עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מעדיף את הישן ... לנוחיותכם: הלוגו הישן מימין - החדש משמאל

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by 3pac,

ראיתי שיש מחירים טובים ב http://skypc.co.il אבל יש בזאפ כל מיני אנשים שאומרים שהשירות לא מי יודע מה ,מה אתם אומרים עליהם? ובקשר לivory , אני יודע שהם חרא אז לא שווה לקנות מהם נכון ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם, קיבלתי מלא סרטים אבל בלי תרגומים :'( יש אתר שיש בו תרגומים לסרטים להורדה ??? ?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by liiight,

שלום, יש לי ממיר HOT VOD חדש יחסית (לא מצאתי תמונה שלו, אבל קיבלתי אותו לפני חודש, אז אני מאמין שהוא הדגם החדיש ביותר). כרגע הוא מחובר עם RCA לרסיבר. השאלה שלי אם יש טעם לחבר לו את היציאה האופטית לרסיבר, כלומר, האם האני אקבל DOLBY DIGITAL ממנו בסרטים או תכניות מסויימות? השאלה השנייה היא בקשר לשלט. היה לי את השלט הכחול הישן יותר, ואני תכנתתי אותו לשלוט על כל המכשירים. השאלה שלי אם אפשר לתכנת את השלט החדש (http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/259/315.jpg) באותו אופן כמו את הישן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. http://news.walla.co.il/?w=/4/568909 חחחחח יהיה קשה לו לשלם 3 מיליון התמונה מהאתר PCARENA הייתי חייב לצרף זה פשוט מאוד מצחיק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Zaquwer,

אני מאוד מעריך את האתר הזה ולומד ממנו הרבה. האתר רציני עם מנהלים מקצועיים ובמיוחד אני אוהב את המדור ל'מפרטי מחשב'. אתם עושים עבודה נהדרת יישר כוח! למדתי להעריך את החברות המובילות בשוק והכי חשוב למדתי מושג חדש: זבל ג'נרי ועד כמה פראייר מי שקונה "מחשב פיצוץ!!! מחיר מבצע!! רק היום!!" שמפורסם בעמוד האחורי של העיתון בזכות האתר הזה התחלתי להתעניין בנושא והיום אני סוג של פריק מחשבים. בעיקר אהבתי את הכתבה המאוד מעמיקה בנושא המיקרו-ארכיקטטרוה של Nehalem http://hwzone.co.il/articles/corei7_preview/ אני נמצא בהליך של למידה ורוצה להיחשף לעוד מידע מאתרים נוספים. האם יש פורומים ואתרים ברמה כמו האתר הזה? (לא רוצה FXP או משהו כזה) עדיפות לאתרים בעברית, אפשר גם באנגלית תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום, יש לי חשבון VERIFIED מסוג PREMIERE בן 4 ימים ויש לי 37.33$ בPAYPAL BALANCE ו70$ בכרטיס אשראי ניטען. כאשר אני מנסה העברה ישירה של 50$ שלמים לחשבון של אדם ממנו אני מנסה לקנות מוצר מסוים (הוא לא מסכים שאעביר לו במחלקים את התשלום מאחר וזה מנוי חודשים ויש צורך שירד כל חודש אוטומטית 50$) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: כאשר אני ניגש לACCOUNT OVERVIEW אין לי שם שום הגבלה וכן גם כאשר התקשרתי\שלחתי אימייל לפייפל הם אמרו שלא אמור להיות שום הגבלה והבעיה נובעת מהמערכת הפנימית שלהם שאמורה למנוע FRAUD. עכשיו השאלה שלי האם משהו ניתקל אי פעם בבעיה דומה ואיך היא ניפתרה? אם אני אזמין כרטיס אשראי בינלאומי מהבנק האם הבעיה תפתר? והאם יהיה ניתן להוסיף FUNDS מכרטיס אשראי בינלאומי(כי מהכרט…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. חברה מישהו יכול לגיד לי כמה משפיע המחשב הנייד אם שמים אותו על הברכיים לאשכים של הגבר..שמעתי שזה מזיק המון מבחינתי....כשאר אני שם אותו על הברכיים אני מתחיל להרגיש כאבים נוראיים....מישהו יכול לתת הסבר מפורט ?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. COMiON IMPRESS BLACK Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 ספק 500W רגיל כמה הוא שווה? אני רוצה לקנות לי מחשב חדש... יש לי את שאר החלקים אני צריך לקנות רק לוח מעבד וכ.מסך בערך ב 1600 שח

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by avihay,

אם תוכלו גם להוסיף באיזה גיל התחלתם להשתמש ... במחשב כמובן.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by DarkMoh,

אני מחפש כרגע אומנות לחימה שימושית שאוכל לעסוק בה. הייתי כבר בהאבקות ולא אהבתי את זה. מה שאני מחפש חייב להיות משהו עמוק (מבחינת טכניקות והיבטים, כמו נינג'יטסו שברמות הגבוהות שלה מתמקדת על nerve strikes) ומשהו פרקטי (כמו קרב מגע). כמובן שאין דבר כזה "האומנות האולטימטיבית" אבל אשמח לקבל הצעות... נ.ב: היא צריכה להיות בדרום

