כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
זה שירים שיש בסרט אסקימו לימון
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש איזו סדרה טובה שהיתה בערוץ AXN פעם, מדובר על סדרת הרפתקאות שדומה קצת לאדון החיות (BEASTMASTER) ולהרקולס שהיה שם פעם... משהו עם מכשפים וקוסמים, אני לא בטוח אבל אני חושב שהשחקן שגילם את ג'ימי בלויס וקלארק שיחק שם... יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה ככה לכבוד החג אני רוצה לנסות להכין תמד ביתי אבל לא מצאתי מתכון מדוייק וברור באינטרנט אז חשבתי להסתמך על הנסיון שלכם. במתכונים באינטרנט, הכמויות לא מדוייקות- היחס בין הדבש למים, כמות השמרים, סוג השמרים (שמרי יין או שמרי בירה, שמרים נוזליים או מוצקים). לא ברור לי גם במדוייק כמה זמן להשאיר את זה סגור בכלי, חלק אומרים חודשיים וחלק ממליצים שנתיים. כמו כן יש כאלה שמוסיפים קינמון באיזשהו שלב של הבישול וכו' אשמח לקבל ממישהו (עם נסיון שלו או של חבר- עדיף) מתכון טוב, ומדוייק כדי להכין תמד ביתי טוב. תודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שולחן חדש לחדר, שיהיה כמה שיותר פשוט. חשבתי על הרכבת שולחן עצמאית, לקנות פלטה + 4 רגלים מאיקאה: http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={8F3B410C-C50F-47FA-9266-37C8856ECAB0}&details_type=1&itemid={29BD5E5E-ED26-47D7-93FC-24E1A39250DD} 4 רגליים - http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={5499F462-2BC9-4EDF-AF5C-1FD30670DDBE}&details_type=1&itemid={9F9562AE-BD47-4566-97DE-B08FEE43118E} אמור לצאת 395 ש"ח סה"כ לשולחן גדול יחסית, נשמע לי מאוד משתלם. למישהו יש נסיון בנושא?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: מה השורש של השם שלמה וכיצד אפשר להסביר את שמו (באופן אירוני או באופן אחר) עם הביטוי "ולא היה לבבו שלם עם ה' אלוהיו.." תודה ענקית מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נראית מעולה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1727641&Code=37f71e19f01cd2b1461d7cd550ebaf4f
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתונים שווים. מי עדיף?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סיימתי לראות את הסרט ואני לא מבין כלום מישהו יכול להסביר לי מה קרה?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מי מגיע מחר לאליפות ישראל באוברקלוקינג ? אני משתתף, אשמח לראות הרבה אנשים מהפורום... ובהצלחה לכל המשתתפים..!
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה . חשבתי לגשת שוב להיסטוריה א' מכיוון שהציון שלי נמוך יחסית (73 סופי) ואם אני ניגש דרך בית ספר אני ניגש עם אותו מגן (75) האם יש דרך לגשת בצורה חיצונית ? איך ? כמה זה עולה ?אני פשוט רוצה להרשם איפה שהוא לגשת וללכת אני אלמד מהיום עד הבגרות (היסטוריה א' זה ב- 15.6) אני זוכר את החומר רק צריך לחרוש קצת על מיקודיות מה ששנה שעברה אפילו למתכונות לא למדתי ולבגרות למדתי באותו יום כמו מפגר :\. אז יש איזו דרך ? ואם כן אפשר לעשות ככה גם במתמטיקה ? כי היה לי ממש קל שעשיתי שוב את 05 בחורף אבל ניגשתי עם המגן של שנה שעברה....
