עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aldema,

שלום לכם , יש לאבא שלי כרגע מגאן II סדאן (לצערי הרב ) מרצון . עכשיו ניסיתי לשכנע אותו לקחת אוטו חדש והוא יכול לקחת כל אוטו שהוא רוצה שנמצא בציים.. הבעיה היא שהוא לא רוצה לקחת אוטו גדול וטוב כדי לא לנקר עיניים במקום עבודתו במיוחד כי הוא פרילנסר אבל גם כי לבעל המפעל צילינדרים יש אוטו יחסית צנוע למרות שהוא מיליונר- כדי להראות לעובדים שלא תמיד צריך הכי טוב אפילו אם אפשר. עכשיו הוא אמר לי : "ביוני יכול להיות אני אקח את הסונטה החדשה כשהיא תגיע אז ביינתיים רק תבדוק לי מה עם מגאן דגם 2007".. אז בשביל זה באתי לפה - אני מצאתי רק את התמונות הבאות אז אני ישמח אם מישהו יעלה לכאן תמונות או לפחות קישורים חדשים לתמונות של 2007 Renault Megane סדאן.. תודה. (נ.ב - שמתי לב שחוץ ממתיחת פנ…

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by iakovl,

חשבתי לקנות לבני דודים שלי את הכדורי מגנט האלו בתור מתנה נחמדה כרגיל מהארץ לא נקנה את זה בגלל המחיר המזעזע יש למישהו המלצות למקום טוב ולכמות טובה של כדורים בתור משהו התחלתי? חשבתי על DX האמת ועל הדרך, איזה קוטר? 3/5/6 מ"מ? למי שלא מכיר, יש לזה מיליון שמות אבל בסופו של דבר אלו כדורים מNeodymium

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by bla7,

מה דעתכם??? האמריקאים החארות האלה... לא יכלו לתרום לנו 10-20 כאלה?!?! חחח ;D

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום לכם, למצלמה שלי PANASONIC TZ5 נדפק התריס שמגן על העדשה, הוא לא נפתח עד הסוף, ולא נסגר עד הסוף. יש לה אחריות שרכשתי של MACK, איפה אפשר לממש את האחריות הזאת? אריאל

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by orlupo,

מזל טוב ל-Chevy (הידוע גם בשם דני) הוא היום בן 19!!! מזל טוב עד 150 לבחור...

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. לאחר שהתייעצתי עם פורום מפרטים במשך כשבוע החלטתי להזמין את המחשב. הזמנתי אותו מחנות גיבור מחשבים שבנתניה. מאז עברו למעלה משבועיים ועדיין לא קיבלתי את המחשב וזאת למרות שמצויין בהצעת המחיר שלהם כי האספקה תתבצע בתוך שבוע. אבל הדבר הגרוע מכל הוא שאין עם מי לדבר שם, החנות משתמשת בשירות הודעות בשביל לסנן אנשים וכעת אין לי מושג מה יעלה בגורל המחשב שהזמנתי. ***ראו הוזהרתם***

