כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
NVIDIA Jetson Orin Nano Super הוא מחשב-על בגודל כף-יד שיאפשר למפתחים, סטודנטים ויוצרים לבנות צ'אטבוטים, סוכני AI ויישומים לרובוטים. הוא זמין לרכישה כעת וכולל GPU בארכיטקטורת Ampere ומעבד (CPU) מבוסס ARM בעל 6 ליבותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
עם סיום התמיכה ב-Windows 10 באוקטובר הקרוב, ChromeOS Flex מוצע כחלופה חינמית למחשבים שאינם תואמים ל-Windows 11לכתבה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
בדיוק היום לפני 35 שנה, שוחרר המשחק הצנוע שהוכיח שה-PC יכול להתחרות בקונסולות. הכותר הזה לא רק הציג פריצת דרך טכנולוגית בלתי נתפסת לאותה תקופה, אלא גם סלל את הדרך להקמתה של האימפריה שתמציא מאוחר יותר את ז'אנר היריות בגוף ראשון. כך הפכה דחייה מנינטנדו לרגע המכונן של הגיימינג המודרנילכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני וחברים שלי טסים ליוון בחופש הגדול לאיוס ואנחנו רוצים להשכיר אופנועים שם לכולנו יש רישיון וכולנו בני 18 זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהי המסעדה הכי טובה בתל אביב צריך מסעדה רומנטית לזוג התקציב הוא 500 שקל שמעתי בנתיים על רפאל ועל רוקה מה אתם אומרים על המסעדות האלו ? האם יש יותר טובות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני בבעיה קשה מאיוד יש לי יום הולדת 18 ביום שישי הקרוב,סביבות ה30 אנשים להזמין,בית קטן ועיר מעפנה. בעיר שלנו יש אופציה של מעין באר שאפשר להכניס אליו קטינים אבל לא בטוח שכל ה30 יכנסו לשם. אצלי בבית בלתי אפשרי גם ממחסור במקום בחוץ גם לא בדיוק אפשר בגלל שקר,גשם,רוח וכו(זוכרים ביוסיד שכל אלה שנולדו בקיץ קנאו באלה שנולדו בחורף? עכשיו זה הפוך). וכמובן שאני לא רוצה לצאת בהפסד של אלף שקל מיום הולדת. אשמח לשמוע אולי למישהו יש רעיונות למה אפשר לעשות עם 25-30 אנשים בלא יותר מידי כסף.
-
- 17 תגובות
- 24.7k צפיות
-
-
אני בכיתה י"ב יש לי בגרות בספרות יש לי בוחן בספרות בקרוב אני צריך לקרוא את "כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר.. מה עשיתי שזה מגיע לי? אני כבר חודש מנסה לקרוא אותו, ואני רק בעמ' 50 לערך... ספר כ"כ נורא לא ברא השטן, כ"כ לא מעניין וכ"כ פוסט-מודרניסטי ו"מגניב" כביכול... באמת, אני פשוט לא מסוגל לקרוא את זה... זה עושה לי רע... האם יש לי דרך לשנות את רוע הגזרה? משהו? וכן, אני רציני :-\
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, שאלה כזאת: האם אני, כשחקן ישראלי, יכול לשחק בפוקר טקסס הולדם על כסף אמיתי באמצעות PayPal? האם זה חוקי? מהם השיקולים שעלי לקחת בחשבון, במידה ואני בוחר לשחק אונליין? האם בימים אלו, בהם משתוללים ה"האקר הסעודי" ותומכיו, זה בטוח? תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מה התנאים איך העבודה שם ?... פשוט אני חושב עם לנסוע או לא ?.... מישהו יכול לספר קצת הכוונה לאנשים שעובדים שם
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היה אי פעם פרק של "מי רוצה להיות מיליונר " שמיועד לבני נוער?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הנה השאלה איך אפשר לדעת את התנאים+הפתרון? http://www.siz.co.il/my.php?i=lmjzzi2tzmy5.bmp
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך השירות של פאיפל עושה כסף? ולמה איאפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון שלי דרך בנק שלי הישראלי?
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the Israel Golden L…
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המחשב שלי דיי חדיש בן איזה חצי שנה אבל עדיין המילה האחרונה ואני מאוד מרוצה ממנו.. אבל בכל זאת יש איזה משהו שזול משמעותית בארה"ב שכדי לקנות למחשב?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פשוט לסדיסטים מטורפים http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html חיות חמודות שנשחטות בצורות נוראיות
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/114818/thank_god_for_september_11/ :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני רוצה להוריד סרטונים למחשב יש אפשרות? טנקס.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה שלי וגם את התשובה לשאלה האישית,האם יש איזו אפשרות להיכנס לאי מייל שלי באמצעות הפרטים האישיים שלי שהכנסתי כשנרשמתי? או באיזו אפשרות אחרת?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
עזרו לי למצור קוד אוניברסלי בישבילו.... :s05:
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לא חנויות מחשבים, אלא חנויות מוצרי חשמל... מקררים, TV, שואבי אבק.... לא מכרזים... וכמובן אמינות וזולות. תודה נ.ב. חנויות מהארץ... לא איביי או חנויות אחרות מחו"ל...
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איפה התראד על בעלי החיים כשצריכים אותו? יש לי אפרוח ברווז קטן ואח שלי הקטן והמטומטם ניסה להרים אותו והפיל אותו (כשהוא היה לבד), הברווזון לא יכול להזיז בכלל את רגל שמאל, אני חושב שהרגל שלו נשברה אפשר לראות שממש כואב לו, לפעמים הוא בכל זאת מנסה ללכת והוא לפעמים מתגלגל על הרצפה, ברוב הזמן הוא פשוט יושב לו שם ללא מעש, איזה מסכן :-[ ואני ממש לא יודע מה לעשות :-[ תכף אצרף תמונה
-
- 60 תגובות
- 5.1k צפיות
-