כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
באחד ממסעותי בעולם יצא לי להיות גם ברוסיה אני בא לבית קפה באיזור אני רואה שהם לא מכינים קפה מי יודע מה אז שלפתי את הנשק הסודי שלי מהתיק זה היה אקדח אך חששתי שזה יעורר את תשומת הלב של הסובבים אם יהיה חסר להם מלצר. אז התפשרתי על קפה שהבאתי מהבית אני מבקש מהמלצר העילג מים חמים וכוס זכוכית הוא לא הבין אותי כל כך אמרתי לו Glass now התחיל למלמל שטויות ברוסית ופתאום צעק Glassnos אמרתי לו כן כן גלסנוס חשבתי שכך אומרים כוס ברוסית פתאום באו אליי כמה בריונים ולקחו אותי משם הגענו למקום עם ריח מסריח של נקניק שהם רואים את שקית הקפה שאחזתי בידי הם צועקים לי גלסנוס גלסנוס אמרתי כן כן כמובן שהם לא הבינו אותי כי זה היה בעברית אז אמרתי שוב yes yes ואז הם מלמלו משהו על איזה נשיא אמרתי למה …
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדרכון שלה ישן וצריך לחדש אותו. אבל האם הופך אותי אוטומטית לזכאי לדרכון בריטי? ניסיתי להתקשר לשגרירות הבריטית אבל הם סגורים היום. ובאתר שלהם לא היה כתוב שום דבר על מקרה כזה. יש פה מישהו שמכיר את החוקים\יש לו ניסיון בזה ויכול לענות לי? או להפנות אותי לאתר עם מידע? אם אני באמת יכול להוציא דרכון בריטי - זה משנה לי את הטיול באוסטרליה :-) כי אני אוכל להוציא ויזת-עבודה תודה לעונים\ות, אוהד
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
לאחרונה הופצו כתוביות בעברית לסרט "בואו נדבר על זה פעם שנייה" באתר www.subscenter.co.il. כדי להוריד את הכתוביות אני צריך להיות רשום למערכת, אך יש לי בעיות בהרשמות, כי אני צריך לתת את כתובת הדואל של ספקית האינטרנט שלי, שאין לי כזה, במקום לתת את הדואל הרגיל. משהו יכול לשלוח לי או לעזור לי בלהשיג את הכתוביות האלו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזל טוב ל-Chevy (הידוע גם בשם דני) הוא היום בן 19!!! מזל טוב עד 150 לבחור...
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים נניח אתם בקשר רציני כבר הרבה זמן, וברור לכם שזה הדבר האמיתי, אתם כבר באמצע שנות ה20 שלכם, ותיכננתם טיול לחו"ל לכמהח חודשים. מה תעשו? תוותרו על הטיול? תקצרו אותו? תחכו שיהיה מספיק כסף ויתאים לשניכם לנסוע? תיסעו ותחכו אחד לשני? מה יכולות להיות ההשלכות של נסיעה כזו? מהזה אומר בכלל על טיב הקשר? הביעו דעתכם..
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי מגיע מחר לאליפות ישראל באוברקלוקינג ? אני משתתף, אשמח לראות הרבה אנשים מהפורום... ובהצלחה לכל המשתתפים..!
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון חזרתי לשחק כדורסל כמה פעמים בשבוע והכדור הישן שלי כבר דיי גמור מנסיון עבר יש כדורים שמחזיקים יותר ופחות באספלט, מישהו מכיר דגם ספציפי בעל עמידות יפה ושלא הופך להיות חלקלק אחרי יומיים ? נ.ב. אני אמור להגיד כדור כדורסל, או רק כדרוסל ?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
COMiON IMPRESS BLACK Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 ספק 500W רגיל כמה הוא שווה? אני רוצה לקנות לי מחשב חדש... יש לי את שאר החלקים אני צריך לקנות רק לוח מעבד וכ.מסך בערך ב 1600 שח
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנחנו זוג+3 בנות ומצאתי מעט מאוד אתרי קמפינג באיזור... יש לי אוהל מצויין וציוד אבל אם יש מקום עם אוהלים משפחתיים ומזרנים - יחסוך לי את ההתעסקות. חייב מקלחות/שירותים סבירים כי אנחנו מתכננים ימי ים באיזור (הבונים/דור) בסופה"ש - בבקשה לא משהו המוני/חאפלות/קריוקי. * יש קמפינג בחוף הבונים, אלכסנדר ובחוף דור - בד"כ חביב עלי אבל לא הפעם. מתקנים דלים, הרבה חול, רוח, רעש והמולה. * יש משהו שנקרא "אמת התנינים" צמוד לקיסריה אבל זה כבר כמעט 500 ש"ח ללילה והביקורות מזוויעות. * יש את "פארק הדיג" במעגן צבי צמוד לזיכרון. מיקום חביב, לא זול, גם כמעט 500 ש"ח ואין לי מושג איך המקום בפועל. אפשר לדוג ולעשות ארוחת דגים על האש במקום - חביב. החשש שלי שמדובר במשהו המוני מאוד, בסיסי ומה עם היתושי…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=xmmkizmtr2nw.bmp השאלות הן: 1) מצא לאילו ערכי M יש למשוואות הבאות א)שני שורשים ממשיים שונים ב) שורש ממשי אחד ג)אין שורשים ממשיים _________________________ לפי מה שאני יודע התנאים לסעיף א' הם דלתא>0 וגם A לא שווה ל-0. התוצאה שלי יצאה M לא שווה ל-1 וזה נכון אבל כשצריך את המשוואה > מדלתא יוצאות לי התוצאות 3- ו 5 שהן לא נכונות
