כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, מכיוון שגיליתי כי רוב בעלי המקצוע בתחום נוכלים, חשבתי האם יש באפשרותי לקנות ולהרכיב לבד רשת נגד יתושים ? או לחילופין בעל עסק בצפון שאינו גנב במחירים... למישהו יש פתרונות טובים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו עשה? כמה זה מסובך? האם זה בסה"כ לגו - לחבר כמה ברגים, לתקוע כמה כרטיסים, לחבר כמה כבלים, ולהזיז איזה ג'אמפר או שניים? או שזה יותר מסובך?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אוליי השאלה מוזרה אבל התשובה חשובה לי... מישהו יודע איפה באיזה מדינה נמצא הביניין הראשי של מיקרוסופט ? ואת אפשר תמונות של המבנה מבפנים ומבחוץ ? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה ללמוד בניית אתרים ועיצוב גרפיקה , בדקתי 3 מכללות . אם יש למישהו נסיון או המלצות אז אני אודה לו מאוד : 1- EPS--- http://www.eps.co.il/index.html 2- ג'ון ברייס --- http://www.johnbryce.co.il/ 3- המכללה למינהל --- http://www.college.org.il/courses/default.aspx?CourseId=183 תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות זולה אבל אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל דבר ראשון מקלט-אין אפשרות-ליד הבית אין אפשרות לכן יש לי בעייה מבחינת האור ..יש למישהו רעיון איך לייצר אור אולי עם סוללות נטענות..וכו' תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות לוח ארקייד. רציתי לדעת מהן המידות לחורים לג'ויסטיקים ולכפתורים נ.ב רציתי לדעת מה ההבדל בין ה j-stik לבין ה t-stik לבין הt-stik plus של ultimarc ?? ומה המושג spring pressure אומר?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חברה מה המצב? קניתי לאחורונה מחשב חדש בנו לי אותו וזה עלה לי הרבה כסף לפעם הבאה שאני אקנה מחשב אני רוצה לבנות אותו לבד ולא לשלם לטכנאי שיבנה אותו. יש לכם אולי מדריכים מפורטים עם תמונות איך לבנות מחשב לבד?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אהלן! לצערי הרבה לא מייצרים כיום מטענים שולחניים למכשירים סוללארים שיטעינו גם את הסוללה במכשיר וגם סוללה נוספת לכן אני רוצה לבנות אחד שמטעין רק סוללה או לאלתר משהו, בתכלס זה לא אמור להיות כזה מסובך צריך לקנות מטען רגיל נוסף לחתוך את הקצה, לבנות או לאלתר תושבת לסוללה ולהשיג מאיפשהו את החיבורים שמתחברים לסוללה וכמובן להלחים קצת וואלה. פה אתם נכנסים לעניין ומציעים הצעות לתושבת ומאיפה אני משיג את החיבורים שמתחברים לסוללה.... המכשיר הוא 6120C ואני מתקשה למצוא תמונות ברשת של החיבורים לסוללה ומקווה מאוד שאתם מכירים את המכשיר או לפחות חלקכם או שתמצוא תמונות מתאימות. תודה על העזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לתכנן את המערכת שעות שלי לשנה הקרובה באונבריסטה ואני מחפש תבנית או משהו של מערכת שעות שאני יכול להעזר בה האם יש דבר כזה באופיס כי אני לצערי לא הצלחתי למצוא תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלנו עבודה במגמה (רובוטיקה) לבנות קופסא, בעלת חור אחד למעלה, וחור אחד בצד, שמהרגע שיכנס אליה כדור מהפתח העליון הוא יצא אחרי 10 דקות מהפתח הצידי. החוקים: המנגנון צריך ליהיות מכני, כלומר - אסור השימוש באמצעים אלקטרוניים, כימים, ביולוגים, והידראולים. אסור השימוש בנוזל (לא רק בהידראוליקה). אין לגעת בקופסא מרגע ההכנסה. על הקופסא ליהיות במידות מקסימליות של 50X50X50. הרעיון שאני חשבתי עליו הוא לעשות מסלול ספיראלי בשיפוע מאוד מתון למרות שזה נראה לי רעיון לא כ"כ מוצלח. עוד דבר שחשבתי עליו הוא על בסיס של שעון חול וגלגלת, אבל את זה אני אצתרך לסרטט. אני אשמח לשמוע רעיונות חדשים (בגלל שיש פה ריכוז גבוהה של מוחות מבריקים) והצעות! תודה רבה!
