כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף עם ביטוח לוח שנישרף לי הבעיה שעשיתי עליו דברים שמפירים את האחריות... מי שמבין בזה ויודע מה לעשות כדי "להחזיר" את האחריות בבקשה שיפנה אלי לאיי סי קיו, או בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
סורי לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה... השאלה והבעיה בכותרת, ניסיתי תוכנות שמנקות את המחשב מחקתי כל מיני קבצים הכל נקי ויפה אבל עדיין לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=77239&sid=50 היכנסו וקראו... זה קשור לאיזה וירוס ששולחים לכל משתמש בעולם ושלחו לי אולי 300 כאלה רק בשבוע.... בטוח שלך כן.. ולך ולך שלחו את זה.... עריכה: ובבקשה כולם תיכנסו ותבדקו עם הטלאי אפילו אם זה וזה וזה וזה..... תבדקו בשבילכם...
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי outlook וחשבון בנענע שפועל דרכו. עד לפני כמה ימים הייתי מקבל ושולח מיילים ותאום הפסקתי לקבל מיילים, נכנסתי לחשבון דרך האתר של נענע וראיתי שהוא מלא מיילים שלא התקבלו. כנראה שזה בעקבות שדרוג במערכות שלהם, אני מנסה להגדיר את החשבון בOUTLOOK מחדש (עם התעקשות להשאר עם POP3) והשרת POP3 וSMTP (יוצא ונכנס) הם כבר לא: in.nana10.co.il out.nana10.co.il מישהו יודע מה אפשר לעשות? הקישור הזה: http://help.outlook.com/he-il/140/cc875899.aspx לא ממש עזר לי..
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני העלתי תמונה מתוך המחשב שלי לתוך ImageShack (כשהעלתי את התמונה בחרתי ברזולוציה הכי קטנה אני לא זוכר כמה) ובעריכת הפרופיל שלי העתקתי את הלינק ואחרי שאישרתי את השינויים בהגדרות באיזור התמונה רשום לי doing nothing או משהו כזה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
כול פעם שאני בא להזמין מהאתר שלהם זה מה שאני רואה: [br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 19:58:33 מישהו יודע
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הכנסתי את הכתובת למשלוח,את פרטי כרטיס האשראי ואז מגיע השלב למלא את ה-BILLING ADDRESS. אין לי מושג מה זה ומה אני אמור למלא שם(הכנסתי את כתובת הסניף בנק שלי בארץ ובפעם השניה את הכתובת מגורים שלי בארץ וזה שלל את שניהם) אנשים שהזמינו בעבר מאמאזון תעזרו לי בבקשה,אילו פרטים אני צריך להכניס שם? :s05:
-
- 11 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
-
בארץ מסוימת כל יום הוא או יום גשם או יום שמש. ההסתברות ליום גשם אחרי יום גשם היא 0.4 ההסתברות ליום גשם לאחר יום שמש היא T חשב את T אם ידוע שאם ביום שני ירד גשם אז ההסתברות לכך שיום רביעי יהיה יום שמש היא 0.66 מישהו יכול לעזור לי ולהראות איך פותרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להעתיק משהו מהמחשב שלי לדיסק הקשיח וזה מראה שגיאה,תמונה: http://img403.imageshack.us/img403/1429/32205436.png יש למישהו רעיון?.
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני אתחיל ואומר שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בפייפאל. הייתה לי בעיה בהרשמה של פייפאל עם משהו שניקרא billing statements, מה שקרה זה, שנירשמתי על שמי ונתתי כתובת מגורים בארה"ב של חבר שהוא בעל הכרטיס ומתגורר בכתובת שנתתי בארה"ב, לפי דרישה של פייפאל לאימות הכרטיס (הוא לא קיבל כתובת אחרת בגלל אימות הכרטיס). ולשם הוא אכן מקבל חיובי אשראי. הבעיה שהוא לא קיבל שום חיוב מפייפאל הביתה ועבר כבר מעל שבוע, כניראה שזה בגלל שהרישום היה על שמי והכתובת לשליחה לא זוהתה כי הכתובת על שמו. ניסיתי לשנות את שמי בפרופיל לשם שלו אבל לא מצאתי אפשרות כזו, אז פשוט ביטלתי את החשבון שלי, ואני רוצה לפתוח חשבון חדש ומסודר. מה האפשרויות שלי? א.לפתוח חשבון בארה"ב עם שמו וכל פרטיו ולחכות שישלחו שוב אימות א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חודש רכשתי מוצר מסויים דרך ebay. שילמתי ב-paypal, אבל בלי להיכנס לחשבון עצמו. (אחרי שלא מצליחים להזין סיסמה נכונה מספר פעמים יש אפשרות לשלם למוכר ללא כניסה לחשבון). שילמתי וקיבלתי את המוצר. הכל טוב ויפה. אחרי מספר ימים החלטתי שלא מתאים המוצר, יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי אישור לשלוח בחזרה. קיבלתי אישור. המוצר נשלח והתקבל בארצות הברית. המוכר שלח זיכוי דרך paypal. עד כאן הכל טוב ויפה. יש בעיה בחשבון שלי. אני לא זוכר את הסיסמה וכל ניסיון לשחזר את הסיסמה נכשל. כאשר אני מבקש לשחזר סיסמה באמצעות המייל, המייל אף פעם לא מגיע. לעולם. ניסיתי אולי שמונים פעמים. היום קיבלתי מייל מ-paypal מודיע על זיכוי. ניסיתי באמצעות כתובת, אבל הכתובת שאני מזין לא מתאימה. ניסיתי באמצעות מספר טלפו…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