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by GOM(h)z,

סוף סוף סיימנו ללמוד! (לפחות הפסקה של חודשיים,למרות שגם הייתה את הפסקת השביתה ;D) אנחנו מבתי-הספר שהחזירו ימי לימוד בשישי וככה לא המשכנו ללמוד ב-11 ביולי. יש כאן עוד מישהו שסיים היום? חופשה נעימה לכולכם!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. הי. כל כמה חודשים אני צריך לנקות את המחשב שלי מבפנים. לצורך העניין אני קונה בכל פעם שתי פחיות ספריי של אוויר דחוס (400 מ"ל) כדי לבצע את העבודה. התחלתי לחשוב לאחרונה אולי לקנות מדחס אוויר חשמלי קטן ולחסוך כסף לתווך ארוך. ראיתי מדחסים כאלה שנועדו למילוי אוויר בצמיגים לרכב בסביבות 250 ש"ח. הנה דוגמה לאחד כזה: http://www.21.tv/p-81104/d79ed793d797d7a1+d7a7d795d79ed7a4d7a8d7a1d795d7a8+d79cd7a8d79bd791/cf-6/?a=a למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה? זה יכול לעשות את העבודה?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים שלי כל כך עזרו בכל ההליכים, החברים תמכו והחברה הייתה חלום. רק דבר אחד הציק לי - חמתי לעתיד. היא אישה מצליחנית וגם יפה. מדי פעם הייתה מרעיפה עלי מבטים שהשאירו אותי המום. באמצע ההכנות לחתונה היא הזמינה אותי לבוא לבדוק את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמתי לבד והיא אמרה לי כך: "תראה, עוד מעט תהיה איש נשוי. אני מרגישה כלפיך משיכה שאיני יכולה שהתעלם ממנה, הייתי רוצה לבלות איתך פעם אחת במיטה, לפני שאתה מתחייב לבתי". הייתי המום ונשארתי קפוא במקום. ואז היא אמרה: "תבחר, אתה יכול לצאת דרך הדלת או לבוא אחריי לחדר". אמרה ונעה בהליכתה הסקסית לכיוון חדרה. ואז החלטתי... יצאתי החוצה. להפתעתי בחוץ היה אבא של …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=47823

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by BigTools,

שלום לכולם, היום נתקלתי בבעיה מעניינת במתמתיקה ורציתי לשתף. בן הפותרים נכונה יוגרל יום כיף בקלקיליה. הבהרה: מדובר על חידה ברמה תיכונית לכל היותר, אין טעם לנסות להשתמש בנוסחאות מסובכות ומיותרות. ובכן, הבעיה כזאת: יש לנו חנות נעליים שמוכרת זוג נעליים סטנדרטי ב 25 ש"ח לזוג. (נקנים בעלות 20 שקל, רווח 5 שקלים) יום אחד בא לחנות אדם בעל רגל אחת, לצורך העיניין, שמאל, ביקש לקנות נעל אחת ונענה בחיוב. שילם 12.5 ש"ח ויצא שמח וטוב לב. למחרת היום, בא בשנית אדם בעל רגל אחת, לצורך העיניין, ימין, ביקש לקנות נעל אחת ונענה בחיוב. שילם גם הוא 12.5 ש"ח ויצא מהחנות שמח וצוהל. בכיסו כרגע 25 שקל. בעל החנות סיפר לאביו אודות הסיפור המופלא על שני האנשים, אביו כעס עליו וטען: "מדוע לא עשית הנחה לשני…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by hagay21,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=153526&sid=10 אולי שיטילו כבר מס על האינטרנט וזהו מוצצים את דמנו!!!!!!

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by mavingadol,

יש לי שאלה לבעלי נסיון ולגולשים באופן כללי יש כל הזמן פרסומות באינטרנט על השקעה במט"ח וכל מיני תמונות של אנשים שעושים הרבה כסף בהשקעה כזו החברות הללו אפילו מלמדות לסחור במט"ח בחינם (הם נותנות קורס בחינם ) ולפי האתרים שלהם זה כסף "קל". האם למשהו יש נסיון עם זה ? האם זה באמת כסף קל ? מה אתם חושבים על הנושא הזה ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. תכנסו לכאן מהר: http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=27&threadid=728226&STARTPAGE=1 האמריקאים התחרפנו לגמרי. מחשבים ביצור עצמי יהיו לא חוקיים, וגם לינוקס וUNIX לא. צריך למחות, ולעשות את זה מהר.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלחתי הזמנה לחבר שלי ובסוף קיבלתי את ההודעה הזאת: Mail Delivery Subsystem <mailer-daemon@gmail.com> This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: someone@coolmail.co.il Message will be retried for 2 more day(s) אני חושב שהוא אומר לי שהמשתמש לא קיבל את המייל(כי לנענע בעיה עם השרתים אמרו לי שדרוג)אז למה הם שולחים לי אזהרה?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by HaEsrimVeArba,

http://players.mediazone.co.il/media/authors/34/playlists/182564/182564_static.asx אז מה דעתכם על אותן בחורות שמזמינות בדייט "מים" או מקסימום "דייט קולה"? אני אישית חושב שזה TURNOFF רציני.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Ameralis Zaiir,

