עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

היום היה אמור להיות לנו טקס של קבלת תעודות זהות. אז כל השכבה התכנסה באמפי, ישבנו, והיה קצת ריח מוזר באוויר. לאט לאט הריח התגבר, עד שהסירחון היה בלתי נסבל והרבה תלמידים "ברחו" החוצה. אז אני יצאתי גם ואז חזרתי, ועליתי לקומה מעל ומהמדרגות ראיתי שכל הקומה התחתונה הייתה מוצפת ב.... (רמז, זה היה נראה כמו בוץ אבל זה לא היה כמו בוץ והסריח בצורה נוראה). מה שקרה זה שהתפוצץ צינור ביוב מתחת לבית ספר וכל הקומה התחתונה הוצפה בחרא ;D ואז איזה מורה התעלפה ופרפרה או משהו כזה ובא אמבולנס לחצר, עם כל האורות במתכונת חירום והכל, היה מגניב :elkgrin: סירחון סירחון, אבל לא ביטלו לנו שיעורים

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by eyalha,

אהלן, אני ואחי מתכננים לעשות טיול לפני שאני מתגייס.. אנחנו רוצים שהטיול יהיה למקום מעניין ולא ליעדים השגרתיים והעירוניים.. יש לכם המלצות? הטיול מתוכנן לחודש יולי לשבוע-שבועיים והתקציב הוא בערך 10K-20K ש"ח לכל אחד.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. סתם התחשק לי להנות אז אני מגדיל אותו (עם הכפתור) לתצוגה גדולה יותר של יוטויוב ומגלה שהם מצאו דרך להפוך את נגן הפלאש ל full screen אמיתי ומלא כמעט לגמרי... הייתי בטוח שעדכון לאיזה תוסף בפיירפוקס שלי אחראי על העניין, ואז ניסיתי גם את הדפדפן מעלה האבק, שלצערי הוא עדיין חלק ממערכת ההפעלה - IE, וגם שם העניין עובד. שדרוג נחמד מבית יוטיוב-גוגל. FYI

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לציין שאותו דבר מוצע גם ביס.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tomer861,

שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. אני צריך אתר עם מילון עברי-עברי ושיהיה בחינם.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by shmel,

http://www.bizportal.co.il/homepage.shtml?p_id=&maavar=1 אחרי DELL, הגיע תורם של c-gate

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by tom123,

אני רוצה לקנות אני יעשה רישיון לטרקטור.. אבל באיזה דרכים מותר לנסוע?

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by x-boy_24,

מה זה הלטעה הזאת בחיים שלי לא ראיתי כזאת יש אותה איפשהו בישראל ? http://www.ryanphotographic.com/images/JPEGS/Thorny%20Devil.jpg

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Eternal Bliss,

מזל טוב פבל המבין יבין

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לעזאזל MS והכסף שלהם קבלו סרטון http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24053 אולי צריך לשלוח מכתבים לביל ולהגיד לו שאם הוא יאחד את GUNS כולנו ניקנה 360 :lol:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tombcatz,

מכתב שנשלח למערכת נענע+התשובה שלום אני כל הזמן חושב על הבולבול של הילדים מהכיתה שלי. אני בן 13 זה אומר שאני הומו? בן 13 יקר. לא, אינך הומוסקסואל. זה מאד טבעי ונורמלי בגיל ההתבגרות לחשוב מחשבות מיניות. רוב בני הנוער מעסיקים את מחשבתם בתהיות על מיניות. אגב, אומרים פין וגם זין. בולבול הוא שם של ציפור. מלכה אוהבת שמות מדויקים מה לעשות.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ORrrr,

מורכב יותר ממבחנים אחרים ישנם כמה שאלות דיי קשות אבל ישנם גם קלות וחלק גם לא הבנתי כל כך.. (אנגלית-קשה יותר) בכל מקרה אני קיבלתי 113 שזה מעל לממוצע אבל בגדר נורמלי.. פרסמו תוצאות, את תתיאשו ואל תרמו.. ואם לא יודעים תנחשו.. בהצלחה.. 8) מצטער על הקטע עם הלינק פשוט עד שקלטתי שלא שמתי את זה אני מנסה להכנס שעה לדף הזה ולערוך אבל האינטרנט אקספלורר לא אוהב את האתר ומעלה כל הזמן את הדף חלקית אז הצלחתי סוף סוף.. הנה הלינק מצטער http://www.highiqsociety.org/flash/nonmembers/iqtests.htm בחרו ב ultimate

