כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
הייתה לי רשימה עם אתרים של תרגום סרטים במועדפים אבל היא נמחקה, בכל מקרה אני מחפש כתוביות , אילו אתרים מומלצים? ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קונה מכשיר GALAXY S I9000 מחנות פרטית בארץ ומביא לאורנג' קבלה, איזה זיכוי בדיוק אני אקבל אצלם? האם ניתן לקבל את אותו הזיכוי שהייתי מקבל אילו הייתי קונה את המכשיר מאורנג'? הגרסא שאורנג' מוכרים היא רק גרסת ה16 ג'יגה, מה קורה אם אני קונה גרסת 8 ג'יגה? איזה זיכוי אני מקבל אז? תודה מראש ולילה טוב
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון (כולל עכשיו) אני לא מצליח להתחבר לסקייפ, אני לא יודע אם זה בגללם או בגללי אבל זה מנסה להתחבר במשך כמה דקות עד שאני מקבל שגיאה שאין אפשרות להתחבר. אין לי ראוטר לכן פורטים זאת לא הבעיה. מישהו יכול לבדוק אם כרגע הוא מצליח להתחבר? אני לא מדבר על להיות מחובר אלא להתנתק ולהתחבר בשנית. תודה
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי מוד למארז (אין תמונות כי אין מצלמה ואין סורק, אולי יהיה בעתיד) וכל פעם אבא שלי וחברים שלי אומרים שזה היה סתם בזבוז של זמן כי המארז שלי נמצא בשולחן שדרכו קצת קשה לראות את צידו של המארז אשר עבר שינוי תדמית רצחני, אני עניתי שעשיתי את זה בשביל הכיף אז לכן אני שואל איפה אתם שמים את המארז והאם אני המשוגע היחיד שאחריי שהשקיע במוד כמעט ולא רואים אותו
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו עוד חשבנו שמדובר בחברות כגון AlienWare, VoodooPC, FalconNW וכו'. אבל לא, מדובר בחברה שאני אישית מעולם לא שמעתי עליה - Liebermann pc. הם הופיעו בחדשה לפני כמה ימים, בתור המייצרים של מסכי ה- Grand Canyon. אז חקרתי עוד קצת עליהם ותראו איזה מחשבים הם מציעים לצרכנים מכל הסוגים! 16GB של זיכרון, שלל טכנולוגיות שונות ומשונות, 2TB של נפח בכונן-הקשיח. טוב, תסתכלו בעצמכם! http://216.119.93.139/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=LI&Product_Code=ML38E
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Black Clouds & Silver Linings איך הוא, יחזיק אותי עד ההופעה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סרט בשבילי ולחברה להיום בערב שיש ברשת באיכות טובה. ז'אנרים מועדפים - קומדיה-רומנטי אימה-מתח מתח קומדיה לא נעורים. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211720,00.html כן רבותיי, הודיעו נא בראש חוצות: הגיעו ימות הגאולה! התופעות להן אנו עדים לאחרונה מאמתות את עיקר הנבואות הכתובות במגילה הקדושה שנמצאה גנוזה במחילה לרגלי הרי הרץ - אדמת רפובליקת גרמניה כיום: זרועות המחץ הערנביות החלו להשתלט על המחוזות הטבטוניים העתיקים ובקרוב תחלנה במסען הבלתי נמנע לכיבוש פלנטה זו וטיהור המין האנושי מהתרבות הקלוקלת המאפיינת אותו. נסיונות התנגדות לערנב הגדול ולכל אשר הוא מייצג ידוכאו במהירות ובאכזריות ערנבית טיפוסית; לפיכך, אני מציע לכל מי שחייו הנאלחים יקרים לו להניח צנצנות כרוב כבוש בפתח ביתו - מנחה צנועה ובקשת מחילה מהר ערנב - מי ייתן ויגלה הוא חמלה כלפיכם וכלפי בני ביתכם ותחסך מיכם אימת המאורעות הב…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתפרתי היום בצהריים וניסיתי כל מיני דרכים להוריד את השערות שעל החולצה,זה בעיקר בצווארון וזה.. איך בידיוק אני אמור להוריד את כל החרא הזה?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני גאה להציג את המחשב שלי מחלקים של IVORY ו KSP פנטיום 4 סוס עבודה איטלקי " HT בלבואה " בשפת הטכנאים קצת תמונות מהאימפריה שלי :
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/totah/daisa.swf :lol: :lol:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שנים שאני קונה מהאינטרנט בכרטיס האשראי והכל היה בסדר אבל החודש מישהו השתמש בכרטיס האשראי שלי ובזבז יותר מ1000 דולר!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב יש לי עבודה ואני צריך לעשות מצגת על כדורסל... עכשיו אני רוצה כל מיני קטעים בעיקר מצחיקים כאלה שקשורים לכדורסל וגם קטעים וקטעים מצחקים ומדהימים
-
