוא אמר לי שאני צריך לחכות 30 יום ואז הכסף חוזר ישר לחשבון,כי הרי לא תתבצע משיכה כי לאותו אתר,עכשיו יש 30 יום לבצע משיכה,אם הם לא עושים משיכה אחרי 30 יום הכסף חזור לחשבון. בעצם זה לא שהכסף נלקח.הוא בחשבון,הכסף "הוקפא",לפחות זה מה שהבנתי. הם אמרו שאם …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה קבעו לי תאריך גיוס 9.8.06 אבל הפרופיל שלי הוא 45 בגלל משקל ואני בן יחיד ואני רוצה לשרת ביחידת שדה לא משנה מה לצורך העיניין על בעיה הראשונה אני עובד ושניה אני מתכוון לפתור על ידי חתימה אבל אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול לשנות את הדברים הנ"ל או שזהו אני אהיה תומך לחימה?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, אני קופץ לאתר מידי יום כבר 15 שנה, ומאוד אהבתי את מתיחת הפנים שעבר לאחרונה. קצר ולעניין - יש באתר שתי בעיות שאני מזהה. 1. בגלישה במובייל, אין אייקון הרומז על המצאות תפריט בצידו השמאלי של האתר. לחיצה "עיוורת" פותחת תפריט, מניח שזה לא במכוון. 2. בגלישה בדקטופ, עם הכניסה לאתר, המשתמש נזרק למסך ריק ללא לחצן לחזרה לאתר. הדבר הנוח ביותר זה רענון הדף לאחר כניסה כך שיהיה ניתן להמשיך לגלוש, הפעם במצב מחובר. לפני הכניסה לאחר הכניסה. יש צורך בחזרה אחורה בהיעדר לוגו האתר /לחצן חזרה. תודה רבה על ההשקעה, זה לא מובן מאליו. @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, עברתי לפני כמה ימים לגולן ולפעמים אני לא מקבל שיחות כשמתקשרים אלי מישהו חווה את הבעיה הזו?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה רק אצלי ככה או שGMAIL פשוט נוראי ביומיים האחרונים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון (חודש) קרו לי הרבה מקרים של ניתוקים מהאינטרנט, במיוחד בלילות, למרות שקרה גם מספר פעמים ביום. עד עכשיו... לא קרו לי כמעט בעיות של ניתוקים, לעוד מישהו זה קורה בזמן האחרון? ??? בדקתי את המחשב וזה לא בעיה אצלי במאה אחוז, לא התקנתי שום תוכנה שיכולה להפריע ואם אנו עוסקים בתחום הזה עכשיו.. כמה אתם משלמים על חיבור האינטרנט ואיזה מהירות ? אני למשל משלם 39 לבין לאומי ו 40 לבזק על 1.5 ADSL כמובן
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-