עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם.. ביצעתי רכישה בebay, ואני רוצה לשלם עליה (יותר נכוון אני חייב ) עכשיו פתחתי משתמש בpaypal, והכנסתי כרטיס אשראי... אבל איך בדיוק אני מכניס כסף לחשבון שלי? אני לוחץ "Add funds", אבל הוא נותן לי אפשרות רק מבנקים בארה"ב.. עזרה בבקשה. Install

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Tomerico,

red light תומך בעברית? זה מראה ג'יבריש בכתוביות....

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. נתקעתי באיזה שלב שם , ואני לא מצליח לעבור . יש כאן למישהו מכשיר שאוכל משחקי גאווה , אני אשמח לשלוח לו את המשחק למכשיר , רק תעזרו לי ! זה מעיק מדי , על המחשב אני לא יכול להריץ את המשחק , אז על הסלולרי הוא כן רץ לי אבל אני תקוע . בעעע . כל עזרה תתקבל בברכה .

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום לכם! במחשב של חבר שלי יש בעיה באימייל של וואלה. הוא לא יכול לפתוח את הקבצים ששלחו לו. ואת אותם קבצים באותו מחשב באימייל של נענע אפשר. אם זה קובץ של אופיס אז הוא פותח הודעה, ואם אתה עושה עזרה הוא אומר תבדוק אם אתה מבטל את האנטי ווירוס. ואם קובץ ווידאו, אז הוא אומר שזה לא יכול לקרוא אותו. מה אפשר לעשות? אריאל

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by yigal33,

התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,לאחרונה גלשתי באתר ZAP וחיפשתי משהו,ופתאום כתוב לי הדבר הבא על המסך: http://img193.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315013ek.jpg מה זה? האם זה בעיה במחשב שלי או בעיה שגם יש לכם באתר ZAP,אני גולש בכל האתרים מצויין,כן,וגם ניסיתי לחפש משהו בZAP עם אקפלורר וזה רשם לי אותו הדבר,יש לי אנטי-וירוס ואנטי-ספייר מעדוכנים וסרוקים,וניקוי רגיסטרי פעם בשבוע.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. כבר כמה שנים יש בעיה באתר הזה כשאתה רוצה להגיב למאמר. אתה לוחץ על התחבר, מכניס את הפרטים ועושה לוג אין. ואז הוא לוקח אותך לדף של הפורומים, אתה לוחץ שוב על המאמר ושוב אתה לא מחובר בשביל להגיב במאמר. זה באג שקיים כבר כמה שנים לדעתי.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by MrMale,

ישר לעניין! אני נכנסתי לאתר של הבגרויות כדי לבדוק עם בדקו את הבחינות (היסטוריה+לשון- כנראה עוד לא הגיעו התוצאות), האתר הוא- http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/ עכשיו, כשאני הכנסתי את כל הנתונים הנכונים זה נכנס לחשבון אבל רושם לי את זה: "נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית". WTF? מה זה אומר? שהציונים שלי עוד לא הגיעו או שאני לא רשום במסד נתונים שלהם (או משהו כזה )? אם זה קרה למישהו או למישהו שאתם מכירים והצלחתם לפתוא את זה, שתפו אותי...

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

לסקל יש בעיה באתר www.sakal.co.il זה רק אצלי או גם אצלכם?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. היי אם הנושא לא מתאים לפה, אז בבקשה להעביר. ניסתי להוציא את ההארד-דיסק שלי מה cooldrive4 והבורג שתופס את ההארד-דיסק הוא הרוס, כאילו אי אפשר להוציא אותו. \אז מה אני יכול לעשות??? :'(

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RoyShefy,

אני רוצה להחליף עם ביטוח לוח שנישרף לי הבעיה שעשיתי עליו דברים שמפירים את האחריות... מי שמבין בזה ויודע מה לעשות כדי "להחזיר" את האחריות בבקשה שיפנה אלי לאיי סי קיו, או בפרטי.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by Shadowman,

סורי לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה... השאלה והבעיה בכותרת, ניסיתי תוכנות שמנקות את המחשב מחקתי כל מיני קבצים הכל נקי ויפה אבל עדיין לא עובד...

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by SixKiller,

http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=77239&sid=50 היכנסו וקראו... זה קשור לאיזה וירוס ששולחים לכל משתמש בעולם ושלחו לי אולי 300 כאלה רק בשבוע.... בטוח שלך כן.. ולך ולך שלחו את זה.... עריכה: ובבקשה כולם תיכנסו ותבדקו עם הטלאי אפילו אם זה וזה וזה וזה..... תבדקו בשבילכם...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. יש לי outlook וחשבון בנענע שפועל דרכו. עד לפני כמה ימים הייתי מקבל ושולח מיילים ותאום הפסקתי לקבל מיילים, נכנסתי לחשבון דרך האתר של נענע וראיתי שהוא מלא מיילים שלא התקבלו. כנראה שזה בעקבות שדרוג במערכות שלהם, אני מנסה להגדיר את החשבון בOUTLOOK מחדש (עם התעקשות להשאר עם POP3) והשרת POP3 וSMTP (יוצא ונכנס) הם כבר לא: in.nana10.co.il out.nana10.co.il מישהו יודע מה אפשר לעשות? הקישור הזה: http://help.outlook.com/he-il/140/cc875899.aspx לא ממש עזר לי..