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אורי ואני עוקב אחרי הת'רדים באתר מזה זמן רב כבר, וראשית רציתי לברך על הקהילה הזו ועל העזרה שהיא מספקת לכל מיני newbis בתחום. טוב, אז ככה, אני בן 26 ולומד שנה א' מדעי המחשב בבן גוריון, כשהתחלתי ללמוד לא עיניין אותי מה ולמה אלה כמה, מהסיבה הפשוטה.. ששום דבר לא נראה מעניין בעיני, אין לי משיכה טבעית או העדפה לתחום זה או אחר (מה גם שאין לי מושג בתכנות ולא מבין כל כך בתחומים השונים בהיי-טק), ככה שהמחשבה הייתה אם כבר ללמוד, אז משהו שישתלם בטווח הרחוק. בעצלנותי (אני מודה - הדוניסט ) לא טרחתי לברר ומסתבר ששנה א'......75% מת-פאקינג-מטיקה! עכשיו את לימודי המת' השארתי מאחורי בכיתה יב' לפני יותר משמונה שנים (5יח' 97) אבל לא זכרתי כלום חוץ מהעובדה שאני שונא מת'... נכון …
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק את האתר הזה: BOLENAT בEBAY זה די יקר, משהו כמו 150+ לאחד של 2*1.5 . יש עוד מקומות שמוכרים שם מבחר גדול? אני צריך משהו כמו 2.1 על 1.7 מטר.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סיכום הטמטום לשנת 2007 שחקן ה XBOX 360 של השנה: שחקן ה NINTENDO DS של השנה: שחקן ה WII של השנה: מוד השנה: CONTROLLER השנה: מקלדת השנה: מקלדת השנה 2: נשק (צעצוע) השנה: קונסולת השנה: מדריך הקונסולה של השנה: קומיקס השנה שהגיע בעקבותיו: מעבר החציה של השנה: BIG DADDY של השנה: זוג השנה: סתם תמונה מצחיקה:
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ביום ראשון הקרוב אני אמור לעבור ניתוח בברך, לאחר הניתוח אני אמור להתאשפז לתקופה קצרה (שלושה ימים בערך אולי קצת יותר..) לא אכפת לי כל כך מניתוח, אלה מהאשפוז, אין לי מושג איך אני הולך להעביר את הזמן שם.. הדברים היחידים שאיכשהו יוכלו לעזור לי זה האיפוד 80gb שיאכלס מוזיקה, והאיפון שימש כנגן סרטים.. השאלה שלי, אילו עוד דרכים יכלו לעזור לי להעביר את הזמן.. כל עצה תתקבל בברכה.. Install
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השוואתי קצת מחירים מול חנויות, ושמתי לב שהמחירים ברשת זולים משמעותית מול החנויות, השאלה היא האם יש סיכוי שזה בשמים מזוייפים או אפילו מדוללים?? לדוגמא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=385860 הבושם הזה עכשיו ב"מבצע" בסופר פארם והוא עולה 200 שקל, כשפה הוא עולה רק 150.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מקום שמוכר מתכת (אלומיניום, פלדה, מה שיש), באיזור גבעתיים/רמת גן/תל אביב? זאת אומרת, תמיד עדיף דרך האינטרנט, אבל לא נראה לי שיש. אני זקוק לממ"ר לכמה מודים, פלוס הייתי רוצה לבנות מגש על מסילה למקלדת ועכבר בסביבות ה80ס"מ על 40ס"מ. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני שומע על המון אנשים שמשלמים הרבה פחות ממני ואני לא מבין פשוט איך?? לבזק אני משלם ל-3 חודשים ראשונים על 2.5/250 40 שזה בסדר אבל אח"כ 80 מחיר קבוע... בזק בינלאומי 3 חודשים ראשונים חינם אח"כ 70 או 80 לחודש לא זוכר בדיוק... העניין שאני בהתחייבות ואני יודע שלמרות זאת אין בעייתיות לעבור לחבילות אחרות עם יותר רוחב פס בתקופת ההתחייבות שמתי עין על ה-4MB(שלא תבינו לא נכון..אם אני יעבור ל-4מגה אני לא מחפש גם הוזלה וגם לעבור ל-4...ל-4 150-160 בחודש לספק+תשתית ייראה לי סביר..ל-2.5 לא כ"כ) בכל אופן מה דעתכם על המחיר שאני משלם ? אם יקר איך לדבר איתם בטלפון על מחיר זול יותר ? לבקש נציג בכיר יותר ? לאיים בהתנתקות (שלא נראה לי כ"כ עוזר כבר...במיוחד לא שאני בתקופת התחייבות) ? יש לצ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגיוני ששפטו מ"כ מהמחלקה שלי ל21 יום מחבוש על שימוש בחשיש\מריחואנה שלא במסגרת הצבא? אא"לט ספרו לי משהו על 6 חודש מחבוש תיק פלילי אזרחי ועוד...
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג איך אני עובד עם RSS של IDEN על I335 שלהם ? כאשר אני מנסה להתחבר בכלל לנייד כאשר הקצב בנייד מתאים להודעה המצורפת, הוא לא מתחבר אליו... מה אני עושה ? יש לציין כי קניתי אותו בארה"ב והוא בא עם כרטיס NEXTEL כאשר אותו מנוי סגר אותו, אבל עם ה- NEXTEL ניתן להדליק את המכשיר, ועם סים של מירס הוא דורש קוד סודי... הבנתי שעם ה- RSS אני בכלל לא צריך להכניס את הקוד אלא רק לשנות קוד מדינה +תחום תדרים ולאחר מכן לעדכן תוכנה למכשיר מאתר IDEN. איך אני עושה את זה ? תודה מראש !! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה בירושלים אני יכול לעשות צמות בשיער??? רצוי במרכז העיר
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי 100 הזמנות ל Gmail מי שרוצה שיתן פה אימיל ואני יתן פשוט ראיתי שהרבה מחפשים הזמנה אז יאלה יש לי 100 הזמנות לחלק מי שרוצה שיתן כתובת אימיל טובה
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-