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. מאיזה גיל תאוריה ? מאיזה גיל שיעורים ? מאיזה גיל טסט ? גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ? איזה תאוריה יותר קלה ? איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ? מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ? מלווה ?! מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. שלום, יש לי מייל של 012 שאני משתמש בו שנים והוא המייל שלי בכל מיני אתרים ופורומים. האם יש דרך לנתב את המיילים מהכתובת של 012 למייל שלי בGMAIL? כי לפי הנציגה של 012 ברגע הניתוק המייל נמחק מהמערכת ולא קיים יותר כך שאין מה לנתב. או שפשוט לעדכן ידנית פורום פורום ולעדכן את כל החברים והלקוחות שיש לי מייל GMAIL חדש? איזה סיוט.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. היום הייתה כתבת בידיעות אחרונות על מצב "היהודים" בגולה....ובכותרת כתוב "עם הולך ונעלם" מה זה אנחנו הנאצים שאנחנו צריכים לספור את כל היהודים שיש בעולם? מה זה צריך להיות איכפת למדינה...שידאגו לאנשים שיש במדינה ולא כאלו שבמדינות אחרות, ומה זה הקטע של עם הולך ונעלם? מי נעלם מה נעלם! מה זה הגזענות והפאשסטיות הזאת - עושים את עצמם קדושים מה אנחנו נעלמים? מה אנחנו חיות? מה הגזע האנושי הוא זן נכחד ? בסוף עוד ינסו להוכיח את תורת דרווין .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני יודע שלשאול כזו שאלה כאן זה קצת כמו לבקש עצות לגמילה מחיתולים לתינוק בפורום בליינים תל-אביבי לגילאי 20+, אבל לך תדע... עד היום לא איכזבתם אותי גם בנושאים איזוטריים יותר... אני צריך לבחור רכב מליסינג מהנ"ל אבל עקרונית יכול לבחור כמעט כל רכב בטווח המחירים הזה (ופחות כמובן). אנחנו משפחה של 5 נפשות אבל יש תוכניות להרחיב (לי לפחות ) אז 5 מושבים לא יספיק. הכי חשוב לי מרווח, שימושיות ואבזור נדיב. חובה מזגן מפוצל, ABS, שליטה על מערכת השמע מההגה ובקרת שיוט כמינימום אולימפי. * אני נוסע 4 שנים על C4 פיקאסו 2008 ולמרות הגיר הרובוטי כבר התרגלתי וזה לא ממש מפריע לי. * לפני זה היתה לי 4 שנים רנו סניק 5 מושבים וגם אהבתי אותה מאוד למרות שהיא הרגישה יותר ספרטנית ופחות מרווחת מה…

• 15 תגובות
    • 9.2k צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

מחר אני מתגייס ( 31.03 ) לצה"ל. אני מקווה שאני אחזיק מעמד בלי המחשב ובלי האתר הנפלא הזה. אני אוכל להיות פה כנראה בסופי שבוע וחופשים לקבל מנות מרוכזות של חדשות ועדכונים. אזזזז ביי לכלום.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=1717&Category=3&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/Documentation_Movies/kidar_against_algazira.wmv מורדכי קידר אני מוחא לך כפיים שלחו לי את זה באימל חובה לראות!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני מתחיל לשכור דירה השבוע יש לי שאלה לגבי הבנה של סעיף מסויים. אחד הסעיפים... חובת השוכר : "משך כל תקופת השכירות לתקן או להחליף על חשבונו , תוך פרק זמן סבר ולפי העניין,כך חלק של המושכר ו\או אביזר שייפגם או יתקלקל שלא מחמת בלאי סביר. לא יעשה כן רשאי המשכיר לבצע כל תיקון או החלפה כאמור במקום השוכר, ועל חשבונו של השוכר. מה אתם מבנים מהפסקה הזו?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by RoyShefy,

אז ככה, אני מחפש המלצות על שירים\אלבומים\אמנים שיעשו לי את הלילה. בינתיים אני שומע Norah Jones שאני הולך לישון בשילוב עם Rob Costlow - Solo Piano באלבום החדש שלו - Woods of Chaos מאוד כיף ומרדים לשמוע על ווליום מינימאלי. תתחילו להמליץ! ובבקשה על תכניסו פה טראנסים וכל מה שבפירוש לא נכנס לקטגורית מוזיקה מרדימה. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by דובי770,

אני מחפש דירה להשקעה, היום הולך עם מתווך לכמה דירות (באיזור הדר). האם יש לכם רעיונות/טיפים? אני יחסית חדש לתחום, אמנם סטודנט למשפטים שמכיר את הצ'קליסט מה לבדוק בדירה, אך מה מעבר לעיקולים/טאבו מיסים? על מה צריך להסתכל? אשמח לתגובות ולהגיב.

23. Started by Omerole,

הסרטון הזה אותי קצת הפחיד...ככה באמת רצה כל תעשיית הדוגמנות היום?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 3d7,

יש לי אינטרנט בהוט ובזק בינלאומי של 5Mbps download ו512Kbps upload. עד עכשיו שילמתי רק לבזק בינלאומי 199.90 ש"ח בחודש, והם שילמו להוט על התשתית. עכשיו כשהמבצע הסתיים, התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שאני יכול להמשיך את הבאנדל של 199.90 ש"ח לחודש לעוד שנה, או לעבור לנציג קשרי לקוחות שאולי יוכל להציע לי מבצע יותר טוב. הנציג קשרי לקוחות הציע לי מבצע של 64.90 ש"ח בחודש עם התחייבות לשנה. אני לא יודע אם זה באמת מבצע, אבל זה יותר זול מהבאנדל ששילמתי אז הסכמתי, מכיוון מאין לי בעיות עם הגלישה בבזק בינלאומי, ואני לא מתכוון לעבור לאחת מהחברות האחרות גם לא עבור 10 ש"ח בחודש. אני יודע שאורנג' אמורה להיכנס לשוק, אבל אני לא יודע אם היא תהיה תשתית או ספק, ואיך היא תהיה מבחינת תשתית ושי…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. מאיפה אפשר להשיג את השיר החדש על חיזבאללה?? הוא שייך לאיזה מישהו ולהקת הפיונירים(חלוצים) הולך ככה בערך: "יאללה יא נסראללה, יקח אותך אינשאללה, נחזיר אותך לאללה, עם כל החיזבאללה" תוה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.