כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
האם זה עד כדי כך נורא מבחינת הקאות ובלאגנים?
-
- 35 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק למסיר שערות אף ואוזניים טוב, לא סיני, אחד שיספיק להרבה זמן ולא ישבר תוך שבוע. בזאפ אני לא מוצא את המוצר לכן אשמח לשמוע לעצתכם ;D תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב , ואני צריך אתר טוב עם מחירים טובים .. למישהו יש עצות .. ?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בזמן שיטוטי בגוגל נתקלתי במצגת הבאה: www.ahva-ramla.org.il/images/MosheSason.pps במצגת, אתה בוחר קלף ואיך שהוא הוא "יודע" איזה קלף בחרת. שיניתי את פורמט המצגת ל-PPT כדי שאני יוכגל להכנס ולראות מה באמת יש מאחורי הטריק הזה . . . וגיליתי רק איזה משהו כזה בצבע שחור (הצבע של הרקע) שהוא כמו חצי ריבוע, שיש לו כזה רק 2 צלעות, משהו כזה: _| ובקושי רואים את זה אפלו אחרי שמשנים את הרקע ללבן (צריך להגדיל את זה). לא מצאתי שום דבר נוסף (ניסיתי להתעמק בתמונה אבל לא מצאתי כלום). ה"טריק" הזה עובד על כל אחד (!) הראתי את זה לאיזה 10 אנשים וכולם בחרו את אותו קלף שאיכשהו המגת צפתה מראש . . . מישהו אולי גילה משהו נוסף שיכול להשפיע עליו לבחור בקלף הזה ? למה זה קורה ? לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,היה לי עגיל על האוזן בצבע כחול לבן כמו דגל מדינת ישראל קיצר אני קם היום בבוקר ואני מגלה שיש לי פתאום עגיל בצורת לב עם יהלום!, ואני לא קניתי כזה בכלל וגם לא הייתי קונה. 1) אין מצב שמישהו מהבית שלי שם לי אותו. 2) איך אפשר לשים לבן אדם עגיל והוא לא ישים לב? 3) לפני חודש מישהו רשם לנו על כל האוטו I LOVE YOU BABY. מה קורה פה? ,מישהי או מישהו מעריץ סודי שלי?
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לא יודע איך להסביר את זה בכותרת אבל מצחיק: http://www.metacafe.co.il/watch/780136/telephone/ חחח הינה עוד אחד: http://www.metacafe.co.il/watch/780832/office_masturbation/
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
-
-
שלום רב, לאחרונה YNET התחילו לפרסם כתבות שאם אתה רוצה לקרוא אותם, אתה חייב לעשות להם LIKE בFACEBOOK פשוט חוצפה חברים אני קורא לכולכם למי שכבר עשה LIKE שיוריד אותו ולכל מי שרוצה לקרוא את הכתבות האלה אני מצרף פה שני תוספים אחד לFF ואחד לCHROME זה ל כרום: https://chrome.google.com/webstore/detail/ynet-anti-like/mdmhebcfakaijolcepbdfkiglnkgnmhn?hl=he זה לFIREFOX: http://crossrider.com/install/33870-ynet-anti-like
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קיצר דוד שלי נוסע לארה"ב ושאל אותי מה אני רוצה.. אז אני רוצה משהו קטן יחסית בממדים (בגודל של פלאפון אולי קצת יותר) ושלא יעלה יותר מ1000 ש"ח.. עדיף שיהיה משהו שאין בארץ ולא פלאפון או MP3\4, סתם משהו מגניב שאין בארץ
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כמה שאלות: מישהו הזמין משם מוצר ויודע תוך כמה זמן החבילה מגיעה? עד איזה סכום אני יכול לדעת בוודאות שהחבילה לא תתעקב במכס? מישהו יכול לתת לי כיוון איך לרשום את הכתובת? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
גבר הוכש באיבר מינו על ידי נחש שיצא מהאסלה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4404268,00.html מקרה די נדיר. לעומת זאת עכברושים באסלה זה דבר די נפוץ. עכברושים הם יצור מאוד סקרן בעל דחף חזק להיכנס לכל חור. הם אוהבים להיכנס לצינורות ביוב ומסוגלים לטפס בהם בקלות ולעבור גם את האסלה. http://www.youtube.com/watch?v=XLqDuvlAZjg
-
- 20 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני מתכנן כבר המון זמן על לקונת מחשב חדש ועכשיו שיוצאים מעבדי I5/I7 חדשים + כרטיסי מסך DIRCTX11 חדשים זה פחות או יותר אומר שהגיע הזמן מבחינתי. בכל מקרה ההורים טסים בסוף החודש לאיזה שבוע - שבועיים לארה"ב והשאלה , האם יש משהו שכדאי להביא משם ? מן הסתם את כל המחשב אני לא יזמין משם אבל מה לגבי חלק או שנים ? יש משהו שממש יהיה כדאי? תודה..