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  15. אני העלתי תמונה מתוך המחשב שלי לתוך ImageShack (כשהעלתי את התמונה בחרתי ברזולוציה הכי קטנה אני לא זוכר כמה) ובעריכת הפרופיל שלי העתקתי את הלינק ואחרי שאישרתי את השינויים בהגדרות באיזור התמונה רשום לי doing nothing או משהו כזה. מה לעשות?

16. Started by gal555,

כול פעם שאני בא להזמין מהאתר שלהם זה מה שאני רואה: [br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 19:58:33 מישהו יודע

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by enzo,

הכנסתי את הכתובת למשלוח,את פרטי כרטיס האשראי ואז מגיע השלב למלא את ה-BILLING ADDRESS. אין לי מושג מה זה ומה אני אמור למלא שם(הכנסתי את כתובת הסניף בנק שלי בארץ ובפעם השניה את הכתובת מגורים שלי בארץ וזה שלל את שניהם) אנשים שהזמינו בעבר מאמאזון תעזרו לי בבקשה,אילו פרטים אני צריך להכניס שם? :s05:

• 11 תגובות
    • 13.9k צפיות
  18. Started by creative,

זה רק אצלי או שיש בעיה בHYDEPARK??

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by mostwanted,

בארץ מסוימת כל יום הוא או יום גשם או יום שמש. ההסתברות ליום גשם אחרי יום גשם היא 0.4 ההסתברות ליום גשם לאחר יום שמש היא T חשב את T אם ידוע שאם ביום שני ירד גשם אז ההסתברות לכך שיום רביעי יהיה יום שמש היא 0.66 מישהו יכול לעזור לי ולהראות איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by azaz,

איך מעלים תמונות מפליקר לפורומים?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני מנסה להעתיק משהו מהמחשב שלי לדיסק הקשיח וזה מראה שגיאה,תמונה: http://img403.imageshack.us/img403/1429/32205436.png יש למישהו רעיון?.

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by Roy.T,

אני אתחיל ואומר שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בפייפאל. הייתה לי בעיה בהרשמה של פייפאל עם משהו שניקרא billing statements, מה שקרה זה, שנירשמתי על שמי ונתתי כתובת מגורים בארה"ב של חבר שהוא בעל הכרטיס ומתגורר בכתובת שנתתי בארה"ב, לפי דרישה של פייפאל לאימות הכרטיס (הוא לא קיבל כתובת אחרת בגלל אימות הכרטיס). ולשם הוא אכן מקבל חיובי אשראי. הבעיה שהוא לא קיבל שום חיוב מפייפאל הביתה ועבר כבר מעל שבוע, כניראה שזה בגלל שהרישום היה על שמי והכתובת לשליחה לא זוהתה כי הכתובת על שמו. ניסיתי לשנות את שמי בפרופיל לשם שלו אבל לא מצאתי אפשרות כזו, אז פשוט ביטלתי את החשבון שלי, ואני רוצה לפתוח חשבון חדש ומסודר. מה האפשרויות שלי? א.לפתוח חשבון בארה"ב עם שמו וכל פרטיו ולחכות שישלחו שוב אימות א…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lev-27,

לפני חודש רכשתי מוצר מסויים דרך ebay. שילמתי ב-paypal, אבל בלי להיכנס לחשבון עצמו. (אחרי שלא מצליחים להזין סיסמה נכונה מספר פעמים יש אפשרות לשלם למוכר ללא כניסה לחשבון). שילמתי וקיבלתי את המוצר. הכל טוב ויפה. אחרי מספר ימים החלטתי שלא מתאים המוצר, יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי אישור לשלוח בחזרה. קיבלתי אישור. המוצר נשלח והתקבל בארצות הברית. המוכר שלח זיכוי דרך paypal. עד כאן הכל טוב ויפה. יש בעיה בחשבון שלי. אני לא זוכר את הסיסמה וכל ניסיון לשחזר את הסיסמה נכשל. כאשר אני מבקש לשחזר סיסמה באמצעות המייל, המייל אף פעם לא מגיע. לעולם. ניסיתי אולי שמונים פעמים. היום קיבלתי מייל מ-paypal מודיע על זיכוי. ניסיתי באמצעות כתובת, אבל הכתובת שאני מזין לא מתאימה. ניסיתי באמצעות מספר טלפו…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  25. הכוונה היא לרמקולים 2.1 של מחשב. יש לי טלויזיה של סמסונג דגם F5000. חיברתי את הרמקולים ל-audio output ושומעים סאונד גם מהרמקולים וגם מהטלויזיה. בחרתי בהגדרות הטלויזיה ב"רמקול חיצוני" ושומעים רק ברמקולים החיצוניים, אבל הבעיה היא שלא ניתן להגביר ולהנמיך את הסאונד דרך השלט של הטלויזיה אלא רק ידנית. קניתי כבל צד אחד-RCA זכר (אדום ולבן) צד שני-3.5 מ"מ נקבה. חיברתי את הרמקולים לטלויזיה באמצעותו אבל לא שומעים בכלל מהחיצוניים, אלא רק מהטלויזיה עצמה, כלומר זה לא עשה שום דבר. מישהו מכיר דרך אחרת? בטלויזיה של ההורים שלי (סוני) חיברתי רמקולים ליציאת האוזניות וזה אוטומטית מכבה את הסאונד של הטלויזיה ומפעיל אותו דרך הרמקולים החיצוניים וגם ניתן להגביר ולהנמיך דרך השלט של הטלויזיה. א…

• 0 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.