לא אני לא טועה, לא Computex, אני מדבר על המקבילה הישראלית (או שלא) לתערוכת Computex... מישהו הולך לשמה?? אתם יכולים להצטרף ב www.stier.co.il בחינם (אם אתם באים ללא הרשמה זה עולה 30 ש"ח, ככה זה חינם). בקיצור אני הולך, ומקווה לגלות תגליות חדשות בנושאי המחשבים (אולי nVidia תכריז על הNV36??)

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. ראיתי פעם (לפני 1-3 שנים~) אתר של איש אחד שמן קצת שהתחיל להתאמן בחדר כושר תוך כדי שהוא מצלם את ההתקדמות שלו כל יום עד שהוא נהיה כבר ממש שרירי מה שנוצר זה ממש תיעוד של תאליך "האבולוציה" של השרירים מאפס עד משהו מפחיד כבר (היו שם עשרות תמונות+) מישהו זוכר\מכיר את האתר הזה ? ואולי יודע גם מה הכתובת ? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום, סירטון דיי קשה המראה צלף של אל קעידה JUBA המיתולוגי יורה באמריקנים, מארבים מאוד מתוחכמים נוצרים שם וייחד איתם גם הקורבנות, תפעילו אותו אך ורק בדפדפן של אקספלורר! http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=8875&CatID=250&CurrentCatID=331 לסירטון המלא: http://video.google.com/videoplay?docid=-3076975100954544138&q=juba עריכה: סליחה אם הסרטון פגע בכם, הרי האמריקנים הם החברים שלנו, רציתי רק לשתף אותכם בזוועות שיש שם למרבה הצער, כמו ערוץ 22 שפירסם את זה ביום רביעי כמו שאתם רואים בקישור אין פה שום כוונה לפגוע ברגשותיכם עשיתי את זה במחשבה ליידע אנשים אחרים שלא ראו את זה בחדשות עמכם סליחה.....

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות. 2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת). אשמח לשמוע את דעותכם במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by INON,

האם ישנם הבדלים משמעותים בין יחידת המחשבים גא"מא(שנמצאת בחיל המודיעין) לבין ממר"ם(שנמצאת בחיל התיקשוב)? ואיזה יחידה יותר מובחרת?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Jonnyboy,

יש לי עוד כמה זמן יום הולדת 13 (אני מקבל מתנה מתנה לבר מצווה ומתנה ליום הולדת ) ולא החלטתי מה כדי לי לקנות. אני עורך חובבן בAE CS5, וכל רינדור לוקח לי להריץ מעל שעה, אולי אני אשדרג את המעבד? או אפילו, אחליף לאיזה SANDY BRIDGE חמוד. חשבתי, אולי להחליף זיכרונות ל8GB, למרות שמצד שני אני גם רוצה רינדור מהיר, אבל בשביל זה אני צריך גם להחליף לוח אם, שזה כבר יהיה סיפור, להתחיל לפרק את המחשב. מצד שלישי, גם מתחשק לי איזה SAMSUNG GALAXY. מצד רביעי, נראה לי שבא לי לנסות איזה NVIDIA, תמיד הייתי FUNBOY של ATI, ובא לי לראות איך הNVIDIA יתפקד. מה לפי דעתכם עדיף לי, טלפון טוב מעבד+לוח אם טובים-כרוך בהרבה כאב ראש. שדרוג זיכרונות. או איזה שדרוג לכרטיס מסך?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. התחנה די קרובה לבית שלי, אנשים נחמדים יש שמה. עומדים על הרגליים כל הזמן, וזהו. למישהו יש ניסיון ? ילדים בני 14 שלא עבדו בחיים שלהם, תחסכו ממני

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by FTP,

זה נכון שסיגריות עוזרות לכאב בטן? או שזה סתם עוד בולשיט

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.