כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני טס לניורק בעוד שבועיים-מתכנן לקנות רמקולים Z5500 של לוגיטק ברשת B&H במנהטן. מחיר בחנות הוא 338 דולר. איזה עלויות נוספות עלי לקחת בחשבון כשאני מביא אותם לארץ-בהנחה ואני מצהיר במכס עליהם.(או שהם פתורים ממכס?) תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין עכבר מחול http://store.microsoft.com/microsoft/IntelliMouse-Explorer-30/product/FBC5C415?WT.mc_id=channelintelligence עכשיו הוא עולה 39 ו +10 דולר משלוח ב2 ימי עסקים 1. מאיזה מחיר לוקחים מס על החבילה פעם הבנתי שעד לסכום מסויים לא לוקחים כלום עכשיו אני רוצה להביא 2 עכברים ואני רוצה לדעת מה יצא לי הכי זול האם להזמין ב2 משלוחים או במשלוח אחד שזה יצא לי 88 דולר 2.אני רוצה לעשות את זה דרך הדואר להזמין ויזה עכשיו השאלה אם אני יכול להכניס לשם גם דולרים כאילו לתת לדואר נגיד 500 שקל והם יכנסו לי לויזה הזמנית הזאות בדולרים ?? 3.אם כתוב 2 ימי עסקים במשלוח זה אומר 2 ימי עסקים גם לישראל?? כמה מס לוקחים על הדברים האלה???
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
גודל הקובץ הוא 2.9 מגה http://us.f1.yahoofs.com/users/c4f32a0a/bc/Yahoo!+Photo+Album/TEMP/atom.asf?bcCw278AUcZrqPAL יפהפה ! :smoke: אגב, שימו לב לספינות הנמצאות בקירבת הפיצוץ, הגל עובר ממש מתחתן! איך זה שהן לא נפגעות לפחות מקרינה?!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רדיאטור ישן בבית שהוצאתי מהמזגן הישן שלי יש שם נחושת ואלומיניום אם אני לא טועה. רציתי לשאול בכמה אני יכול למכור אותו ואיפה אני מאזור רחובות. כמה זה שווה? תמונות: תודה :]
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה, כבר כמה חודשים שאני לא מבין למה חשבונות אורנג' באים אליי כה מנופחים, אני לא כזה מדבר הרבה בפלאפון שזה יכול להגיע לסכומים כאלה. הורדתי את החשבונית האחרונה וגיליתי להפתעתי שאני מנוי לכל מיני שירותי מידע ותוכן שלא בהסכמתי. פיתאום חיוב של סביב ה-150 ש"ח קפץ לי לסביב ה-350 ש"ח ועוד עשיתי מנוי חיילים... 150 זה בסדר. אבל איך הגיע לסכומים של 350 פלוס מינוס אינני יודע. למישהו עוד קרה זאת? יש פה אולי מ-HWzone נציג של אורנג' שיכול לעזור לי?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מזל טוב לטובי. מלאו לו 23 חורפים. מי יתן והפורום שלו יפרח וישגשג במעלה מוני ההודעות. בהצלחה בחיים ועד 120. for(int i = 0; i < 24; ++i)
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם תוכלו גם להוסיף באיזה גיל התחלתם להשתמש ... במחשב כמובן.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, עוד חצי שנה אני יהיה חייל משוחרר וקורה שיוצא לחשוב מה לעשות אם עצמך אחרי שיחרור, אני החלטתי משהו שנשמע ונראה כבלתי מציאותי... אז ככה: שאני ישתחחר אני יחסוך כסף מעבודות זמינות למשל כחצי שנה עד שנה ואז אני יגשים את החלום שלי - הרפתקאה בלב ים - מה זה אומר??? אז ככה, אני אחפש שותף או שותפה שיודעים לנווט על יאכטה ויודעים את השפה האנגלית ברמה טובה, במקה ואני ימצא אדם כזה, אנחנו נלך למרינה באשדוד או בהרצליה, ונבקש טרמפ... כן טרמפ וכל בעל יאטכה, אל כל יעד שהוא שט (יוון,קפריסין,איטליה לא כל כך משנה....) נעגון בחוף של אותה מדינה, נבלה קצת באותה ארץ, נעבוד קצת שמה ואז נכיר בעל יאכטה אחרת ונשוט איתו ליעד הבא,ככה עד שנמצא בעל יאכטה ששט לישראל... אני יציע את עצמי כרוצה לעבוד…
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולמצוא כמה תמונות אני אודה לו מאוד חיפשתי בגוגל ב-MSN בכל מקום ואני לא מוצא... תודה לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פורסמו כתבות על firesheep שנותן "להאזין" לחשבונות לא מוצפנים באתרים אם נכנסים אליהם דרך wifi פתוח, ולמרות שלא נכנסתי לפייסבוק ברשתות פתוחות, אני כל הזמן רואה בהאזנה שהחשבון שלי קופץ, עד שקלטתי שזה בגלל הסקריפט שקיים כאן בפורום (שמאפשר לעשות "לייק" לתראדים. איך אני חוסם את זה? אם יש אפשרות דרך הפייסבוק עצמו להגדיר שלא יתן לאתרים אחרים לגשת לחשבון זה יהיה מצויין - אבל עד כמה שאני "סומך" על האבטחה והפרטיות שבפייסבוק אני דיי בטוח שהם לא טרחו לעשות את זה....
