עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי חברה, עלת לי המחשבה לרגע אולי בכסף שהצבא חייב לי במקום לעבוד בשביל משהו להשקיע במשהו? השאלה העולה מזה הסכום הסימלי הזה למה כבר יספיק בימינו? בשביל כל מה שעלה לי בראש צריך הרבה יותר מזה. לקחת הלוואה בגיל צעיר נראה לי זו טעות גדולה. מה אתם אומרים? חשבתם פעם במקום ללכת לעבוד כמו כולם להשקיע במשהו ולהיות הבוס לעצמכם?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by zombie,

יש לי מסך 24' כרטיס 8800gtx מעבד q6600 @ 3.2Ghz זיכרונות 2GB 800Mhz אני רוצה להריץ משחקים עם פילטרים חלק יש לציין שוב שהמסך הוא 24' ואני רוצה להריץ קרייסיס חלק בלי פילטרים על לפחות HIGH עכשיו השאלה שלי היא ככה.. יש לי ויסטה אז להשקיע ב4GB זיכרונות?או שאני לא ירגיש הבדל? האם לקנות מעבד חדש?או שזה לא יתן עוד FPS? ולקנות כרטיס חדש וזהו? אם אני קונה כרטיס חדש?לקנות עם 1GB או 2GB זיכרון?שוב...יש לי 24' ומתיי יצאו כרטיסים חדשים? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

שלום לכולכם, אני רוצה לפתוח כאן דיון ליצירות שלכם הגולשים. סיפורים ושירים שכתבתם או ששכתבתם ורוצים לשתף את העולם. אז אני אעשה את הסיפתח עם שיר ששכתבתי לפני שנתיים לערך והוא מאוד מתאים לתקופתנו אנו. שם השיר: "סוס ועוד סוס" מבוסס על מילות השיר והלחן של: "יום ועוד יומיים" של שי גבסו. *מומלץ לקרוא את השיר כאשר מנגינת השיר המקורי ברקע ------ התחלה ------ "הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה מוקדש לך כדי שתספרי את אותם הסוסים מהרושעים שיבואו אולי הם יבואו הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה הוא בשבילך כדי שתדעי שבנופי הכפור עוד יבוא סוס יאור אולי עוד יבואו... אם תספרי סוס ועוד סוס יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שם, מפרמט את הרחובות עם סוסים צבעוניים שיישארו פתוחים …

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by אביהרץ,

איזה חומרים אפשר למתוח איזה לא? זה תלוי רק בגמישות?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by gabriel6,

שלום חברים, בתקופה הקרובה אעדר לא מעט מהפורום. קבילתי ליידי פרוייקט חדש ומסעיר - בני בכורי בני נולד היום לפנות בוקר - אין מלי בפי לתאר את האושר שמציף אותי כולי תקווה כי כולכם תחוו רגע כזה של עושר עילאי בברכת הצלחה וברכה, גבריאל

• 70 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by ^HocK^,

אני הייתי אישית יורה בכונפה..ואח"כ בכונפה הבאה...שונא כונפות. :AR15: "אני צייד כונפות והעונה החלה..." חה חה חה (צחוק של מרושע) :smoke:

• 59 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. אני מתכנן לקנות מוצר מסויים מחו"ל, כשהבעיה היא שהחנות לא מוכנה לשלוח את המוצר לארץ בגלל הגודל שלו (הם משתמשים רק בשיטת משלוח אחת, והיא מוגבלת במידות). חשבתי לבקש ממישהו בחו"ל שיקבל את המוצר וישלח לי אותו בעצמו, אבל לא מכיר אנשים באזור. רעיון אחר שעלה, יש חברות מסויימות שמוכנות לקבל למחסנים שלהם את המוצרים, ולשלוח אותם אליי בעצמם? מין תיווך כזה ביני לבין החנות. החנות ממוקמת בארה"ב, פנסילבניה.

8. Started by NetSpider,

So , סיימתי קורס דרג ד' בטכני , ומיום ראשון אני צריך להתייצב בבמצ"א 108 שבצריפין . אני מאשדוד והבנתי שזה משהו כמו שעה וחצי עד שעתיים זמן נסיעה . יש לי בערך מידע על איך להגיע , אני פשוט רוצה לשמוע עוד כמה פרטים ... אולי יש פה חבר'ה מבמצ"א , שיספרו איך שם ...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הכוונה היא לדוגמא אני ניכנס לשולחן שם הימור ואחרי כמה זמן זה פשוט עושה לי לבד פולד, כאילו שהמשחק מתקדם בלעדי יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז מעי ותר מה יר לכמם את השניצ לאו הפירה? יש לי מיכרו של בוש...

