עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NetSpider,

So , סיימתי קורס דרג ד' בטכני , ומיום ראשון אני צריך להתייצב בבמצ"א 108 שבצריפין . אני מאשדוד והבנתי שזה משהו כמו שעה וחצי עד שעתיים זמן נסיעה . יש לי בערך מידע על איך להגיע , אני פשוט רוצה לשמוע עוד כמה פרטים ... אולי יש פה חבר'ה מבמצ"א , שיספרו איך שם ...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הכוונה היא לדוגמא אני ניכנס לשולחן שם הימור ואחרי כמה זמן זה פשוט עושה לי לבד פולד, כאילו שהמשחק מתקדם בלעדי יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אז מעי ותר מה יר לכמם את השניצ לאו הפירה? יש לי מיכרו של בוש...

4. אהלן, כמעט חודש שאני יושב בבית כמו מובטל גמור.. השיעמום הורג.. חיפשתי עבודה בכל פינה אפשרית ולא מצאתי כלום. אני מהקריות. למשהו יש רעיון ? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.jokaroo.com/extremevideos/walksthroughglass.html

6. לפי מה שהבנתי, לפני איזה שנה הוא הלך לאיזה הרצאת תעמולה של איזה רב, ופשוט התחיל להתקרב לדת. עכשיו הוא חובש כיפה שחורה וציצית ואומר שהוא "כמו תינוק שנולד מחדש" וש"יש לו עוד דרך ארוכה". הוא כבר התחיל להחשיב את האינטרנט לטומאה וכשהוא רואה בחורה הולכת עם גופיה הוא מסובב את הראש. הבחור אמור להתגייס עוד חודש, אבל הוא הצהיר שהוא מעדיף ללמוד בישיבה בגלל הוא "מפחד שהצבא ירחיק אותו מהדת". בינתיים זה ממש ממוטט להם את המשפחה. אביו אמר לו שאם הוא לא מתכוון להתגייס הוא יכול לארוז תיק ולצאת מהבית. אמו, דודה שלי, אמרה לו שהוא יהיה עני מרוד במשך כל ימי חייו אם הוא לא יעבוד ובמקום זה יקדיש את החיים שלו לדת. הוא ענה לה "אבל אני אהיה מאושר" . הוא גם לאט לאט מנתק קשר מאחיו (יש לו שלושה) ומש…

• 59 תגובות
    • 6k צפיות
  7. Started by arik100,

יש לי ויכוח עם חבר שלי בנוגע לנער/גבר שהגיע לגיל 18 כלומר לשרת בצבא הגנה לישראל ע"פ החוק אם הוא רוצה ללכת ליחידה קרבית הוא צריך אישור של ההורים שלו נושא הויכוח הוא כזה: האם נער כזה שרוצה ללכת ליחידה קרבית וההורים שלו לא רוצים שהוא יילך לשם אבל בכל זאת מביאים לו אישור , האם הוא צריך לקחת את זה בחשבון שהוא הבן היחיד להורים שלו וכביכול לוותר על החלום שלו להיות ביחידה קרבית , או שהוא בעצם כמו כל ילד אחר <? ומשהו נוסף , דיברנו במקרה וחס חלילה חייל נפטר, האם חייל בן יחיד להורים נפטר דומה לחייל שיש לו אחים? שכול להורים זה ברור , אין שום ספק בזה , כל הורים שהבן שלהם נהרג בצבא החיים שלהם במידה נהרסו , אבל השאלה היא האם שכול של הורים עם בן יחיד דומה להורים שיש להם עוד ילדים? א…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by massinvallus,

סתם תהיתי...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mrsph666,

אהלן, יש למישהו לינק של הטפסים שאמורים לחתום עליהם הורים, במידה והם מאשרים לבן היחיד להתגייס לקרבי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by oren99,

מעניין לדעת בני כמה האנשים פה בפורום

• 61 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...זה סתם סקר שאני רוצה לראות באיזה גילאים האנשים פה...תשו מצווה ותצביעיו

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by fire1ce,

http://www.swteam.info/news2969.html

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by HitmanX,

תרגום בסיסי מרוסית : 1. חתוך בזהירות את הגפרור עם סכין גילוח נסה להשאיר את הדבר החום הזה (שחכתי איך זה נקרא, אני משתמש במצית) 2. הדבק מחתיכות הגפרורים את גוף המטוס, את הכנף אפשר לעשות יותר ארוכה בשביל יותר מנוועים (זבובים חח..) 3. תפוס את כמות הזבובים הנחוצה, שים אותם בצנצנת ולמקפיא :s05: (כן.. כן.. מקפיא), הזהר לא להרוג אותם אפשר לקרר את הזבובים במקרר אבל זה יקח יותר זמן. 4. בזמן שהזבובים קופאים, שים מעט דבק במקום בו יהיו הזבובים. 5. הוצא את הזבובים מהמקפיא/מקרר ומקם אותם בזהירות על הכנף. 6. חמם את הזבובים ע"י נשיפה והמטוס ימריא. 7. לא משהו חשוב.. ולא היה לי כוח לתרגם, מי שרוצה שיתרגם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