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמיד נהגתי לחשוב שהמוצרים לטיפוח העור הם סתם שטויות ולא ממש עובדים? אבל מסתבר שזה אשכרה עובד... מצאתי את הדף הזה: http://www.wikihow.com/Care-for-Your-Face-(Males) אבל אני לא מצליח להבין איך למצוא את המוצרים האלה בארץ כי יש מלא מוצרים והשמות מבלבלים... השלבים שאני מעוניין בהם זה ה CLEANSER היום יומי לנקות את הפנים. והEXOFLIATE פעם בכמה ימים. ושוב, צריך איזשהיא מברשת אבל לא יודע מה זה אמור להיות בדיוק, זה ספוגית? וMOISTOERZER משתמשים אחריי מקלחת? זה אני יודע שזה קרם לחות. אבל עדיין, יכול להיות הרבה מאוד מוצרים וזה מבלבל... למה אף אחד לא לימד אותי את זה בחיים? שמתי לב שלאח שלי המובגר ממני יש עור הרבה יותר נקי משלי... אוליי ה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: https://postimg.org/image/nb87odiu7 (אזהרה: עלול להכיל תוכן מיני/לא הולם. יש להיכנס בזהירות) זה כבר עבר כל גבול! זאת פעם שנייה שאני נתקל בדבר הזה, שיוטיוב שואלים אותי כמה סירטונים בדף הבית של יוטיוב כוללים תוכן מיני לא הולם. נוצרת לי איזו שהיא הרגשה שהם מרגלים אחרי כתובת ה-IP שלי.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שמעתי אנשים מדברים עכשיו הרבה על אומנות הפיתוי. חשבתי לקחת את זה וקראתי על זה בבלוג של סניה - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=167524&blogcode=9732082. הוא גם אמר שם שלא צריך לקחת את הקורס הזה אצל איזו חברה מפורסמת. מישהו כאן לקח ויכול לעזור לי? אני חושב שאני רוצה את זה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני קורא כבר כמה שנים בפורום ורק לאחרונה נרשמתי. אני מרגיש די אבוד ומבולבל בשלב הזה של חיי, שהוא כ"כ חשוב: ההיגיון אמר לי שכדי לקבל משרה טובה- צריך תואר. התחלתי ללמוד מדעי המחשב, לאחר שנה של התקשות וחוסר אהבה לחומר, שיניתי מסלול לתואר בניהול. לאחרונה שוב החלו תהיות האם אני עושה את הבחירה הנכונה. אני מעריך את תחום הגרפולוגיה, משום שהוא מקושר במציאות לדעתי, לעומת אסטרולוגים למשל שמתימרים לייעץ לפי תאריך לידה, שנשמע לי תלוש. קיבלתי הצעת מחיר מהמכון גרפולוגיה הבא: www.annakoren.co.il 1,200 שקל לייעוץ אישי+זוגיות+עיסוק. יש לי את הכסף, אבל זה לא סכום קטן ואני נרתע.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש איזה מקום באזור המרכז שממלאים בלון כזה ? כזה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפשת עבודה לפעמיים בשבוע באיזור המרכז, עדיפות לחולון וראשון לציון מתחילה ללמוד באוקטובר אז לא יכולה להתחייב ליותר. מחפשת עבודה במחשבים (מן הסתם... אם לא לא הייתי רושמת בפורום הזה ), פירמוטים, משהו כזה. יותר עבודה מאחורי הקלעים כמו שאומרים אשמח לדעת אם מישהו מחפש תודה! מורן
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מבחינת של מדוזות ואפשרות של שחייה? אפשרי? או שהוא טינופת כזה...? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום המשפחה שלי חושבת להחליף את הרכב שיש לנו עכשיו לרחב בין השנים 2006 או 2007. בהתחלה חשבנו על טויוטה קורלה בשנים אלה אבל ראינו שהסיטרואן C5 היא יותר זולה מהטיוטה וגם מבחינה נתונים יבשים טובה יותר,מוגנת יותר מאובזרת יותר נפח מנוע גדול יותר,הבדל של צריכת דלק לא גדול בהרבה. עכשיו יש פה "עוקץ"? או שהיא באמת זולה יותר מהטויוטה? אם אתם יודעים אך עליות התחזוקה שלה? ומה דעתכם מה עדיף מבחינת תחזוקה נוחות ובטיחות ומה ההבדל בין SX לSX PK אני יודע שזה לא ממש הפורים הכי מתאים לזה אז אם אתם מכירים פורום טוב למכוניות אני פתוח להצעות.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מזל טוב ל-Chevy (הידוע גם בשם דני) הוא היום בן 19!!! מזל טוב עד 150 לבחור...
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולם! לשמוע מחר רדיו 1 משעה 12:00 עד 2:00 בלילה ב 12:30 אני אהיה חצי שעה ברדיו (היום הקליטו אותי ) ויאללה אל תתעצלו ותצביעו בשבילי (אורי רוזנברג מחיפה). אני אמסור דש"ים לכל משתמשי HWZONE דרך אדב למי מבינכם שלא יודע מזה רדיו אחד: רדיו אחד הוא רדיו לצעירים עם השירים הכי טובים, והתוכניות הכי פצצתיות זה נמצא כמעט בכל התחנות בארץ (אני יודע על רדיו חיפה 107.5 FM, ועל רדיו מיקס 104.5 FM) נ.ב תגידו לי איך הייתי!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לבעלי נסיון ולגולשים באופן כללי יש כל הזמן פרסומות באינטרנט על השקעה במט"ח וכל מיני תמונות של אנשים שעושים הרבה כסף בהשקעה כזו החברות הללו אפילו מלמדות לסחור במט"ח בחינם (הם נותנות קורס בחינם ) ולפי האתרים שלהם זה כסף "קל". האם למשהו יש נסיון עם זה ? האם זה באמת כסף קל ? מה אתם חושבים על הנושא הזה ?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-