11. אהלן, כמעט חודש שאני יושב בבית כמו מובטל גמור.. השיעמום הורג.. חיפשתי עבודה בכל פינה אפשרית ולא מצאתי כלום. אני מהקריות. למשהו יש רעיון ? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.jokaroo.com/extremevideos/walksthroughglass.html

13. לפי מה שהבנתי, לפני איזה שנה הוא הלך לאיזה הרצאת תעמולה של איזה רב, ופשוט התחיל להתקרב לדת. עכשיו הוא חובש כיפה שחורה וציצית ואומר שהוא "כמו תינוק שנולד מחדש" וש"יש לו עוד דרך ארוכה". הוא כבר התחיל להחשיב את האינטרנט לטומאה וכשהוא רואה בחורה הולכת עם גופיה הוא מסובב את הראש. הבחור אמור להתגייס עוד חודש, אבל הוא הצהיר שהוא מעדיף ללמוד בישיבה בגלל הוא "מפחד שהצבא ירחיק אותו מהדת". בינתיים זה ממש ממוטט להם את המשפחה. אביו אמר לו שאם הוא לא מתכוון להתגייס הוא יכול לארוז תיק ולצאת מהבית. אמו, דודה שלי, אמרה לו שהוא יהיה עני מרוד במשך כל ימי חייו אם הוא לא יעבוד ובמקום זה יקדיש את החיים שלו לדת. הוא ענה לה "אבל אני אהיה מאושר" . הוא גם לאט לאט מנתק קשר מאחיו (יש לו שלושה) ומש…

• 59 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by arik100,

יש לי ויכוח עם חבר שלי בנוגע לנער/גבר שהגיע לגיל 18 כלומר לשרת בצבא הגנה לישראל ע"פ החוק אם הוא רוצה ללכת ליחידה קרבית הוא צריך אישור של ההורים שלו נושא הויכוח הוא כזה: האם נער כזה שרוצה ללכת ליחידה קרבית וההורים שלו לא רוצים שהוא יילך לשם אבל בכל זאת מביאים לו אישור , האם הוא צריך לקחת את זה בחשבון שהוא הבן היחיד להורים שלו וכביכול לוותר על החלום שלו להיות ביחידה קרבית , או שהוא בעצם כמו כל ילד אחר <? ומשהו נוסף , דיברנו במקרה וחס חלילה חייל נפטר, האם חייל בן יחיד להורים נפטר דומה לחייל שיש לו אחים? שכול להורים זה ברור , אין שום ספק בזה , כל הורים שהבן שלהם נהרג בצבא החיים שלהם במידה נהרסו , אבל השאלה היא האם שכול של הורים עם בן יחיד דומה להורים שיש להם עוד ילדים? א…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by massinvallus,

סתם תהיתי...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mrsph666,

אהלן, יש למישהו לינק של הטפסים שאמורים לחתום עליהם הורים, במידה והם מאשרים לבן היחיד להתגייס לקרבי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by oren99,

מעניין לדעת בני כמה האנשים פה בפורום

• 61 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...זה סתם סקר שאני רוצה לראות באיזה גילאים האנשים פה...תשו מצווה ותצביעיו

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by fire1ce,

http://www.swteam.info/news2969.html

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by HitmanX,

תרגום בסיסי מרוסית : 1. חתוך בזהירות את הגפרור עם סכין גילוח נסה להשאיר את הדבר החום הזה (שחכתי איך זה נקרא, אני משתמש במצית) 2. הדבק מחתיכות הגפרורים את גוף המטוס, את הכנף אפשר לעשות יותר ארוכה בשביל יותר מנוועים (זבובים חח..) 3. תפוס את כמות הזבובים הנחוצה, שים אותם בצנצנת ולמקפיא :s05: (כן.. כן.. מקפיא), הזהר לא להרוג אותם אפשר לקרר את הזבובים במקרר אבל זה יקח יותר זמן. 4. בזמן שהזבובים קופאים, שים מעט דבק במקום בו יהיו הזבובים. 5. הוצא את הזבובים מהמקפיא/מקרר ומקם אותם בזהירות על הכנף. 6. חמם את הזבובים ע"י נשיפה והמטוס ימריא. 7. לא משהו חשוב.. ולא היה לי כוח לתרגם, מי שרוצה שיתרגם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

21. Started by NeptuneMB,

מעניין אותי לדעת מהו מחשב החלומות של כל אחד מחברי הפורום...אתכם לא??? :s05: המטרה היא לבנות את מחשב חלומותיכם (בלי הגזמה עולמית...) ללא תקציב מוגבל... כי כמעט כולנו מוגבלים בתקציב (מעצבן) כשרוצים לקנות מחשב חדש. כשאתם מרכיבים תציינו מאיזה אתר הרכבתם את המחשב(גם מחו"ל אפשר),כמה המחיר שלו,ואם זה ב$$$,אז תחשבו את המחיר בשקלים כשאתם מגיעים לחישוב הכללי,כמו כן תסבירו למה בחרתם בכל חלק... אבל לא להרכיב חלקים שעדיין לא שווקו ברחבי העולם!!!! מה שצריך לעשות זה פשוט,... להרכיב מפרט אשר כולל: 1.מעבד 2.לוח אם 3.הארד דיסק (עד 250GB) 4.זיכרון (עד 2GB) 5.כ.מסך 6.כ.קול 7.מארז 8.ספק כוח 9.אמצעי קירור (מארזים/מעבד/כ.מסך/מים/הארד דיסק) 10.מסך (עד 19'/CRT/LCD) 11.מקלדת 12.ע…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.