-
- 53 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חומרים: 1. צינור PVC 3 אינצ' באורך 45 סנטימטר העומד בלחץ 40 2. צינור 11/2 אינצ' באורך 71 סנטימטר העומד בלחץ 40 3.ממיר צינור 3 אינצ' לצינור 11/2 אינצ' 4.מתאם 3 אינצ' נקבה 5.פקק 3 אינצ' זכר 6. מצת מאולטר בנייה : ראו תמונה http://www.advancedspuds.com/potatogun.gif עידכון : מי שרוצה להגדיל את טווח הירייה שפשוט יקנה קנה שממנו עף החפץ אז שיקנה ארוך יותר מ 71 סנטימטר
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם (יש מצב שהייתי צריך לפתוח את זה בפורום אחר ואני מודע לכך, אשמח אם תעבירו אם אפשר) אני רוצה להתחיל פרויקטון של בניית רמקול נייד. בכוונתי שיהיה עם יכולת עבודה לאורך זמן ועם איכות שמע טובה ולכן אני רוצה שיכלול 2 רמקולים FULL RANGE וסאב אחד (משהו בסגנון ה SUPERTOOTH DISCO למי שמכיר, מורכבת מ 2.1). אז כן, אני יודע שאני יכול לקנות אחד מוכן ושזה יכול להיות אפילו עדיף אבל לא, לא בא לי.. הבעיה העיקרית שלי היא בחירת הרכיבים ומקום קנייתם. כמובן שהמקום הראשון שחשבתי עליו זה EBAY ולכן אלו האופציות : (אשמח להצעות למקום קנייה שיהיו עדיפות על EBAY אם יש) מגבר - את המגבר אני רוצה לקנות DIY עם מעגל מודפס שיכלול 2.1 ערוצים או 2 מגברים אחד מונו אחד סטריאו מה שפחות עדיף בגלל עניין…
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה קשור אז שאלתי כאן- יש לי חלקים למחשב שקניתי בksp ורציתי לתת להם להרכיב. אני צריך פשוט לבוא לחנות עם החלקים ולומר להם להרכיב או צריך לתאם פגישה או משהו בטלפון? תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
היי.... אני רוצה לבנות קטלוג (אם זה חשוב- לתכשיטים). בעקרון אני רוצה שיהיו thumbnails שיהיו מקושרים לדף פריט מפורט יותר או תמונה גדולה וכדומה.... יש תוכנות יעודיות טובות? איך אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אז ככה אני כיתה יב והיה לי לעשות פרוייקט 5 יחידות לבנות משחק מחשב בVB(למעוניינים) הנה הוא http://www.mytempdir.com/1210593 תורידו ותהנו כל באג או משהו בבקשה להגיד לי ותנו חוות דעת איך המשחק D= לקח לי חודשים - ארבעה חודשים לעשות את זה(לא זוכר מתי התחלתי..) לכל המתכנתים למיניהם שיחשבו למה המשחק לא נראה טוב יותר בVB אז היה אסור לי להשתמש בDX =\ בגלל זה המשחק לא הכי ברמה
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
הי, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודים לתואר ראשון ובכך אשנה את הסטטוס בחיי מ"חייל משוחרר" ל"סטודנט". כרגע אני בבנק הפועלים, אבל הבנתי שבבנקים ה"קטנים" יותר דווקא יש תנאים טובים יותר ככלל ולסטודנטים בפרט. ה"דרישות" שלי מהבנק באמת מאוד מצומצמות: * עו"ש בלבד * פנקס שיקים אחד בשנה מקסימום * יכולת לבדוק מצב עו"ש באינטרנט * יכולת למשוך מזומן מכספומטים של בנקים אחרים ללא עמלה ונראה לי שזהו. אז אם מישהו יודע, מכיר, יכול לייעץ לגבי בנקים אחרים, גדולים(דיסקונט, לאומי וכו'), קטנים (יהב, ירושלים, מזרחי-טפחות וכד') ולגבי המעבר, אני אשמח שיחלוק קצת מחוכמתו
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי חשבון בבנק לאומי, לא מזמן הכנסתי כסף כדי לסגור את החיוב שלי ועוד פעם הם חוסמים לי את הכרטיס ופותחים מתי שמתחשק להם ולוקחים לי הרבה עמלות ואח"כ אומרים לי שאני בחוב. קיצר, איזה בנק אתם מציעים לי לעבור אליו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם זה עבודה כמו שירות לקוחות בחברות תקשורת עם תחלופה גבוהה? או שזה תפקיד שאפשר לעבוד בו 2 - 3 שנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-