14. Started by NeptuneMB,

מעניין אותי לדעת מהו מחשב החלומות של כל אחד מחברי הפורום...אתכם לא??? :s05: המטרה היא לבנות את מחשב חלומותיכם (בלי הגזמה עולמית...) ללא תקציב מוגבל... כי כמעט כולנו מוגבלים בתקציב (מעצבן) כשרוצים לקנות מחשב חדש. כשאתם מרכיבים תציינו מאיזה אתר הרכבתם את המחשב(גם מחו"ל אפשר),כמה המחיר שלו,ואם זה ב$$$,אז תחשבו את המחיר בשקלים כשאתם מגיעים לחישוב הכללי,כמו כן תסבירו למה בחרתם בכל חלק... אבל לא להרכיב חלקים שעדיין לא שווקו ברחבי העולם!!!! מה שצריך לעשות זה פשוט,... להרכיב מפרט אשר כולל: 1.מעבד 2.לוח אם 3.הארד דיסק (עד 250GB) 4.זיכרון (עד 2GB) 5.כ.מסך 6.כ.קול 7.מארז 8.ספק כוח 9.אמצעי קירור (מארזים/מעבד/כ.מסך/מים/הארד דיסק) 10.מסך (עד 19'/CRT/LCD) 11.מקלדת 12.ע…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

היתה לי יומולדת ב18 למאי ואחותי בת ה12 בנתה לי שולחן כדורגל :D בחוג נגרות שלה. הנה קצת תמונות http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406022227596357&user=misterbla אני לא ראיתי את השולחן הזה לפניי שהיא הביאה לי אותו אתמול ואני חייב להגיד שזה הרבה יותר ממה שציפיתי! ממש אחות מוכשרת

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ZorD,

שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  17. משהו בדק את זה לעומק ויכול להגיד במאה אחוזים שהוא לא חוקי?

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שלום, הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 מהחנות הבאה: http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/ אבל, עם מחירים כאלה סבבה, ומשלוח לישראל, קצת מוזר בעיניי שאף אחד לא המליץ לקנות משם פה. אז הייתי רוצה לדעת אם מדובר בחנות רצינית, או חנות חאפרים שיחייבו לי את הכרטיס בלי לשלוח כלום? אקדים תודה, pMor עריכה: טעות שלי, זה היה על UK POUND CURRENCY וחישבתי את זה לפי היורו.. ככה שזה יוצא מחירים לא משהו מיוחד.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by Zeev86,

היי. יש לי מספר שאלות: 1. המבצעים חלים על חיילים משוחררים במשך חמש שנים? 2. אני רוצה לקבל מבצע על כרטיס בקולנוע. מההסבר שלהם לא ממש הבנתי, האם אני צריך לקבל את ההנחה במקום של האגודה שלהם או שאני בא לקולנוע איפה שקונים כרטיסים ומציג את החוגר? תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. Started by DaTHE,

שלום, קניתי את המסך הזה - http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Display-Screen-For-Sony-Ericsson-SE-K530-K530i-K530c-Tool-/300681830600?pt=PDA_Accessories&hash=item460208a0c8#ht_1809wt_1163 החלפתי והכל עובד יופי טופי. השאלות הם: 1. האם המסך מקורי? 2. האם הוא יכול לגרום נזק עם הזמן? תודה!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by Ovid,

הבנתי צריך אישור רפואי כדי לקבל פטור. האם אפשר לקבל אותו רק בצבא או שאפשר ללכת לרופא משפחה שלי להוציא אישור ולתת להם? ושאלה נוספת, אם אני מגיע ביום הגיוס לא מגולח, אני מקבל 45 יום פטור או מכריחים לגלח בכל מקרה? יש אומרים שמקבלים 45 יום אבל יש כמה דעות בנושא.. תודה.

• 23 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by TheKiLLEr,

שלום, אני היום תלמיד י"ב, אני מאוד אוהב ומתעניין בתחום המחשבים, אני כבר כמה שנים מתקן מחשבים , פותר בעיות,מתקין וכו'.. אז אני מעוניין להמשיך ולעשות קורס, ואולי לפתוח עסק משלי.. אז אני אשמח אם תמליצו לי על מסלולים.. והאם כדאי ושווה ללמוד? ויש לי שאלה, זה שאני עדיין תלמיד י"ב ואין כרגע בגרות מלאה, זה משפיע ? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי, תודה

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by Omry,

בזמנו נרשמתי לקנייה הקבוצתית עם כל הפרטים וקיבלתי אישור להרשמה, אך עדיין לא שילמתי על המשחק/יצרתי קשר עם החנות. ה"שריון" של העותק שלי יחד עם המחיר התבטל או שכרגיל אני יכול לגשת לחנות, להזדהות, לשלם ולאסוף את המשחק? ערב טוב

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  24. נכשלתי ב11 טסטים ומורה נהיגה אחר קיבל אותי לא ממש ברצון עשיתי שוב 28 שעות והא טוען שזה פוגע בניקוד שלו מבחינת משרד החינוך אני מציינת שה11 טבטים זה ממורה אחר אבל נמורה החדש אומר שכאגש לטסט יחשיבו לו גם תטסטים הקודמים שלי מי שהוא יודע עם זה נכון

• 1 תגובה
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.