- 14 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הייתה מסיבה איכותית ביותר, זכיתי לפגוש את SpiritKnight ו-mafisto (לצערי לא הייתי נוכח במפגש בפורום). כאשר יעלו את כל התמונות - תחפשו נער עם סטיקר של ברק.013 "בא לך מהיר?" מודבק על המכנסיים (תנחשו איפה)... עוד לא הרכבתי חזרה את המחשב (כותב על הלפטופ), אבל החלטתי שלמסיבה הבאה אני מביא לפטופ - ולא את הסיבוך הזה שנקרא מחשב שולחני. :-/ Vega.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חדר עם מחשב והחדר לידו זה החד שלי שהוא ללא מחשב לבינתיים... אתמול בלילה פתאום שמתי לב שיש מין קול של הד ריק באוזניים(כמו שאם שמים באס על גבוה ושומעים כזה הד!) בחדר שלי... ובחדר מחשב לא שומעים כלום! זה משהו חדש ואין לי מושג מה הולך?! אז מה הולך פה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לפני שנתיים כמעט ציפיתי בDVD ללא תרגום בסרט הפרוייקט, למרות שהוא דל תקציב נהנתי לראות זווית שונה של צילום לסרט. ציפיתי גם בגרסאת הבמאי של הסרט ושם משהו לא היה ברור לי, הבנתי שאכן היו שלושה סטודנטים שיצאו ליער אבל הם לא ידעו שהכל היה אפקטים ולא באמת חטפו אותם. אתמול צפיתי בזה שוב וחיפשתי באינטרנט מהי האמת,ומה שגילתי זה המון אתרי אינטרנט אשר מספידים את הסטודנטים. אז השאלה שלי היא האם זה מזוייף או אמיתי , ושאלה שנייה למה לעזעזל עשו המשך לסרט עם הוא אמיתי??? אשמח לקבל תשובה מהירה כי זה מסקרן אותי, גל.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך של MSI 4850 חדש באריזה סגורה! ללא שימוש כלל וכלל! הכרטיס הבא : http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/msihd4850review/ אשמח לקבל תגובות! באיזה מחיר, כדאי/רצוי, למכור כרטיס מסך חדש (לגמרי) שכזה.
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מזה החרטא הזה ? צריך לבוא בקבוצות לסופר כדיי להחזיר יותר מ 50 פחיות ריקות ?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בסביבות חודש יולי חיפשתי דרך יציאה מחניון כלשהו באיזור קניות כלשהו. (מעדיף לא לחשוף שמות) כשראיתי שרכב "יוקרה" גדול שחור וחדש מנסה להכנס לחניה בצד ימין עצרתי מס' מטרים מאחוריו הבחור הנחמד נסע קצת ימינה, קצת שמאלה, קצת ישר, הכניס רוורס והתחיל ליסוע אחורה.. ברגע שראיתי שהוא מתקדם אליי התחלתי לצפור הבחור לא שם לב וכמובן, נכנס בי. יצא מהאוטו, אמר שהוא נורא ממהר, ביקש סליחה, נתן לי שני כרטיסי ביקור שלו, הראה לי תעודת זהות, רשיון ותעודת אל"מ . לאחר מס' ימים יצרתי קשר והתחלתי את הבירוקרטיה.. בדקתי קודם במוסך שלי, הנזק הוערך בערך ב1200 ש"ח. הבחור לא האמין ושלח אותי למוסך שלו.. גם שם היתי וגם שם העריכו את הנזק בין 1000-1200. הבחור הציע ככה: או שתפנה לביטוח או שאשלם לך 400 שקל. אח…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת הרבההזוי/דבילי/מוזר אבל מישהו יודע איפה אפשר להשיג קופסא ריקה (בלי דיסק,בלי רשיון) של ויסטה אולטימייט ואופיס אנטרפרייס 2007?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול עליתי לאוטובוס והיו הרבה אנשים.פתאום אני קולט חייל עם מדים כחולים של חיל האויר ועם סיכת כנפ"צ. אז ראיתי שעל צידה השמאלי של החולצה יש גם סיכת טייס (הוא גם היה קצין-סגן). והבנתי שהוא טייס. אבל מה שלא הבנתי זה איך הוא הולך עם הסיכות והכל ומראה שהוא טייס (כל האוטובוס הסתכל עליו). הרי טייס זה סיווג הכי סודי בצה"ל.איפה בטחון המידע פה?! חשבתי לעצמי "מה הוא מטומטם הוא לא יודע שאסור.........." לא יודע מה האמת פה אבל אני לא חושב שמותר לטייסים לחשוף את עצמם ככה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנשים...אני זקוק דחוף לעזרה! אני שכחתי את כל מה שלמדתי השנה במתמתיקה!! אז הנה בעיה אחת שסרקתי עם תשובות אני לא זוכר איך לעשות את זה. בבקשה תעזרו לי תודה! אשמח גם לקבל הסבר איך מצאתם את תחום ההגדרה של הפונקציות וכל השאר. ושוב תודה! http://img201.echo.cx/img201/2936/q35fs.jpg
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בעקבות הדיון הקטן שעלה בתרד הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478918.30
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע הבא אני משדרג מהירות אינטרנט. 1. האם שווה לעשות 15MB או שפשוט זה לא ינוצל היום(שרתי הורדות וכד')? אותה השאלה גם עם 8MB ו10MB. ואם לא שווה, האם הכי טוב והכי מנוצל היום זה 5MB? 2. כדאי לקחת מבזק ראוטר משולב מודם(בחינם)? הוא יותר טוב מהLinkSys WRT54GL? אם כן אז איזה דגם לקחת מהם? תודה אריאל
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-