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אהלן אני חדש כאן בפורום המשתמש קיים הרבה זמן אבל לא הייתי פעיל מקווה להיות יותר מעכשיו. וראיתי שיש פה אחלה אנשים אז קיוויתי אולי יעזרו לי פה. אני בן יחיד והחתמתי את אמא שלי להתגייס לקרבי, את הטופס שלחתי לפני חצי שנה אבל הוא אושר רק לפני שבועיים-שלוש ובגלל זה לא קיבלתי מנילה ולא יום סיירות ולא כלום. בכל מקרה שמתי לב פתאום שהקדימו לי את התאריך ל22.7 שזה ממש קרוב אז התקשרתי והם אמרו לי שאין שיבוץ ואני ידע אותו רק ביום הגיוס, באותו יום מתגייסים גולני ומוד''ש(מודיעין שדה) לצערי עשיתי טעות ענקית ובחתימה לא כתבתי את היחידות שאני רוצה להיות בהן (קצין העיר שיכנע אותי שאין סיבה כי אני יקבל מנילה ויצאתי טמבל ) מישהו יודע איך זה הולך עם קצין העיר? האם יש סיכוי שהוא ישבץ אותי לגולנ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה של הדיוט, יש לי דרך כלשהי לדעת אם פרצו לי למחשב ? התעוררתי בבוקר ופתחתי את הדפדפן, הפונטים היו על גודל אחר לגמרי מהרגיל. כאילו מישהו חיפש לקרוא שם משהו והגדיל את הכתב עם ctrl + בנוסף תיקייה אחת הייתה פתוחה. יש לי זיכרון צילומי מעולה לגבי הפעם האחרונה שבה נגעתי במחשב, כך שאני יודע טוב מאד מה היה פתוח ומה היה סגור אם מישהו פורץ לי למחשב, האם הוא בעצם יכול לעשות שם מה שהוא רוצה? לפתוח תיקיות, למחוק קבצים, להיכנס לדפדפן שלי ומשם למייל וכו' וכו'... ? יש לי חשד לגבי בנאדם מסויים. יש לי את הפייסבוק שלו, אבל סביר להניח שזה לא נותן כלום. עזרה בבקשה !
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תכנסו לכאן מהר: http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=27&threadid=728226&STARTPAGE=1 האמריקאים התחרפנו לגמרי. מחשבים ביצור עצמי יהיו לא חוקיים, וגם לינוקס וUNIX לא. צריך למחות, ולעשות את זה מהר.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע אני בכיתה יא' ומתכנן לגשת למבחן הפסיכומטרי. אני מחפש המלצות לקורס הכי טוב. כרגע ההתלבטות שלי נעה בין יואל גבע ובין Smart!. אשמח לעזרה, ואם למישהו יש חוויה אישית שיוכל לחלוק - אבקש לכלול גם את הציון שהוא קיבל.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת כיצד מורידים שירים ומעבירים אותם לmp? ניסיתי דרך הemule אבל זה תמיד רושם לי שאיני מחוברת לספק וכאשר אני מנסה להתחבר לאחד הספקים המוצעים זה נכשל. גם כאשר הסרתי את התוכנה מהמחשב והורדתי גרסה אחרת של emule הבעיה לא נפתרה. ניסיתי דרך הf2h אבל זה רק מחפש זמן רב ולא מגיע לכלום עד שאני מתייאשת ויוצאת מזה. אנא עזרתכם איזו התוכנה הטובה ביותר להורדה, איך מתפעלים אותה ואיך אח"כ מעבירים לmp? האם ע"י העתק> הדבק?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצות על IPAD 2 לבין מחשב נייד קטן עד 2000 ש"ח, השימושים הם בשביל סרטים ומשחקים(לא כבדים). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני כבר סובל מזה 3 שנים יש לי בכול הגב ממש מלא פצעונים של החום על הפרצוף אין בכלל רק על הגב וקצת מאוד על החזה. הלכתי לרופא משפחה הוא הפנה אותי לרופאת עור היא אמרה לי ללכת לשמש ולהישתזף ואז זה ירד תחשבו מה היא אמרה לי. אחרי זה הלכתי לרופא משפחה ואמרתי לו שזה מה שהיא אמרה לי לעשות ואל הביאה לי משחה אז הוא צחק ואמר שהיא מטומטמת פשוט הוא צריך ללכת היום מוקדם שאני יחזור ומאז לא חזרתי אילו עבר חודש. יש מישהו שיש לו את הבעיה הזאות? מה הוא שם על הגב?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן עולה ריח רע של שרוף או יותר נכון כמו בהלחמה מהמחשב שלי ואין לי מושג מה נשרף אם נשרף ולכן אני שואל אתכם איזה רכיב נראה לכם נשרף, בין העונים נכונה יוגרל פרס לא ידוע אך אני ארמוז ואספר שזה קשור למשהו ב-quake 3 arena...... אגלה לכם את התשובה (אנחש את התשובה) לאחר שיהיו 20 קולות לפחות (או שפשוט תהיו עצלנים ולא תענו ואז אין פואנטה* לסיפור) בתודה N N C (זה נשמע כמו ננסי אז אני מחליף ל-NO NICK NICKOLAS) ________________________________________________________________________________ ******************************************************************************** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פואנטה-סיום מפתיע לסיפור.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 100 הזמנות ל Gmail מי שרוצה שיתן פה אימיל ואני יתן פשוט ראיתי שהרבה מחפשים הזמנה אז יאלה יש לי 100 הזמנות לחלק מי שרוצה שיתן כתובת אימיל טובה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-