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by kostiya,

http://www.maximumpc.com/article/news/mysterious_computer_explosion_kills_programmer ניראה מפחיד

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. יש לי מזגן חלון שהמדחס שלו מאוד רועש, חשבתי לעטוף את המדחס בספוג אקוסטי (ביצים) או להקציף אותו בפוליאוריתן מוקצף. האם הפוליאוריתן יכול לגרום נזק (הרי הוא "יחנוק" את המדחס) ? האם למישהו יש רעיון אחר איך להשתיק את המדחס (ניסיתי להזיז אותו בכל מיני זוויות כדי לראות אם יש השפעה על הרעש, לצערי אין השפעה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. כבר שעה אני מנסה לחשב ולא מצליח. שחקן א'- צריך לבחור קומבינציה מתוך 52 קלפים שלא תעבור את המספר 21. יש לו כ30% סיכוי להיפסל (המספר המקסימלי שניתן להגיע אליו הוא 30 בהנחה שהשחקן לוקח עוד קלף כשיש לו 20). אחריו מגיע שחקן ב' (הקזינו) ועובר את אותה הפרוצדורה (למעט 2-3 קלפים שלקח לעצמו שחקן א' שזה יכול לפעול לטובתו או לרעתו ולכן מתאפס), היכן מסתתר היתרון של שחקן ב'? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. כן ,אני יודע שזה נישמע מצוץ מהאצבע ,אבל אם תקראו עד הסוף אתם תבינו שזה לא אחד מאותם סיפורי אלף לילה ולילה ושישום של טכניקה פשוטה , שלא עולה גרוש , יכולה במיקרים מסויימים להציל לכם את לוח האם. וזה סיפור המעשה: לפני כמה שבועות הפסיק slot ה-agp לתפקד (וידאתי שזה אכן מקור הבעייה על-ידי הרצת כרטיס מסך אחר במחשב וגם הרצת כרטיס המסך המקורי במחשב אחר של חבר ) ניסיתי מספר שיטות להחזיר את החריץ הסורר (לחרמנים , בהחלט לא מה שאתם חושבים ...............) לתיפקוד באמצעות תרסיס לחץ אוויר דחוס ( אותו מיכל קטן שנימכר ב-25 שח בחנויות האלקטרוניקה) אולם זה לא עזר ,ואז ניסיתי גם באמצעות תרסיס לניקוי טיונרים אולם גם זה לא עזר בסך הכול השקעתי 50 שח בתרסיסים שעזרו כמו כוסות רו…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. הנה הכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2967896,00.html "אפשר לבלות גם ביום חמישי: ועדת החינוך אישרה את התקנות למעבר לחמישה ימי לימוד בשבוע. החוק החדש ייכנס לתוקף בשנת הלימודים תשס"ו " ;D מה אתם אומרים??

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. הקטע עם פאמלה אנדרסון, בסוף, זה הייה אמיתי?

19. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

מה יהיה ?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

אמ... אני יודע שזה טיפה לא קשור לפורום אבל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד סירטונים מצוירים מצחיקים בסיגנון של HAPPY TREE FRIEND (לא מוכרח להיות אלים...)...(מצויירים או יותר בסיגנון של שרק וכאלא זה לא משנה..) תודה....

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. המחיר כולל 91.90 לתשתית (בזק) ו-34 לספק (נטוויז'ן). זה נשמע יותר מדי טוב כי כרגע אני משלם 126 ש"ח בממוצע ל-4 מגה בלבד

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by LazyBoy,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לידידה שלי לפתור את זה: תודה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by ורודה,

אני לא יודעת אם יש השנה יריד של מכוניות כי לא שמעתי כלום על זה למרות שיש דיבור על זה. מה זה בדיוק ואיך זה אמור להיות? ובכלל מישהו יודע על זה משהו?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני מחפש מקום טוב(זול) לקנות בו גיים פאד אלחוטי של XBOX למחשב אגב יש גיים פאד למחשב ולקונסולה או שזה אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by pringles,

תמיד יצא לי לחשוב על העניין של האם יש קשר בין מוזיקה והאופי של הבן אדם וזה תמיד ריחף בראש ואף פעם לא שאלתי אף אחד מה דעתו בנושא. נראה לי שזה אחלה מקום לבוא עם שאלה ולפתיח דיון בנושא. אז ככה: האם אתם חושבים שיש קשר בין מוזיקה שאדם מאזין לה לבין האופי של אותו בן אדם? * יש לי כמה דברים שכדאי להתיחס אליהם בזמן המחשבה על הנושא: גיל המאזין מוצא המאזין אופי של הבן אדם בלי תלות במוזיקה - הכוונה איך הוא היה לפני שהתחיל להאזין למוזיקה בכלל או לסיגנון מסויים. האם שינוי סיגנון מוזיקה משנה את האופי וההתנהגות של האדם<? שתפו בדעתכם...

דיונים חדשים בפורומים