הכוונה היא לרמקולים 2.1 של מחשב. יש לי טלויזיה של סמסונג דגם F5000. חיברתי את הרמקולים ל-audio output ושומעים סאונד גם מהרמקולים וגם מהטלויזיה. בחרתי בהגדרות הטלויזיה ב"רמקול חיצוני" ושומעים רק ברמקולים החיצוניים, אבל הבעיה היא שלא ניתן להגביר ולהנמיך את הסאונד דרך השלט של הטלויזיה אלא רק ידנית. קניתי כבל צד אחד-RCA זכר (אדום ולבן) צד שני-3.5 מ"מ נקבה. חיברתי את הרמקולים לטלויזיה באמצעותו אבל לא שומעים בכלל מהחיצוניים, אלא רק מהטלויזיה עצמה, כלומר זה לא עשה שום דבר. מישהו מכיר דרך אחרת? בטלויזיה של ההורים שלי (סוני) חיברתי רמקולים ליציאת האוזניות וזה אוטומטית מכבה את הסאונד של הטלויזיה ומפעיל אותו דרך הרמקולים החיצוניים וגם ניתן להגביר ולהנמיך דרך השלט של הטלויזיה. א…
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, הרבה פעמים שאני מחפש משהו בפורום התוצאות הן מלפני כמה שנים, ואני מעוניין בתוצאות הכמה שיתר מאוחרות.עכשיו החיפוש הוא לפי רלוונטיות, אבל לי היה יותר נוח אם הוא היה לפי תאריך. יש דרך להציג את זה לפי תאריך? אולי יש איזושהי דרך לעשות חיפוש מתקדם או משהו?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי מחר מתכונת וניתקלתי בקשיים לגזור את הפונקציה הזאת: 2 (חלקי למי שלא הבין) 4+x ועוד תמונה של נגזרת שלא הצלחתי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי חשבון גוגל שבנוסף אליו יש לי גם חשבון ברשת Youtube על אותה כתובת אימייל. בחשבון היוטיוב שלי העלתי משהו כמו 26 סרטוני וידאו. אני יודע שבעבר לפני כמה זמן, העלתי לחשבון שלי כשניים, שלושה סרטונים לרשת היוטיוב שאכן מפרים זכויות יוצרים וזה בניגוד לתקנון של יוטיוב. באופן טבעי, יוטיוב אכן חסמו לי את הגישה לחשבון שלי ועם כך בנתיים כל ה-26 סרטונים שהיו לי בחשבון ירדו מן הרשת. אני מודע לכך שאכן ביצעתי העלאה של סרטונים בניגוד לתקנון של שמירה על זכויות יוצרים ויש בכוונתי למחוק את סרטונים אלה ולהמשיך לגלוש באופן חוקי באתר. כרגע כשאני נכנס לחשבון שלי מופיע בפני עמוד שמציין שאכן נחסמה בפני הגישה לחשבון עקב הפרה של זכויות יוצרים. נכנסתי לכל מיני אופציות שיש ביוטיוב בכדי לכתוב לי…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שימו לב לחתימה שלי. המרכאות לא נמצאות במקום.. בעיה של אנגלית-עברית כנראה.. יש דרך לתקן את זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפני יומיים הופיעה לי כתובית על המסך כחלק מהשידור, ומאז היא לא יורדת! ניסיתי לכבות את הטלויזיה ולהדליק, וזה לא עזר. יש למישהו מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה? זאת טלויזיית טושיבה די ישנה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(אין לי מושג אם אפשר לשייך את זה לפורום אחר כאן, אבל אם כן, אשמח אם יועבר) יש לי טלויזיה בחדר, קניתי אותה לפני שנתיים באולסייל. SHARP 29BE1F 29" בימים האחרונים, יש לה איזושהיא בעיה מרגיזה להלן "התופעה" : המסך מתחיל להיות מרוח (BLURRY) מעט, והטלויזיה מתחילה להוציא מעיין "שריקה" מעצבנת שעושה כאבי ראש כזאת אם עכשיו הדלקתי את הטלויזיה, אז בערך תוך שעה זה מתחיל לקרות אם ברגע שזה קורה, אני מכבה ומדליק אותה, אז זה מסתדר , ואחרי בערך רבע שעה זה קורה שוב כשאני ממשיך לכבות ולהדליק אותה כל הזמן ככה, זמני הופעת התופעה מתקצרים הטלויזיה מחוברת לממיר של הוט, וגם למחשב באמצעות כבלי RCA. ניסיתי לנתק אותה מהכל, כולל חשמל, למשך לילה שלם, לא עזר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכו…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ניסיתי להוצאי מהחשמל ולא עזר. [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר משהו לטלויזיה והטלויזיה נפלה על הפנים.. והטלויזיה עובדת רק שיש כמה כפתורים שלא עובדים..... הפאנל הקידמי נשבר. מה אני עושה (אין שלט ואי אפשר לקנות אוניברסלי..)
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לאתר של גלובס, הכל טוב ויפה עד שאני מנסה להכנס לתיק ההשקעות שלי ואז מופיע לי הודעות שגיאה מוזרות שאני לי מושג מה הן, אשמח עם תעזרו לי האתר והמידע שבפנים חשוב לי נורא בתודה מראש,גל. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-