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני ובערך 5 חברים נסענו על סקייט בראשון לציון....וכשהתיישבתי לנח ראיתי בשמיים עצם שחור טס לאט ויחסית נמוך וטס בצורה יציבה.. נכנסתי לפאניקה וברחתי מהמקום עם חבר ורק כשהגענו לבית שלי ונרגעתי אמרתי לו לצאת ולראות את השמיים....בנתיים צלצלתי לחברים שעוד היו שם(במגרש)ואמרתי להם להציץ לשמיים...גם הם ראו ונלחצו....ה"עצם" הזה היה באויר שם לפחות 15 דקות...ובצורה ברורה...כולנו נלחצנו וברחנו אליי... צעקתי עליהים שירדו לצלם אותו ואמרו לי לרדת אבל אני פחדתי אפילו להציץ מהחלון.....(ועכשיו זה אוכל אותי כי יש לי מצלמת וידיאו טובה) למחרת חבר שלי מזכרון יעקוב שלח לי במסן הודעה על זה שב9 הוא ראה עב"מ והוא תיאר אותו בדיוק כמו שאנחנו ראינו אותו..... יש לציין שהשמש הייתה בחוץ כשראיתי את העצם וה…
-
- 33 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש הלכתי לצו גיוס ראשון, לאחר שבוע שלחו לי מכתב כי היו לי כמה בעיות רפואיות ובעקבות זה זימנו אותי לבדיקות ואח"כ אמרו לי שרק אחרי שבועיים אפשר לדעת את הפרופיל, אז איך אני בודק, אם יש איזה שהו אתר שאפשר לבדוק אז תביאו לי קישור בבקשה....
-
- 17 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מחפש את השיר שבפרסומת של פלאפון שנשמע כמו סטיבי וונדר BECAUSE I LOVE YOU זה המילים שהצלחתי לקלוט למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, יש תכנון של כמה חברה בגיל 22-24 לטוס לברצלונה סתם לטיול של קיץ . השאלה מה יש לעשות שם, מבחינת מקומות לראות, מועדונים , פאבים, רכבים, כדורגל. המלצות יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול שאלה: מה מעשיר יותר את אוצר המילים פתירת תשחצים או קריאת ספרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בבוקר אני קם ומגלה שהיום יום ג', אני חושב לעצמי: מעולה יהיה מה לעשות היום בשיעור ספרות... וכך אני יוצא אל ההסעה בערך בעשרה לשמונה שמח לי עם העיתון בתיק... מגיע לבית ספר, מתחיל שיעור ראשון - ספרות... אני כמובן משתעמם בצורה משוגעת ופותח את העיתון... פתאום על השער אני רואה את הדבר הבא: "וגם: איזה מסך הכי כדאי לקנות? סקר שוק השוואתי", אמרתי לעצמי: איזה יופי אולי הם כתבו דברים נכונים לשם שינוי... כמה כבר אפשר לטעות עם מסכים.. במיני השוואה שלהם אני רואה את המסכים הללו: MAG 786FD Samsung 757DFx CTX PR705 LG Flatron 795FT Plus Philips 107T המסך הנבחר היה (איך לא) ה- MAG 786FD אשר ניצח את ה- CTX PR705F אשר עולה פחות, אמין הרבה יותר ומאפשר חיבור USB. ועכשיו אני דופק את…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כן כן, אני נפרד מהאיי בי אמ שלי והחלטתי לעשות זאת בדרך מסודרת, קבורה ! היום עשית הכנות לקבורה כאשר מספר חברים קבורתיים משהו באו לבקר... הנה חברינו המככב במחשבי כ(ק)בר לא מעטים, הסיירוס לוג'יק, כאן בגרסא כ(ק)ברת (KVRT)ביותר, 2 Mb זכרון ! ואל תדאגו אפשר להרחיב ל-4 מגה בייט... רוצים לשמוע משהו מרושע מעט ? אני חושב על לקבור אותו בארון אשר הרג אאותו, המגירה הפתוחה אשר אותצה אתם רואים בצד ! וכאן תוכלו לראות את ה-"חברים שבאו לנחם..." והנה הנפטר בכבודו ובעצמו ! פרטים נוספים : תעודת פטירה תצא בקרוב, מפורטת לחלוטין ! ההלוויה תערך בקרוב, המשיכו לבדוק לתאריך מדויק...
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי בקבוק של ג'ק דניאל בבית, אז אמרתי בוא נשתה, חבר'ה זה המשקה הכי מגעיל ששתיתי בחיים שלי, זה יותר חזק מוודקה איך אנשים שותים את זה כמו מים? ניסיתי גם עם סודה וזה עדיין מגעיל, קרח כנ"ל איך שותים את זה?
-
- 124 תגובות
- 38.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3459002,00.html בלי להיעזר בטוקבקים, מי מנחש איך אפשר בקלי קלות להגיע לאתר של הבנאדם שמפיץ את זה רק ע"י מידע שניתן בכתבה? | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | V המפגרים נותנים צילום מסך של האתר. רק צריך להקליד בגוגל(בתוך מרכאות) את אחד המשפטים שמופיעים בתמונה ו...הופה! מצאתם את האתר. וכמובן שמשם הדרך אל התוכנה עצמה היא מאד קצרה.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום! ב-2 לחודש התחדשתי בנייד ג'ינג'י של דל (xps m1330) וכמו אחרים שקנו ניידים בתקופה האחרונה, גם אני זכאי לשדרוג לWIN7..הגעתי לאתר של דל שמאפשר הרשמה לשדרוג הזה ובשלב שצריך לאמת את התג שירות ,קופצת הודעה שהתג שירות שלי לא נמצא בבסיס הנתונים ובגלל זה אני לא מצליח להרשם. האתר הזה מפנה אותי להרשם באתר של דל העולמית, שבו אני לא יכול להרשם כי אי אפשר לבחור בהרשמה "ישראל"..התקשרתי לשירות של DELL בארץ שם לבחור שענה לי לא היה שמץ של מושג איך מסדרים את העניין הזה ורק ידע לקחת את פרטים שלי ואמר שטכנאי אמור (אמור זה בעצם רומא, רק הפוך...) לחזור אליי תוך 24 שעות...אבל למה אני צריך טכנאי אם אין לי תקלה טכנית אני לא יודע...נו מילא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לרשום את התג שירות ש…
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-